Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 suosituinta kyberuhkien tiedustelutyökalua

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 suosituinta kyberuhkien tiedustelutyökalua

Internetin käytön lisääntyessä verkossa on saatavilla suuri määrä henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia tietoja, jotka ovat jatkuvasti altistumisuhan alla. Pelkästään Yhdysvalloissa yli 53 miljoonaa ihmistä kärsi tietojen vaarantumisesta vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla.

Tämä uhka on moninkertaistunut, kun tietoverkkorikokset ovat muuttuneet uskomattoman kehittyneemmiksi ja koko maailma muuttuu verkossa, varsinkin vuodesta 2020 lähtien maailmanlaajuisen pandemian epävarmuuden ja häiriöiden keskellä. Statistan tekemän tutkimuksen mukaan tietomurtojen keskimääräiset kustannukset maailmanlaajuisesti maaliskuusta 2020 maaliskuuhun 2022 eri sektoreittain yhdistettyinä ovat yli 150 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria.

Näissä olosuhteissa, kyberuhkien tiedustelu siitä tulee erittäin arvokas työkalu suojataksesi, havaitaksesi ja vastataksesi kaikkiin kyberuhkiin, joille tietosi saattavat altistua.

Tässä blogissa keskustelemme yksityiskohtaisesti kyberuhkien tiedustelutiedoista ja työkaluista, jotka voivat auttaa sinua suojaamaan tietojasi.

Mitä on kyberuhan tiedustelu?
Kyberuhkien tiedustelu on tietojen keräämistä, käsittelyä ja analysointia mahdollisen kyberhyökkäyksen motiivin ja käyttäytymisen havaitsemiseksi ja auttaa meitä tekemään tietoisia päätöksiä ja toteuttamaan ennakoivia turvatoimia. Kyberuhkien tiedustelutyökalut on suunniteltu auttamaan meitä prosessissa.

Uhkatieto on syklinen, jatkuva prosessi, joka yleensä suoritetaan 6 vaiheessa:

 1. Aseta tavoitteita ja suunnittele suunta
 2. Tietojen kerääminen
 3. Tietojen käsittely
 4. Tietojen analysointi
 5. Tietojen levittäminen
 6. Raportoi havainnot

Kyberuhkien tiedustelutietoa on neljää tyyppiä eli. strateginen, taktinen, tekninen ja organisatorinen. Jokainen näistä on tarkoitettu eri käyttäjille ja kuvaa uhkaa ja sen yksityiskohtia eri syvyyksillä asianomaisen käyttäjän tietämyksen ja vaatimusten mukaisesti.

Mitä ovat kyberuhkien tiedustelutyökalut?

Hyökkääjät ovat nykyään oppineet ja kehittäneet tuhansia tapoja murtautua tietoihin ja aiheuttaa tuhoa. Myös kehittyneen teknologian ja ohjelmistojen myötä uhat ovat monimutkaistuneet ja rikokset kehittyneet. Siksi tehokas ja oikea-aikainen uhkien havaitseminen ja vahvat kostotoimet ovat erittäin tärkeitä tietojesi suojaamisen kannalta.

Kyberuhkien tiedustelutyökalut on kehitetty ja suunniteltu torjumaan näitä ongelmia. Ne tarjoavat ajantasaista tietoa uusimmista uhista, kuten haittaohjelmista, hyväksikäytöistä jne. Nämä työkalut tarjoavat myös tietoa taktiikoista, tekniikasta ja menettelystä (TTP), jotka liittyvät tiettyyn uhkaan ja ehdottavat parhaita menetelmiä suojautua sitä vastaan. . Lisäksi nämä työkalut pystyvät analysoimaan mitä tahansa tietyssä verkossa havaittuja mahdollisia tai erityisiä uhkia.

Nämä työkalut pystyvät hallitsemaan riskejä sekä parantamaan kyberturvallisuuttasi tekoälyn avulla tai koneoppimista. Ne antavat organisaatiolle mahdollisuuden suunnitella ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, havaita uhkia ja ratkaista turvallisuusongelmia.

Tärkeimmät ominaisuudet Cyber ​​Threat Intelligence -työkalullasi on oltava

Statistan tekemän tutkimuksen mukaan käyttäjien mielestä hyödyllisin kybertiedustelutyökalu on se, joka tarjoaa yksityiskohtaista tietoa haittaohjelma käytetään hyökkäyksessä.

Vaikka useimpien kyberuhkien tiedustelutyökalujen perustoiminto pysyy samana, on tiettyjä keskeisiä ominaisuuksia, jotka sinun on otettava huomioon valittaessa CTI:tä.

