Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 syytä, miksi sisältö tarvitsee upeita kuvia, videoita ja visuaalista sisältöä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 syytä, miksi sisältö tarvitsee upeita kuvia, videoita ja visuaalista sisältöä

Ihminen on visuaalisesti suuntautunut olento.

Käytämme viittä kriittistä aistia päivittäin ratkaistaksemme ongelmia ja selviytyäksemme jokapäiväisestä elämästämme, joista jokainen auttaa ihmisiä merkittävästi.

Mutta visio on vastuussa 80% kaikesta, mitä ihmiset oppivatja vastaavat luvut ovat todennäköisiä useimmilla eläimillä, joilla on kehittyneet aivot.

Siksi visuaalisella rikkaalla medialla – valokuvilla, kuvilla, videoilla – on valtava vaikutus kirjoitetun sisällön menestymiseen ja kattaviin sisältömarkkinointistrategioihin.

Visuaalit kommunikoivat ideoista nopeammin ja helpommin

Silmää hivelevät visuaalit valloittavat meidät; sitten käytämme tätä painopistettä ymmärtääksemme paremmin visuaalisen välittämän viestin – ja kuka on viestin takana.

Tästä syystä visuaalisuus on niin tärkeää brändäyksessä ja markkinoinnissa.

Visuaalit tekevät samoin viiteille, myynneille ja niitä ohjaaville voimille.

Ihmiset arvostavat jatkuvasti elämän houkuttelevimpia asioita – ihmisiä, paikkoja ja tuotteita. Heitä halutaan suurella ylpeydellä ja päättäväisyydellä. Ne ovat suosittuja ja kysyttyjä. Ja ne ovat visuaalisesti houkuttelevia, hyvässä tai huonossa.

Rakenna sisältösi samalla tavalla.

Aloita suunnittelemalla sisältösi oikein sen viestit, yleisö ja tavoitteet ajatellen.

Älä kuitenkaan koskaan jätä huomiotta houkuttelevan visuaalisen sisällön tarvetta täydentää tai täydentää jokaista sisältöä.

Sinun tulee alusta alkaen miettiä, millaisia ​​kuvia, infografiikkaa, videoita, animaatioita ja mitä tahansa muuta multimediaa voidaan lisätä sisältöösi viestinnän parantamiseksi ja sen resonoinnin varmistamiseksi käyttäjien keskuudessa.

Yleisölle kertominen on yksi asia; sen näyttäminen samalla tekee maailmasta eron.

On olemassa monia visuaalista rikasta mediaa, jotka parantavat sisältöäsi eksponentiaalisesti. Ja numerot tukevat sitä.

Ennen kaikkea älkäämme unohtako nojautua tieteeseen.

Pelkästään sanojen lukeminen voi viedä tarinankerronnassa niin pitkälle; Visuaaliset materiaalit käsitellään 60 000 kertaa nopeammin kuin tekstijoten niiden sisällyttäminen sisältöösi voi auttaa herättämään yleisösi huomion nopeasti.

Kun tarkastellaan yleisten tilastojen lisäksi, tässä on seitsemän näyttöön perustuvaa syytä, miksi sisältö tarvitsee houkuttelevia visuaalisia osia välittääkseen täysin ja tehokkaasti viestin, kertoakseen tarinan ja luodakseen yhteyden.

1. Ihmiset suosivat visuaalisuutta

Ihmiset ovat luonteeltaan visuaalisia olentoja.

Se ei johdu vain lyhyistä, nykyaikaisista keskittymisalueistamme, että meillä on tapana suosia videoita, animaatioita ja kuvia tekstin sijaan (koska paljon nopeammin ja helpommin voimme kuluttaa niitä).

Se johtuu myös siitä, että voimme hankkia ja säilyttää nämä tiedot nopeammin, paremmin ja pidempään.

Visuaaliset ovat myös helpompi sulattaa helpompi muistaa.

Ja ne ovat nyt saatavilla enemmän kuin koskaan ennen.

