Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

8 Branded Content Software & Työkaluja, joita et voi missata vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 Branded Content Software & Työkaluja, joita et voi missata vuonna 2023

Brändätty sisältö on varma tapa yrityksille resonoida yleisönsä kanssa ja lisätä brändin tunnettuutta. Se kertoo tarinan melkein missä tahansa muodossa, kuten videona tai perusteellisena blogikirjoituksena, rakentaen luottamusta ja bränditietoisuutta, mikä houkuttelee yleisön oppimaan lisää tarjotuista palveluista tai tuotteista.

Epäilemättä sisältömarkkinoinnin ja brändätyn sisällön välinen ero voi olla vaikea paikantaa jopa kokeneelle markkinoijalle. Tässä artikkelissa käsittelemme brändätyn sisällön ja sisältömarkkinoinnin eroja sekä parhaita työkaluja ja ohjelmistoja brändätyn sisällön luomiseen. Käymme läpi myös yksinkertaisen oppaan brändisisällön rakentamiseen, jotta yrityksesi erottuu joukosta.


8 merkkisisällön työkalua ja ohjelmistoa:


Mitä on brändätty sisältö?

Brändätty sisältö on mitä tahansa sisältöä, joka vangitsee tarinan ja kuvan yrityksesi takana. Yksinkertaisimmillaan brändäys kääntää sen, mitä yrityksesi arvostaa tai kuvittelee, esitykseksi, joka eroaa muista markkinoilla olevista kilpailijoista.

Brändätyn sisällön tavoitteena on kertoa tarina ja resonoida kohdeyleisön kanssa. Sen tavoitteena on yhdistää brändi yleisön yhteisiin arvoihin ja pyrkimyksiin.

Nykyään media ja markkinointi ovat täynnä mainoksia ja muuta markkinointisisältöä, joka pakottaa ostajan tekemään ostoksen. Brändätty sisältö ratkaisee tämän luomalla luotettavia ja uskollisia suhteita pelkän asiointivaihdon sijaan asiakkaiden ja yritysten välillä.


Sisältömarkkinointi vs. brändätty sisältömarkkinointi: miten ne eroavat?

Sisältömarkkinointi keskittyy tulosten lisäämiseen ja liidien luomiseen, kun taas brändätty sisältömarkkinointi luo yhteyden kohdeyleisöön ja rakentaa bränditietoisuutta.

Yritys esittelee alansa osaamista sisältömarkkinoinnin avulla. Se voi olla missä tahansa mediassa, kuten tarttuvissa videoissa, kattavissa blogikirjoituksissa tai staattisissa mainoksissa. Sisältömarkkinoinnissa kohokohtana ovat yrityksen tarjoamat tuotteet tai palvelut, joiden tavoitteena on houkutella asiakkaita.

Toisaalta brändätty sisältömarkkinointi on paljon hienovaraisempi lähestymistapa. Brändätyssä sisältömarkkinoinnissa sisältö ei mainosta avoimesti mitään tuotetta; pikemminkin se rakentaa tarinan brändin vision ja arvojen ympärille.

Tällainen sisältö voi houkutella yleisöä paremmin. Tunteet ovat voimakas ostoajuri, ja brändätyt sisältömarkkinointistrategiat voivat jopa ilman tuotekeskeisyyttä johtaa myynnin kasvuun.

Sisältömarkkinointi vie myös enemmän aikaa ja vaivaa tulosten saavuttamiseen. Tämän kuun kampanjan sisältömarkkinointistrategia saattaa vaatia ylivoimaisen määrän blogikirjoituksia, artikkeleita ja staattisia mainoksia uusimman saatavilla olevan tuotesarjan mainostamiseksi.

Brändättyä sisältöä voidaan toimittaa vain yhdellä suurella kampanjalla. Vangitseva kokemus video- tai artikkelisarjan muodossa rohkaisee faneja löytämään lisää yrityksestä.

