Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 vinkkiä tyylikkään Shopify-verkkosivuston suunnitteluun

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 vinkkiä tyylikkään Shopify-verkkosivuston suunnitteluun

Shopify-verkkosivustosi ulkoasu antaa vierailijoille ensivaikutelman yrityksestäsi. Ja tämä ratkaisee pitkälle, jäävätkö he ostoksille vai menevätkö muualle. Elegantin Shopify-sivuston suunnittelu auttaa sinua pitämään heidät ostoksilla!

Lisäksi, jos kävijät saavat kauhean kokemuksen verkkosivustosi käytöstä, on suuri mahdollisuus, että he eivät koskaan palaa takaisin. Mutta ei hätää, tässä viestissä opit käytännön vinkkejä tyylikkään Shopify-verkkosivuston suunnitteluun. Suosittelemme myös joitain Shopify-sivuston suunnittelumalleja, joita voit käyttää.

Kuinka suunnitella tyylikäs Shopify-verkkosivusto

Verkkosivusto on yrityksen ikkuna maailmaan. Kun sinulla on sellainen, voit laajentaa liiketoimintaasi kotimaasi rantojen ulkopuolelle. Verkkosivuston rakentaminen auttaa vahvistamaan brändiäsi, lisäämään myyntiä ja löytämään uusia asiakkaita.

Sinun on kuitenkin varmistettava, että verkkosivustosi on käyttäjäystävällinen, ja sitä varten voit valita a ammattimainen verkkosivustokehitystoimisto.

Kukaan ei halua kävellä fyysiseen kauppaan, joka näyttää nuhjuiselta ja houkuttelevalta. Sama koskee verkkokauppaasi tai verkkosivustoasi. Millaisen vaikutelman haluat vierailijoidesi antavan brändistäsi? Mikä on Shopify-myymäläsi suunnittelusuunnitelma?

Alla on 7 vinkkiä tyylikkään Shopify-verkkosivuston suunnitteluun tässä osiossa.

1. Vältä lisäämästä liikaa elementtejä

Mitä tulee verkkosivuston suunnitteluun, se tekee sen yksinkertaisesti ja siististi. Jos et halua lannistaa potentiaalisia asiakkaitasi myymälästäsi ensisilmäyksellä, sinun tulee välttää liian monien elementtien lisäämistä Shopify-verkkosivustollesi.

Verkkosivusto, jossa on liikaa elementtejä, vain häiritsisi parhaimmillaan.

Asiakkaat eivät usein menetä kiinnostusta kauppaan, koska sieltä puuttuu heidän tarvitsemansa. He menettävät yleensä kiinnostuksensa, kun monimutkaisen näköinen verkkosivusto yllättää heidät.

Valitse siis yksinkertaisia ​​ja kauniita elementtejä valitessasi mallia tai rakentaessasi verkkosivustoasi.

2. Kiinnitä huomiota typografiaan

Sinulla saattaa olla upea Shopify-myymäläsuunnittelu, mutta kauhea typografia. Typografiasi on yksinkertaisesti fonttien järjestely tai tekstisi esitys. Ja se, miten myymäläsi kirjasin näyttää, määrittää, kuinka luettavia yritystietosi ovat.

Valitse siis luettava kirjasintyyli, jos et halua, että asiakkaat turhautuvat lukemalla verkkosivujesi sanoja. Aseta luettava kirjasintyyppi ja -koko etusijalle tyylikkään fontin sijaan, jota on vaikea lukea.

3. Valitse väripaletti viisaasti

Epäilemättä värit lisäävät kirjaimellisesti kaiken kauneutta, eivätkä verkkosivustot todellakaan ole poikkeus. He voivat myös viestiä brändisi identiteetistä.

Esimerkiksi maataloustuotekauppa, jonka päävärinä on sininen, voi näyttää brändin ulkopuolelta. Kuitenkin, jos he käyttävät mitä tahansa vihreän tai ruskean sävyjä, tiedät, että niissä on kyse vihreydestä ja luonnosta. Siksi oikean väripaletin valinta on tärkeää. Joten kun rakennat Shopify-verkkosivustoasi, valitse väri, joka synkronoituu brändisi kanssa.

Yritä myös välttää useiden kirkkaiden värien yhdistämistä yhdelle sivulle niin paljon kuin mahdollista. Värit voivat näyttää kauhistuttavilta, jos ne yhdistetään väärin.

Shopify-suunnitteluvinkkejä

4. Tee siitä mobiiliystävällinen

Mitä hyötyä on luoda vain pöytäkoneille tarkoitettu verkkosivusto? Menetät paljon potentiaalisia asiakkaita, jotka selaavat Internetiä vain mobiililaitteillaan.

