Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 tärkeää SEO-selainlaajennusta ja -laajennusta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 tärkeää SEO-selainlaajennusta ja -laajennusta

Suurin osa ihmisistä käyttää verkkoa selaimella.

Mutta useimmat SEO-ammattilaiset ottavat sen askeleen pidemmälle ja käyttävät samoja selaimia tehdäkseen paljon enemmän.

Itse asiassa eräät tärkeimmistä työkaluistani arsenaalissani ovat selaimeni ja sen laajennukset.

Sukellaan siis suoraan sisään ja katsotaan, mitä voimme tehdä niille. Ja mikä parasta, ne kaikki ovat ilmaisia.

[Agency SEO Tools] Lataa ilmainen opas

1. Ghost-selain

Ghost-selain on rakennettu Chromelle, joten kaikki saatavillasi on saatavilla Ghost Browserissa… ja paljon muuta.

Suurin syy, miksi vaihdoin Ghost Browseriin, on se, mitä he kutsuvat “istunnoiksi”.

Pohjimmiltaan istunto on uusi Chromen esiintymä, joka toimii uusissa ikkunoissa tai jopa välilehdissä.

Yllä olevassa kuvassa näet neljä eriväristä välilehteä, joista jokaisella on eri sivusto ylhäällä.

Jokainen näistä väreistä edustaa istuntoa ja ne ovat riippumattomia, minkä vuoksi yksi niistä ei ole kirjautunut sisään, yksi voidaan kirjautua sisään ja toinen on kirjautunut sisään eri paikasta.

Voit suorittaa useita välilehtiä jokaiselle istunnolle.

Joten voin esimerkiksi olla kirjautuneena samaan istuntoon kuin minä hallitakseni AdWords-kampanjaa, mutta myös toisen tilin kautta päästäkseni asiakkaan analytiikkaan ja Search Consoliin (jos niitä ei hallita sama tili).

Vastaavasti jokaista istuntoa voidaan käyttää eri sosiaalisiin tileihin kirjautumiseen jne.

Ghost Browserilla on myös Tehtäviä. Pohjimmiltaan voit tallentaa välilehtijoukkoja niiden kirjautumistilalla projektina, eikä sinun tarvitse kirjautua sisään ja ulos tai avata kaikkia erilaisia ​​välilehtijoukkoja, joita todennäköisesti teet säännöllisesti aina, kun tarvitset niitä.

Ilmainen versio tukee kolmea istuntoa kerrallaan – joten jopa se on kolme kertaa parempi kuin se, jonka kanssa todennäköisesti työskentelet.

On pro-versio. Minusta se oli investointini arvoinen käytöni perusteella, et ehkä.

Joka tapauksessa, kun olet käyttänyt ilmaista versiota jonkin aikaa, ihmettelet, kuinka olet koskaan selvinnyt ilman sitä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ilmentyä kirjoittamalla: Lopullinen opas + esimerkkejä

2. Chrome-kehittäjätyökalut

En käytännössä voi kattaa kaikkia ominaisuuksia, toimintoja ja käyttötapoja Chromen kehittäjän työkalut tässä artikkelissa.

Työkalu on sisäänrakennettu Chromeen, ja sitä käytetään

Helposti yleisimmät tehtävät, joihin käytän sitä, ovat koodin etsiminen, elementtien koon määrittäminen ja niiden vianmääritys.

Kuten yllä olevassa kuvassa näkyy, työkalun avulla voit siirtää hiiren osoittimen tietyn verkkosivun elementin päälle ja valita sen, jolloin se näyttää sen koodin ja (tässä tapauksessa) lasketut tulosteen ominaisuudet.

Voit jopa säätää koodia suoraan kehittäjätyökaluissa nähdäksesi, miten se hahmonnetaan ennen muutosten tekemistä live-sivustolle. Voit tehdä tämän työpöytäsivustolla tai määrittää sen hahmontamaan sivun samalla tavalla kuin monissa suosituissa mobiililaitteissa.

Tämä ei ole edistynein toiminnastaan, joka sisältää erilaisia ​​nopeus-, suojaus- ja vianmääritysominaisuuksia aina resurssien latausaikojen vesiputouksista ilmoittamiseen, mitkä resurssit hidastavat sivuston kuormitusta.

Mitä hyötyä tästä kaikesta on verrattuna joihinkin muihin mahdollisesti käyttämiisi verkkotyökaluihin?

Tulokset ovat todellista maailmaa.

Toisin sanoen näet, kuinka ladattavat resurssit vaikuttavat yhteyden muodostavaan selaimeen.

Lue työkalun sivu ja tutustu. Siellä on tonni.

Kun tiedät, mitä tietoja sinulla on käytettävissäsi, tiedät mistä etsiä, kun tarvitset vastauksia aiheeseen liittyviin kysymyksiin.

3. SEO Quake

SEO Quake on klassikko SEO-ammattilaisten käyttämien laajennusten ja lisäosien joukossa – ja hyvästä syystä.

Pohjimmiltaan SEO Quake tarjoaa nopean pääsyn useisiin tietoihin, joita me kaikki haluamme.

Yksinkertainen napsautus millä tahansa verkkosivulla näyttää käänteiset tiedot, välimuistin päivämäärät, indeksointitiedot ja paljon muuta.

Muutamalla ylimääräisellä napsautuksella pääset käsiksi sisäisten ja ulkoisten käänteisten linkkien tietoihin, avainsanojen tiheystietoihin (jos olet kiinnostunut niistä) ja paljon tietoa Scheman käytöstä, otsikkotunnisteista, metasta ja muusta.

