Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 Silicon Valleyn tyylikkäintä teknistä johtajaa [Part 1]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 Silicon Valleyn tyylikkäintä teknistä johtajaa [Part 1]

Kun HBO:n Piilaakso-sarja debytoi vuonna 2014, pukusuunnittelija Daniel Orlandi antoi meille ulkoasun tekniikan veljen pukeutumisesta. Myös tosielämässä teknologiakeskus on aina vaalinut mainetta laiskana muotitajuna. Ei enää. Vuoden 2023 tekniikan veljet osoittavat kaiken vääräksi tekemällä oman selkeän muotijulkilausuman, joka ylittää yrityksen pukeutumiskoodin.

Jack Dorsey

Emme voi alkaa puhua muodin teknisistä veljistä ilman Jack Dorseya, Twitterin ja fintech Squaren perustajaa ja entistä toimitusjohtajaa. Luokasta erillään Dorseyn muotitaju on ärtyisä ja ainutlaatuinen. Miljardööri käyttää usein yhdistelmää farkkuja, tennareita ja t-paitaa, jonka päällä on kokeellisen ja epätavanomaisen huippusuunnittelijan Rick Owensin nahkatakki.

Toinen Dorseyn kuuma suosikki on Dior Homme -mekkopaita, jossa on erottuva puuvillapopliinista valmistettu kääntökaulus – yksinkertainen, mutta hienostunut. Hänet voidaan myös huomata pukeutuneena huippuluokan levy-yhtiöihin, kuten Prada, Hermes ja Rolex. Twitter-pomo näyttää myös pitävän erityisen paljon mustastaan ​​pipoonsa valitessaan siivoamattoman ilmeen.

Mark Zuckerberg

Stark, toisin kuin Dorsey, on Meta-päällikkö Mark Zuckerberg. Jokainen maailman lapsi ja pentu tuntee Zuckin harmaan t-paitojen mestarina. Hän sanoo, että pukeutuminen samalla tavalla joka päivä säästää aikaa ja henkistä energiaa. Facebookin perustajassa on usein rento ilme tummansinisissä Levi’s-farkuissa ja luotettavissa Nike-lenkkareissa.

Kyseiset harmaat t-paidat eivät kuitenkaan ole tavallisia. Ne ovat mittatilaustyönä luksusbrändin Brunello Cucinellin toimesta, ja niiden huhutaan maksavan 300–400 dollaria. Zuckerbergin kerrotaan saaneen vaikutteita Applen toisen perustajan Steve Jobsin tyylistä käyttää japanilaisen suunnittelijan Issey Miyaken omia mustia villapaita, siniset Levi’s-farkut ja New Balance -lenkkarit.

Jensen Huang

Jensen Huang, NVIDIA:n presidentti, on aina löytyi pukeutuneena erottuvaan mustaan ​​moottoripyörän nahkatakkiinsa ja mustaan ​​t-paitaan. Keskustelujen aikana Huang on huomauttanut, että hän käyttää mieluummin takkia erottuakseen muista johtajista, jotka usein valitsevat juhlapukuja tai yritysvaatteita. Hän on myös ilmaissut, että se on kätevä ja toimiva valinta hänen kiireiseen rutiiniinsa, sillä se on vaivattomasti muokattavissa erilaisiin tapahtumiin sopivaksi.

🔥 Empfohlen:  25 teknistä markkinointitaitoa (+ esimerkkejä ja kuinka parantaa)

Sam Altman

Piilaakson uusi kulta Sam Altman huipentui muotivalinnoillaan pukeutuessaan päälleen kaksikaulus-t-paidan vaaleanpunaisen ja vihreän sävyisenä esitellessään Applen pääpuheenvuorossa vuonna 2008. Aina tuomiopäiväreppua kantava Altman on useimmiten tavattavissa. hänellä on pyöreäpääntie, täyshihaiset pastellisävyiset t-paidat, jotka hän yhdistää mustiin tai sinisiin farkkuihin tai jopa cargo-shortseihin.

Tähtisilmäisestä tulokkaasta yhdeksi tämän aikakauden suurimmista yrittäjistä olemme nähneet hänen pukeutumistyylinsä kehittyvän hänen mukanaan. Vaikka OpenAI:n perustaja ei ole koskaan paljastanut käyttämiään brändejä, tiedämme varmasti, että hän rakastaa asustelua aurinkolaseilla.

