Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 upeaa resurssia tarvitsemaasi Web3-opetukseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 upeaa resurssia tarvitsemaasi Web3-opetukseen

Yksi viime vuosien tärkeimmistä kehityksestä on Web3:n tulo, termi, joka on kasvanut keskusteluissa Internetin tulevaisuudesta. Vaikka monet harrastajat saattavat tietää Wеb3:sta, tarvitaan syvempää ymmärrystä pysyäkseen käyrän edellä.

Siksi sinun tulee käyttää aikaasi ja energiaasi Web3:n oppimiseen. Joten tässä on joitain parhaista käytettävissä olevista resursseista Wеb3-koulutukseen.

Mikä on Wеb3?

Wеb3 on termi, jota käytetään kuvaamaan Internetin seuraavaa sukupolvea, joka on hajautettu, käyttäjäkeskeinen ja perustuu blockchain-teknologiaan. Toisin kuin nykyinen web, jota usein kutsutaan Web2:ksi, jossa valta on muutamien teknologiajättiläisten käsissä, Web3 suunnittelee demokraattisempaa ja avoimempaa Internetiä.

Wеb3:ssa välittäjät, kuten sosiaalisen median alustat, hakukoneet ja verkkomarkkinat, korvataan hajautetuilla sovelluksilla (dApps), jotka toimivat lohkoketjuverkoissa. Nämä verkostot esittelevät digitaalisen omistajuuden käsitteen Bitcoinin, Ethereumin ja muiden kryptovaluuttojen kautta.

Wеb3 lupaa ravistaa asioita, Internetin kanssa vuorovaikutustapamme uudistamisesta uusien taloudellisten mahdollisuuksien luomiseen. Mutta suuri voima tuo mukanaan suurta vastuuta, ja sen etujen hyödyntäminen ja haasteiden voittaminen vaatii Wеb3:n ymmärtämistä.

Miksi sinun pitäisi oppia Web3:sta?

Nyt saatat ihmetellä, onko Web3:sta oppiminen sinulle tärkeää. Kannattaako todella käyttää aikaa ja vaivaa sen oppimiseen? No, ottaen huomioon sen merkityksen, vastaus on kyllä. Joten tässä on joitain pakottavia syitä siihen, miksi opit Web3:sta:

  • Tulevaisuuden turvaaminen: Aivan kuten Internet muutti yhteiskuntaa ja taloutta muutaman viime vuosikymmenen aikana, Wеb3:lla on potentiaalia saada aikaan perusteellisia muutoksia. Kun opit siitä nyt, voit varmistaa taitosi tulevaisuudessa, olla pätevä asianmukaisiin työmahdollisuuksiin ja sopeutua nopeasti kehittyvään digitaaliseen maisemaan.
  • Taloudelliset mahdollisuudet: Web3-tekniikat, kuten lohkoketju ja kryptovaluutat, luovat uusia taloudellisia mahdollisuuksia. Olitpa kiinnostunut sijoittamisesta, dApps-sovellusten kehittämisestä tai NFT-maailmaan tutustumisesta, Web3 tarjoaa laajan valikoiman potentiaalisia urapolkuja ja tulovirtoja.
  • Digitaalinen omistus: Wеb3 esittelee todellisen digitaalisen omistajuuden käsitteen. NFT:n ja kryptovaluuttojen toiminnan ymmärtäminen voi auttaa sinua hallitsemaan digitaalisia varojasi ja osallistumaan nousevaan digitaaliseen talouteen.
  • Henkilökohtainen vapaus: Wеb3 on suunniteltu käyttäjäkeskeisemmäksi ja sensuuria kestäväksi. Oppimalla Web3:sta voit saada takaisin online-identiteettisi ja tietosi hallinnan, mikä takaa suuremman henkilökohtaisen vapauden digitaalisessa maailmassa.
  • Innovaatio: Wеb3 on innovaatioiden pesä, jossa lukemattomat startup-yritykset ja projektit tutkivat uusia mahdollisuuksia. Wеb3:sta oppiminen voi innostaa sinua osallistumaan tähän jännittävään ekosysteemiin ja myötävaikuttamaan sen kasvuun.
🔥 Empfohlen:  33 upeaa äitiblogin nimiideaa + vinkkejä ja temppuja omiin keksimiseen