Sisältömarkkinointi vs brändätty sisältö: niiden erot

Tiedottaa yleisölle siitä, mitä yrityksellä on tarjottavanaan

Kertoo tarinan suhteessa yrityksen noudattamiin arvoihin ja tavoitteisiin

Edistää myyntikonversioita ja liidien luomista

Luo suhdetta ja lisää bränditietoisuutta

Pitkä ja monimutkainen prosessi tulosten saavuttamiseksi

Sosiaalisessa mediassa ja muilla alustoilla jaetut kampanjat tuottavat tuloksia nopeammin

Sisältö palvelee kapeaa seuraajaa

Sisältöä voidaan jakaa sosiaalisessa mediassa ja julkaisukanavissa valtavirran kulutukseen

Kehotteet toimintakehotuksiin (CTA)

Herättää yleisössä tunteita


Parhaat brändätyt sisältötyökalut ja ohjelmistot käytettäväksi vuonna 2023

Brändätty sisältö on ratkaisevan tärkeää brändin tunnettuuden ja sitoutumisen luomisessa. Selvitä yrityksellesi ajattoman mutta ajanmukaisen, läpinäkyvän ja autenttisen brändätyn sisällön toimittamisen haasteet parhaiden saatavilla olevien brändätyn sisällön työkalujen ja ohjelmien avulla.

Virne

Vaikuttajamarkkinointi osoittautuu tehokkaaksi menetelmäksi kehittää ja jakaa laadukasta sisältöä, ja GRIN on yksi parhaista alustoista rockstar-sisällöntuottajien rekrytointiin ja ohjaamiseen. Tämä sisällöntuottajien hallintaalusta hyödyntää strategista matchmaking-prosessia auttaakseen yrityksiä löytämään ihanteellisen brändilähettilään.

Yrityksen omistajat voivat rekrytoida vaikuttajia, joiden kanssa he ovat työskennelleet aiemmin, ja laajentaa vaikuttajaverkostoaan. GRIN ylläpitää yhteyksiä automatisoiduilla projektiaktivointi-, rekrytointi- ja ennakoivilla työvälineillä.

Lopuksi GRIN tekee brändätystä sisältömarkkinoinnista helppoa. Yritykset ja brändilähettiläät nauttivat markkinointityökaluista, jotka helpottavat sisällön jakamista ja hallintaa orgaanisten ja maksullisten kanavien kautta.

🔥 Empfohlen:  9 kannattavaa puuntyöstöliikeideaa tänä vuonna

Palvelut: vaikuttajamarkkinointi, affiliatemarkkinointi, PR ja viestintä, brändätty sisältö

Ominaisuudet:

 • Muokattavat sisältöoikeussopimukset
 • Laaja luettelo sisällönhallintatyökaluista
 • Monikanavainen promootio ja sisällön jakelu
 • Yksityiskohtainen raportointi ja analytiikkakatsaus
 • All-in-one kampanjanhallinta- ja vaikuttajasuhteiden hallintaalusta

Hinnoittelu: Mukautettu tarjous

Avainominaisuudet: Sisällön vahvistaminen, haku/löytö, vaikuttajien elinkaaren hallinta, vaikuttajien suhteiden hallinta, sisällön tarkistus, sisältökirjasto, kampanjanhallinta, kampanjaraportointi, vaikuttajaanalyysi, yleisöanalyysi, verkkokauppatyökalut, tuote-/lahjatyökalut, lomakkeet ja vaatimustenmukaisuus,

Kanavat: Facebook, Instagram, TikTok, Twitter, Twitch, YouTube


Aspire (aiemmin AspireIQ)

Vaikuttajamarkkinointialusta Aspire on monipuolinen markkinapaikka yrityksille ja sisällöntuottajille, jotka voivat tehdä yhteistyötä ja määrittää ihanteellisen tahdin seuraavaa markkinointikampanjaa varten. Aspiren avulla yritysten ei tarvitse odottaa viikkoa pidempään, jotta brändäysmestarit jättävät ehdotuksensa.

Aspiren avulla yritykset voivat löytää, analysoida ja hallita vaikuttajasuhteita yhdellä intuitiivisella alustalla. Lisäksi sisällön luominen ja järjestäminen mahdollistavat brändätyn sisällön joustavan jakelun. Sisällön lisensointi, tehostettu sisältö ja sisällön hyväksyntä varmistavat, että brändilähettiläät mainostavat sisältöä, joka täyttää liiketoimintastandardit ja markkinointitavoitteet.