Satya Nadella

Satya Nadella on pukeutunut nörttimusta/valkoisesta poololiiviyhdistelmästä kastanjanruskeaan t-paitaan raidallisen bleiserin alla. Suunnittelija Masaba Guptan mukaan Nadellalla on “erinomainen tyylitaju, johon ei liity tavallinen ulkonäkö”. Hänet nähdään usein laivastonsinisissä ja mustissa poolopaidoissa, ja hän suosii kalliita pariisilaisia ​​Lanvinia lenkkareina.

Myös Googlen Larry Page ja Sundar Pichai vannovat Lanvin-lenkkariensa nimeen, aivan kuten heidän nykyinen kilpailijansa Nadella. Southamptonissa toimivan eksklusiivisen tuotemerkin Håndværkin kerrotaan ostaneen Nadellan usein 100–125 dollarin hintaisten poolo-t-paitojen verkkokaupassa.

Ilja Sutskever

Kuten hänen kollegansa Sam Altman, OpenAI:n perustaja ja johtava tutkija Ilya Sutskever ei ole koskaan puhunut julkisesti sartoriaalisista valinnoistaan. Linkedinin kaltaisessa paikassa, jossa profiilit ovat kaikki muodollisten yritysasujen ammattilaisista, Sutskeverin profiilikuva cowboyhattuissa ja muodollisissa asuissa luo silmiinpistävän kontrastin, joka vangitsee hänen ainutlaatuisen persoonallisuutensa ja tyylinsä.

Sutskeverin omituiset muotivalinnat, mukaan lukien hänen rakkautensa epätavanomaisiin vaatteisiin, kuten ikoniseen “punaisen lampaan jerseyyn”, jonka prinsessa Diana oli popularisoinut, osoittavat hänen kykynsä kantaa itseään itsevarmasti ja suloisesti, olipa hän pukeutunut tavalliseen poolopaitaan tai pukeutuessaan cowboyhattuun. .

Elon Musk

Mikään yritysmuotiluettelo ei voi olla täydellinen puhumatta Elon Muskista, Teslan ja Twitterin toimitusjohtajasta. Muodin MVP-pelaajamme tunnetaan ainutlaatuisesta ja hajanaisesta pukeutumistajuistaan, joka on herättänyt yleistä kiinnostusta. Uuden Model Y -auton lanseerauksen aikana Muskin räätälöidyt Nike Jordan 1 -lenkkarit Tesla-logolla ovat saattaneet tarttua enemmän silmiin kuin itse auto. Nämä lenkkarit valmistettiin ensiluokkaisesta python- ja hiusnahasta, ja kuusi paria valmistettiin lisää hintaan 1 500 dollaria, kun ne saivat maailmanlaajuisen huomion.

🔥 Empfohlen:  Ihmisten käyttäytymisteorioita, joita voidaan soveltaa verkkosuunnitteluun

Musk oli nimittänyt julkkisstylistin Emily Dawn Longin omaksumaan jyrkän maskuliinisten ikonien, kuten Harrison Fordin ja Ernest Shackletonin, tyylin. Se huipentui siihen, että South by Southwest -elokuvafestivaaleilla 2018 hän pukeutui vintage-nahkaiseen lentäjätakkiin ja isoihin saappaisiin tavoitteenaan kuin visionääri, kun hän kertoi yleisölle Marsin miehittämisen tarpeesta.

Muskin tyyli on kuitenkin sittemmin muuttunut arkipäiväisemmäksi, eikä hän enää työskentele stylistin kanssa. Hänet nähdään nykyään enimmäkseen graafisissa t-paidoissa ja kapenevissa mustissa farkuissa, vaikkakin kuvassa, hänen housunsa olivat oudosti yhdistyneet saappaidensa ympärille. Muskin nähdään myös usein pukeutuneena suunnittelija Alexander McQueen -nahkatakkeihin, smokkiin, joissa on korkeat nahkasaappaat, ja toisinaan cowboy-hattu, koska hän on “space cowboy” -tyylin fani. Mutta olipa mitä tahansa, Musk on edelleen ikoni epätavanomaiselle maulleen.

Kuten olet ehkä huomannut, olemme toistaiseksi puhuneet vain tekniikan ekosysteemin muodikkaista miehistä. Naiset, älkää huoliko, julkaisemme pian osan 2, jossa on tekniikan parhaiten pukeutuneita naisia. Jatka tämän tilan tarkkailua.

Table of Contents