Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 tapaa saada palkkaa treffeille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 tapaa saada palkkaa treffeille

Tapoja saada palkkaa treffeille

On monia tapoja ansaita rahaa verkossa, mukaan lukien palkka treffeillä käymisestä. Voit kirjautua yhdelle tai useammalle sivustolle ansaitaksesi ylimääräistä rahaa joka viikko. Tekniikan ansiosta treffisivustot ja -sovellukset tekevät palkan saamisesta helpompaa ja turvallisempaa kuin koskaan ennen.

Mitä ‘maksettu tähän päivään’ tarkoittaa?

Saada maksettu tähän päivään mennessä voi tarkoittaa monenlaisia ​​erilaisia ​​​​taloudellisia vaihtoja, jolloin molemmat osapuolet sitoutuvat keskenään sovittuun suhteeseen. Tämä voi olla vain illanvietto tai ehkä jotain pitkäkestoisempaa. Etsivänä sinun tulee asettaa realistisia odotuksia etsimäsi suhteen. Jotkut asiakkaat saattavat haluta yksinkertaisia ​​päivällistreffejä, ja toiset voivat haluta laajemman ja intiimimmän suhteen. Jos olet mukava ja olet tyytyväinen treffijärjestelyn ehtoihin, niin palkan saaminen ajasta ja seurasta on realistinen tapa ansaita ylimääräistä rahaa.

Jos pidät seurustelusta, uusien ihmisten tapaamisesta ja uusista paikoista käymisestä, tämä voi olla loistava tilaisuus ansaita ylimääräistä rahaa. Tästä oppaasta saat selville, mitä tähän mennessä palkan saaminen sisältää ja 7 ainutlaatuista tapaa saada palkkaa treffeillä.

Kuinka saada palkka tähän päivään

Kuten alussa mainittiin, verkossa toimii paljon treffitoimistoja, jotka palkkaavat ihmisiä treffeille. Jokaisella sivustolla ja sovelluksella on erilaisia ​​sääntöjä niiden toiminnasta. Sinun on noudatettava heidän rekisteröitymissääntöjään ja täytettävä heidän kelpoisuusehdot. Kun sinut on hyväksytty, sinulle maksetaan treffeille menosta kolmella päätavalla.

Ensinnäkin he voivat käyttää tarjous- tai huutokauppamuotoa. Jokainen asiakas tekee tarjouksen sinä päivänä, joka on saatavilla. Korkeimman tarjouksen tehnyt voittaa päivämäärän.

Toiseksi asiakas sijoittaa mainoksen sivustolle. Mainos on yksityiskohtainen luettelo, joka sisältää tiedot, kuten ajan, sijainnin ja päivämäärän budjetin. Mahdolliset päivämäärät vastaavat ilmoitukseen ja soveltuvat. Asiakas valitsee itselleen sopivan päivämäärän.

Kolmanneksi jotkin sovellukset toimivat samalla tavalla kuin Tinder ja noudattavat treffisovellusmuotoa. Profiilit ovat valmiit ja treffejä etsivät ihmiset voivat ottaa yhteyttä vuokrattavissa olevaan päivämäärään. Yleensä vuokrauspäivään voidaan ottaa yhteyttä vain, jos he ovat palkallisia jäseniä.

Kuinka paljon voit ansaita saadaksesi palkkaa treffeillä käymisestä? Tulot vaihtelevat, mutta voivat vaihdella 50-500 dollaria tunnissa. Saatat joutua maksamaan prosenttiosuuden tuloistasi deittitoimistolle. Tämä vaihtelee virastoittain heidän liiketoimintamallinsa mukaan.

Riippuen siitä, kuinka paljon aikaa sinulla on mennä treffeille, voit helposti tienaa yli 1000 dollaria viikossa viikossa!

Mitä on sokeritreffit?

Sokeritreffit tarkoittaa yksinkertaisesti lähestymistapaa satunnaisiin treffeihin, joka on etukäteen molempien osapuolten odotusten mukaan. Miehet ja naiset voivat ilmaista selkeästi, mitä he haluavat suhteelta, oli se sitten romantiikkaa, hauskanpitoa, seikkailua tai kumppanuutta. Ihmisten tarpeet ovat monimuotoisia, mutta joitain esimerkkejä ovat tarve tuntea itsensä nuoreksi, haluttavaksi, tärkeäksi tai seksikkääksi.

