Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 syytä, miksi sosiaalinen media on tärkeä osa saapuvaa markkinointia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 syytä, miksi sosiaalinen media on tärkeä osa saapuvaa markkinointia

Inbound-markkinointi ja sosiaalisen median markkinointi eivät ole kaksi erillistä strategiaa. Ne kulkevat käsi kädessä ja niillä on tärkeä rooli liiketoiminnan kasvattamisessa millä tahansa alalla.

Sosiaalisen median trendit muuttuvat vuosi vuodelta. Alustat saavuttavat tai menettävät suosiota. Kuluttajien odotukset muuttuvat maailman tapahtumien ja muiden olosuhteiden vuoksi. Tekniikan kehitys saattaa pakottaa sinut omaksumaan uusia lähestymistapoja asiakkaiden houkuttelemiseksi.

Jopa niin, sosiaalisen median käyttö ei ole mennyt pois muodista. Facebook yksin sillä on lähes 3 miljardia aktiivista käyttäjää kuukausittain. YouTubella on yli 2,5 miljardia, Instagramissa 2 miljardia ja TikTokilla yli miljardi.

Pelkkä kuluttajien määrä, joita voit tavoittaa yhdellä alustalla, on riittävä syy käyttää sosiaalista mediaa saapuvassa markkinoinnissasi. Jos et vieläkään ole vakuuttunut, tässä on seitsemän muuta syytä, miksi sinun kannattaa harkita sitä.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

1. Kuluttajat odottavat sitä

Kahdeksan kymmenestä Kuluttajat odottavat brändien olevan sosiaalisessa mediassa. He haluavat nähdä, että olet valmiina vastaamaan kysymyksiin, tarjoamaan rohkaisua ja neuvoja sekä tarjoamaan asiantuntijatietoja.

Tämä ei tietenkään tarkoita, että sinun on oltava jokaisella alustalla. Pisteitä on valittavissa, ja useimmat eivät hyödytä yritystäsi.

Kuitenkin, sinun on oltava läsnä tärkeimmillä alustoilla, joita kohdeyleisösi käyttää. Ne vaihtelevat toimialan ja sen mukaan, keitä haluat tavoittaa. Yleisimmät ovat Facebook, Twitter ja YouTube.

2. Se rakentaa bränditietoisuutta ja tekee sinusta auktoriteetin alallasi

Stanleyn uudet eristetyt juomatuotteet ovat “in” asia. Kuluttajat sairaanhoitajista opiskelijoihin ostavat niitä.

Stanley on ollut olemassa 100 vuotta, mutta se ei ole koskaan ollut niin suosittu kuin nyt. Mikä teki eron? Instagram-postaus, joka levisi virukseksi.

Sosiaalisen median vaikuttajat hyppäsivät sitten kelkkaan. Nyt Stanley on trendissä verkossa jopa ilman muita markkinointitaktiikoita.

🔥 Empfohlen:  Miksi liian paljon markkinointia on myrkyllistä yrityksellesi?

3. Voit räätälöidä sisältöä tavoittamaan eri kohdeyleisöjä

Monilla yrityksillä on useampi kuin yksi kohdeyleisö. Sosiaalisen median avulla voit tavoittaa nämä yleisöt omilla ehdoillaan.

Esimerkiksi brändäysyritykset voivat laittaa webinaareja ja ohjevideoita YouTubeen tavoittaakseen keski-ikäiset pienyritysten omistajat. Videoiden laittaminen YouTubeen parantaa myös brändin hakukoneoptimointia.

Samalla he voivat myös laittaa TikTokiin lyhyitä, silmiinpistäviä versioita sisällöstään tavoittaakseen nuoret sosiaalisen median vaikuttajat ja yrittäjät. Lisäksi he voivat käyttää Instagramin suoratoistoa luodakseen henkilökohtaisia ​​yhteyksiä potentiaalisiin asiakkaisiin.

4. Se tarjoaa suhteiden rakentamismahdollisuuksia

Paras tapa tutustua yleisöön on kommunikoida heidän kanssaan säännöllisesti. Sosiaalinen media tekee tästä prosessista helppoa.

Kuluttajat voivat esittää kysymyksiä, valittaa ja tehdä ehdotuksia. Voit lukea nämä tunnistaaksesi kipupisteet, suuntaukset ja paljon muuta. Voit myös pyytää lisätietoja kyselyjen kautta tai vastaamalla suoriin kommentteihin.

