Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 tuotetta, joita voit ostaa kerralla ja myydä yksitellen tuoton kasvattamiseksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 tuotetta, joita voit ostaa kerralla ja myydä yksitellen tuoton kasvattamiseksi

Jos etsit tapoja kasvattaa voittoasi sijoittamatta valtavia rahasummia, on hyvä vaihtoehto oppia ostamaan irtotavarana ja myymään yksitellen. Joukkoostolla on monia etuja, kuten alhaisemmat hinnat per tuote, suurempien määrien alennukset ja ilmainen tai alennettu toimitus.

Tätä kutsutaan vähittäiskaupan arbitraasiksi, ja se on loistava tapa ansaita rahaa verkossa luomatta omaa tuotetta. Mutta mitä myydä? Tässä on seitsemän tuotetta, joita voit ostaa irtotavarana ja myydä erikseen ja jotka ovat molemmat ikivihreitä ja tuottavat sinulle tasaisia ​​voittoja.

Tässä artikkelissa tarkastellaan myös parhaita verkkokauppoja halpojen tukkutuotteiden ostamiseen.

7 tukkuhintaista tuotetta, jotka ostetaan erässä ja myydään yksittäin

1. Korut

Korut ovat monimuotoiset ja tuottoisat kuluttajamarkkinat, joten ne ovat loistava valinta irtotavarana. Vuonna 2022 maailman korumarkkinoiden arvo oli noin 270 miljardia dollaria, ja sen odotetaan kasvavan edelleen.

Erilaiset muotituotteet, kuten kellot, timantit, jalometallit, jalokivet ja helmet, ovat koruja. Myyjänä sinulla on huomattavat valtuudet päättää markkinoista, joihin haluat kohdistaa.

Voit ostaa sormuksia, korvakoruja, kaulakoruja, rannekoruja tai nilkkakoruja tukkuhintaan ja myydä ne voitolla.

Näille kilpaileville markkinoille pääsemiseksi sinulla on oltava vahva liiketoimintasuunnitelma ja yhtä perusteellinen markkinatutkimus. Päätä markkinarako, joka erottaa sinut kilpailijoistasi; online-foorumit ja Google Trends ovat muutamia tapoja saada tietoa kuluttajien kysynnästä.

Tämän jälkeen voit määrittää tuotteellesi kilpailukykyisen hinnan pitämällä markkinointi- ja toimituskulut huomioon. Korut ovat pienempiä esineitä verrattuna muihin tuotteisiin ja siksi niitä on helppo kuljettaa.

Riippumatta siitä, oletko päättänyt myydä käsintehtyjä, puku- tai vartalokoruja, tällä alalla on paljon potentiaalia ja se on suosittu tuote sukupuolesta riippumatta.

2. Puhelimen tarvikkeet

Next Move Strategy Consultingin mukaan maailmanlaajuisten matkapuhelintarvikemarkkinoiden arvo oli 228,57 miljardia dollaria vuonna 2021, ja sen odotetaan kasvavan 6,2 prosentin vuosivauhtia vuosina 2022-2030.

Tämä tarjoaa valtavan mahdollisuuden aloittaa vähittäiskauppa, joka keskittyy puhelintarvikkeisiin, kuten:

 • Puhelimen kuoret
 • Kuulokkeet
 • Autopuhelintelineet
 • Langattomat puhelimen laturit

Voit ostaa näitä kohteita tukkuhinnoilla irtotavarana ja myydä ne korkeammalla hinnalla maksimoidaksesi voiton. Kun uusia älypuhelimia kehitetään jatkuvasti, ihmiset etsivät tapoja lisätä käyttömukavuutta ja joustavuutta. Näin ollen tämä toimiala ei koskaan vanhene ja jatkaa laajentumistaan.

🔥 Empfohlen:  Bryan Caplan Kuinka myydä enemmän tänä lomana Google Merchant Centerin avulla Lue artikkeli

3. Kasvit

Covid-19-pandemian jälkeen ihmiset ovat alkaneet viettää enemmän aikaa kotona. Puutarhanhoito on noussut suosituksi ajanvietteeksi paitsi silmää miellyttävyyden vuoksi, myös stressin lievittäjänä.

Siksi ostamalla kasveja tukkuhinnoilla on paljon mahdollisuuksia myydä tuotteita korkeammalla hinnalla, mikä johtaa mukavaan voittoon.

Löydät toimittajia, jotka tarjoavat loistavia kasveja, ja voit myös vähentää toimituskuluja ostamalla irtotavarana. Voit valita myytävät kasvit suorittamalla kyselysi hakukoneen kautta ja selvittää, mitkä sisä- tai ulkokasvit ovat tällä hetkellä erittäin kysyttyjä.

4. Kynttilät

Kynttilöitä pidetään olennaisena osana kodin sisustamista. Tuoksukynttilät ovat saavuttaneet huomattavan suosion viime vuosina. Kuluttajat rakastavat niiden käyttöä lisätäkseen eleganssia henkilökohtaiseen tilaansa ja rajoittaakseen pahoja hajuja.