Ei ole yllättävää, että visuaalisesta sisällöstä on tullut menestyksen kannalta elintärkeää, kun monien laitteiden käyttö lisääntyy.

🔥 Empfohlen:  Grammarly Review (paras online-kirjoitusaputyökalu)

Tämä on luultavasti myös syy, miksi vuonna 2022 Internet-liikenne videoista oli 82% kaikesta maailmanlaajuisesta verkkoliikenteestä maapallolla.

Nykypäivän digitaalisessa ilmapiirissä joudumme todennäköisemmin nopeasti kuviin tai videoihin kuin sivulla oleviin sanoiin. Sellaisia ​​ihmiset ovat todennäköisesti aina olleet, ainakin videon esittelystä lähtien.

Sisällössä (ja sisältöasetuksissa) on tapahtunut dramaattinen muutos nopeampien puhelimien, paremman kuvanlaadun, nopeampien Internet-yhteyksien ja enemmän saatavilla olevan sisällön ja sisältötyyppien lisääntyessä.

Voimme odottaa tämän trendin jatkuvan samalla tavalla.

2. Visuaalit Luo yhteyksiä

Visuaalisuus voi luoda vahvoja yhteyksiä.

Koska monet ihmiset elävät nopeatempoisessa elämässä, on nyt vaikeampaa kuin koskaan vangita – ja säilyttää – keskittymisalueita. Tarvitsemme kaiken avun varmistaaksemme, että ihmiset todella omaksuvat (katsovat, lukevat, kuulevat jne.) tuottamamme sisällön.

Visuaalit auttavat meitä luomaan nämä yhteydet.

Nämä tunteiden ja viestien pohjalta rakennetut yhteydet vahvistuvat luovilla, stimuloivilla visuaalisilla kuvilla, jotka ovat markkinoinnin menestyksen selkäranka.

Visuaalien avulla brändit voivat parantaa ja selkeyttää viestiään, mutta ne myös vahvistavat brändien identiteettiä.

Näin brändeistä tulee “kotitalouksien nimiä”, jotka tunnistetaan kaikkialla luonnossa.

Ja siksi kaikki yrityksen omistamat digitaaliset resurssit tulisi brändätä ennen julkaisemista.

Tällä tavalla, kun ne jaetaan uudelleen verkossa, oikea tuotemerkki saa niistä kunnian ja luo yhteyden yleisöönsä.

3. Visuaaliset kuvat luovat enemmän orgaanista näkyvyyttä

Google-haun kehittyessä muuttuvat myös tavat, joilla ihmiset tekevät hakuja ja ovat vuorovaikutuksessa sen kanssa.

Haun kärjessä on nyt enemmän hakutoimialoja.

Nyt enemmän kuin koskaan käyttäjät tietävät erilaiset tavat käyttää hakua hyödykseen riippuen siitä, mitä aihetta he etsivät ja missä vaiheessa he ovat.

Molemmat tekijät määräävät näkemämme tulokset.

Markkinoijien tulee ottaa huomioon nämä (ja muut erotettavat tekijät) ja paras tapa, jolla viestisi voidaan näyttää sen suhteen, miten se näkyy:

  • Omat verkkosivut.
  • Sosiaalinen media.
  • Hae.

Kun katkelmilla on houkutteleva visuaalinen ilme, ne toimivat paremmin. Siksi Napsautussuhteet ovat korkeammat kuvia sisältävälle sisällölle.

Google muuttaa myös jatkuvasti alustansa toimintaa ja esittelyä, ja myös ihmisten vuorovaikutus sen kanssa on muuttumassa.

Kun hakutuloksista on tullut personoidumpia ja dynaamisempia, käyttäjien vuorovaikutus on muuttunut. Visuaalisilla kuvilla on paremmat mahdollisuudet tulla nähdyiksi, koska niiden pinta-ala on myös kasvanut useissa hakusubjekteissa.