Napauta kahdesti ladataksesi ja avaa sitten Video…

Jotta mikä tahansa suhde menestyisi, sen ytimessä tarvitaan hauskaa ja nautintoa. Sokeripappi tai -äiti tuo parisuhteeseen rahat, jotka lisäävät seurustelukokemusta. Tämä voi sisältää käteistä, merkkivaatteita, tekniikkaa, säännöllistä korvausta, lahjoja, auttamista laskujen tai lukukausimaksujen maksamisessa tai muun tyyppisiä lahjoja. Sokeritreffit sisältävät usein osan taloudellisen tuen ja yhteyksien rakentamisesta.

Säännöllisen suhteen ylläpitämiseksi on tärkeää rakentaa ystävyyttä ja nautintoa toistensa seurassa. Jos molemmat osapuolet pilaavat toisiaan selkeästi määritellyillä suhdeparametreilla, se hyödyttää molempia osapuolia.

Jokainen sokeritreffisuhde on erilainen, mutta yksi asia on sama kaikille. Se on tosiasia, että molemmat parisuhteessa olevat aikuiset ovat samaa mieltä kaikista asioista. Sopimusta voidaan aina muuttaa, mutta menestyäkseen molempien osapuolten on alusta alkaen sovittava ja ymmärrettävä, mitkä ovat toistensa odotukset ja sitoumukset.

Ystävyyden rakentaminen on yksi osa suhdetta, muita asioita, jotka voivat kukoistaa, voivat olla mentorointi, yhteydet, työllisyys, suositukset ja korkeampi asema toistensa tuntemisesta. Sokeritreffit on termi, jota käytetään kuvaamaan näitä suhteita, jotka on suunniteltu ihmisille, jotka arvostavat elämän hienompia asioita. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö rakkautta voisi tapahtua, se tapahtuu joillekin, mutta alkuperäinen suunnitelma on pitää hauskaa, hemmotella jokaista tai laittaa seikkailu elämääsi.

🔥 Empfohlen:  8 tapaa, joilla NVIDIA tekee seuraavan biljoonansa

Sokeritreffien on tarkoitus olla hauskaa, jännittävää ja huoletonta. Sokeripappi ja sokerivauva asettavat molemmat odotuksensa etukäteen. Naiset pyytävät usein vakautta, mentorointia ja kokea elämän hienompia asioita. Miehet haluavat enimmäkseen huomiota, kiihottavaa keskustelua ja myös viettää aikaa kauniin naisen kanssa. Yhdessä molemmat osapuolet voivat kokea tuloksia, jotka hyödyttävät molempia.

ehdot’vanhahko rikas rakastaja‘ ja ‘KultsiYhteiskunta halveksii usein, koska laajempaa vivahdetta ei ymmärretä. Kun ymmärrät kunkin termin todellisen merkityksen, käy selväksi, miksi monet valitsevat tämän vaihtoehdon.

“Sugar Daddy” tarkoittaa menestyvää miestä, joka on kiinnostunut naisten elämän parantamisesta. Sokeripapit eivät aina ole vanhoja tai säädyttömän varakkaita ja ansaitsevat kuusinumeroisia tuloja. Nykyään sokeri-isä voi olla minkä ikäinen tai taustaltaan tahansa. Sokeripappina oleminen tarkoittaa ystävällisyyttä, anteliaisuutta, tasokasta ja mielenkiintoista. Kaksi suurinta toivottavaa ominaisuutta on olla itsevarma ja antelias.

“Sokerivauva” on yleensä viehättävä nuori nainen, joka nauttii menestyvän vanhemman miehen seurasta. Sokerivauvat eivät ole kullankaivajia, diivoja tai ihmisiä, joilla on alhainen moraali. Sen sijaan he ovat älykkäitä, koulutettuja, tyylikkäitä ja heillä on seikkailun tunnetta. Sokerivauvan tulisi pyrkiä parantamaan itseään koulutuksen, yhteyksien luomisen tai elämänkokemusten rikastamisen kautta. Ollaksesi menestyvä sokerivauva sinun tulee kertoa selkeästi odotuksistasi, unelmistasi, toiveistasi ja elämäntavoitteistasi sokeriisällesi.

7 tapaa saada palkkaa tähän päivään mennessä

Kaikki alla luetellut sivustot ja sovellukset ovat tähän mennessä täysin laillisia tapoja saada palkkaa. Ne eivät ole “escort-palveluita”. Nämä treffitoimistot pyrkivät yhdistämään ihmisiä, jotka tarvitsevat treffit joko sosiaaliseen tai liiketapahtumaan.