Siksi, kun suunnittelet verkkosivustoasion tärkeää varmistaa, että se toimii hyvin matkapuhelimissa ja välilehdissä.

5. Web-sivuston navigointi

Shopify-yrityksen omistajana ei riitä, että sinulla on kaunis Shopify-kauppa. sinun on myös tehtävä verkkosivustostasi helppokäyttöinen.

🔥 Empfohlen:  22 parasta paikkaa, joista löytää inspiraatiota käyntikorttien suunnitteluun

Tee navigointivalikosta näkyväksi kaikilla sivuillasi. Se tekee vierailijoidesi elämästä paljon helpompaa.

Verkkosivusto ilman navigointivalikkoa on kuin kaupunki ilman karttaa. Joten jos et halua, että asiakkaasi menettävät kiinnostuksensa kauppaasi kohtaan, tee heidän helpoksi liikkua verkkosivustollasi.

6. Laadukkaat kuvat

Kuvilla on tärkeä rooli, jos haluat rakentaa tyylikkään Shopify-verkkosivuston. Älä kuitenkaan käytä mitä tahansa valokuvia. Käytä kuvia, joissa on korkea resoluutio, mutta pienikokoinen. Huonolaatuisten kuvien käyttäminen voi antaa negatiivisen vaikutelman koko myymälästäsi.

Onneksi voit saada korkealaatuisia kuvia verkkosivustoilta, kuten Pexelit, Poista roiskeetja Pixabay ilmaiseksi.

7. Käytä runsaasti välilyöntejä

Valkoiset välilyönnit tasapainottavat Shopify-verkkosivustosi värejä ja parantavat sen visuaalista ilmettä. Joten tyhjät välit ovat välttämättömiä sisällytettäväksi Shopify-myymäläsi suunnitteluun.

Valkoiset tilat ovat tyhjiä tiloja yrityssivusi sisällön ja elementtien välillä. Niiden avulla tekstisi näyttää selkeältä ja näkyvältä, eikä se ole pakattu yhteen. Joten, kun rakennat Shopify-verkkosivustoa, käytä aina runsaasti tyhjää tilaa.

10 syytä, miksi yrityksesi tarvitsee tyylikkään Shopify-verkkosivuston

Tästä osiosta saat selville, miksi yrityksesi tarvitsee tyylikkään Shopify-verkkosivuston.

1. Lisää näkyvyyttä

Tarvitset verkkosivuston, jos haluat yrityksesi menestyvän verkossa ja näkyvän kohdeyleisöllesi. Verkkosivustoilla on merkittävä tapa edistää brändisi menestystä.

Ihmiset etsivät Internetistä päivittäin uusia asioita ja ratkaisuja haasteisiinsa. Joten jos verkkosivustollasi on vastaus heidän kysymyksiinsä, he tulevat käymään. Tämä auttaa brändiäsi saamaan näkyvyyttä ajan myötä.

2. Se rakentaa uskottavuutta

Uskottavuus lisää luottamusta. Ja tarvitset yleisösi luottamusta saadaksesi heidän liiketoimintansa ja menestyäksesi brändinä.

Hyvin suunniteltu Shopify-verkkosivusto voi auttaa lisäämään yrityksesi uskottavuutta kohdeyleisösi edessä. Joten jos haluat saada asiakkaasi arvostamaan brändiäsi korkeasti ja luottamaan siihen, tarvitset verkkosivuston, ei minkä tahansa verkkosivuston, vaan tyylikkään!

3. Sosiaalinen todiste ja portfolio

Yrityksesi verkkosivusto on kuin tuotemerkkisi portfolio. Se näyttää tärkeitä tietoja, jotka asiakkaiden on tiedettävä yrityksestäsi. Se myös esittelee, mitä voit tehdä heidän hyväkseen.

Voit myös käyttää sitä sosiaalisen todisteen tarjoamiseen antamalla aiempien asiakkaiden arvosteluja.

Shopify-verkkosivustollasi tulisi myös olla eri sivuja, jotka vastaavat vierailijoiden yritystäsi koskeviin kysymyksiin. Sinulla pitäisi olla ainakin seuraavat sivut tuotesivujesi lisäksi: Kotisivu, Ota yhteyttä, Tietoja meistä ja UKK. Onneksi voit käyttää tätä viestiä oppaana UKK-sivusi luomiseen.

4. Antaa yrityksellesi ammattimaisuutta

Oletko koskaan miettinyt, miksi tarvitset verkkosivustoa, jos haluat ihmisten ottavan yrityksesi vakavasti?

Verkkosivuston hankkiminen lisää ripauksen ammattimaisuutta yritykseesi. Yrityksen verkkosivustolla on merkittävä vaikutus siihen, miten ihmiset näkevät brändisi. Se auttaa yritystäsi näyttämään ammattimaiselta, ja tämä lisää brändisi uskottavuutta.