Kuinka valita oikeat alustat

Parhaiden Wеb3-alustojen valitseminen on ratkaisevan tärkeää matkallesi hajautettuun digitaaliseen maisemaan. Jotta voit tehdä niin, tässä on neljä tärkeintä huomioitavaa seikkaa:

  1. Relevanssi tavoitteidesi kannalta: Valitse alustat, jotka vastaavat tiettyjä Wеb3-etujasi, olipa kyseessä kryptovaluuttakauppa, hajautettu rahoitus (DеFi), NFT tai blockchain-kehitys.
  2. Ohjaajan asiantuntemus: Varmista, että ohjaajat ovat tunnustettuja Web3:n asiantuntijoita, joilla on asianmukaista kokemusta alalta, koska heidän tietämyksensä vaikuttaa suuresti oppimisesi laatuun.
  3. Opetussuunnitelman soveltuvuus: Tarkista, kattavatko alustan tarjoukset Web3-aiheet, jotka haluat oppia, tarjoten hyvin jäsennellyn ohjelman, joka vastaa koulutustarpeitasi.
  4. Kustannukset ja saatavuus: Harkitse budjettiasi ja haluamaasi oppimistyyliä, olipa se omatahtista tai ohjaajan johtamaa. Arvioi alustan kohtuuhintaisuus ja saavutettavuusvaihtoehdot, mukaan lukien taloudellinen tuki tai apurahat.

Jotta pääset alkuun, alla on joitain tunnetuista alustoista, joihin sinun kannattaa tutustua.

Parhaat tarvitsemasi Web3-koulutuksen resurssit

Tässä on luettelo tärkeimmistä alustoista, jotka helpottavat Web3:een liittyvien perusteellisten resurssien käyttöä:

1. Pankkiton

Banklеss on suosittu alusta, joka tarjoaa runsaasti opetuksellista sisältöä kryptovaluutoista, DеFi:stä (Decentralized Financee) ja NFT:istä. He tarjoavat artikkeleita, podcasteja, uutiskirjeitä ja oppaita, jotka auttavat sinua ymmärtämään ja navigoimaan Web3:n maailmassa.

David Hoffman ja Ryan Sean Adams perustivat pankkittoman, yhden johtavista koulutusalustoista, ja se nousi johtavaksi resurssiksi Web3-tilassa vuonna 2020.

Täältä pääset käsiksi alustan artikkeleihin, podcasteihin, uutiskirjeisiin ja oppaisiin, jotka yksinkertaistavat monimutkaisia ​​Web3-konsepteja. Se antaa käyttäjille mahdollisuuden ymmärtää Web3:n maailmaa ja sitoutua siihen, mikä tekee siitä sekä uusien tulokkaiden että kokeneiden harrastajien saavutettavissa.

2. Etherscan

Etherscan on Matthew Tanin vuonna 2015 luoma Ethereum-verkoston blockchain-tutkija. Se on korvaamaton työkalu Ethereum-tapahtumien, älykkäiden sopimusten ja lompakon osoitteiden oppimiseen.

Voit käyttää Etherscania käytännöllisenä työkaluna hankkiaksesi käytännön kokemusta blockchain-tekniikasta. Sen avulla voit seurata ja todentaa Ethereum-tapahtumia, tarjoten läpinäkyvän kuvan siitä, kuinka lohkoketju toimii.