Useimmat asiakkaat ovat ihmisiä, jotka haluavat palkata treffit monista syistä, kuten koska heillä ei ole aikaa löytää treffejä sosiaalisesti tai heidän on vain helpompi palkata joku. Tämä on hyvä uutinen sinulle, sillä voit ansaita ylimääräistä rahaa. Tässä on 7 tapaa saada palkka tähän mennessä.

1. Hakujärjestely

Seeking Arrangementilla on yli 10 miljoonaa aktiivista jäsentä, jotka haluavat rakentaa suhteita.

Aluksi sinun tulee liittyä sivustolle, joka kestää alle 5 minuuttia. Kun olet liittynyt, voit ladata valokuvasi ehtojen ja järjestelyjen kanssa.

Järjestelyllä tarkoitetaan sitä, että molemmat osapuolet ovat suoria keskenään. Tämä auttaa molempia osapuolia, koska kukaan ei tuhlaa aikaa. Ihmiset voivat sanoa selkeästi mitä haluavat ja aloittaa suhteen sovituin ehdoin.

Tämä sivusto on sekä miehille että naisille. Voit saada sokeripapuja tai sokerimammoja. Sokerivauvat eivät ole vain naisille, vaan myös miehet voivat liittyä sokerivauvoiksi – ja saada palkkaa.

Riippuen siitä, millaista suhdetta haluat, voit löytää mentorin, seurustella kokeneiden miesten kanssa ja olla hemmoteltu. Kalliit lahjat, kansainväliset matkat ja ostokset ovat kaikki mahdollisia sokeritreffeillä.

2. Mikä on hintasi

Treffihuutokauppasivusto, joka on erittäin suosittu Mikä on hintasi. Yli 4 miljoonalla jäsenellä on suuri potentiaali ansaita treffeillä tällä alustalla.

Sivusto toimii pyytämällä treffia etsiviä ihmisiä tekemään tarjouksen ensimmäisestä treffeistä ja korkein tarjous voittaa. Keskimäärin voittanut ensimmäinen tarjous on 125 dollaria. 125 dollarin palkka ensitreffeille menosta ei ole huono asia, kun otat huomioon, että he maksavat myös itse treffeistä!

Joskus treffeistä maksavan henkilön on hyödyllistä käyttää tällaisia ​​sivustoja, koska heillä on suurempi mahdollisuus saada ensimmäiset treffit kuin perinteisten treffisivustojen, kuten Tinderin, käyttäminen. Henkilö, joka suostuu treffeille, saa mennä hauskalle treffeille ja saada siitä palkkaa! Voita, voita!

3. Salaiset edut

Salaiset edut tarjoaa miehille ja naisille mahdollisuuden rakentaa suhde juuri sen perusteella, mitä he haluavat. Aluksi voit liittyä ilmaiseksi ja rakentaa profiilisi, joka näyttää etsimäsi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada lisää seuraajia Tumblriin vuonna 2023: 8 todistettua tapaa

Kun otat yhteyttä kiinnostuneen osapuolen kanssa, voit puhua tarpeistasi, odotuksistasi ja siitä, kuinka suhde määritellään. Tässä vaiheessa on tärkeää olla avoin ja rehellinen saavuttaaksesi haluamasi suhteen.

Kun molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä sopimukseen, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen ja aloittaa molempia osapuolia hyödyttävän suhteen.

4. Rich Meet Beautiful

Sivustoa, joka yhdistää rikkaat ja kauniit, kutsutaan kätevästi nimellä Rikas ja kaunis!

Sivusto on verkossa toimiva Sugar Dating -sivusto yli 18-vuotiaille miehille ja naisille. Suhteita voidaan rakentaa molempien osapuolten välille toistensa tarpeiden ja toiveiden perusteella. Kun tapaat potentiaalisen kumppanin, voit keskustella tavoitteistasi ja siitä, miten kuvittelet tulevaisuutesi.

Sugar Daddiesia, äitejä ja vauvoja rohkaistaan ​​määrittelemään tarkasti, mitä he haluavat. Tämä ei koske vain ulkonäköä, vaan myös persoonallisuutta, resursseja ja ammattia. Kaikki osapuolet tietävät, että olipa kyseessä sitten opiskelija, vanhempi, johtaja tai joku muu, heidän aikansa on arvokasta ja selkeä etukäteissopimus on parempi kaikille osapuolille.

