Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 työkalua ilmaisten käyntikorttien tekemiseen (2023)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 työkalua ilmaisten käyntikorttien tekemiseen (2023)

Oletpa sitten yksityinen freelancer, pienyrityksen omistaja tai korkean profiilin valmentaja, voit tehdä käyntikortin.

Käyntikorttisi voi olla keskustelun käynnistäjä, jota ihmiset voivat säilyttää ja toimia. Se voi kasvattaa bränditietoisuuttasi ja auttaa ihmisiä oppimaan lisää yrityksestäsi ja ottamaan yhteyttä.

Ja toisin kuin yleisesti luullaan, et tarvitse ammattisuunnittelijaa räätälöityjen käyntikorttien tekemiseen. Monet ilmaiset käyntikorttivalmistajat ja -mallit antavat sinun tehdä itse.

Alla opastan sinulle seitsemän parasta työkalua ilmaisten käyntikorttien tekemiseen. Bonuksena listaan ​​muutamia verkkosivustoja, jotka tarjoavat käyntikorttimalleja, joita voit tehdä itse.

Käytä näitä resursseja luodaksesi ja/tai tulostaaksesi upean mallin, jotta potentiaaliset asiakkaat muistavat yrityksesi.

7 parasta ilmaista käyntikorttivalmistajaa

1. Shopifyn ilmainen käyntikorttivalmistaja

Paras ammattikäyttöön tarkoitettuihin käyntikortteihin.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Shopifyn käyntikorttivalmistaja on erittäin nopea ja helppokäyttöinen. Anna vain tiedot, jotka haluat esitellä, lataa logosi ja napsauta Luo-painiketta. Shopify lähettää sinulle sähköpostilla latauslinkin käyntikorttimallillesi.

Vaikka käyntikorttien suunnittelu ei ole kovin muokattavissa, Shopify varmistaa, että näytät edelleen ammattimaiselta. Lisäksi voit tehdä niin monta erilaista käyntikorttia kuin haluat ilman kustannuksia.

Suunnittele käyntikorttisi ilmaiseksi ja tulosta ne sitten kartonkipaperilla tai tulostuspalvelulla. Shopify tekee luovasta prosessista erittäin nopean ja hauskan.

2. Canva

Paras luoviin käyntikorttimalleihin.

Canva-käyntikorttivalmistaja

Ihmiset käyttävät yleensä Canvaa sosiaalisen median kuvien luomiseen, mutta se voi myös tehdä käyntikortteja. Voit luoda sellaisen valitsemalla jonkin ehdotetuista malleista ja lisäämällä tietosi ladataksesi oman mukautetun korttisi.

Canvan vedä ja pudota -toiminto tarkoittaa, että kuka tahansa voi luoda upeita käyntikortteja – suunnittelukokemusta ei tarvita. Voit jopa luoda eri versioita korteistasi eri asiakkaille sekä vaihtaa oletusvärejä ja -fontteja vastaamaan brändiäsi.

Valittavana on satoja käyntikorttimalleja – voit suodattaa toimialan, tyylin, värimaailman tai teeman mukaan Canvan hakutyökalun avulla.

3. Visme

Paras tasapainoisen suunnittelun luomiseen.

🔥 Empfohlen:  11 kuvahakukonetta kuvien lähteeseen ja käänteiseen hakuun (2023)

Visme-käyntikorttivalmistaja

Helppokäyttöisyyden lisäksi Vismellä on myös kymmeniä ilmaisia ​​malleja ja muokkaustyökaluja. Valitse malli, lisää oma tuotemerkkisi ja käytä ruudukkoominaisuutta kohdistaaksesi kaikki elementit tasapainoiseen koostumukseen.

Vismen vedä ja pudota -suunnittelutyökalut on rakennettu muita kuin suunnittelijoita ajatellen. Kuka tahansa voi käyttää niitä suunnittelemaan premium-käyntikortteja, jotka tekevät pysyvän vaikutuksen. Lisäksi korttivalmistaja antaa sinun valita käyntikorttisi pysty- ja vaakaasettelujen välillä.

Kun olet luonut mallin, lataa se PDF-tiedostona ja lähetä se paikalliseen tulostimeesi.

