Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 työkalua yrittäjille ja pienyrityksille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 työkalua yrittäjille ja pienyrityksille

Yrityksen perustaminen verkossa on helppoa. Sinun tarvitsee vain rekisteröidä verkkotunnus ja käynnistää verkkosivustosi. Startup-yrityksen johtaminen ja kasvattaminen vaatii kuitenkin paljon resursseja. Jos sinulla ei ole oikeita työkaluja auttamaan sinua, palaat todennäköisesti loppuun muutaman ensimmäisen kuukauden aikana ja hylkäät liiketoimintasuunnitelmasi. Tehokkaat verkkotyökalut säästävät aikaa ja rahaa, jotka voidaan sitten ohjata voittojen maksimointiin.

Kuka tarvitsee verkkotyökaluja?

Verkkoyrittäjänä, joka yrittää perustaa kotiyrityksen, jongleeraat eri rooleja. Sinun täytyy huolehtia sosiaalisen median markkinoinnista ja samalla vastata asiakkaiden kyselyihin. Kaikesta tästä voi tulla vaikeaa, kun myyntisi yhtäkkiä kasvaa. Sinun on sitten palkattava avustajia tai voit vain oppia työskentelemään älykkäämmin. Online-työkalut voivat automatisoida prosessin ja leikata kulmia säästäen aikaa ja rahaa.

Kovasti työskentelevät eivät aina menesty. Sinun on myös työskenneltävä fiksusti ja delegoitava vähiten tärkeitä velvollisuutesi muille, jotka ovat erikoistuneet työhönsä. Esimerkiksi, voit tehdä blogillesi saapuvaa markkinointia ja säästää tonnia rahaa prosessissa. Mutta tiesitkö, että mestaruuden saavuttaminen ja kestävien tulosten saavuttaminen vie yli vuoden?

Oikean työkalun löytäminen oikeaan tehtävään vie aikaa ja vaatii paljon yritystä ja erehdystä. Voit viettää kuukausia oikean työkalun löytämisessä tai kuunnella neuvojamme ja aloittaa heti.

Työkaluja yritysten omistajien tuottavuuden parantamiseen

Ruokittavahttps://feedly.com

Feedly on miljoonien toimittajien ja yritysten omistajien käyttämä RSS-syötteen lukija. Feedly lanseerattiin, kun Google Reader suljettiin, ja se toimii verkkosivuston sisällön ja uutisten kokoajana. Feedly on saatavilla mobiilisovelluksena, ja siitä on myös verkkoversio työpöytäkäyttäjille. Feedlyn suurin etu on, että voit lukea ja selata päivityksiä sadoilta verkkosivustoilta muutamassa minuutissa. Jos sinun olisi pitänyt käydä kaikilla näillä verkkosivustoilla manuaalisesti avaamalla erilliset välilehdet, se olisi kestänyt useita tunteja.

🔥 Empfohlen:  Vaihe: WordPress-sivuston isännöintiratkaisusi

Feedly on pakollinen mobiilisovellus jokaiselle tietohullulle tällä digitaalisella aikakaudella. Muita Feedlyn vaihtoehtoja ovat AOL Reader ja Digg RSS Reader.

Zoho-sovelluksethttps://www.zoho.com

Zoho Applications on intialainen yritys, jonka perusti Sridhar Vembu, joka on sen nykyinen toimitusjohtaja. Se sijaitsee Chennaissa ja on ainoa intialainen yritys, joka on noussut maailmanlaajuiseksi johtajaksi SaaS tilaa. Zoho tarjoaa ilmaisia ​​.in-verkkotunnuksia yrityksille, jotta he voivat perustaa verkkosivustonsa ilmaiseksi ja saada yrityssähköpostitunnuksen. Siinä on erilaisia ​​sovelluksia myynnin, kirjanpidon, liidien luomisen ja asiakaspalvelun hallintaan. Zohoa käyttää nykyään yli 15 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa.

Vaihtoehto Zoho Appsille on Google Apps for business, joka maksaa 5 US$ käyttäjää kohti.

Skypehttp://www.skype.com/en

Microsoft osti Skypen vuonna 2011, minkä jälkeen se on vahvistunut. Skype on nykyään yksi maailman suurimmista työpöytäviestintäohjelmista. Virossa perustettu yritys auttaa käyttäjiä soittamaan edullisia ulkomaanpuheluita VoIP:n kautta. Skypellä on laaja käyttäjäkunta Intiassa, ja yritykset käyttävät sitä vuorovaikutukseen mahdollisten asiakkaiden kanssa ja haastatteluihin uusien työntekijöiden kanssa. Voit myös käyttää sitä kommunikointiin perheen ja ystävien kanssa.

Maniac-aikahttp://www.manictime.com

Ajanhallintaohjelmisto seuraa, kuinka käytät aikaasi ja antaa suosituksia käyttötottumuksesi perusteella. Aika on yksi suurimmista aliarvostetuista resursseistamme. Jos käytämme päivittäisen aikamme tehokkaasti, kukaan ei voi estää meitä saavuttamasta tavoitteitamme. Kun aloitat hullun ajan käytön, pystyt tunnistamaan päivittäisen rutiinisi suurimmat ajanhukkaajat.

Asanahttps://asana.com

Asana auttaa eri yksilöiden ryhmiä tekemään yhteistyötä ja rakentamaan upeita tuotteita. Se on tehtävienhallintasovellus, joka auttaa tiimejä seuraamaan projektiensa edistymistä jakamalla ja yhdistämällä tärkeitä tietoja. Sillä on yksinkertainen käyttöliittymä, ja se on yksi ylimmän hallinnan sovelluksista. Asanaa käyttävät Harvardin yliopisto ja yritykset, kuten Uber ja Salesforce.com

Paypalhttps://www.paypal.com/in

PayPal tekee maksujen vastaanottamisesta yhtä helppoa kuin sähköpostin lähettämisen. Kun rekisteröidyt PayPal-tilin, voit luoda laskuja ja pyytää maksuja asiakkailtasi. Paypal on yksi suurimmista verkkomaksupalveluista, ja miljoonat käyttäjät käyttävät sitä Intiassa. Paypal auttaa yritystäsi säästämään muiden maksuyhdyskäytävien veloittamissa kalliissa maksuissa ja uuden tilin avaaminen kestää kaksi minuuttia.

🔥 Empfohlen:  Kehittyneet suodattimet jälleenmyyjien varastonhallintaan

Hoot-sviittihttps://hoosuite.com

Yli 10 miljoonan käyttäjän käyttämä Hoot Suiten perusversio rajoitetuilla ominaisuuksilla on ilmainen käyttää. Hoot Suite toimii yhden pisteen pysähdyspaikkana sosiaalisen median hallintatarpeisillesi. Sen avulla voit muodostaa yhteyden 35 suosituimpiin sosiaalisiin verkostoihin ja seurata brändisi läsnäoloa näillä kanavilla. Yrittäjät ja sosiaalisen median toimistot käyttävät sitä laajalti useiden sosiaalisen median streamien seuraamiseen yhdessä ikkunassa.

Voit myös käyttää Hoot Suitea vastataksesi asiakkaiden kyselyihin Twitterissä ja Facebookissa reaaliajassa. Tämä auttaa parantamaan tuotteesi luokitusta ja myyntiä. Sovellus on saatavilla Androidille, iOS:lle ja verkkoversio on saatavilla Windowsille.