Palvelut: vaikuttajamarkkinointi, ihmissuhteiden hallinta, sisällönhallinta ja luominen

Ominaisuudet:

 • All-in-one-alusta sisällönhallintaan ja brändilähettilässuhteisiin
 • Läpinäkyvä raportointi ja analytiikka kampanjan edistymisestä ja myynnin kasvusta
 • Vaikuttajien sallittujen luettelo
 • Muokattavat sisällön käyttöoikeussopimukset

Hinnoittelu: Mukautettu tarjous

Avainominaisuudet: Haku/löytö, Vaikuttajasuhteiden hallinta, Vaikuttajamarkkinapaikka, Tiimien yhteistyötyökalut, Sisällön tarkistus, Sisältökirjasto, Kampanjanhallinta, Kampanjan raportointi, Verkkokauppatyökalut, Tuote-/lahjatyökalut, Lomakkeet ja vaatimustenmukaisuus, Maksujen käsittely, Sosiaalinen kuuntelu, Kilpailijoiden tutkimus, Visuaalinen löytö, vaikuttajasisällön vahvistaminen,

Kanavat: Instagram, YouTube, Facebook, Twitter, Pinterest, blogit


CreatorIQ

Investoi alan parhaiten suoriutuviin brändilähettiläisiin CreatorIQ:lla, dataan perustuvalla sisällöntuottajien markkinapaikalla ja kampanjoiden optimointialustalla. CreatorIQ auttaa yrityksiä toimittamaan sisältöä, joka pysyy uskollisena heidän visioilleen ja arvoilleen alatason markkinointikampanjamalleilla.

Jos aiot julkaista brändättyä sisältöä, joka puhuttelee yleisöäsi, CreatorIQ on paras markkinapaikka tutkittavaksi. Hyödynnä tieteellisiä malleja määrittääksesi seuraavaksi paras markkinointistrategia ja ihanteellinen brändilähettilään. CreatorIQ jäljittelee liiketoiminnan suorituskykyä monimutkaisessa markkinoinnin maailmassa tavoitteidesi perusteella esitellä sinulle parhaat saatavilla olevat sisällöntuottajat.

Lopuksi CreatorIQ tarjoaa yrityksille turvallisen tilan luovan verkostonsa perustamiseen. Kerää kaikki sisällöntuottajatietosi yhteen paikkaan, josta löydät helposti tietoa, kun odotat uusia sisällöntuottajia tervetulleiksi brändisisältöstrategiaasi.

Palvelut: luojahaku, vaikuttajamarkkinointi, PR ja viestintä, brändätty sisältöstrategia

Ominaisuudet:

 • Sisällön hyväksynnät
 • Tietoihin perustuvat kampanjamallit
 • Algoritmiin perustuva luojahaku
 • Kukoistava tila yksityisille sisällöntuottajayhteisöille
 • CRM-pinon integrointi
 • Reaaliaikainen raportointi ja kampanjan määritys

Hinnoittelu: Mukautettu tarjous

Avainominaisuudet: Haku/löytö, automaattinen rekrytointi, vaikuttajasuhteiden hallinta, sisällön tarkistus, kampanjanhallinta, kampanjaraportointi, vaikuttajaanalyysi, yleisöanalyysi, verkkokauppatyökalut, tuote-/lahjatyökalut, lomakkeet ja vaatimustenmukaisuus, väärennösten seuraajien/petosten havaitseminen, maksujen käsittely,

Kanavat: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Pinterest, Twitch, blogit


Captiv8

Koe uusi kierros vaikuttajamarkkinoinnissa ja sisällön luomisessa Captiv8:lla, tekoälypohjaisella markkinointialustalla. Captiv8:ssa on yli 30 miljoonan lahjakkuuden yhteisö. Sen AI-hakukone käyttää yli 500 suodatinta täydellisen sisällöntuottajan löytämiseksi.

Captiv8 käyttää tekoälyn tehoja data-analytiikan, mielialan analysoinnin, tehokkuusraporttien ja muiden toimintojen nostamiseen brändisisällön nostamiseen eri kanavien välillä ja toimittamaan niitä siellä, missä kohdeyleisö on aktiivisin. 100-prosenttisen käytettävyyden palvelutuen ansiosta sisällöntuottajat voivat olla varmoja siitä, että heidän sisältönsä on livenä ja saamassa vetovoimaa.

Captiv8 tukee myös kilpailijoiden analysointia ja sosiaalista seurantaa. Näin yritykset voivat virtaviivaistaa kampanjoita vastaavasti ja erottua muusta toimialasta.