Etsi suosittuja tuoksuja, joita voit lisätä joukkoluetteloihisi. Eteerisiä öljyjä sisältävät kynttilät ovat houkutelleet monia terveystietoisia asiakkaita, koska ne auttavat rentoutumaan ja ovat myös henkisen hyvinvoinnin terapia.

Voit löytää halpoja tukkutuotteita verkosta eri verkkosivustoilta ja myydä niitä yksitellen hyötyäksesi vähittäiskaupan arbitraasista.

5. Pelikortit

Kaupankäynti- tai pelikortit, mukaan lukien Pokemon-kortit, Magic-kortit ja urheilukortit, ovat toinen tapa ansaita suurta voittoa. Report Linkerin mukaan maailmanlaajuisten urheilukorttimarkkinoiden odotetaan kasvavan 6,71 miljardilla dollarilla vuosina 2022-2026.

Monet ihmiset eivät ole tietoisia näiden markkinoiden valtavasta potentiaalista ja myyvät siksi kokoelmansa alhaiseen kiinteään hintaan. Tämä tarjoaa jälleenmyyjille valtavan mahdollisuuden syventyä näille markkinoille. Voit ostaa massatuotteita halvemmalla ja saada myöhemmin voittoa myymällä jokaisen kortin sadoilla tai tuhansilla dollareilla.

Ennen kuin asetat hinnan jokaiselle kortille, sinun tulee etsiä omistettuja online-foorumeita ja verkkosivustoja ymmärtääksesi kuluttajien etuja. Voit sitten myydä niitä verkkokaupassasi, foorumeilla tai messuilla korkeammalla hinnalla.

Kuten muissakin keräilyesineissä, ulkonäkö ja kunto ovat tärkeitä pelikortteja käsiteltäessä. Sinun tulee aina mainostaa korttejasi niiden todellisessa kunnossa ja vastata rehellisesti mahdollisten ostajien kyselyihin saadaksesi maineen laadukkaita tuotteita myyvänä yrityksen omistajana.

6. Lemmikkieläintarvikkeet

Lemmikkieläinten omistaminen ja kulutus lemmikkieläintarvikkeisiin ovat lisääntyneet merkittävästi etenkin Covid 19 -pandemian jälkeen. Vuonna 2021 lemmikkieläinteollisuuden menot olivat 126 miljardia dollaria, mikä kuvastaa näiden markkinoiden kasvupotentiaalia.

Kuluttajat rakastavat lemmikkiensä hemmottelua ja ovat valmiita ostamaan tavaroita korkeammalla hinnalla vastineeksi laadukkaista tuotteista.

🔥 Empfohlen:  AdSense vs AdThrive: Mikä on paras mainosverkosto bloggaajille?

Voit perustaa verkkoyrityksesi ja myydä erilaisia ​​lemmikkieläinten hoitotarvikkeita:

 • Shampoo ja hoitoaine
 • Harjat
 • Oksasakset
 • Taluttimet ja kaulukset
 • Herkut
 • Lelut
 • Kulhot
 • Sängyt

7. Kuntovarusteet

Kuluttajat ympäri maailmaa ovat ymmärtäneet terveellisen luonnollisen elämän tärkeimmät edut ja ovat valmiita ryhtymään merkittäviin toimenpiteisiin (ja maksamaan suuria summia) omaksuakseen tämän muutoksen. Monet yritykset vastaavat tähän tarpeeseen tarjoamalla laajan valikoiman fitnesstuotteita sekä verkossa että myymälässä massana (ja niin voit tehdä myös oikean fitness-yrityksen nimellä).

Voit myydä fitness-harrastajille suunnattuja tukkutuotteita ja saada kunnollisen voittomarginaalin myymällä:

 • Liikunta- tai joogamatot
 • Käsipainot
 • Vastusnauhat
 • Terveysmittarit
 • Fitness-seuraajat
 • Juoksumatot
 • Kuntosalin vaatteet

Parhaat verkkokauppasivustot halvoille tukkutuotteille

Seuraavat ovat suosituimmat online-tukkukauppiaiden kumppaniohjelmat ja -myymälät, jotka tarjoavat ostajille kilpailukykyisten hintojen lisäksi myös markkinanäkemyksiä liiketoimintansa suunnittelua varten. Voit hyötyä näiden tukkukauppiaiden tarjoamasta tietokannasta ja investoida kannattaviin tuotteisiin.

1. Alibaba

Vuonna 1999 perustettu kiinalainen tukkuliike Alibaba on kasvanut maailman johtavaksi tukkukaupan alustaksi. Voit selata 40 eri tuoteluokkaa, jotka sisältävät muotiasusteita, kauneustuotteita, kulutuselektroniikkaa, vaatteita ja paljon muuta.

Kuluttajat yli 190 maasta käyttävät tätä alustaa löytääkseen toimittajia ja säästääkseen kustannuksia ostamalla tuotteita irtotavarana. Sivustolla luetellaan vähimmäistilausmäärä (MOQ), joka vaaditaan halpojen tukkutuotteiden ostamiseen.