5. Puputreffini

Puputreffini antaa jäsenille mahdollisuuden tehdä tarjouksia päivämääristä. Sugar Daddies tai -äidit tunnetaan nimellä “Generous Members” ja vauvat tunnetaan nimellä “Gorgeous Members”. Sivusto toimii niin, että antelias jäsenet lähettävät tarjouksen upealle jäsenelle.

Esimerkiksi John pitää Jenin profiilista – John tarjoaa Jenille 200 dollaria mennäkseen treffeille. Jen hyväksyy ja pari lähtee jännittäville treffeille, ja lopulta Jen saa hänet 200 dollaria. Sen suurempaa odotusta ei ole, mutta pariskunta voi halutessaan mennä jatkotreffeille. My Bunny Date auttaa yksinkertaisesti helpottamaan tutustumista ja ensimmäistä treffia jäseneltä veloitetulla maksulla, mutta ei jäseneltä.

Ensimmäisen treffin jälkeen, jos haluat jatkaa suhdetta, voit vapaasti järjestää tämän oman harkintasi mukaan.

6. Miss Travel

Yli miljoona jäsentä Neiti Travel pyrkii yhdistämään ihmisiä, jotka etsivät ihmissuhteita ja kokea matkustamista.

Aloita yksinkertaisesti rekisteröitymällä, luomalla profiili ja lähettämällä kuva itsestäsi. Kaikki tämä voidaan tehdä minuuteissa. Seuraavaksi voit ottaa yhteyttä samanhenkisiin matkustajiin, jotka etsivät kumppania. Kun saat ottelun, voit järjestää luksusmatkasi!

Vieraan kanssa matkustaminen ulkomaille on riskialtista. Miss Travel neuvoo varmistamaan, että kaikki lennot ja majoitus on varattu sinun nimillesi. He suosittelevat myös tapaamaan mahdollisen matkakumppanisi etukäteen. Ihannetapauksessa julkisella paikalla kotikaupungissasi. Muista myös matkustaessasi pitää ystäväsi ja perheenjäsenesi ajan tasalla suunnitelmistasi, saapumisestasi ja siitä, milloin odotat kotiasi.

7. RentAFriend

Selkeä ja helppokäyttöinen verkkosivusto on RentAFriend. Sivusto tarjoaa miehille ja naisille mahdollisuuden olla yhteydessä toisiinsa platonisesti erilaisissa aktiviteetteissa. Tulot alkavat 10 dollaria tunnissa mutta kaikki maksut ovat neuvoteltavissa riippuen siitä, mitä aiot tehdä.

Sivusto ei ole treffisivusto, eikä se tee taustatarkastuksia jäsenille tai ystäville. Kun järjestät tapaamisen, varmista, että olet ensimmäinen kerta julkisella paikalla ja pidät ystäväsi ajan tasalla olinpaikastasi.

Aikasi maksuista tulee sopia etukäteen ja jäsen on vastuussa toiminnan mahdollisista kuluista. Aktiviteetit voivat sisältää konserttiin, illalliselle tai urheilutapahtumaan menemisen.

Voit ansaita jopa 10 dollarilla tunnissa 50 dollaria 5 tunnin työstä. Lisäksi saat ilmaisen päivän tai yön ja toivottavasti saat uuden ystävän!

Pysy turvassa, kun saat palkkaa tähän päivään mennessä

Useimmat treffitoimistot tarkistavat asiakkaat tarkasti etukäteen, mutta sinun on silti pidettävä mielessä oma turvallisuutesi ja ryhdyttävä varotoimiin.

Älä anna henkilökohtaisia ​​tietoja, sillä niitä voidaan käyttää sinut löytämiseen tosielämässä. Kaikissa sovituissa kokouksissa on varmistettava, että ne ovat julkisella paikalla. Käytä aina omaa kulkuvälinettäsi päästäksesi mihin tahansa paikkaan ja sieltä pois.

Hanki ProtonMailin visiosuunnitelma nyt

Pysy turvassa verkossa ProtonMail Visionary -suunnitelman avulla. Sveitsin tietosuojalakien alainen toiminta tarkoittaa, että sinulla on maailman paras suoja ja se sisältää myös jopa 6 käyttäjät, 20.00 Gt tallennustilaa, jopa 50 Osoitteet ja ProtonVPN (joka pitää online-toimintasi yksityisinä ja turvallisina).