Joustavuus

Kaikkien valitsemiesi kyberuhkien tiedustelutyökalujen on sovittava jo olemassa oleviin suojausmekanismeihin, mukaan lukien palomuurit ja SIEM (Turvallisuustiedot ja tapahtumien hallinta).

Uhkien tiedustelutyökalu käsittelee tietoja eri lähteistä ja antaa riskipisteitä. Siksi se ei voi toimia itsenäisenä työkaluna. Sen yhdistäminen muihin turvajärjestelmiin mahdollistaa priorisoinnin ja ennakoivan hälytyksen sekä lisää hälytystietoja, jotka helpottavat tutkintaa.

Lisäksi tämä toiminnon joustavuus antaisi työkalulle myös mahdollisuuden kerätä tarkkaa tietoa pimeästä verkosta ja muista lähteistä.

Ymmärrettävää

A yhden ikkunan kojelauta yksinkertaistaa koko uhkien havaitsemis- ja korjausprosessia. Kattavanaan työkalu kerää tietoa kaikista mahdollisista lähteistä ja näyttää ne yhdessä, mikä myös nopeuttaa päätöksentekoprosessia.

🔥 Empfohlen:  Intian 6 suosituinta D2C-ruokayritystä

Useita lähdetietoja

Analysoidakseen tarkasti organisaation asemaa kyberturvallisuuden kannalta, työkalun on kyettävä poimimaan tietoa mahdollisimman monesta lähteestä. Tämän avulla voidaan löytää reaaliaikaisia ​​indikaattoreita, jotka voivat auttaa muodostamaan tarkkoja korrelaatioita.

Hälytyksen laatu

Useita turvavaroituksia jätetään usein huomiotta, koska lukuisia vääriä positiivisia tuloksia on paljon. Tämä aiheuttaa valppautta väsymystä turvatiimin keskuudessa, jotka eivät pysty selvittämään todellisia korkean prioriteetin ongelmia.

Hyvän uhkien tiedustelutyökalun pitäisi pystyä priorisoimaan ja luokittelemaan varsinaiset tietoturvahälytykset, mikä on mahdollista vain, jos se pystyy korreloimaan hälytyksen tiedot jo saatavilla olevan tietokannan kanssa. Näin varmistetaan, että tärkeät ilmoitukset saavat vastauksen turvallisuustiimiltä.

Ennakoiva älykkyys

Tietoturvaongelmien hallitsemiseksi ja hallitsemiseksi kyberuhkien tiedustelutyökalun on oltava ennakoiva. Tämä tarkoittaa, että työkalun pitäisi pystyä tunnistamaan uhka ja haavoittuvuudet ennen varsinaisen hyökkäyksen alkamista.

Automatisoituihin reagointiprosesseihin integroitu työkalu auttaa uhan varhaisessa havaitsemisessa ja tehokkaassa reagoinnissa.

7 parasta kyberuhkien tiedustelutyökalua

Oikea uhkien tiedustelutyökalu auttaisi osoittamaan mahdolliset ongelmat ja poistamaan ongelman heti alkuunsa. Käyttäjien vaatimusten ja asiantuntijoiden mielipiteiden perusteella olemme tehneet luettelon seitsemästä parhaasta kyberuhkien tiedustelutyökalusta, jotka suojaavat järjestelmäsi kyberuhkilta.

Fortinetin FortiRecon
Tallennettu tulevaisuus
Cisco Securityn haittaohjelmien analyysi
Echosec
IntSights External Threat Protection (ETP) Suite
ThreatConnect
ZeroFOX

Fortinetin FortiRecon

Verkkosivusto Fortinet.com

Luokitus 4.7
Demo tarjotaan Joo
Käytetty Ulkoisen hyökkäyspinnan valvonta

Statistan mukaan Fortinet johti maailmanlaajuista uhkatiedusteluohjelmistoteollisuutta vuonna 2022 lähes 39 prosentin osuudellaan kokonaismarkkinaosuudesta.

Asiantuntijat pitävät Fortinetin FortiReconia yhdeksi parhaista kyberuhkien tiedustelutyökaluista. Se on Digital Risk Protection Service -tuote. Verkon ulkopuolisen näkemyksensä ohella se voi myös lieventää kolmea muuta riskialuetta, nimittäin. Digitaalisen omaisuuden riski, brändiin liittyvät riskit sekä maanalaiset ja välittömät uhat. Se käyttää automaatiota, koneoppimista sekä ihmisälyä analysoidakseen organisaation brändiriskiä ja toimittaakseen ennakoivaa mukautettua tietoa.