5. Auttaa sinua kilpailemaan suotuisasti

Yrityksenä sinulla on varmasti kilpailijoita omalla markkinaraollasi. Joten yksi tavoista kilpailla näiden tuotemerkkien kanssa on hyvin suunniteltu verkkosivusto.

Lisäksi ajan ja energian sijoittaminen verkkosivustosi ponnahdusikkunoiden luomiseen voi auttaa houkuttelemaan yritykseesi oikean yleisön.

Sosiaalinen media auttaa. Mutta ilman verkkosivustoa olisi melko vaikeaa kilpailla suuremman brändin kanssa.

🔥 Empfohlen:  3 parasta VPN:ää Oculus Quest 2:lle vuonna 2023

6. Alusta suositusten näyttämiseen

Suosittelut vahvistavat hyvin pitkälle uskoa ja luottamusta asiakkaidesi mieliin. Suositelmien ja arvostelujen näyttäminen ei ainoastaan ​​lisää asiakkaiden luottamusta, vaan se voi myös parantaa myyntiäsi.

Yleisesti, ihmiset uskovat mitä muut sanovat yrityksestäsi enemmän kuin he uskovat sinua. Tämä tarkoittaa, että he ovat kiinnostuneempia siitä, mitä muut asiakkaat sanovat sinusta, kuin mitä sinä kerrot heille.

Verkkosivusto on erinomainen paikka esitellä näitä suosituksia.

7. Houkuttelee potentiaalisia asiakkaita

Tämä on mahtava asia, että verkkosivusto tekee yrityksellesi. Tutkimukset osoittavat, että yritykset, joilla on verkkosivusto tuottaa paremman sijoitetun pääoman tuottoprosentin kuin ne ilman.

Potentiaalisilla asiakkaillasi on paremmat mahdollisuudet löytää yrityksesi, kun sinulla on verkkosivusto sosiaalisen median sivun sijaan. Tietenkin on monia erilaisia ​​yrityksiä, kuten pääomasijoitussivustojen suunnittelu jotka tarvitsevat erilaisia ​​lähestymistapoja brändäykseen ja suunnitteluun, mutta ne keskittyvät myös käytettävyyteen ja hakukoneoptimointiin.

Hakukoneoptimoidut verkkosivustot säästävät sinulta kohdeyleisösi etsimisen aiheuttamaa stressiä. Tässä avainsanat tulevat esiin; ne syöttävät hakukoneeseen tietoja kaupastasi. Kun optimoit verkkosivustosi hakukoneoptimointia varten, se näkyy hakukoneiden tulossivuilla aina, kun joku hakee myymääsi tuotetta.

Ja näin houkuttelet potentiaalisia asiakkaita ja lisäät tavoittavuuttasi.

8. Tarjoaa yrityksellesi 24/7 online-läsnäolon

Yksi verkkosivuston lisäetuista on se, että yrityksesi on käytettävissä ympäri vuorokauden.

Verkkosivusto ei sulkeudu, kun suljet fyysisen myymäläsi. Joten kun yrityksesi on verkossa, asiakkaasi voivat tehdä ostoksia milloin tahansa, eikä sinun tarvitse olla paikalla tapahtuakseen tapahtumia varten. Tämä tarjoaa sinulle suuren mukavuuden Shopify-yrityksen omistajana. Mutta mikä tärkeintä, se lisää yrityksesi tuloja.

9. Antaa käyttökelpoisia oivalluksia

Haluatko saada tietoa siitä, kuka vierailee kaupassasi ja kuinka kauan he viipyvät? Sitten sinulla on nämä tiedot vain, kun sinulla on verkkosivusto.

Käyttämällä analyyttisiä työkaluja, kuten Google Analytics, SemRush jne., pääset käsiksi asiakkaidesi tietoihin. Nämä tietojoukot sisältävät välitön poistumisprosentin, napsautussuhteen, näyttökerrat, kävijöiden kokonaismäärän (päivittäin, viikoittain, kuukausittain ja vuosittain), orgaanisen yleisön, sosiaalisen median yleisön, viittaukset jne.

Voit ymmärtää asiakkaitasi paremmin näiden tietojoukkojen avulla.

Lisäksi asiakasnäkemykset auttavat sinua lisäämään markkinoinnin ja mainonnan tehokkuutta.

10. Asiakastuki

Verkkosivustojen avulla voit tarjota asiakastukea live-chatin, usein kysyttyjen kysymysten jne. kautta. Tämä on yksi syy lisää, miksi tarvitset verkkosivuston.

