Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 vinkkiä menestyväksi freelance-kirjailijaksi tulemiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 vinkkiä menestyväksi freelance-kirjailijaksi tulemiseen

Freelance-kirjailijana oleminen voi olla palkitseva ja mielenkiintoinen tapa täydentää tuloja tai jopa rakentaa uraa.

Mutta menestyvän freelance-kirjoittajan oppiminen vaatii muutakin kuin rento asennetta ja ohimenevää tietämystä lauseen kirjoittamisesta, vaan sinun on myös tiedettävä, kuinka navigoida freelance-kirjoitusmarkkinoilla.

Jos olet tosissasi haluavasi tulla menestyväksi freelance-kirjailijaksi, tässä on seitsemän vihjettä aloittaaksesi.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

1. Ymmärrä roolisi

Freelance-kirjoittajana sinun tehtäväsi on kirjoittaa mitä asiakkaasi haluaa sinun kirjoittavan.

Jos kirjoitat omaan blogiisi tai päätät kirjoittaa oman kirjan, silloin voit tehdä omia juttujasi. Mutta asiakkaille kirjoittaminen tarkoittaa, että henkilökohtaisten mieltymystesi on jäätävä taka-alalle.

Teet ehdottomasti palvelua palkattavaksi freelance-kirjoittajana.

Ja vaikka voit ottaa tiettyjä luovia vapauksia, ne on rajoitettava sen rajojen sisällä, mitä asiakkaasi on palkannut sinut tekemään.

2. Älä anna henkilökohtaisten mielipiteiden olla tiellä

Kuten sanonta kuuluu, ollaksesi menestyvä freelance-kirjailija, saatat joutua suudella paljon sammakoita matkan varrella.

Kaikki kirjoitustehtävät eivät tule olemaan mehukkaita ja mielenkiintoisia. Jotkut tehtävät voivat jopa olla vastoin omia henkilökohtaisia ​​mielipiteitäsi.

Mutta jos sinulle maksetaan objektiivisuudesta, sinun on oltava objektiivinen. Tämä voi tarkoittaa kirjoittamista aiheista, jotka ovat vastoin sitä, mitä itse uskot.

Hyvä uutinen on, että freelance-kirjailijana sinulla on valinnanvaraa. Voit aina kieltäytyä projekteista, jotka ovat vastoin arvojasi.

Mutta jos aiot olla menestyvä freelance-kirjailija pitkällä aikavälillä, ei voi olla liian monta tapausta kieltäytyä hyväpalkkaisesta työstä.

3. Laajenna lisäarvoasi

Ottaen huomioon, että useimmat asiakkaat palkkaavat freelance-kirjoittajia lopullisen tavoitteen saavuttamiseksi, sinun tulee pyrkiä laajentamaan lisäarvoasi asiakkaille.

Erityisesti sinun on pysyttävä markkinointitrendeissä, jotta luomasi sisältö tuo liikennettä, muuntaa lämpimiä liidejä tai tekee mitä tahansa muuta, mitä asiakas toivoo saavansa aikaan palkkaamalla sinut.

🔥 Empfohlen:  Miksi sähköisten apteekkien yritykset näkivät valtavan tilausten kasvun pandemian toisessa aallossa

Jos uskot, että on oikein olla hyvä kirjoittaja ja jättää markkinoinnin jonkun muun tehtäväksi, et ehkä ole kuullutkaan Googlesta, sijoituksesta tai hakukoneoptimoinnista.

Loistava freelance-kirjoittaja on myös taitava sisältömarkkinointistrategioissa, SEO:ssa ja varmistaa, että Googlen algoritmien muuttuessa kirjoitusstrategia muuttuu vastaavasti.

4. Opi noudattamaan määräaikaa

Jos olet henkilö, jolla on vaikeuksia maksaa laskuja ajoissa tai saapua tapaamisiin ajoissa, on vaikea olla menestyvä freelance-kirjoittaja.

Freelance-kirjoittajana kukaan ei tule sulkemaan televisiota ja ilmoittamaan, että sinulla on vain kaksi tuntia aikaa artikkelin ilmestymiseen. Kukaan ei aio pitää sinua aikataulussa paitsi sinä. Sinun tulee olla oman ajankäytön mestari.