🔥 Empfohlen:  5 upeaa esimerkkiä verkkosivustoista, jotka tekevät vierailijoista asiakkaita

3. Kryptomaanantai

CryptoMondays on Lou Kernеrin perustama globaali kryptoharrastajien yhteisö, joka isännöi tapahtumia, webinaareja ja tapaamisia. CryptoMondays-tapahtumiin osallistuminen voi yhdistää sinut samanhenkisiin henkilöihin ja alan asiantuntijoihin. Näin edistetään tukevaa oppimisympäristöä.

Siksi liittymällä CryptoMondays-palveluun voit olla yhteydessä samanhenkisiin henkilöihin ja tarjota pääsyn arvokkaisiin oivalluksiin. Alusta edistää tukevaa oppimisympäristöä, jossa voit laajentaa Wеb3-tietoasi verkostoitumisen ja keskustelujen avulla.

4. Coursеra

Coursеra on online-oppimisalusta, joka tekee yhteistyötä huippuyliopistojen ja instituutioiden kanssa tarjotakseen akkreditoituja kursseja. Alusta tarjoaa laajan valikoiman Wеb3-aiheisia kursseja huippuyliopistoista ja instituutioista.

Coursеra tarjoaa jäsenneltyjä ja hyväksyttyjä oppimiskokemuksia, mikä tekee siitä ihanteellisen kaltaisillesi henkilöille, jotka etsivät syvällistä tietoa Wеb3:sta. Voit ansaita sertifikaatteja tunnetuilta laitoksilta, mikä lisää uskottavuuttasi alalla.

5. GitHub

GitHub on alusta, jossa kehittäjät tekevät yhteistyötä avoimen lähdekoodin projekteissa, mukaan lukien monet Wеb3:een liittyvät aloitteet. GitHubin koodivarastojen tutkiminen voi tarjota oivalluksia Web3:n teknisistä näkökohdista.

Sen avulla voit oppia ja osallistua kiinnostuksen kohteidesi mukaisiin projekteihin, mikä edistää kasvuasi Web3-harrastajana tai -kehittäjänä.

6. CoinGecko

Toinen tärkeä alusta on CoinGеcko, joka on kryptovaluuttatietoalusta, joka tarjoaa reaaliaikaista markkinatietoa, kaavioita ja tietoja tuhansista kryptovaluutoista. Se on erinomainen resurssi kryptovaluuttojen hintojen seurantaan ja markkinoiden trendien pysymiseen ajan tasalla.

Coingecko voi auttaa sinua yksinkertaistamaan kryptovaluuttojen monimutkaista maailmaa tarjoamalla helposti saatavilla olevaa markkinatietoa. Olitpa sijoittaja tai vain utelias, se auttaa sinua seuraamaan kryptovaluuttojen hintoja ja pysymään ajan tasalla markkinoiden trendeistä.

7. X

Lopuksi, ja myös tärkeä lisäys on X (tunnetaan aiemmin nimellä Twitter) – keskus Wеb3:sta ja kryptovaluutoista käytäville keskusteluille. Seuraa vaikuttavia henkilöitä, lohkoketjuprojekteja ja alan asiantuntijoita pysyäksesi ajan tasalla viimeisimmistä uutisista ja kehityksestä.

Sosiaalisen median alusta pitää sinut ajan tasalla tuoreista uutisista, trendeistä ja nousevista projekteista. Se on yksinkertainen mutta tehokas tapa pysyä ajan tasalla ja osallistua keskusteluihin Web3-yhteisön kanssa.

🔥 Empfohlen:  Mikä on webinaari ja miten webinaari toimii? | Webinaarin järjestämisen edut?

Web3-koulutus on avain sopeutumiseen ja selviytymiseen

Yhteenvetona voidaan todeta, että nämä seitsemän resurssia kattavat laajan Wеb3-koulutuksen kirjon ja tarjoavat erilaisia ​​oppimisvalintoja ja tavoitteita. Olitpa uusi tulokas tai kokenut Web3-tutkija, nämä alustat tarjoavat arvokasta tietoa ja työkaluja, jotka auttavat sinua navigoimaan Web3:n jännittävässä maailmassa käyttäjäystävällisellä tavalla.