Voit selata tuhansia joukkolistauksia Alibaban vahvistetuilta toimittajilta, jotka tarjoavat myös saman päivän toimituksen. Näin ollen Alibaba on yksi luotettavimmista ja monipuolisimmista tukkusivustoista etsimään tarvitsemiasi tuotteita.

Lue artikkelimme 25 muusta sivustosta, kuten Alibaba, joissa voit ostaa irtotavarana ja myydä yksitellen!

2. Globaalit lähteet

Global Sources on maailman ensimmäinen kansainvälisesti tunnustettu B2B-alusta, joka tukee tukkukauppaa rekisteröityjen ostajien ja vahvistettujen myyjien välillä.

Tämä monikanavainen mediayritys myy tukkutuotteita useilta toimialoilta, mukaan lukien kulutuselektroniikka, kodinsisustus, mobiilielektroniikka, urheilu ja muotiteollisuus.

Se tarkkailee jatkuvasti markkinoiden kehitystä ja tarjoaa yrityksille räätälöityjä ratkaisuja, jotka ohjaavat niitä kannattavien tuotteiden myyntiin.

Tämä hongkongilainen yritys, kuten Alibaba, on asettanut alhaisen MOQ:n kannustaakseen pienyrityksiä siirtymään yritysmaailmaan. Yritykset voivat saada näkemyksiä kaupankäynnin käytännön asioista osallistumalla messuille ja tukkukauppiaan järjestämiin reaaliaikaisiin hankintakeskusteluihin.

3. eBay

eBaylla on 138 miljoonaa aktiivista ostajaa noin 32 maasta, joten se on yleisnimi verkkokaupan synonyymeille. Sen vuotuinen liikevaihto vuonna 2021 oli yli 10 miljardia dollaria.

🔥 Empfohlen:  9 trendikkäitä kapeita ideoita, joiden avulla voit aloittaa online-yrityksen

Voit olla tukkumyyjä tai keskivertokuluttaja, joka myy tavaroita eBayssa. Se tarjoaa upeita tarjouksia suosituista elektroniikkamerkeistä, kodista ja puutarhasta, leluista, moottoreista ja muotiteollisuudesta. eBay on myös tunnettu kunnostettujen esineiden ja keräilyesineiden, kuten pelikorttien, myynnistä.

Tämä online-kauppapaikka eroaa yllä olevista kahdesta verkkosivustosta huutokauppojen hallinnoinnilla ja eri tuotteiden kuluttajien välisellä myynnillä.

Voit joko ostaa tuotteita kiinteään hintaan tai osallistua tarjouskilpailuun, jossa eniten tarjoava voittaa valitun tuotteen. Ainutlaatuinen myyntitaktiikka ja petostentorjuntajärjestelmä ovat tehneet eBaystä yhdeksi myytävien tuotteiden etsimisestä.

4. Costco

Costco on vain jäsenyyteen perustuva amerikkalainen tukkuliike, joka toimii verkossa ja yli 800 paikassa ympäri maailmaa. Se tarjoaa merkkituotteita tukkuhintaan ja tarjoaa jäsenilleen ainutlaatuisia palveluita kannattavan liiketoiminnan rakentamiseksi.

Erilaisten elektroniikka-, kodinrakennus-, koru- ja toimistotuotteiden myynnin lisäksi jäsenet voivat ostaa lääkkeitä Costcon apteekista.

Se perustuu tehtävään myydä suuria määriä tuotteita halvalla kannustaakseen jäseniä ostamaan irtotavarana. Jäseniä ovat tavalliset kuluttajat ja yritykset, joissa jälkimmäiset voivat myydä korkeammalla hinnalla tuottaakseen kannattavaa liiketoimintaa.

Bottom Line: Osta irtotavarana ja myy yksitellen

Irtotavarakaupan ja yksittäisen myynnin oppiminen on helpompaa kuin monet muut liiketoimintatavat. Tukkukauppiaat tarjoavat kustannustehokkaimman tavan hankkia tuotteita ja aloittaa kannattava yritys minimaalisilla investoinneilla.

Kun valitset tuoteluokkaa, varmista, että valitset luotettavan tukkumyyjän saadaksesi parasta laatua. Ja lopuksi, varmista, että myyt jotain, jonka voit saada taaksesi. Valitse jotain, josta olet intohimoinen, ja tarjoa kilpailukykyisiä hintoja houkutellaksesi asiakkaita. Tämän strategian avulla olet matkalla kannattavuuteen hetkessä! voit rakentaa menestyvän yrityksen alusta alkaen. Onnea!

Se siitä! Sinulla on nyt parempi käsitys siitä, kuinka ostaa irtotavarana ja myydä yksitellen tukkumarkkinoilla. Käyttämällä oikeita verkkotukkukauppiaita voit hankkia tuotteita alhaisin kustannuksin ja vähällä vaivalla.

Table of Contents