Palvelut: kilpailijoiden seuranta, AI-pohjainen data-analyysi, sisällön luominen ja jakelu, brändin todennus, sisällöntuottajien löytäminen

Ominaisuudet:

 • Tekoälyohjattu luojahaku
 • Räätälöidyt kojelaudat
 • Vahvistettu raportointi petosten ehkäisemiseksi
 • Luojan verkoston kasvu
 • Sosiaalinen kuuntelu ja kilpailijaanalyysi
 • Aitoa tarinankerrontaa ja sisällön jakamista

Hinnoittelu: Mukautettu tarjous

Avainominaisuudet: Haku/löytö, vaikuttajasuhteiden hallinta, sisällön tarkistus, kampanjanhallinta, kampanjaraportointi, vaikuttajaanalyysi, yleisöanalyysi, maksujen käsittely, sosiaalinen kuuntelu,

Kanavat: Instagram, Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest, TikTok


HEIMO

TRIBE omistaa alustansa yritysten ongelmien ratkaisemiseen nykypäivän markkinointitrendeissä: brändätyn sisällön luomisessa ja jakelussa. TRIBE on sisällöntuottajien markkinapaikka, jossa on yli 7 000 lahjakkuutta, jotka ovat valmiita lisäämään brändin kattavuutta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada Brasilian IP-osoite mistä tahansa ILMAISEKSI vuonna 2023

Jos työskentelet jo täyden luojatiimin kanssa, harkitse kampanjan menestyksen maksimoimista TRIBEssä työnkulkujen helpon hallinnan ja automatisoinnin helpottamiseksi. TRIBE ylläpitää luojasuhteita puolestasi ominaisuuksilla, kuten tuotenäytteenotto, laillinen käsittely ja maksujen käsittely yhdeltä alustalta.

Jos haluat löytää tekijät mieluummin numeroiden perusteella, TRIBE tarjoaa myös datakeskeisen löydön ja yleisöanalyysin. Saat reaaliaikaisen yleiskatsauksen sisällöntuottajan suorituskyvystä ja yleisön demografisista suosituimmista sosiaalisen verkostoitumisen sivustoista, kuten TikTok, Instagram ja Pinterest.

Palvelut: sisällöntuottajien löytäminen, kampanjan hallinta, alan vertailu, brändätyn sisällön luominen

Ominaisuudet:

 • Proaktiivisten sisällöntuottajien markkinapaikka
 • Kampanjan optimointi
 • Tekijäyhteisön kehittäminen
 • Laillisen sisällön käyttö ja sopimuksen mukauttaminen
 • Kanavien välisen brändätyn sisällön mainostaminen ja jakelu

Hinnoittelu: Mukautettu tarjous


Instagram-brändätty sisältötyökalu

Mietitkö, kuinka Instagram-vaikuttajat merkitsevät vakiintuneita brändejä julkaisuihinsa? Tämä kaikki on kätevän sovelluksen sisäisen merkkisisältötyökalun ansiosta. Instagram esitteli Branded Content Tools -työkalunsa auttaakseen yritysten omistajia ja sisällöntuottajia pitämään kirjaa maksetuista kumppanuuksista.

Instagramin brändätyt sisältötyökalut edistävät läpinäkyvyyttä brändien ja sisällöntuottajien välisissä kumppanuuksissa. Sisällöntuottajat edistävät aitouttaan ja vastuullisuuttaan brändilähettiläinä, kun taas yritykset voivat seurata yksittäisten brändättyjen sisältöpostausten suorituskykyä ja tehostaa niitä, joilla on poikkeuksellisen kattavuus.

Instagram-brändätty sisältö on saatavilla tekijöille ja yrityksille, jotka täyttävät kelpoisuusvaatimukset:

 • ylläpitää Instagram Business- tai Creator -tiliä;
 • Sisällöntuottajilla on vakiintunut läsnäolo sovelluksessa;
 • Sisällöntuottajat hyväksyvät yhteisön säännöt ja noudattavat niitä. ja
 • Sisällöntuottajat eivät ole minkään valtion viraston jäseniä.

Palvelut: maksetut kumppanuudet, brändisisältömainokset, tuotetunnisteet

Ominaisuudet:

 • Yritysten ja sisällöntuottajien välisten maksullisten kumppanuuksien läpinäkyvyys
 • Edistynyt suorituskyvyn seuranta
 • Aitouden tarkistus

Hinnoittelu: Ilmainen, sovelluksen sisäinen ominaisuus


Facebook-brändättyä sisältöä

Tekniikka- ja mediakonserni Meta julkaisi Branded Content -tuen myös Facebookille. Facebook-brändätty sisältötyökalu toimii samalla tavalla kuin Instagram-brändätty sisältötyökalu.

Brändilähettiläät julkaisevat brändättyä sisältöä Branded Content -tunnisteella todistaakseen aitoutensa tietyn yrityksen tarjoamien tuotteiden tai palveluiden puolestapuhujina. Brändisisältötunnisteiden avulla sekä yritysten omistajat että brändilähettiläät voivat seurata yleisön tavoittavuutta ja muita postauksia.