Toinen hyvä tapa kommunikoida käyttäjien kanssa on pyytää heitä jakamaan valokuvia. Kyyhkynen teki tämän, kun se havaitsi, että 70 prosenttia nuorista naisista ei tuntenut olevansa edustettuna mainonnassa.

Tuloksena oli yli 640 000 jaettua kuvaa. On luultavasti reilua sanoa, että Dove tietää nyt, mitä naiset haluavat nähdä katsoessaan tuotemainoksia.

5. Se parantaa hakukoneoptimointiasi

SEO ja sosiaalisen median suhde on monimutkainen. Vuonna 2014 Googlen Matt Cutts teki selväksi, että sosiaaliset signaalit, kuten tykkäykset, uudelleentwiittaukset ja jaot, eivät vaikuttaneet hakukoneoptimoinnin sijoitukseen.

Nyt on kuitenkin selvää, että tämä ei ole täysin totta. Jos sosiaalisen median viesti leviää, se lisää liikennettä sivustolle. Lisäksi liikenteellä on korkea potentiaalinen tulosprosentti.

Liikenteen kasvu alentaa sivuston poistumisprosenttia. Se osoittaa, että ihmiset pitävät sivustoa alansa auktoriteettina. Nämä tekijät parantavat sivuston Google-sijoitusta.

6. Se auttaa sinua pysymään ajan tasalla alan uutisista ja trendeistä

Texasissa toimiva Fat Straws huomasi, että Dalgona-kahvi oli trendissä TikTokissa. Se inspiroitui trendistä ja loi sen pohjalta uuden juomasarjan.

🔥 Empfohlen:  10 älykästä syytä käydä Community Collegessa

Yrityksesi voi tehdä samoin. Seuraa sosiaalisen median vaikuttajia nähdäksesi, mikä alallasi on trendejä. Katso, mistä kohdeyleisösi puhuu, jotta voit tunnistaa trendejä, jotka voivat auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi.

7. Se tarjoaa korkean sijoitetun pääoman tuoton

Minkä tahansa markkinointikampanjan perimmäisenä tavoitteena on kasvattaa myyntiä ja voittoja. Sosiaalinen media voi auttaa sinua saavuttamaan tämän tavoitteen paitsi nyt, myös pitkällä aikavälillä.

Keskimääräinen sijoitetun pääoman tuotto sosiaalisen median markkinointikampanjalle on 2,80 dollaria. Yritys voi kuitenkin ansaita paljon enemmän lisäämällä sosiaalisen median sitoutumista.

Lisäksi, sosiaalisen median viestit elävät ikuisesti. Vaikka hyvä postaus ei välttämättä pysy viruksena pitkällä aikavälillä, se on aina olemassa. Linkit siihen pysyvät paikoillaan. Osuudet kasvavat, ja viestit tuovat edelleen liikennettä sivustollesi.

Mitä seuraavaksi?

Sosiaalinen mediamarkkinointi on erottamaton osa inbound-markkinointia. Se luo bränditietoisuutta, tuo asiakkaita, tuottaa myyntiä ja lisää brändiuskollisuutta.

Valitettavasti kaikki sosiaalisen median kampanjat eivät ole niin menestyviä kuin niiden on tarkoitus olla. Kiireisenä pienyrityksen omistajana sinulla ei ehkä ole paljon aikaa viettää sosiaalisessa mediassa. On aikaa vievää pysyä ajan tasalla kommenteista, jaoista, trendeistä ja muusta.

Kestää myös aikaa luoda voittavia sosiaalisen median julkaisuja, jotka kiinnittävät huomiota, herättävät vilinää ja lisäävät myyntiäsi ja voittojasi. Siellä WriterAccess tulee kuvaan.

WriterAccess luo 100-prosenttisesti inhimillistä sisältöä, joka on räätälöity vastaamaan minkä tahansa kohdeyleisön tarpeita. Tämä ei sisällä vain blogiviestejä, vaan myös videoskriptejä, twiittejä, Facebook-viestejä ja paljon muuta.

Tekoälykäyttöisen alustamme avulla voit helposti löytää kirjoittajia, jotka vastaavat tarpeisiisi parhaiten. Tarjoamme myös tukipalveluita sisällöntuotannon hallintaan, jotta voit keskittyä muihin tehtäviin.

Katso 14 päivän ilmainen kokeilujaksomme aikana saadaksesi selville, kuinka voimme auttaa sinua kasvattamaan yritystäsi pitkällä aikavälillä.