Et voi aina taata, ettei asiakkaillasi ole valituksia tai haasteita. Siten yrityksenä, jos haluat säilyttää ja houkutella lisää asiakkaita Shopify-kauppaasi, sinun on tarjottava erinomaista asiakastukea.

Onneksi Shopify-yrityssivusto tarjoaa sinulle asiakastukivaihtoehtoja, joita voit käyttää. Joten vaikka olet lomalla, voit olla varma, että asiakkaasi saavat vastauksia kysymyksiinsä.

7 kaunista Shopify-verkkosivustomallia

Verkkosivustomallin (joka on yksinkertaisesti valmiiksi suunniteltu verkkosivusto) käyttäminen voi tehdä elämästäsi paljon helpompaa. Oikean valitseminen voi kuitenkin olla varsin työlästä sinulle yrittäjänä. Olemme siis valinneet sinulle 8 kaunista Shopify-sivuston suunnittelumallia.

🔥 Empfohlen:  Esimerkillinen markkinointikatsaus 2023 – Top App Developers Firm

1. Moltestore-teema

Shopify-suunnitteluvinkkejä

Onko sinulla muotibrändiä ja olet etsinyt eleganttia teemaa, jota voisit käyttää? Sitten sinun kannattaa harkita Moltestore-teeman soveltamista ja sen mukauttamista brändityyliisi.

2. Elise Shopify-teema

Shopify-teema

Etsitkö monikäyttöistä teemaa Shopify-kauppaasi? Elise Shopify -teema on kokeilun arvoinen. Tämä teema sopii verkkokauppayrityksille, kuten korukaupat, lelut, muoti jne.

3. Minimogin teema

Minimog Shopify-teema

Puhu eleganssista ja ammattitaidosta luokan ripauksella, ja se on Minimogin teema. Tämä teema tarjoaa sinulle siistin ja kauniin verkkosivuston, joka sopii erinomaisesti Shopify-kauppaasi.

Lisäksi se on erittäin reagoiva ja mobiiliystävällinen.

4. Kalles-teema

Kalles teema

Kalles on monikäyttöinen Shopify-sivuston suunnittelupohja, joka on poikkeuksellisen monipuolinen ja puhdas. Lisäksi se on täysin reagoiva teema, jossa on mega-valikkoominaisuus, tuotesuodattimet ja tietysti kaunis suunnitteluasetelma.

5. Gecko Shopify -teema

Gecko Shopify -teema

Gecko-teema on varmasti yksi parhaista Shopify-verkkosivustojen suunnittelumalleista. Siinä on niin monia uskomattomia ja hyödyllisiä ominaisuuksia yrityksesi verkkosivustolle.

Siinä on vaihtoehtopaneelit, selkeä asettelu, kotisivut, tuotepaketit ja jopa Instagram-integraatio.

6. Kotimarkkinateema

Shopifyn suunnitteluteema

Jos Shopify-yrityksesi käsittelee laajaa varastoa, tarvitset teeman, kuten Home Market. Tämä teema tekee navigoinnista erittäin helppoa ja sujuvaa asiakkaillesi. Joten he voivat helposti selata kaikkia myymäläsi luokkia.

Home Marketissa on myös responsiivinen muotoilu, joustavat asettelut, suuret valikot ja paljon muuta. Se on epäilemättä yksi Shopify-sivuston suunnittelumalleista, jonka käyttöä sinun tulee harkita.

7. Goodwinin reagoiva teema

Goodwin teema

Goodwin on yksi parhaista Shopify-suunnittelumalleista. Se tukee yrityksiä, joilla on suuri varasto erinomaisilla ominaisuuksillaan.

Tämä on yksi Shopifyn verkkosivujen suunnittelumalleista, jossa on yli 50 lisäsivua ja 14 erilaista sivuasettelua. Se on myös monikäyttöinen teema, joka on erittäin herkkä.

Johtopäätös

Tyylikkään Shopify-sivuston suunnittelun ei tarvitse olla rakettitiedettä. Sinun on kiinnitettävä huomiota sen estetiikkaan ja toimivuuteen. Yllä antamiemme vihjeiden avulla olet hyvin matkalla suunnittelemaan Shopify-verkkosivustoa, jonka asiakkaat pitävät houkuttelevana.

Lisäsimme joitain esimerkkejä kauniista Shopify-sivuston suunnittelumalleista yrityksellesi, jotta Shopify-verkkosivustosi suunnittelu olisi entistä yksinkertaisempaa.

Verkkoliiketoiminnassa tulosprosenttisi ovat kaikki kaikessa. Adoric Shopify -sovellus voi auttaa sinua kasvattamaan myymäläsi konversioprosenttia. Haluatko kokeilla sitä, rekisteröidy ilmaiseksi!

Lisää Adoric verkkosivustollesi heti nähdäksesi sen täydessä toiminnassa.