4. Jukeboksi

Paras tavallisille käyntikorteille.

Jukeboksi tekee ilmaisia ​​käyntikortteja

Jukebox Print on toinen ilmainen käyntikorttityökalu, jonka avulla voit joko luoda suunnittelun tyhjästä tai käyttää valmiita mallia mukautetun käyntikortin luomiseen. Valitse useista malleista luodaksesi tavallisen, hauskan tai merkityksellisen käyntikortin.

JukeBox Printin avulla voit valita käyntikorttisi vaaka- ja pystyasettelujen välillä. Lisäksi saat useita muotoja, suunnitteluelementtejä ja taustoja, jotka korostavat suunnitteluasi. Muista pitää suunnittelu relevanttina brändillesi ja toimialallesi, jotta pienyrityksestäsi tulee paremmin tunnistettavissa.

Kun olet tyytyväinen suunnitteluun, voit ladata kuvatiedoston lähetettäväksi tulostimellesi tai tulostaa ne suoraan Jukebox Printistä.

5. Adobe Express

Paras henkilökohtaisille käyntikorteille.

Adoben henkilökohtaiset käyntikortit

Adobe Express tarjoaa laajan valikoiman suunnitteluelementtejä, joiden avulla voit hallita luovaa prosessia. Voit vaihtaa jokaista elementtiä ja kokeilla erilaisia ​​suunnitteluvaihtoehtoja, kunnes saavutat halutun tuloksen.

Työkalun avulla voit lisätä mukautettuja kuvia, kuten logosi tai taustakuvion. Ja vaikka voit lisätä yhteystietosi, Adobe ehdottaa vain tehokkaimmat tavat, joilla joku voi ottaa sinuun yhteyttä.

Jos olet verkkokauppabrändi, se voi olla verkkosivustosi ja Instagram-sivusi. Jos olet kuvataiteilija, sinun tarvitsee ehkä lisätä vain sähköpostisi ja Behance-kahva. Mieti, kuinka saat yleisösi mukaan parhaiten luodessasi käyntikortteja.

6. VistaCreate

Paras tuotemerkeille, jotka haluavat mukautettuja mittoja.

Vistacreate käyntikortteja

Jos tarvitset mukautettuja mittoja käyntikorteillesi ja haluat helpon tavan muuttaa kuvioidesi kokoa, VistaCreate on työkalu tarkistaaksesi. Sen koonmuutostoiminnon avulla voit valita tarvitsemasi koon muutamalla napsautuksella.

VisaCreate on kevyt, ja sen verkkopohjainen editori mahdollistaa käyntikorttisi suunnittelun tarkkuuden. Voit lisätä logon, tekstin, kuvan, väripaletin ja jopa peittokuvan korottaaksesi korttiasi. Työkalun avulla voit tallentaa brändisisältösi, mikä tarkoittaa, että voit lisätä ne nopeasti tuleviin malleihin.

🔥 Empfohlen:  5 parasta Lightspeed Venturesin rahoittamaa startupia Intiassa

Tulostuksen kannalta voit ladata mallin PNG-, JPG-, PDF- tai PNG Transparent -muodossa yhdellä napsautuksella. Kaikki projektit tallennetaan VistaCreate-tilillesi – voit palata suunnitteluun milloin tahansa.

7. Käyntikorttien valmistaja

Paras nopeaan käyntikorttien luomiseen.

käyntikorttien tekotyökalu

Business Card Maker tarjoaa erilaisia ​​korttien suunnitteluvaihtoehtoja, joita voit muokata omannäköisesi. Napsauta mitä tahansa kortin tietoja muokataksesi niitä – voit muuttaa suunnittelun kirjasinta, tyyliä ja kokoa haluamallasi tavalla.

Työkalussa on PowerPoint-tyyppinen käyttöliittymä, jonka vasemmalla puolella on mallit. Valitse haluamasi malli ja kaksoisnapsauta sen sisältöä muokataksesi korttia. Voit ladata tuotemerkkisi logon napsauttamalla kuvakuvaketta.

Kun malli on valmis, voit ladata sen JPG- tai PNG-tiedostona.