Tämä sisältää Google Discoverin, kuratoidun uutissyötteen verkkosisällöstä, joka toimitetaan Googlen käyttäjille ja jonka yrityksen automaattiset järjestelmät uskovat olevan kiinnostavia ja houkuttelevia tietyille käyttäjille.

🔥 Empfohlen:  Mikä on Microsoft Azure ja miten se toimii

Ja vaikka monet Discoverissa näkymisen parhaista käytännöistä ovat edelleen keskustelun kohteena, korkealaatuisten kuvien käyttäminen sisällön osissa on suositus. Google on osoittanut useaan otteeseen näkymiseen – ja napsautusten ansaitsemiseen – Discoverissa.

Mobiililaitteista tulevien hakujen kasvun lisäksi myös puhehaku jatkaa kasvuaan.

Tämäntyyppiset haut tarjoavat lisämahdollisuuksia brändin multimedian näkymiseen, varsinkin kun otetaan huomioon, että hakutulokset vaihtelevat yleensä laitteittain.

Monet silmät näkevät myös tietyn sisällön sosiaalisen median jakojen, sähköpostien ja muiden kautta, mukaan lukien näihin linkkeihin liittyvät viittauskäynnit.

4. Visuaalit auttavat vangitsemaan lyhyitä huomioalueita

Vaikka se on ilmeistä, se on luultavasti tärkein tässä luettelossa.

Huolimatta siitä, miten leikkaat sen, ihmiset eivät vain visuaalisesti – he tarvitsevat niitä.

Keskivertoihminen voi olla hajamielinen (tai kyllästynyt) muutamassa sekunnissa. Se ei anna sinulle paljon aikaa kiinnittää jonkun huomion.

Video, infografiikka ja asiaankuuluvat, korkealaatuiset valokuvat voivat auttaa murtautumaan melun läpi ja tavoittamaan ne, joilla on lyhyt keskittymiskyky.

Varmista, että kiinnität yleisösi huomion nopeasti!

Mutta älä lopeta tähän.

Varmista, että julkaiset ja jaat yleisöllesi hyödyllistä sisältöä, joka on heille arvokasta ja hyödyllistä. Muuten menetät ne.

5. Visuaalit ovat mieleenpainuvampia

Visuaalisuus ei erotu vain ensisilmäyksellä; he ovat myös helpompi muistaa.

Lisää visuaalisuutta hyvin tutkittuun ja hyödylliseen sisältöön, jolloin sisältö resonoi paljon todennäköisemmin yleisönsä kanssa ajan myötä.

Viestiä missä tahansa sisällössä – jopa sen otsikoissa – voidaan parantaa relevantilla ja mieleenpainuvalla täydentävällä multimedialla.

Visuaalien lisääminen mihin tahansa esitykseen auttaa ihmisten kykyä muistaa se jopa useita päiviä myöhemmin 65 % ja 80 % muistaa sen muutamassa tunnissa.

Muistatko, kun käytimme alakoulussa muistikortteja ja muita visuaalisia materiaaleja auttamaan meitä oppimaan uusia aiheita? Tämä johtuu siitä, että monet meistä ovat visuaalisia oppijoita, jotka ymmärtävät ja säilyttävät tietoa paremmin, nopeammin ja helpommin visuaalisten apuvälineiden avulla.

Tämä on sama.

Useimmat ihmiset säilyttävät visuaalisen tiedon paljon paremmin, selkeämmin ja pidempään kuin pystymme pelkästään kirjoitetuilla sanoilla.

Ja nuo visuaaliset yhteydet pysyvät usein paikoillaan pitkään – joskus koko elämän ajan.

6. Visuaalit voivat auttaa saamaan liidejä

Visuaalinen sisältö voi lisätä sitoutumista – ja sitoutumisen lisääminen tarkoittaa usein sitä lisää liidejä.

Yhdistä tämä konsepti selkeään ja johdonmukaiseen brändisävyyn, niin yksi sisältöstrategiasi kriittisimmistä osista on paikallaan.