🔥 Empfohlen:  TikTok vihjasi hankkimaan tekoälykuvageneraattorin – tältä se näyttää

Ennen kuin menet treffeille, muista kertoa ystävillesi tai perheelle, missä olet ja milloin sinun pitäisi olla kotona. Jos sinulla on matkapuhelin mukanasi, kirjaudu sisään hänen kanssaan huomaamattomasti treffin aikana ja kerro heille, että olet kunnossa.

Lopuksi, jos mikä tahansa asiakkaan käyttäytyminen saa sinut tuntemaan olosi epämukavaksi tai epäkunnioitukseksi, ilmoita siitä välittömästi virastolle. Nämä virastot harjoittavat laillista liiketoimintaa eivätkä halua ongelmallisia asiakkaita.

UKK

Miten vältän joutumasta huijatuksi?

Älä koskaan anna henkilökohtaisia ​​tai taloudellisia tietoja. Yllä lueteltujen kaltaisten hyvämaineisten sivustojen käyttäminen auttaa myös varmistamaan, että olet yhteydessä vain laillisiin ihmisiin.

Onko sokeritreffit vain toinen tapa sanoa, että saattaja toimii?

Ehdottomasti ei! Kaikki listatut sivustot ovat hyvämaineisia ja laillisia treffitoimistoja. He pyrkivät yhdistämään ihmisiä, jotka haluavat suhteita etukäteisten odotusten perusteella. Escorting ja prostituutio ovat kiellettyjä kaikilla näillä sivustoilla. Jos joku rikkoo näitä sääntöjä, ilmoita asiasta välittömästi sivustolle. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö seksisuhde voisi syntyä, vaan pikemminkin sitä, että sen pitäisi olla luonnollista suostuvien aikuisten välillä. Seksiä ei pidä odottaa tai maksaa siitä. Ei ole velvollisuutta osallistua mihinkään seksuaaliseen tai muuhun käyttäytymiseen, ellette molemmat halua.

Kuinka paljon voisin ansaita sokerivauvana?

Tulot vaihtelevat, mutta eräässä raportissa sanotaan, että sokerivauva voi ansaita keskimäärin 2800 dollaria kuukaudessa. Älä unohda ansioiden lisäksi, että saatat saada myös ilmaisia ​​treffejä, saada kalliita lahjoja ja saada mentorointia tai työllisyysneuvoja. Järjestyksestäsi riippuen voidaan tarjota vielä enemmän.

Miten minun pitäisi neuvotella hinta, jos päätämme jatkaa suhdetta?

Ensimmäisen esittelyn jälkeen jossakin luetelluista sivustoista voit halutessasi jatkaa suhdetta. Menestyäksesi sinun on oltava avoin ja rehellinen siitä, mitä haluat. Selvitä odotuksesi korvauksesta, ylimääräisistä maksuista, jotka auttavat maksamaan asioita, kuten opintolainoja, ja kuinka käytettävissä olet. Muista, että sokeriisä tai äiti tietää, että heidän odotetaan maksavan ajasta ja enemmän. Varmista, että he tietävät etukäteen tarkalleen, mitä haluat. Tämä tarkoittaa, että voit rakentaa onnistuneen ja molempia osapuolia hyödyttävän suhteen.

Tuleeko suhde pitkäkestoiseksi?

Kun sokeritreffit, suhde voi olla lyhytaikainen tai ehkä jopa vain muutaman treffin. Joissakin tapauksissa siitä voi tulla pitkäaikainen tai jopa pysyvä suhde. Kun keskustelet tarpeistasi, tämä on alue, jota voidaan tutkia nähdäksesi, olisiko jompikumpi osapuoli tyytyväinen pitkäaikaiseen suhteeseen, jos pääset siitä eteenpäin!

Viimeisiä ajatuksia maksullisista treffeistä

Jos pidät seurustelusta, pystyt keskustelemaan ja pystyt olemaan yhteydessä kaikenlaisiin ihmisiin, niin voit saa palkkaa tähän päivään mennessä.

Kaikki nämä yritykset ovat laillisia asiakkaiden kanssa, jotka tarvitsevat tapaamisen liike- tai sosiaalisiin tehtäviin. Selaa sivustoja nyt ja löydä tyyliisi sopiva.

Tapoja saada palkkaa treffeille