Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 Silicon Valleyn tyylikkäintä teknistä johtajaa [Part 2]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 Silicon Valleyn tyylikkäintä teknistä johtajaa [Part 2]

Osassa 1 näimme Piilaakson isojen poikien kaatuvan toistensa päälle yrittäen luoda omaa tyyliään. Ajattele ensiluokkaisia ​​mustia nahkatakkeja, teräviä työpukuja, huippuluokan cowboy-hattuja, räätälöityjä harmaita t-paitoja, aurinkolaseja, poolo-t-paitoja pastelliväreissä ja upeita kenkiä.

Siirrymme muotoa imarteleviin V-kaula-aukkoisiin mekoihin, lyijykynähameisiin, tyylikkäisiin koruihin, bleiseereihin, kukkaisiin paitoihin ja tappaviin korkkareihin – tekniikan naiset tietävät varmasti, kuinka olla ilmaistu sekä kokoushuoneessa että sen ulkopuolella. Tänään tuomme sinulle seitsemän vaikutusvaltaisinta naisteknologiajohtajaa, jotka ovat muotipelissä. Olitpa siis tekniikan parissa, joka etsii muotipeliäsi tai vain inspiraatiota kaipaava henkilö, meillä on sinulle apua.

Lue lisää: 7 vaikutusvaltaisinta tekniikan johtajaa tyylillä [Part 1]

Marissa Mayer

Marissa Mayer, ohjelmistoyritys Sunshinen perustaja ja Yahoon entinen presidentti, tunnetaan laajalti muoti-ikoni työpaikoilla. Hän on arvostettu asiakas luksusmuotibrändeille, kuten Oscar de la Renta ja Alexander McQueen, ja on ilmaissut LA Times On tärkeää osoittaa, että insinöörinä oleminen ei edellytä naiseuden tunteen uhraamista.

Mayer tunnetaan erottuvasta pukeutumistyylistään, joka sisältää upeita pukeutumispukuja erikoistilaisuuksiin ja eloisia kuviollisia mekkoja yhdistettynä neuletakkien kanssa arkisempiin tilaisuuksiin. Lisäksi hän suosii muotisuunnittelijoita, kuten Carolina Herreraa, Nina Ricciä ja Jonathan Saundersia.

Sheryl Sandberg: Meta Sheryl Sandbergin entinen operatiivinen johtaja tunnetaan vinoutumisestaan ​​V-pääntietakkeja, mekkoja ja kevyitä olkapäivytyksiä kohtaan. Tekniikan miljardööri pukeutuu pragmaattisesti ja valitsee vaatteita, jotka välittävät voimaa, kokemusta ja paremmuutta, kuten mieskollegoilleen tärkeissä tilaisuuksissa.

Vaikka hänen suosimistaan ​​merkeistä ei tiedetä paljoakaan, Sandberg suosii vartaloa tukevia mekkoja, kohtalaisen korkeita korkokenkiä ja yksivärisiä sini-puna-violetteja värejä, mutta pidättäytyy keltaisesta, vaaleanpunaisesta ja kuvioista ja vain koristaa itsensä hänen tyylikkäiden korvakorujen kokoelmansa korujen osalta.

Susan Wojcicki: Entisen YouTube-päällikön Susan Wojicickin muotityyli on kaikkea muuta kuin tylsää. Hän esittelee hienostunutta muotitajuaan ja yhdistää klassisia esineitä, kuten nahkatakkeja, bleisejä, vaihtomekkoja ja lyijykynähameita rohkeissa väreissä silmiinpistävissä koruissa. Hänen pukeutumisensa on aina tyylikäs ja hyvin istuva. Sekä huippuluokan suunnittelijavaatteita että edullisia pukeutuvia Wojcicki esittelee hienostuneen, ammattimaisen ja elegantin tyylin, jossa on leikkisä kosketus rohkeiden värien ja näyttävien asusteiden avulla.

🔥 Empfohlen:  7 parasta sovellusta sijoitusrahastoihin sijoittamiseen Intiassa

Padmasree Warrior: Intialais-amerikkalainen ohjelmistokehitysyrityksen Fablen perustaja ja päällikkö Padmasree Warrior on aina puhunut alan sukupuolten välisistä eroista ja siitä, kuinka se rajoittaa yksilöitä mukautumaan yleiseen pukeutumistyyliin, nimittäin farkkuihin ja huppareihin. Hän on aiemmin puhunut stereotypioista, jotka viittaavat siihen, että teknisesti taitavat henkilöt eivät voi tai heidän ei pitäisi pukeutua hyvin, sillä jos he tekevät niin, he saattavat vaikuttaa epäpäteviltä.

Spotify-veteraani on kuitenkin päättänyt jättää tämän käsityksen huomioimatta ja omaksua oman ainutlaatuisen tyylinsä. Hän pukeutuu vaivattomasti erilaisissa asuissa kukkaisista kesämekoista perinteisiin silkkisareihin ja värikkäisiin housupuvuihin, säilyttäen samalla tyylikkyyden. Lisäksi Warriorilla on upea kokoelma tyylikkäitä ja hienostuneita koruja, jotka lisäävät hänen yleisilmeensä.

Anjali Sud: Warriorin kaltaisten joukossa meillä on toinen menestynyt intialainen teknikko, Anjali Sud, Vimeon toimitusjohtaja, joka tunnetaan naapurityttö-valinnoistaan. Hänen tunnusomainen lookinsa koostuu usein löysäksi jätetystä hiusten keskiosasta ja housupuvuista eri väreissä pehmeästä vaaleanpunaisesta täyteläiseen ruskeaan. Hän ei kuitenkaan rajoita itseään housupuvuihin, vaan kokeilee mielellään lyhyitä kukkapukuja ja perinteisiä intialaisia ​​vaatteita.

Safra Catz: Oraclen päällikkö Safra Ada Catz on kokoushuoneen voimanpesä, ja myös hänen ainutlaatuisessa tyylissään on kyse vallasta. Hän huokuu eleganssia ja hienostuneisuutta räätälöityjen pukujensa ja mekkojensa ansiosta, jotka ovat aina täydellisesti istuvia. Hän käyttää vaimeita sävyjä, kuten laivastonsinistä, harmaata ja mustaa, ja yhdistää ne tyylikkäisiin koruihin, kuten helmikaulakoruihin tai vannekorvakoruihin – ja siellä hän saa kaikkien huomion.

Mira Murati: Liigamme viimeinen jäsen on OpenAI:n teknologiajohtaja Mira Murati. Toinen Jensen Huangin kaltaisten nahkatakkien fani, Murati pitää sen rentona pääosin valkoisten ja beigen toppiensa kanssa. Vaikka hänen valitsemistaan ​​merkeistä ei tiedetä paljoakaan, Muratin voi havaita enimmäkseen nude-huulisävyissä ja hienovaraisissa meikissä.

Lue lisää: Miksi sirunvalmistajat ovat kiihkeitä Darling Chinasta huolimatta USA:sta