Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 strategiaa virusten infografioiden luomiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 strategiaa virusten infografioiden luomiseen

Kaipaatko miljoonia uusia katseita tuotteillesi, kaikki yhdestä sisällöstä? Virustilan saavuttaminen on monien yritysten yhteinen unelma, mutta tarkan kaavan tulkitseminen muutamien osumien muuntamiseksi kymmeniksi tuhansiksi tunneissa voi olla pelottavaa.

Nykypäivän nopeatempoisessa digitaalisessa ympäristössä, jossa keskivertointernetin käyttäjällä on salamannopea huomiokyky, hänen kiinnostuksensa vangitseminen vaatii visuaalisesti houkuttelevaa sisältöä, joka puhuu heidän kieltään. Siellä infografiat tulevat peliin.

Kiinnostavan ja silmiinpistävän muodonsa ansiosta infografialla on mahdollisuus vangita yleisöä, mikä tekee niistä korvaamattoman työkalun sisältömarkkinoijat tavoitteena on välittää vaikuttavia viestejä ja houkutella uusia katsojia.

Tässä blogissa opit 7 strategiaa virusinfografioiden luomiseen.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

1. Pysy tietojoukkojen ajan tasalla

Tilastot toimivat useimpien infografioiden elinvoimana. Saadaksesi vakuuttavia tietoja, seuraa tarkasti alan uutisia ja hyvämaineisia blogeja, joissa johtavat tutkimukset, raportit ja muut julkaisut voivat tarjota arvokkaita oivalluksia.

Älä myöskään unohda omien yrityksesi tuotteiden tarjoamaa dataa. Kyselyt, kyselyt ja ostotrendit ovat vain muutamia tietojoukkoja, joihin sinulla on jo pääsy, ja ne voivat valloittaa yleisösi.

Sisällön kirjoittajat voivat syventyä tutkimaan kiehtovia tilastoja, jotka täydentävät toisiaan ja liittyvät yritykseesi kokonaisuutena muodostaen perustan infografioiden luomisprosessille.

Vaikka kaikki infografiat eivät vaadi tilastoja, kuten yllä mainittu globaali ruokailuinfografiikka, suurin osa virusinfografioista hyödyntää silmiinpistäviä prosenttiosuuksia tai lukuja houkutellakseen katsojia välittömästi.

2. Luo iskeviä viestejä

Infografiikassa tekstitila on arvokas hyödyke, joka vaatii lyhyitä, osuvia ja yksinkertaisia ​​viestejä. Älä unohda sisällyttää aiheeseen liittyviä vinkkejä tai neuvoja, jotka vastaavat tietojoukkojasi.

Saat ihanteellisen lähestymistavan yhdistämällä nämä viestit tuotteisiisi ja palveluihisi aina, kun ne tarjoavat sopivan ongelmanratkaisuratkaisun tiettyyn tilastoon. Tavoitteesi on tehdä viesteistäsi yhtä houkuttelevia kuin infografiikassa näkyvät kiehtovat visuaalit ja tilastot korostaen tiivistä viestintää yleisösi tehokkaan sitouttamiseksi.

Tietenkin sellaisen sisällön luominen, jota yleisösi pitää “lämpeänä”, ei ole luonnollista kaikille. Jos sinulla on vaikeuksia tarjota juuri oikea määrä viestiäsi, harkitse asiantuntijan kirjoittamista, joka luo täydellisen iskevän tekstin infografiaasi.

🔥 Empfohlen:  Missä myydä käytettyjä vauva- ja äitiysvaatteita

Löydät tällaisia ​​​​asiantuntijoita osoitteesta WriterAccess. Siinä on kokeneiden kirjoittajien verkosto, joka odottaa auttamaan sinua luomaan monenlaista sisältöä, mukaan lukien infografiikka, jota yleisösi pitää kiinnostavana.

3. Ymmärrä kohdeyleisösi

Markkinoinnin ei pitäisi olla kuin spagetin heittämistä seinään nähdäksesi, mikä tarttuu kiinni. Hukkaat aikaa ja vaivaa, jos valmistat juoksukenkiä etkä kohdista mainontaasi niille, jotka todennäköisimmin käyttävät niitä, kuten maratonjuoksijoita.