Avainominaisuudet:

 • Ulkoisen hyökkäyspinnan hallinta
 • Vihollisen keskustiedustelu
 • Laaja resurssien ja altistumisen löytö
 • Kattava raportointi

Plussat:

 • Helppokäyttöinen
 • Kontekstuaaliset uhkakuvat
 • Varhaisen vaiheen elinkaarisuojaus
 • Kauaskantoisia uhkalähteitä
 • Kattava raportti

Haittoja:

 • Ei sovellu millekään muulle kuin MS-verkkotunnuksen laitteelle
 • Hakkuupalvelut eivät sisällä monia yksityiskohtia

Hinnoittelu:

Ota yhteyttä myyjään saadaksesi tarjoukset Fortinetin Fortireconin uhkien tiedustelulisenssistä.

Tallennettu tulevaisuus

Verkkosivusto Recordedfuture.com

Luokitus 4.6
Demo tarjotaan Joo
Käytetty Tarjoaa suojan vastustajia, infrastruktuuria ja kohteita vastaan

Sen pääkonttori sijaitsee Bostonin kyberturvallisuusalustassa. Recorded Future tunnetaan laajalti ennakoivasta tai ennakoivasta kyberuhkien tiedosta. Se antaa sinulle reaaliaikainen näkyvyys laajaan digitaaliseen ekosysteemiin ja automatisoi koko keräämis-, analysointi- ja raportointiprosessin. Se tarjoaa suojan vastustajia, infrastruktuuria ja kohteita vastaan.

Avainominaisuudet:

 • Hallitsee riskialuetta yhden alustan lähestymistavan avulla
 • Tarkenna suodattimia haun tarkentamiseksi
 • Tehokas integrointikyky yhdistyy molempiin SIEM- ja SOAR-palveluntarjoajat
 • Graafinen esitys maailmanlaajuisista uhkatiedoista

Plussat:

 • Se kattaa laajan valikoiman uhkien tiedustelutietoja
 • Suora lähdetodistus tehokkaaseen päätöksentekoon
 • Helppo navigointi modulaarisen rakenteen ansiosta
 • Yli 10 vuoden viitetiedot päivitetään säännöllisesti

Haittoja:

 • Ylivoimaiset hakutulokset
 • Suhteellisen kallis, alkaen 10 000 dollarista AWS:lle

Hinnoittelu:

Ota yhteyttä Recorded Futureen saadaksesi lisenssin nykyisen hinnan.

Cisco Securityn haittaohjelmien analyysi

Verkkosivusto Cisco.com

Luokitus 4.4
Demo tarjotaan Ei
Käytetty Kontekstikohtaisen analytiikan tarjoaminen haittaohjelmille ja uhille

Aiemmin tunnistettu nimestä uhkaverkko, se on pilvipohjainen yhtenäinen tietoturvaratkaisu. Se luo hälytyksiä haittaohjelmatoiminnasta ja auttaa analysoimaan uhkatasoja ja laatimaan strategioita niiden torjumiseksi. Se tarjoaa päästä päähän -näkyvyyden ja suojan hyödyntämällä uhkatietoa.

Avainominaisuudet:

 • Haittaohjelmien ja uhkien kontekstuaalinen analytiikka
 • Valtava tietokanta haittaohjelmista
 • Käyttää käyttäytymisindikaattoreita ennustaakseen ja priorisoidakseen hyökkäyksiä
 • Automatisointi- ja integrointiominaisuudet API:iden kautta

Plussat:

 • Helppo integrointi ilman uudelleenohjelmointia
 • Tuotteiden välinen suojaustiedot Ciscosta ja kolmansien osapuolien lähteistä
 • Uhkien perusteellinen analyysi ja kattava raportointi
 • Automaattinen näytteen lataus API-integraation kautta

Haittoja:

 • Toistuvat viiveet hälytysmekanismissa
 • Raskas paikan päällä oleva laiteasennus

Hinnoittelu:

Ota yhteyttä toimittajaan saadaksesi tarjoukset Cisco Security Malware Analytics -lisenssistä.

Echosec

Verkkosivusto Flashpoint.io/platform/echosec

Luokitus 4.9
Demo tarjotaan 10 päivän ilmainen kokeilu
Käytetty Sosiaalisen median ja avoimen lähdekoodin tiedustelutietojen (OSINT) kerääminen.