Brand Collabs Manager on uusi lisäys, jonka avulla sisällöntuottajat voivat parantaa maksullisten kumppanuuksiensa löydettävyyttä. Brändätyn sisällön mainostamista etsivät yritykset voivat ottaa yhteyttä sisällöntuottajiin ja tehdä yhteistyötä heidän kanssaan lisätäkseen sekä liikekumppaneiden että sisällöntuottajien yleisön sitoutumista.

Palvelut: Brändätyn sisällön hallinta, brändätyn sisällön taggaus, brändiyhteistyö

Ominaisuudet:

 • Brändätyn sisällön käyttötiedot (impressiot, viikoittainen keskimääräinen kattavuus jne.)
 • Sponsoroitu aktiivisuuden seuranta
 • Yhteistyötila yrityksille ja sisällöntuottajille maksullisten kumppanuuksien käynnistämiseen

Hinnoittelu: Ilmainen, sovelluksen sisäinen ominaisuus


TikTok-brändätyn sisällön vaihtokytkin

Videonjakosivusto TikTok toi myös brändisisältöä alustalle Branded Content Toggle -toiminnolla. Tämä ominaisuus noudattaa voimassa olevia brändättyä sisältöä koskevia käytäntöjä, joten sisällöntuottajat ja yritykset voivat näyttää täyden avoimuuden mainosviestien suhteen. Kun otat Brändätyn sisällön käyttöön tarvittaessa, videoita voidaan työntää useammin kohdeyleisön Sinulle-osioon.

Palvelut: Brändätyn sisällön suodatus ja merkitseminen

Ominaisuudet:

 • Avoimuus ja aitous vaikuttamisen edelle sponsoroiduissa viesteissä
 • Laillinen maksettu kumppanuustuki TikTokilta

Hinnoittelu: Ilmainen, sovelluksen sisäinen ominaisuus


Kuinka vaihtaa merkkisisältöä TikTokissa

Yrityksiä kaikilta toimialoilta kerääntyy TikTokiin, jossa vaikutukselliset nuoret osallistuvat aktiivisesti verkkokeskusteluun. Jotta yritys pysyisi asiakkaan mielessä, sen markkinointistrategian tulee olla vähemmän myyntiä, vaan enemmän herättää tunteita herättäviä reaktioita kohdeyleisöstä. TikTokin lyhytmuotoinen sisältö on erinomainen tapa yrityksille kokeilla julkaista brändättyä sisältöä, joka jää monelle mieleen.

TikTokin Branded Content Toggle on välttämätön työkalu, jonka avulla sisällöntuottajat voivat tavoittaa enemmän katsojia muuttamatta välttämättä tuottamansa sisällön tyyppiä. Tämä ominaisuus auttaa yrityksiä mittaamaan liikennettä ja herättämään brändiään sovelluksessa.

Alla keskustelemme siitä, kuinka TikTok-viestit merkitään brändätyksi sisällöksi. Tätä ominaisuutta ei ole lukittu yritysprofiilien taakse, joten jokainen, jolla on tili TikTokissa, pääsee ja voi käyttää Branded Content -tunnistetta aina tarvittaessa.

🔥 Empfohlen:  Jayson DeMers Paranna liiketoimintaasi 10 vinkkillä parempiin päivittäisiin myyntiraportteihin Lue artikkeli

1. Napsauta Viesti-osiossa Lisää vaihtoehtoja.

tiktok-brändätty sisältö - Lisää vaihtoehtoja

2. Klikkaus Brändättyä sisältöä ja mainoksia.

Brändättyä sisältöä ja mainoksia tiktok

3. ota käyttöön Brändättyä sisältöä. Näkyviin tulee useita kehotteita, jotka vahvistavat, että hyväksyt tämän ominaisuuden käyttöönoton. Säädä mainosasetuksia parhaaksi katsomallasi tavalla ja napauta sitten Tallentaa jatkaaksesi uuden viestin lataamista.

Ota käyttöön brändätty sisältö tiktok


Brändätyn sisältöstrategian rakentaminen

Brändätty sisältö on pelin muuttaja yritykselle, joka pyrkii vakiinnuttamaan brändi-identiteettinsä kylläisellä markkinapaikalla. Brändättyjen sisältökampanjoiden avulla yritykset kasvattavat luottamusta helpommin kuin jos ne olisivat lähestyneet yleisöä sisältömarkkinoinnin näkökulmasta.