Kun tunnet yleisösi, osaat puhua heille kuvilla ja kielellä, joka resonoi. Esimerkiksi nuori sisältömarkkinoinnin yleisöjä ovat tekniikkataitoja. Jos infografiisi on tarkoitus houkutella heitä, se tulee täyttää hymiöillä ja räikeillä otsikoilla, koska nuori yleisö kommunikoi näin.

Seniorit ovat yleensä enemmän analogista yleisöä, joten emojit voivat olla vähemmän houkuttelevia. Kun tunnet yleisösi, voit muotoilla viestisi tavalla, joka on heille merkityksellisin.

4. Suunnittele kiinnostavia ja jaettavia visuaaleja

Ihminen on visuaalinen olento. Eräässä tutkimuksessa havaittiin, että visio on vastuussa 80 % oppimisestamme. Siksi grafiikka ja kuvat ovat niin tärkeä osa markkinointia.

Jotta infografiikka olisi tehokas, niiden on oltava visuaalisesti houkuttelevia. Visuaalisesti kiinnostava infografiikka:

  • Paranna säilyttämistä
  • Tee tiedosta helpompi ymmärtää asettamalla se kontekstiin
  • Kiinnitä yleisön huomio

Mitä houkuttelevampi muotoilu, sitä todennäköisemmin joku jakaa sen sosiaalisessa mediassa. Tämä lisää sitoutumista entisestään, mikä lisää klikkauksia, lisää verkkosivuston liikennettä ja lisää bränditietoisuutta.

5. Edistä käyttäjien sitoutumista ja vuorovaikutusta

Vuorovaikutuksen lisääminen i-kirjaimeennfographic tekee siitä dynaamisen. Interaktiiviset infografiat käyttävät animaatiota, vierittämistä, napsauttamista, panorointia ja zoomausta tehdäkseen tiedoista kiinnostavampia.

Vuorovaikutus saa katsojan haluamaan tutustua infografiaan, ei vain skannata sitä. Hyvin sijoitettu vuorovaikutus voi myös kiinnittää asiakkaan huomion kriittisiin yksityiskohtiin ja tietoihin.

Oikeanlaisen vuorovaikutuksen löytäminen on kuitenkin hankalaa. Haluat sen olevan orgaanista eikä pakotettua. Haluat vuorovaikutuksen olevan osa tarinankerrontaa, ei jotain, joka todennäköisesti ärsyttää katsojaa.

🔥 Empfohlen:  Mikä on Plan-Do-Check-Act (PDCA) -sykli?

Ion by Rock Content voi auttaa sinua rakentamaan personoitua interaktiivista sisältöä sitouttaaksesi yleisösi ja herättääksesi heidän kiinnostuksensa.

6. Näytä, älä kerro

Infografiikat ovat outoja hybridejä, jotka sisältävät sekä sanoja että kuvia. Liian monien sanojen käyttö kumoaa sen tarkoituksen.

Sen sijaan tavoitteesi tulisi olla ensin näyttäminen ja sitten lisätietojen lisääminen sanojen avulla. Infografiikan suunnittelun tulee olla helposti ymmärrettävissä. Sinun pitäisi pystyä ymmärtämään, mitä visuaalinen tieto välittää ilman tekstiä. Sitten lisäät kopion luodaksesi lisää kontekstia.

Suunnittelua on harkittava uudelleen, jos huomaat, että suurin osa viestistäsi on kuvattu sanoin. Infografiikka ovat ennen kaikkea visuaalisia työkaluja.

7. Suunnittele ensin virtaus

Onnistunut infografiikka kulkee ylhäältä alas tai sivulta toiselle. Tämän virran tulee olla sekä kognitiivista että visuaalista. Voit käyttää suunnittelun elementtejä luodaksesi tämän virtauksen. Käytä erilaisia ​​kirjasimia, kuvia, värejä ja reunoja ohjataksesi katsojan katseen.

Infografian tulee olla myös intuitiivinen. Tehokkaan virran avulla lukijat vierivät automaattisesti alaspäin nähdäkseen seuraavan osan. Nuolia tai ohjeita ei tarvita. Virtaus on orgaanista ja luonnollista.