Se on kanadalainen yritys, joka on erikoistunut Open Source Intelligence Tools (OSINT). Sen lippulaivaalusta hyödyntää dataa sosiaalisesta mediasta, pimeästä webistä sekä avoimista yhteisön alustoista. Se kerää reaaliaikaista riskitietoa ja mahdollistaa ad hoc -pimeän verkkohaun suorittamisen sisäisen uhkien seurannan ohella.

Avainominaisuudet:

 • Valmiiksi rakennetut tiedonhakusuodattimet 24×7-valvonnalla.
 • Ulkoisesti kohdistettu työkalu, joka muodostaa yhteyden maailmanlaajuisiin tietoturvasyötteisiin, laittomiin foorumeihin jne.
 • Syöttää tietoja suoraan yhteisturvatyökaluihin
 • Kerää dataa 18 sosiaalisen median alustalta, uutisportaalilta ja blogista

Plussat:

 • Yksinkertainen ja helppokäyttöinen tutkintatyökalu
 • Helpottaa tutkimista ja tuottaa nopeasti toimivia tuloksia
 • Poikkeuksellisen intuitiivinen käyttöliittymä

Haittoja:

 • Jokaisen OSINT-aloittelijan oppimiskäyrä voi olla jyrkkä
 • Satunnaiset satunnaiset tulokset edellyttävät ihmisen todentamista

Hinnoittelu:

Ohjelmiston toimittaja toimittaa Echosecin hintatiedot. Lopulliset kustannusneuvottelut Echosecin ostamisesta on käytävä myyjän kanssa.

IntSights External Threat Protection (ETP) Suite

Verkkosivusto Intsights.com

Luokitus 3.5
Demo tarjotaan Joo
Käytetty Tietojenkalasteluhyökkäysten, haitallisten verkkotunnusten ja tietomurtojen valvonta

Se on 360 asteen kyberturvallisuuden työkalu, joka tarjoaa monipuolisia, reaaliaikaisia ​​ja käyttökelpoisia oivalluksia 24 tunnin sisällä. Se tarjoaa yritystason ulkoinen, kontekstuaalinen ja priorisoitu uhkien tiedustelu. Sitä voidaan käyttää joko erillisinä moduuleina ulkoiseen tiedusteluun, riskianalyysiin ja uhkien tutkimiseen tai päästä päähän kyberuhkien tiedustelutyökaluna.

Avainominaisuudet:

 • Se kerää tietoja pimeästä verkosta, tarjoaa ulkoisia uhkasyötteitä ja tekee räätälöityjä tutkimuksia.
 • Hyvin rakennettu analyyttinen raportti ja automaattinen riskinhallinta
 • Kriittisten haavoittuvuuksien korjaus
 • Mukana käyttötapauskohtaiset ratkaisut tai API:t laajennettavissa olevaa integrointia varten.

Plussat:

 • Tukee kaikkia tärkeimpiä kieliä, mukaan lukien japani, portugali, saksa, ranska ja muut.
 • Keskittyy ulkoisiin kanaviin, kuten sosiaaliseen mediaan, mustiin markkinoihin jne.
 • Erittäin joustava, mukautuva ja kattava työkalu

Haittoja:

 • Heikko hälytysmekanismi
 • Jyrkkä oppimiskäyrä

Hinnoittelu:

Ohjelmiston toimittaja toimittaa IntSights External Threat Protectionin hintatiedot. Lopulliset kustannusneuvottelut IntSights External Threat Protectionin ostamiseksi on käytävä myyjän kanssa.

ThreatConnect

Verkkosivusto Threatconnect.com

Luokitus 4.5
Demo tarjotaan Joo
Käytetty Uhkatietoihin, riskien kvantifiointiin ja tiedustelutietoihin perustuviin tietoturvaoperaatioihin liittyvää toimintaa

Se on romanialainen yritys, joka tekee kauppaa uhkien tiedustelu, riskien kvantifiointi ja tiedustelutietoihin perustuvat turvallisuusoperaatiot. Se vahvistaa turvallisuutta ja puolustusta hajottamalla monimutkaiset tiedot käyttökelpoisiksi tiedoiksi. Kerätyt tiedot voidaan analysoida manuaalisesti tai automaation avulla.