SEO Quake ei korvaa sivuston tarkastus- ja analysointityökaluja, mutta antaa erinomaisen nopean tilannekuvan sivun tiedoista.

🔥 Empfohlen:  17 parasta yritystä, jotka eivät vaadi korkeakoulututkintoa

Täydellinen, kun tarvitset vain vähän tietoa tai olet puhelussa ja sinun on kerättävä joitain ydinmittareita.

Se liittyy jopa SEMrushiin saadakseen myös perusliikennetilastoja – kätevää kilpailijoiden tutkimuksessa, varsinkin kun harkitaan uusia sisältöstrategioita.

4. User-Agent Switcher

Tämä on erittäin hyödyllistä kehitettäessä uusia sivustoja – varsinkin kun sivusto on rakennettu vähemmän ennakoitavissa olevalla tekniikalla.

Pohjimmiltaan User-Agent Switcher on juuri sitä miltä se kuulostaa: helposti asennettava laajennus, joka vaihtaa lähetetyt käyttäjäagenttitiedot, jolloin voit tarkastella sivustoa eri selaimena tai robottina.

En voi laskea, kuinka monta kertaa olen käyttänyt sitä indeksointiongelmien vianetsintään tai erojen paljastamiseen siinä, miten Googlebot katselee sivua selaimeen verrattuna.

Ilmeisesti siitä voi olla apua myös määritettäessä, kuinka sivusto latautuu myös eri selaimilla tai käyttöjärjestelmillä.

5. Tag Assistant

Google Tag Assistant on erittäin hyödyllinen työkalu erityisesti niille, jotka käyttävät Google Tag Manageria.

Se voi olla kätevä myös silloin, kun sinun täytyy vain tunnistaa analytiikkaan tai muihin seurantakoodeihin (AdWords jne.) liittyvät ongelmat.

Laajennuksen kuvakkeen väri muuttuu sen mukaan, onko havaittu ongelmia, ja kirjaa ongelmat muistiin, kun sitä napsautetaan.

Hakukonepäiväkirja saa vihreän valon, kuten yllä on kuvattu, mutta varoituksista ja virheistä raportoidaan, kun tunnisteita on päällekkäisiä tai tyhjiä tai tunnisteita ei ole määritetty oikein.

Tag Assistant raportoi myös kaksois- tai analytiikkakoodiongelmista.

Sen avulla voit kätevästi tallentaa istunnon, jolloin voit navigoida polkuja sivustosi (tai muiden) sisällä ja tarkistaa sitten tallenteen virheiden ja ongelmien löytämiseksi.

Se on korvaamaton vianmääritystyökalu useisiin skenaarioihin.

Tässä on Googlen video, jossa esitellään joitakin sen ydinominaisuuksia:

6. Näytä otsikkotunniste

Ei suinkaan kriittinen laajennus, mutta kätevä, Näytä otsikkotunniste näyttää vain sivun otsikon selaimessa.

🔥 Empfohlen:  6 tärkeää vinkkiä puheenvuorosi hyväksymiseen

Voit siirtää sen mihin tahansa selaimen kulmaan ja punainen teksti osoittaa, missä se todennäköisesti leikataan pois hakutuloksista.

Kilpailijoiden sivustoja tarkasteltaessa on hyödyllistä nähdä nopeasti, kuinka he tekevät otsikoitaan välilehdellä näkyvän lyhyen katkelman lisäksi ilman lähdettä tai kehittäjätyökalujen avaamista.

Tämä laajennus on hyödyllinen myös, kun navigoit omalla sivustollasi, ja se korostaa tapauksia, joissa otsikkosi saattaa olla liian pitkä.

7. Ghost Proxy Control

Ghost Proxy Control -laajennus on esiasennettu Ghost Browserilla.

Periaatteessa voit lisätä välityspalvelimesi ja käyttää niitä helposti laajennuksen kautta.

Yksi Ghost Browserin ja Ghost Proxy Controlin yhdistelmän suurimmista eduista on, että voit ladata erilaisia ​​välityspalvelimia eri istuntoihin ja periaatteessa on välilehti jokaiselle sijainnille.

Olen kokenut tämän erittäin hyödylliseksi SERP-tulosten tarkistamiseen eri paikoista ja mahdollisuuden tarkastella niitä samanaikaisesti, vierekkäin.

Se on erityisen kiinnostava paikalliselle hakukoneoptimoijalle.

Mahdollisuus tarkistaa ei vain sijoituksia eri paikoista, vaan verrata helposti asettelun eroja.

Ohjaus mahdollistaa välityspalvelimen määrittämisen yhdelle välilehdelle tai koko istunnolle (jotka osoittavat useat samanväriset välilehdet).

Vaikka laajennus on ilmainen, välityspalvelimet eivät yleensä ole.

Vaikka ilmaisia ​​välityspalvelimia on saatavilla, maksan noin 20 dollaria kuukaudessa 10 erillisestä välityspalvelimesta.

Johtopäätös

Selainlaajennuksia ja -laajennuksia on varmasti enemmän kuin mitä olen sisällyttänyt tähän olennaisten asioiden luetteloon.

Useimmat niistä edellyttävät kuitenkin tilauksia, ovat liian samankaltaisia ​​kuin jokin yllä mainituista tai eivät sovellu käytännöllisesti katsoen jokaisen tuntemani SEO-ammattilaisen tehtäviin.

Esimerkiksi Mozilla ja Buzzsumolla on hienoja laajennuksia. Mutta ne voivat olla melko turhauttavia, ellei sinulla ole maksullista tilausta.