Mutta strategian kaikilla osa-alueilla on oltava järkeä todellisten, laadukkaiden liidien luomiseksi. Tähän sisältyy korkealaatuisen ja osuvan multimedian käyttäminen viestisi tukemiseen ja yleisöön yhteydenpitoon.

🔥 Empfohlen:  5 syytä, miksi sivuasi ei ole indeksoitu Google-haussa (+ korjaus)

Käytä visuaalisuutta työkaluna ja selitä yleisiä kysymyksiä tai ainutlaatuisia ideoita tehokkaasti.

Sisältömarkkinoinnin visuaaliselle omaisuudelle on syynsä jatkaa kasvuaan vuosittain.

Useat todisteet viittaavat siihen, että ihmiset suosivat videon katsomista verrattuna tekstin lukemiseen, kun he oppivat uudesta tuotteesta tai palvelusta.

Asiaankuuluvalla multimedialla, joka yhdistetään oikeaan kirjoitettuun sisältöön, voi olla uskomattomia tuloksia. Ja liidien saaminen sisältömarkkinoinnin kautta on tavoite joka kerta.

Asianmukaisten visuaalien sisällyttäminen sisältöön on digitaalisen laadun näkökohta. Tämäkin asia suuresti.

Tuotekuvien laatu on kriittinen, kun ihmiset selailevat (sitten valitsevat) tuotetta, ja se vaikuttaa käyttäjän päätöksentekoon matkan varrella.

Useimmat ihmiset näkevät sivun kuva

Ensivaikutelman visuaalista riippuen ne joko laitetaan päälle tai pois päältä, minkä jälkeen ne päättävät jäädä, lähteä tai ostaa/muuntaa.

7. Sisältö voidaan käyttää uudelleen erilaisiksi interaktiivisen median tyypeiksi

Yksi kaikkien markkinoijien kohtaamista haasteista on sisällön pitäminen tuoreena ilman liiallista toistuvaa lisäkustannuksia (editointi, kuvaus, värinkorjaus jne.) – ja ilman, että yleisöä tylsistetään lyömällä kuollutta hevosta.

Siellä sisällön uudelleenkäyttö tulee mukaan.

Tietyille alustoille/laitteille ja tietyille yleisöille optimoitua dataa voidaan käyttää uudelleen useilla tavoilla, mukaan lukien erilaiset sisältömuodot eri aikomusvaiheille, jotka mahdollistavat asiakkaiden tavoittamisen kaikissa ostokanavan eri vaiheissa.

Älä pelkää ottaa kyselytietoja, kirjoita löydöistäsi blogipostaus ja muuta se sitten ympyräkaavioksi – sitten infografiikaksi, animoiduksi videoksi ja meemiksi, ennen kuin puhut siitä podcastissa.

Saat kaiken irti sisällöstäsi muokkaamalla sitä tavalla, joka on järkevin sekä sisältösi että yleisösi kannalta.

Johtopäätös

Se kuulostaa dramaattiselta, mutta visuaalisuus vaikuttaa valtavasti sisällön arvoon.

Visuaaliset näkökohdat vaikuttavat siihen, miten ihmiset sulattavat sisältöä ja kuinka he ymmärtävät sen, säilyttävät sen ja jopa sitoutuvat siihen.

Visuaaliset näkökohdat vaikuttavat myös siihen, miten sisältö näkyy maksuttomassa haussa ja miten ihmiset reagoivat siihen.

Käytä tätä hyödyksesi ja auta ihmisiä (ja hakukoneita) ymmärtämään sisältösi paremmin nopeammin ja tehokkaammin käyttämällä kuvia ja muita visuaalisia osia viestintäsi parantamiseen.

Luvut osoittavat, kuinka paljon paremmin interaktiivinen multimedia pärjää luonnossa. Käytä sitä hyödyksesi, säästä rahaa ja lisää brändisi seuraamista.

Lisää resursseja: