Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 tapaa muokata sisältöäsi parempaan hakukoneoptimointiin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 tapaa muokata sisältöäsi parempaan hakukoneoptimointiin

Jokainen markkinoija kertoo sinulle – laadukkaan sisällön luominen ei ole helppoa, ja näyttökertojen, jakojen ja tulosten saaminen on vielä vaikeampaa.

Mutta hyödyllinen, mukaansatempaava ja helposti löydettävä sisältö on ratkaisevan tärkeää onnistuneille digitaalisille strategioille – mistä siis aloittaa?

Laadun määritteleminen tässä tilassa on pohjimmiltaan kahden asian tasapainoa: itse kirjoittamisen taito ja lähestymistapa optimointiin.

Jokainen yrityksesi verkkosivustolle suunniteltu sisältö tulee harkita SEO-objektiivilla ennen julkaisua.

Hakulinssin käyttäminen sisältöstrategiasi päälle auttaa varmistamaan, että luomasi sisältö ei tue vain asiakaspolkua (sisältöstrategiasi lähtökohta), vaan myös luo kustannustehokkuutta.

Miten?

Hakukoneoptimointiin keskittyminen alusta alkaen voi parantaa Google Adwords -pisteitä. Tämä johtaa alhaisempiin napsautuskohtaisiin hintoihin (CPC) esimerkiksi maksetussa hakumarkkinoinnissa; C-suite rakastaa aina kustannussäästöjä.

Tässä artikkelissa jaamme seitsemän vinkkiä, joiden avulla saat kaiken irti sisällöstäsi.

1. Varmista hyvä sisältö ja rakenne

Hyvän sisällön varmistaminen on suunnittelua.

Tee ensin läksysi.

Mieti, mitä asiakkaasi haluaa tietää ja missä olet (asiantuntija, joka voi tarjota heille lisäarvoa). Sen jälkeen päätä, mitä haluat sanoa ja missä, milloin ja miten asiakkaasi sitoutuvat, ja laadi sitten suunnitelmasi.

Toimituksellinen kalenteri on loistava tapa järjestää ja pysyä järjestyksessä. Nykyistä kuluttajaympäristöä määrittävän jatkuvan muutoksen keskellä tarvitaan pivoteja, mutta se ei ole syy olla suunnittelematta.

Kun sinulla on kalenteri, joka sisältää sisältötarpeesi, sinun kannattaa valmistaa kirjoittajasi menestymään.

Yksityiskohtaiset sisältöselosteet, jotka kuvaavat käyttäjän tarkoitusta tai tiedusteluja, joihin haluat vastata, ovat hyvä vakiokäytäntö.

Prosessi, jota tukevat selkeät ja selkeät roolit ja vastuut, on tärkeä myös tässä.

Aiheen asiantuntijat eivät välttämättä ole kirjoittajia; kirjoittajista saattaa tulla upeita toimittajia, mutta itse muokkaaminen on ongelmallista. Lyhyesti sanottuna, varmista, että sinulla on julkaisusuunnitelma, jonka avulla ihmiset voivat tehdä sitä, mitä he osaavat parhaiten.

Sisältöä on monessa muodossa, ja sisällön luominen eri muodoissa auttaa tavoittamaan laajemman yleisön.

Katso tästä artikkelista 100 luotavaa sisältöä (esimerkein).

Muotoilua lukuun ottamatta rakenteen tulee olla yksinkertainen ja intuitiivinen; johdanto, jota seuraa runko (jossa pääsisältö on) ja johtopäätös asettavat standardin.

Yksinkertainen tapa ajatella tätä on uutislähestymistapa sisältöön: Sano mitä aiot sanoa (johdanto), sano se (runko) ja sano mitä sanoit (päätelmä).

2. Näytä ulkoasullesi rakkautta

Olet jo miettinyt rakennetta, mutta oletko miettinyt visuaalista kokemusta?

Visuaalinen monimuotoisuus on keskeinen osa korkealaatuista viestintää alustojen ja kanavien välillä.

Muista ajatella myös asiakkaasi visuaalista kokemusta aina tekstin asettelusta ja välilyönnistä otsikoihin, kappaleisiin ja kuviin.

Selkeästi asetetut kappaleet ja otsikot auttavat lukijoita selaamaan tekstiä, ja alaotsikoiden käyttö yksinkertaistaa lukijasi navigointia entisestään.

Hyvä puhdas asettelu täydentää jo suunnittelemaasi intuitiivista rakennetta.

Mutta muista, että lause ei tee kappaletta riippumatta siitä, miltä sinusta tuntuu uuden lauseen ulkoasusta uudella rivillä! Jokaisen kappaleen tulee kattaa yksittäinen idea tai aihe, pitää asiat ytimekkäänä ja linkitettävä aiheeseen lisää, missä se on järkevää (lisää linkeistä myöhemmin!).

🔥 Empfohlen:  Esimerkkejä sosiaalisen median sitoutumisesta: +7 tapaa sitouttaa sosiaalinen yleisösi

Kuvan näkökulmasta neuvo on yksinkertainen: käytä niitä.

Kuva on tuhannen sanan arvoinen tai pylväskaavio, kaavio, prosessikaavio, erityisen tärkeä lainaus, kun se on näkyvästi esillä vaihtelevan kirjasinkoon ja kirjoitusten ansiosta… saat idean.

Lyhyesti sanottuna, käytä kuvia siellä, missä ne auttavat yksinkertaistamaan aiheita ja hyvänä tapana hajottaa paljon tekstiä sisältävä sisältö.

Aina kun käytät kuvia, muista optimoida ne. Tässä on muutama yksinkertainen vinkki:

  • Lisää vaihtoehtoinen teksti: Vaihtoehtoinen teksti auttaa myös hakukoneita tunnistamaan sivusi sisällön, sillä se tukee näytönlukuohjelmia käyttävien asiakkaiden saavutettavuutta.
  • Käytä logiikkaa kuviesi nimissä: Kuvatiedostojen nimien tulee olla luettavia ja yksinkertaisia. Niitä voidaan käyttää myös vaihtoehtoisena tekstinä.
  • Koolla ei ole väliä: Haluat pitää sivustosi yksinkertaisena ja ketteränä varmistaaksesi, että sivusi latautuvat nopeasti. Pidä kuvasi alle 500 kt ja sivukoot alle 5 megatavuina.

3. Optimoi oikea tapa

Kuvat eivät tietenkään ole ainoa sivusi osa, joka tarvitsee optimointia.

Jo hahmoteltu rakenne ja asettelu antavat tilaa monille optimointivaihtoehdoille ja oikeanlaisille.

Vuonna 2011 Google julkaisi Panda-päivityksen, jonka tavoitteena on poistaa black hat SEO -taktiikat.

Mitä se tarkalleen tarkoittaa, on pitkä tarina. Napsauta läpi saadaksesi yhteenvedon miksi, mitä tiedämme algoritmista ja täydellinen aikajana.

Mutta lyhyt versio on, että black hat SEO -taktiikoilla pyritään nostamaan sivuston tai sivun sijoitusta hakukoneissa rikkomalla hakukoneiden ohjeita (ajattele likaisia ​​temppuja, kuten näkymätöntä tekstiä yksinkertaisessa esimerkissä).

Oikeat optimoinnit ovat itse asiassa riittävän yksinkertaisia, joten sinun ei tarvitse olla kekseliäitä.

Kun keskityt sivustosi tietojen optimointiin (ajattele sivuston otsikkoa, kuvausta, sivujen kuvauksia sekä sivu- ja otsikkomuotoja), olet oikeilla jäljillä.

Haluat pitää asiat selkeinä ja ytimekkäinä. 50–300 merkin pituuden tulee tarjota asianmukainen luettava kuvaus sivuston ja kunkin sivun sisällöstä yksinkertaisilla ja osuvilla termeillä.

Pituus on toinen keskeinen huomioitava optimointi, eikä vain sivustosi tietoosioissa.

Google pitää pitkistä artikkeleista, mutta muista, että asiakkaasi tulee olla strategiasi keskiössä, joten mieti heidän tarpeitaan ja siirry sieltä.

Suosittelemme aiheelle vähintään 300 sanaa, josta voi helposti tulla 1000 sanan artikkeli. Mitä et halua, on jotain niin kauan, että se pelottaa lukijat pois.

Kukaan ei halua lukea 2000 sanaa avainsanoilla täytettyä täyteainetta (ja jälleen kerran, Google ei kiitä sinua siitä). Sisällösi tulee tarjota arvoa lukijalle ja sen on oltava tarkoitukseesi sopiva.

4. Käytä oikeita avainsanoja & Ajankohtaista Alliancea

Avainsanoista puhuttaessa, tee läksyjäsi.

Hakukoneoptimoinnin oivallukset edustavat parasta reaaliaikaista esitystä asiakkaasi äänestä, joten ennen kuin aloitat avainsanatutkimuksen, on tärkeää.

Käyttäjät etsivät kaikenlaisia ​​​​eri syitä.

Selvittämällä, mitä termejä yleisösi hakee ja mikä on heidän haun taustalla oleva tarkoitus, voit muokata sisältöäsi parantamaan hakutuloksiasi.

Haluat varmistaa, että käytät yhdistelmää pitkähäntäisiä avainsanoja sekä päätermejä.

Pitkähäntäiset avainsanat kohdistuvat etsijän tarkoitukseen, mutta niillä on taipumus olla alhainen hakumäärä, siihen liittyvä alhainen kilpailu ja korkea tulos.

Toisaalta otsikkotermit ovat suosittuja hakusanoja, jotka edustavat laajaa aihetta.

Palatakseni aikaisempiin optimointihuomauksiimme, kohdistettujen avainsanojen käyttäminen yhdessä yksinkertaisten korvikkeiden ja niihin liittyvien termien kanssa on helppo voitto.

🔥 Empfohlen:  7 realistista tapaa ansaita 100 000 dollaria kuukaudessa (Ultimate 2023 Guide)

Hakukonealgoritmit arvioivat sisältösi aiheen tunnistamalla sisältösi avainsanat, niihin liittyvät synonyymit ja aiheeseen liittyvät termit (takaisin Pandaan täällä – kyse on lähinnä sen varmistamisesta, että kehittämälläsi sisällöllä on todellista arvoa).

Voit ajatella tätä ainesosaluettelona reseptin sijaan. Aineosaluettelosi saattavat sisältää kaikki tarvitsemasi hakusanat, mutta illallista ei tehdä ilman siihen liittyviä ohjeita, kun taas vaiheittainen reseptisi on sisältö, joka tarjoaa todellista arvoa lukijalle ja tuo kipeästi kaivattua kontekstia.

Lisätietoja avainsanojen parhaasta käytöstä saat tästä Googlen neuvosta.

Ja jos etsit tarkempia tietoja hakutarkoituksesta, löydät ne täältä.

Nopea muistutus: Hakutarkoituksessa on keskityttävä siihen, miksi (tieto, navigointi, kaupallinen tai tapahtumallinen).

Joten kun ensin tutkit avainsanoja laajasti ja yrität sitten ymmärtää, kuinka kehittämäsi sisältö palvelee käyttäjien tarpeita, pystyt paremmin maksimoimaan arvon (sekä asiakkaasi että AdWords-budjettisi kannalta).

Tarkoituksen ymmärtäminen ja tiedon yhdistäminen muihin avainsanamittareihin, kuten hakumäärään, napsautuskohtaiseen hintaan ja vaikeusasteeseen, mahdollistaa oikean sisällön näyttämisen oikeaan aikaan.

Miten?

Huomioi hakukonetulossivujen (SERP:t) ominaisuudet avainsanoilla ja vertaa sieltä sisältösi kilpailemaan parhaiden kanssa.

5. Master The Art Of Meta Kuvaus Copywriting

SERP:issä sivun otsikon alla näkyvät metakuvaukset eivät suoraan vaikuta sijoituksiin, mutta ne ovat keskeinen osa napsautussuhteiden optimointia.

Varmista, että omaasi käytetään kuvaamaan tarkasti sivusi sisältöä selkeästi ja ytimekkäästi ja tekemään niistä kiinnostavia. Käsittele metakuvauksiasi kopioina, aivan kuten mainostekstiäsi.

Hyvin kirjoitettu metakuvaus voi houkutella yleisösi napsauttamaan yritystietojasi muiden, ei ehkä yhtä mielenkiintoisten tietojen sijaan, mikä parantaa napsautussuhteita.

Tehdään selväksi: hyvin kirjoitettu teksti on aina tärkeää, ja tavoitteena on saada se läpi (eli koko verkkosivustosi ja sen jokainen sivu).

Nopeita voittoja silmällä pitäen on kuitenkin välttämätöntä optimoida metakuvaukset (jotka ovat luonteeltaan lyhyitä, suositeltuina 156–165 merkkiä).

Lisäksi koko sivuston kattava arvostelu voi olla loistava paikka virittää kirjoitus- ja muokkauslihaksia, mikä varmistaa johdonmukaisen brändin luonteen ja sävyn koko sivustollasi.

Tässä artikkelissa voit perehtyä tarkemmin metakuvauksiin, miksi ne ovat tärkeitä ja miten niitä voidaan parhaiten lähestyä, mukaan lukien joitain voittavia esimerkkejä.

TL;DR-versio: Pidä nämä seitsemän vinkkiä mielessä:

  • Tiedä mitä kilpailijasi tekevät.
  • Kartoita asiakkaasi matka.
  • Käytä brändisi ääntä.
  • Sisällytä oikeat avainsanat.
  • Hyödynnä trendejä.
  • Kohdista tiettyihin tarkoituksiin.
  • Päivitä kopiosi.

6. Varmista, että olet merkityksellinen

Avainsanoista ja synonyymeistä sekä hakutarkoituksesta keskustellessamme olemme jo käsitelleet osuvuutta, mutta sukeltakaamme hetki syvemmälle.

Loppujen lopuksi se voi lisätä uskottavuuttamme alamme asiantuntijana ja siten lähde- ja huippuhakuhittiä.

Palataksemme perusasioihin, sovitaan, että hakukoneet analysoivat verkkosisältöä arvioidakseen, sisältääkö tietty sivu tietoja, jotka saattavat olla käyttäjän kannalta olennaisia ​​kyseisen käyttäjän hakutermin perusteella.

Kun otamme tämän yksinkertaisen lausunnon pohjaksi käyttötapaukselle, meidän on sitten asetettava itsemme käyttäjiemme mieleen ja heidän tarpeisiinsa.

Tehdäkseen työn tehokkaasti hakukoneen on arvioitava käyttäjän hakusana tiettyjen avaintekijöiden perusteella.

Näin ollen merkityksellisyydestä tulee tilannekohtainen; Siksi myös optimointitavoitteidesi tulisi olla.

🔥 Empfohlen:  6 todistettua digitaalista markkinointistrategiaa öljy- ja kaasuyhtiöille

Lyhyt versio: Et voi olla kaikkea kaikille ihmisille.

Yleisesti ottaen tärkeimmät sijoitustekijät ovat avoimesti Googlen jakama ja sisältävät kyselyn merkityksen (ajattele tarkoitusta, määritetään kielimallinnuksen avulla), sisällön laadun ja käytettävyyden sekä kontekstin ja ympäristön.

Yksityiskohdat (no, älä aloita hakukoneoptimoinnin haasteita), mutta yleisesti ottaen sanotaan vain, että sinun tulee ajatella sisältöäsi ja sen relevanssia samalla tavalla kuin haluat hakutulosten vastaavan henkilökohtaisia ​​tarpeita.

Ole oma tekoälysi. Arvioi ympäristö ja nojaa sitten tärkeimpiin paikkoihin maksimoidaksesi sijoitetun pääoman tuottoprosenttisi.