On olemassa kaikenlaisia ​​tapoja luoda muistutuksia. Kokeile niitä, testaa niitä ja keksi tapa saada ainakin yksi niistä toimimaan.

Koska freelance-kirjailijana päiväsi – ja yösi – hallitsevat määräajat.

5. Selvitä rahajärjestelmä

Yksi freelance-kirjailijan suurimmista haasteista on kassavirran käsittely.

Jotkut asiakkaistasi saattavat maksaa heti lähettämisen jälkeen (mutta harvat maksavat), jotkut saattavat maksaa kymmenessä päivässä ja toiset eivät maksa ennen kuin kuusi tai kahdeksan pitkää viikkoa on kulunut.

Jos haluat pitää kodin valot päällä etkä elä juhla- tai nälänhätäsykliä, sinun on keksittävä rahajärjestelmä, jossa sinulla on kunnollinen kassavirta.

Se, miten teet sen, on täysin sinun päätettävissäsi, koska se riippuu asiakaskunnastasi ja siitä, kuinka usein sinulle maksetaan. Mutta rahajärjestelmän selvittäminen on yhtä tärkeää kuin kirjoitustavan ymmärtäminen, kun olet freelance-kirjoittaja.

6. Pidä työkalusi turvassa

Työkalujasi ovat tietokoneesi, internet, salasanasi, hakukirjastosi, kynäsi, paperit ja kaikki muu, mitä tarvitset laadukkaan työn suorittamiseen ajallaan.

Sinun on pidettävä nämä asiat turvassa. Aivan kuten et antaisi lasten ja ystävien joutua mellakoimaan kaikkialla toimistossasi, sinun ei pitäisi antaa kenenkään ottaa haltuunsa kirjoitusvälineitäsi tai tilaasi, kun sinun on työskenneltävä. Tämä koskee teini-ikäisiä, jotka haluavat käyttää tietokonettasi kappaleiden lataamiseen, RuneScapen pelaamiseen tai mihin tahansa muuhun.

🔥 Empfohlen:  Rikas ajattelutapa vs köyhä ajattelutapa: Kuinka kehittää rikas ajattelutapa!

Anna työkalujesi olla yksityinen verkkotunnuksesi, jotta ne voivat olla turvallisia, jotta voit harjoittaa liiketoimintaa freelance-kirjoittajana.

7. Ole ammattilainen

Työsi aikana joudut usein kommunikoimaan asiakkaiden kanssa. Joskus se on kirjoitustehtävän oppimista, joskus ohjeiden selventämistä ja joskus työsi kritiikin ottamista.

Kaikki asiakkaat eivät tule olemaan jatkuvasti tyytyväisiä työhösi. He voivat pyytää muutoksia, he voivat syyttää sinua siitä, että et tee tutkimusta tai jotain muuta.

Riippumatta siitä, mitä asiakas sanoo tai miten hän sanoo sen, sinun tulee olla ammattilainen.

Kritiikkiä vastaan ​​tulee kiittää virheiden osoittamisesta. Kohdassa töykeyttä, vastaa objektiivisesti ja kysy, kuinka voit parantaa asioita.

Ei ole koskaan oikein menettää malttiaan tai olla sarkastinen tai epäkunnioittava asiakasta kohtaan. Ja on mahdollista, että kun asiakas näkee, kuinka tasainen olet ja kuinka ammattimaisesti käsittelet kritiikkiä, hän kunnioittaa sinua ja tekee sinulle lisää tilauksia.

Nämä 7 vinkkiä menestyväksi freelance-kirjailijaksi tulemiseen auttavat, mutta todella tarvitset paikan, jossa voit löytää asiakkaita ja ansaita rahaa.

Tämä paikka on WriterAccess, jossa sinulla on mahdollisuus liittyä maailmanlaajuiseen freelance-kirjailijoiden yhteisöön, joka on jo saavuttamassa menestystä. Mikset katso, onko sinulla WriterAccessin avulla menestyvä freelance-kirjoittaja? Aloita kirjaimella a ilmainen kokeilu nähdäkseen, mistä meillä on kyse.