Kuinka tehdä käyntikorttimalli

Helpoin tapa tehdä käyntikorttimalli on tehdä mallistasi sellainen. Kun haluat tehdä muutoksia, tilata lisää tai tulostaa kortteja tapahtumiin, on nopeampaa ja helpompaa käyttää alkuperäistä suunnittelua alusta aloittamisen sijaan.

Mallin luominen on helppoa: tallenna malli tällä hetkellä käyttämääsi ohjelmaan ja vie se sitten tietokoneellesi. Pura vektorigrafiikka tiedostosta, jotta voit avata sen missä tahansa suunnitteluohjelmistossa tulevia muokkauksia varten.

Käyntikortin suunnittelumalli

Onko sinulla tiukka määräaika suunnittelun viimeistelyyn? Mallit voivat tarjota pelastuksen. Alla on joitain vaihtoehtoja, joita voit käyttää ilmaiseen käyntikorttisuunnitteluun:

Muista pyrkiä johdonmukaisuuteen käyttäessäsi mallia. Käyntikorttisi ulkoasun tulee olla linjassa brändisi kanssa – yhtenäinen ulkoasu on avain kohdeyleisön luottamuksen rakentamiseen.

Vinkkejä käyntikorttien suunnitteluun

Käytä yhtä kuvaa

Useimmissa käyntikorteissa on yksinkertainen muotoilu ja yksi kuva, tyypillisesti yrityksen logo. Valitse kuva, joka välittää brändisi nopeasti ja selkeästi kortinhaltijalle.

Valitse yksinkertainen malli

Käyntikortin päätarkoitus on auttaa ihmisiä tavoittamaan sinut. Jos suunnittelu on liian monimutkaista, heidän voi olla vaikea löytää tarvittavaa tietoa. Käytä helposti luettavaa fonttia ja valkoista taustaa, jotta korttisi hallussa oleva henkilö voi paikantaa yhteystietosi yhdellä silmäyksellä.

🔥 Empfohlen:  Ezoic Review: Kuinka käyttää Ezoic Ad Tester -työkalua verkkosivustosi tulojen kasvattamiseen

Sisällytä tärkeimmät tiedot

Selkeän suunnittelun lisäksi muista sisällyttää kaikki tärkeät tiedot. Tämä tarkoittaa yleensä nimesi ja yhteystietosi mainitsemista kortissa ja sen varmistamista, että sisältö on helppo löytää.

Käyntikorttisi on kuin miniversio yrityksestäsi. Jos tulostuslaatu on heikko, ihmiset saattavat myös kokea yrityksesi huonoksi. Joten sinun kannattaa käyttää hyvää tulostinta ja sisällyttää logostasi korkearesoluutioinen versio. Ja osta paras kortti, jonka voit budjettisi rajoissa.

Tee ilmaisia ​​käyntikorttimalleja

Jos tarvitset käyntikortteja, mutta ammattisuunnittelijan palkkaaminen ei ole ulottuvillasi, älä huoli. Monet verkkotyökalut antavat sinun suunnitella oman käyntikorttisi ilmaiseksi. Valitse yksi yllä olevasta luettelosta luodaksesi ja tulostaaksesi käyntikorttisi jo tänään.

Ilmaiset käyntikortit UKK

Mikä on paras ilmainen käyntikorttivalmistaja?

Shopifyn ilmainen käyntikorttivalmistaja käyttää logoasi ja yhteystietojasi merkkikäyntikorttien luomiseen. Verkkotyökalun avulla voit luoda mallin muutamassa sekunnissa ja tulostaa korttisi heti.

Kuka tarjoaa parhaat käyntikorttimallit?

Canva tarjoaa tyhjiä käyntikorttimalleja, joita yrittäjät voivat muokata ja tehdä itse. Voit myös ladata ilmaisia ​​käyntikorttimalleja Microsoft Excelille tai Wordille Vertex42:sta.

Mikä on paras materiaali käyntikorttien tulostamiseen?

Paperi on yleisin käyntikorttimateriaali. Valittavana on useita paperityyppejä, päällystetystä päällystämättömään, paksusta ohueen ja paljon muuta.

Haluatko oppia lisää?