Kun luot infografiikkaa, suunnittele kulku ja täytä se kuvilla. Lisää lopuksi tekstisi ja datapisteesi tavalla, joka ei häiritse katsojan matkaa.

Kolme parasta online-infografiikan luojaa

Tämän tyyppisen visuaalisen apuvälineen suunnitteluparametrien on oltava tarkkoja, minkä vuoksi markkinoijat käyttävät usein verkkotyökaluja infografioiden luomiseen. Tässä on kolme parasta tällä hetkellä saatavilla olevaa.

Adobe Creative Cloud Express

Jos olet Adoben designtuotteiden fani, tämän pitäisi olla sinulle toinen luonto. Adobe Express auttaa sinua suunnittelemaan erilaisia ​​visuaalisen markkinoinnin resursseja juoksevalla teemalla infografioiden, lentolehtisten, videoiden ja rullien välillä.

Adobe käyttää tekoälyä tekstistä kuvaksi -grafiikan luomiseen. Siinä on myös mallikirjasto infografiikan määrittämiseksi. Voit jopa suunnitella animaatioita Adobella.

Voit käyttää joitakin tämän sovelluksen olennaisia ​​ominaisuuksia ilmaiseksi. Sinun on kuitenkin tilattava, jotta voit käyttää niitä kaikkia. Kustannukset ovat alhaiset. Tällä hetkellä se maksaa 9,99 dollaria kuukaudessa.

🔥 Empfohlen:  7 vinkkiä täydellisen liiketoimintasuunnitelman luomiseen

Canva-infografiikkatyökalu

Canva on toinen tunnettu online-työkalu, jonka avulla voit luoda täydellisen infografiikan. Niiden avulla voit myös käyttää perustoimintoja ilmaiseksi. Heidän tekoälyllä toimivat suunnittelutyökalunsa opastavat sinut infografiikan rakentamisprosessin läpi, ja ne tarjoavat jopa 5 Gt ilmaista tallennustilaa.

Voit nousta tasolle tilaussuunnitelmalla ja käyttää lisää ominaisuuksia. Alusta maksaa tällä hetkellä 12,99 dollaria kuukaudessa tai 14,99 dollaria kuukaudessa joukkueille.

Venngage

Venngage on vähemmän tunnettu verkkotyökalu, mutta tehokas. Se on myös ainoa sovellus, joka on erityisesti omistettu infografioiden luomiseen. Se tarjoaa helppokäyttöisen käyttöliittymän, joka opastaa sinua valitsemaan kuvia ja fontteja.

Venngagella on kolme hinnoitteluvaihtoehtoa. Voit käyttää minimaalisia työkaluja ilmaiseksi tai maksaa Premium-, Business- tai Enterprise-paketin. Tilausalustojen hintavaihtelut ovat 10 dollaria kuukaudessa yksityishenkilöille ja 499 dollaria kuukaudessa yrityskäyttöön. Liiketoimintasuunnitelma antaa sinulle pääsyn useimpiin ominaisuuksiin hintaan 24 dollaria kuukaudessa.

Viimeiset sanat

Infografiikka on monipuolinen työkalu markkinointistrategiassasi. Infografioiden avulla voit auttaa lukijoita ymmärtämään monimutkaisia ​​käsitteitä ja jakamaan niitä.

Voit käyttää niitä verkkosivustollasi, blogeissasi, sosiaalisen median sivuilla ja sähköposteissa. Ne auttavat parantamaan hakukoneoptimointiasi, jotta voit sijoittua korkeammalle orgaanisissa hauissa. Ne myös rakentavat brändin uskottavuutta.

Varoituksen sana kuitenkin, huonosti suunniteltu infografiikka satuttaa enemmän kuin auttaa. Jos tarvitset apua omasi luomisessa, anna WriterAccessin kirjoitus- ja suunnitteluammattilaisten auttaa? Kanssa ilmainen 14 päivän kokeilu, mitä menetettävää sinulla on? Kokeile WriterAccessia jo tänään!

Table of Contents