Luo tarina, joka on ainutlaatuinen yrityksesi brändille ja tarkoitukselle.

Brändätyn sisällön tarinankerronta on avain yleisön pitämiseen koukussa. Jätä sivuun kaikki tuotepromootiot ja -ilmoitukset ja keskity laajentamaan yrityksesi visiota ja arvoja. Brändätty sisältösi voi alkaa tietystä esineestä tai skenaariosta, joka herätti yrityksesi henkiin. Tunnisterivit ovat myös hienoja inspiraation saamiseksi tuotemerkkisisällön kehittämisessä.


Luo täydellinen tilaisuus esitellä tuotteitasi hienovaraisesti.

Brändätyssä sisällössä kyse on tuotesijoittelusta. Tarinan edetessä nyökkää siellä täällä yrityksesi tarjoamille tuotteille tai palveluille. Tämä korostaa, kuinka tuotteesi voi sopia saumattomasti tai olla hyödyllinen arjen tilanteissa.


Pidä kohdeyleisö sitoutuneena.

Brändätyssä sisällössä kuluttajat ovat etusijalla, ja tehokas brändätty sisältökampanja herättää emotionaalisen yhteyden kohdeyleisön keskuudessa. Esittele, kuinka inhimillisyys näkyy arvoissa ja tavoitteissa, jotka ovat tärkeitä yrityksellesi. Anna katsojien nähdä enemmän siitä, mitä kulissien takana tapahtuu, ja herätä reaktio, joka liittyy ainutlaatuisesti brändäyksiisi.


Optimoi kampanjasi eri laitteille ja alustoille.

Brändätyn sisältösi muodolla on enemmän merkitystä kuin uskotkaan. Koska lähes 55 % Internetin käytöstä tulee mobiililaitteista, saatat haluta optimoida brändisisältösi mobiililaitteille parantaaksesi löydettävyyttä ja sitoutumista.

Lisäksi voit halutessasi julkaista brändätyn sisältökampanjasi ristiin sosiaalisessa mediassa tai videoiden suoratoistoalustoilla. Toimita erilaisia ​​versioita sisällöstäsi (täyspitkä, lyhyt mainos, pystysuuntainen video jne., jos tuotemerkkisisältö on videomuodossa), jotta saat mahdollisimman paljon näkyvyyttä mahdollisille asiakkaille.


Rakenna brändiluottamusta merkkisisällöllä

Brändätyn sisällön joustavuuden ansiosta yritykset voivat tutkia hyödyntämättömiä markkinointikanavia ja yleisöjä, kun taas sisältömarkkinointi on jäykkä prosessi, jossa luodaan kerta toisensa jälkeen useita sisällön iteraatioita samalle markkinarakoyhteisölle. Hyödynnä online-läsnäoloa ja tavoittavuutta tunteellisella, voimaannuttavalla ja ennen kaikkea viihdyttävällä brändisisällöllä.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mitä ovat brändäystyökalut?

  Brändäystyökalut auttavat rakentamaan ja parantamaan yrityksesi mainetta, imagoa, näkyvyyttä ja tunnettuutta. Parhaat brändityökalut voivat auttaa kaikissa näissä samanaikaisesti.

  Mitä ovat brändinhallinnan työkalut?

   Brändinhallintatyökalut voivat auttaa brändijohtajia, markkinointitiimiä, myyntitiimiä ja muita rakentamaan brändisi imagoa. Tässä ovat tehokkaimmat brändinhallintatyökalut:

   1. Virne
   2. Aspire (aiemmin AspireIQ)
   3. CreatorIQ
   4. Captiv8
   5. HEIMO
   6. Instagram-brändätty sisältötyökalu
   7. Facebook-brändättyä sisältöä
   8. TikTok-brändätyn sisällön vaihtokytkin

   Mikä on brändinhallintaalusta?

    Brändinhallintaohjelmistoalustat ovat eräänlainen markkinointiohjelmisto, joka auttaa organisaatioita ylläpitämään standardeja ja hallitsemaan tuotekuvaansa. Brändinhallintaympäristöt auttavat pitämään sisällön yhdessä paikassa ja hallitsemaan työntekijöiden omaisuutta.

    Pitäisikö minun käyttää brändisisältöä?

     Brändätty sisältö on erinomainen tapa olla yhteydessä kohdeyleisösi ja jakaa brändisi tarinoita ja sanomaa. Yrityksesi koolla tai budjetilla ei ole väliä – voit kertoa bränditarinoita brändisisällöllä pienellä budjetilla.