Avainominaisuudet:

 • Käyttää pelikirjoja, jotka ovat älykkyysohjattu orkestrointiominaisuus
 • Laajennettava integrointi ja automaatio kaikille kyberturvallisuusominaisuuksille
 • Intuitiivinen kojelauta, jossa etusijalla olevat riskit
 • Näytä uhkien esiintyvyys joukkolähdeanalytiikan avulla

Plussat:

 • Tehokas tietomalli, joka muodostaa yhteydet tapahtumien, uhkien ja IOC:iden välille.
 • Ennakoiva havaitseminen orkestroinnin ja automaation yhdistelmällä.
 • Päivitettyä tietoa uusimmista kyberuhkista ja haittaohjelmista

Haittoja:

 • Yksi kalleimmista uhkien tiedustelutyökaluista
 • Ei tarpeeksi joustava käyttäjien tarpeisiin

Hinnoittelu:

Ohjelmiston toimittaja toimittaa ThreatConnectin hintatiedot. Lopulliset kustannusneuvottelut ThreatConnectin ostamisesta on käytävä myyjän kanssa.

ZeroFOX

Verkkosivusto Zerofox.com

Luokitus 4.3
Demo Tarjottu Joo
Käytetty Tarkkaile verkkoa tietovuotojen ja kiristysohjelmien varalta

Se on yhdysvaltalainen yritys, joka tarjoaa kyberälyratkaisuja. Se suojaa organisaatiota verkkouhilta, kuten tietojenkalastelu, tietovuoto, toisena henkilönä esiintyminen, ja muut. Se tarkkailee verkkoa tietovuotojen ja kiristysohjelmien varalta ja tuo asiaankuuluvat tiedot käyttäjän tietoon.

Avainominaisuudet:

 • Se on varustettu uusimmilla AI-, ML- ja OCR-tekniikoilla
 • Yhdistää tekoälyn ihmisälyyn uhkien arvioimiseksi ja priorisoimiseksi
 • Suunniteltu yksinomaan ulkoisten uhkien suojaamiseen
 • Kojelaudan visuaaliset ilmaisimet tarjoavat täydellisen näkyvyyden

Plussat:

 • Hakkereiden poistaminen vihollisen häiriön ja poistamisen kautta palveluna
 • Valtava integraatiokirjasto, joka kattaa kaikki suositut IT-työkalut
 • Virtaviivainen työnkulku suoraviivaisella asennusprosessilla

Haittoja:

 • Ylivoimaiset aliverkkotunnusilmoitukset
 • Luo suuren määrän vääriä positiivisia tuloksia

Hinnoittelu:

Ota yhteyttä ZeroFOXiin saadaksesi lisätietoja lisenssin hinnasta.

Johtopäätös

Kyberuhkien tiedustelutyökalut ovat ratkaisevassa roolissa minkä tahansa liiketoiminnan kasvussa suojaamalla sitä yleisimmiltä ja suurimmilta uhilta. Ne tunnistavat, ennustavat, varoittavat ja hallitsevat kyberhyökkäyksiä. Koska kyberhyökkäysten määrä kasvaa joka vuosi suuressa määrin ja maailma muuttuu verkossa, näille työkaluille ei ole vaihtoehtoa. Koska markkinoilla on kuitenkin paljon vaihtoehtoja, lopullisen valinnan tekeminen voi olla vaikeaa.

Tässä artikkelissa jaoimme kanssasi 7 parasta kyberuhkien tiedustelutyökalua, jotka tekevät haustasi kätevää. Toivottavasti voimme auttaa.

UKK

Mitä on kyberuhan tiedustelu?

Cyber ​​Threat Intelligence on prosessi, jossa kerätään ja analysoidaan tietoja kyberuhkista organisaation digitaalisen omaisuuden ja infrastruktuurin suojaamiseksi. Se tarjoaa käyttökelpoista älykkyyttä tukemaan kyberturvallisuusstrategioita ja parantamaan kykyä ehkäistä, havaita ja reagoida kyberhyökkäyksiin.

Mitkä ovat 3 kyberuhkien tyyppiä?

 • Haittaohjelma
 • Tietojenkalastelu
 • DDoS (Distributed Denial of Service) -hyökkäykset

Mitä hyötyä Crime Threat Intelligence -työkaluista on?

Cyber ​​Threat Intelligence (CTI) -työkalujen käytön edut ovat:

 • Parempi tietoisuus uhista ja niiden havaitseminen
 • Parannettu reagointi tapahtumiin
 • Lisää tehokkuutta ja kustannussäästöjä
 • Sääntelyvaatimusten noudattaminen

Mikä on yleisin kyberuhka?

Yleisin kyberuhkatyyppi on haittaohjelmat, mukaan lukien virukset, troijalaiset ja kiristysohjelmat.