Luokitusjärjestelmät on suunniteltu lajittelemaan kaikkea saatavilla olevaa sisältöä ja tarjoamaan hakijalle hyödyllisintä, koska ne eivät sellaisenaan ole yksittäinen algoritmi, vaan ne koostuvat kokonaisesta algoritmien sarjasta.

Hakusi yhteydessä käytettyjen termien etsimisen lisäksi sijoitusjärjestelmät arvioivat lähdeosaaminen ja huomioivat esimerkiksi maantieteellisen sijainnin.

Relevanssin peruskriteerinä sijaintitiedot tarjoavat mahtavan sisällön omaaville erikoisyrityksille uskomattoman mahdollisuuden maksimoida sijoitetun pääoman tuottoprosentti.

Luomalla sivuston luotettavaksi lähteeksi tietyllä säteellä, uskottavaksi ajatusjohtajaksi omassa tilassaan oikealla blogisisällöllä (luonnollisesti oikea-aikaisesti ja säännöllisesti kommentoimalla trendikkäitä aiheita), organisaatio voi keskittää sisällön kehitysdollarit kohdennettuun Tavoitteena on paikallisen brändin tunnettuus, jolla on osoitettavissa olevat vaikutukset, hyödyntäen napsautussuhdetta keskeisenä suoritusindikaattorina.

7. Hyödynnä linkkejäsi

Sovitaan heti, että SERP:issä on mahdollista menestyä hyvin ilman käänteisiä linkkejä, jopa Googlen John Mueller sanoo niin itse.

Se on poissa tieltä, joten linjataan, että Domain Authority (joka ennustaa, kuinka todennäköisesti verkkosivusto sijoittuu SERP:issä) vaikuttaa muiden siihen linkittävien luotettavien lähteiden sisällöllesi antamalla uskottavuudella.

Voit mitata verkkotunnuksesi auktoriteetin SEO-työkaluilla, kuten Mozilla ja Ahrefsillä.

Olemme puhuneet ulkoisista promoottoreista, mutta älkäämme unohtako myös sisäisten linkkien merkitystä.

Ahrefs on käsitellyt sinua myös täällä, sisäisten käänteisten linkkien raportoinnilla, jotka mittaavat sisäisiä linkitysponnistelujasi.

Sivuston rakenne tulee määrittää sisäisten linkkien optimoimiseksi.

Ei pelkästään hakukoneoptimoinnin, vaan myös asiakaskokemuksen näkökulmasta on järkevää, että hyvin jäsennelty sivusto antaa käyttäjälle mahdollisuuden klikata sivustoasi tiedonhalunsa mukaisesti.

Johtopäätös

Upea sisältö on avain jatkuvasti kasvavaan asiakaskokemusstrategioiden luetteloon.

Laajoista markkinointistrategioista kohdennettuihin asiakashankinta- ja PR-suunnitelmiin, eri alojen ja erikoisalojen hakuun – loistavalla sisällöllä on rooli jokaisen yrityksen digitaalisessa strategiassa.

Jotta sisältösi saavuttaisi korkeamman sijoituksen, sinun on otettava huomioon kaikki optimointialueet.

Jos keskityt vain runkoon, jäät paitsi.

Vaikka asennus saattaa tuntua aikaa vievältä, investointi SEO-optimointiin – yleisösi aidosti tuntemiseen ja sen mukaisesti toimimiseen – kannattaa.

Sen lisäksi, että tiedät, että tehokkaalla suunnittelulla saadaan aikaan parempaa asiakaslähtöistä sisältöä, voit olla varma, että SEO-optimoinnin ajattelu tuo lisäarvoa myös digitaalisille budjeteillesi.

Ajan mittaan ja suuren vaivannäön ja johdonmukaisuuden ansiosta uusi (ja parannettu) sisältösi saattaa ilmestyä pian uusimpien asiakkaiden haun ensimmäiselle sivulle.

Lisää resursseja:


Table of Contents