Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 tärkeintä eroa iPhone 15 Pro Maxin ja iPhone 14 Pro Maxin välillä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 tärkeintä eroa iPhone 15 Pro Maxin ja iPhone 14 Pro Maxin välillä

IPhone 15 Pro Max on paras iPhone, jonka voit ostaa vuonna 2023, mutta saatat miettiä, kannattaako se päivittää edellisen vuoden lippulaivaan – iPhone 14 Pro Maxiin.

Joten tässä on kaikki tärkeimmät iPhone 15 Pro Maxin parannukset, joita sinun tulee harkita ennen ostamista.

1. Titaanikehys ohuemmilla kehyksillä

iPhone 15 Pro Maxissa on kaikkien iPhonen kestävin runko ja ohuimmat kehykset. Uuden Grade 5 titaanikehyksen ansiosta se on vahvempi, kevyempi, korroosionkestävämpi ja sen sulamispiste on korkeampi, joten se kestää paremmin väärinkäyttöä ja äärimmäisiä ympäristöjä kuin iPhone 14 Pro Max.

Harjattujen sivujen ansiosta iPhone 15 Pro Max ei näytä sormenjälkiä ja kulumisen merkkejä (etenkin vaaleammat värit), joten se näyttää uudelta ja ensiluokkaiselta pidempään.

Ohuemmat kehykset ovat myös vaikuttaneet laitteen mittoihin. IPhone 15 Pro Max on aina hieman kapeampi ja lyhyempi, 159,9 x 76,7 x 8,3 mm verrattuna edeltäjäänsä, jonka mitat ovat 160,7 x 77,6 x 7,9 mm.

2. Toimintopainike

iPhone 15 Pro Maxissa on uusi Action-painike, joka korvaa kehutun Ring/Silent-kytkimen, joka on löytynyt kaikista aiemmista malleista alkuperäisen iPhonen jälkeen.

Voit mukauttaa Toiminto-painiketta suorittamaan tietyn valitsemasi toiminnon, kuten avaamaan Kamera-sovelluksen tai käynnistämään tekemäsi mukautetun pikakuvakkeen. Oletusarvon mukaan voit mykistää iPhonesi tai poistaa mykistyksen painamalla Action-painiketta pitkään.

3. 5x telekamera

IPhone 15 Pro Max on malliston ainoa iPhone, jossa on uusi 5x periskooppityylinen telekamera. Laajennetun zoomausalueen avulla saat puhtaampia kuvia kauempana olevista kohteista, kuten pilvenpiirtäjistä, linnuista, vesiputouksista tai urheilutapahtumasta.

Vertailun vuoksi, iPhone 14 Pro Maxin on turvauduttava digitaaliseen zoomiin päästäkseen yli 3-kertaisen suurennuksen. 5-kertainen suurennus ei tietenkään ole yhtä vaikuttava, kun asetat sen Galaxy S23 Ultran 10-kertaista optista zoomia vastaan, mutta se on silti tervetullut päivitys.

🔥 Empfohlen:  Monimuotoisuus, tasapuolisuus ja osallisuus: syvällinen katsaus jokaiseen ominaisuuteen

4. USB-C-portti latausta ja tiedonsiirtoa varten

Tekniikkayhteisön ihmiset ovat sanoneet vuosia, että USB-C on parempi kuin Lightning-portit, ja EU:n USB-C-päätöksen ansiosta koko iPhone 15 -mallisto on vihdoin siirtynyt siihen.

Tämän seurauksena iPhone 15 Pro Max voi siirtää dataa 10 Gbps (USB 3.1) nopeudella, kun taas iPhone 14 Pro Max on rajoitettu tiedonsiirtonopeuteen vain 480 Mbps (USB 2.0).

5. A17 Pro -siru

IPhone 15 Pro Max saa uuden A17 Pro -sirun, joka on 10 % nopeampi (CPU) ja tehokkaampi kuin iPhone 14 Pro Maxin A16 Bionic. Tavallisille käyttäjille tämä muutos ei merkitse paljon, koska A16 Bionic oli jo riittävän tehokas normaaleihin päivittäisiin tehtäviin.

Ainoa huomionarvoinen asia on kuitenkin se, että A17 Pro -sirussa on uusi 6-ytiminen GPU (20 % nopeampi kuin A16), jonka avulla iPhone 15 Pro Max voi ajaa AAA-pelejä, kuten Resident Evil Village, Death Stranding ja Assassin’s Creed Mirage – ensimmäinen jokaiselle älypuhelimelle, joka merkitsee mobiilipelaamisen tulevaisuuden kynnystä.

6. 8 Gt RAM-muistia

IPhone 15 Pro Maxissa on 8 Gt RAM-muistia – eli 2 Gt enemmän kuin iPhone 14 Pro Maxissa, jossa on 6 Gt RAM-muistia – joten voit säilyttää entistä enemmän sovelluksia muistissa.

6 Gt on jo tarpeeksi RAM-muistia iPhoneille, kiitos iOS:n erinomaisen RAM-hallinnan, mutta lisääminen on järkevää niille, jotka haluavat pelata konsolilaatuisia pelejä.

7. 256 Gt perustallennustilaa

IPhone 15 Pro Maxista on kolme tallennusvaihtoehtoa: 256 Gt, 512 Gt ja 1 Tt – 128 Gt:n versiota ei enää ole, kuten iPhone 14 Pro Maxissa.

Tämä on järkevää, koska korkearesoluutioisten 48 megapikselin valokuvien ja ProRes-videoiden ottaminen sekä suurten pelien ja sovellusten lataaminen vievät paljon tallennustilaa, eikä 128 Gt enää riitä valokuvaamiseen, median kulutukseen ja tuottavuuteen suunniteltuun puhelimeen.

🔥 Empfohlen:  10 parasta Nollywood-elokuvaa Netflixissä (2023)

Applen paras iPhone tulee entistä paremmaksi

IPhone 15 Pro Max ei ehkä aluksi näytä valtavalta päivitykseltä, mutta kun kaivaat hieman syvemmälle, on selvää, että siinä on useita muutoksia, jotka tekevät sen erottumaan kaikista muista iPhoneista.

Uusi Action-painike, USB-C-portti, 5x telekamera, 256 Gt:n perusmuisti, 8 Gt RAM-muisti ja A17 Pro -siru yhdessä tarjoavat tähän mennessä hienostuneen iPhone-kokemuksen.

Table of Contents