Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

8 fiksua liikettä, kun sinulla on 1 000 dollaria pankissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 fiksua liikettä, kun sinulla on 1 000 dollaria pankissa

On upea tunne katsoa tiliote ja huomata, että tililläsi on 1 000 dollaria. Mutta nyt, kun sinulla on ylimääräistä rahaa, ei ole todellakaan järkevää jättää sitä ansaitsemaan minimaalista korkoa.

Olet työskennellyt kovasti ansaitaksesi ylimääräisen 1 000 dollarin ja haluat käyttää ne rahat työhön ansaitaksesi vielä enemmän rahaa. Tässä on kahdeksan yksinkertaista liikettä, joiden avulla voit kasvattaa säästöjäsi ja jatkaa vaurautta.

Ansaitse 15X enemmän korkoa tällä pankkitilillä

Ensimmäiset asiat ensin. Jos sekkitililläsi on ylimääräistä rahaa, ansaitset todennäköisesti pienen määrän korkoa (kuten 0,01 % tai vähemmän).

Jos haluat säästää rahaa sadepäivää varten, voi olla hyvä idea perustaa hätärahasto. Mutta haluat tehdä ostoksia paremman paikan pysäköimiseksi käteisellä, mikä voi ansaita paljon enemmän rahaa.

Aloita korkeatuottoisella säästötilillä CIT Bankin kaltaisen pankin kautta. Savings Connect -tilillään voit ansaita 15X kansallisen keskikoron!

Koska säästötilit ovat helppokäyttöisiä ja FDIC-vakuutettuja, pääset helposti käsiksi rahoillesi hätätapauksissa ja ansaitset samalla kunnollisen koron.

Ala ansaita enemmän rahaa CIT Bankissa

Ansaitse passiivisia tuloja sijoittamalla kiinteistöihin vain 10 dollarilla

Ennen kiinteistösijoittamiseen täytyi olla miljonääri, omistaa vuokra-asuntoja ja olla tekemisissä vuokralaisten kanssa. Ei enää.

Nyt lähes kuka tahansa voi sijoittaa passiivisesti kiinteistöihin muutamalla napsautuksella joukkorahoitussivustojen ansiosta, joiden avulla voit sijoittaa tuhansien muiden ihmisten kanssa kaikenlaisiin kiinteistöihin.

Kuinka se toimii? Joukkorahoitussponsori ostaa ja hallinnoi kiinteistöä, ja sinä, sijoittaja, annat osan sen ostamiseen tarvittavasta pääomasta. Sponsori ansaitsee osan kassavirrasta kaikesta työstä ja loput menee sijoittajalle.

Yksi parhaista asioista passiivisessa kiinteistösijoittamisessa on, että pääset alkuun jopa 10 dollarilla. Kaksi kaikille sijoittajille avointa alustaa ovat Fundrise ja Grounfloor.

  • Varainhankinta: Sijoita liikekiinteistöportfolioon, jossa on monia erilaisia ​​vaihtoehtoja riskinsietokyvystäsi riippuen.
  • Maantaso: Sijoita vain 10 dollaria lyhytaikaiseen korkeatuottoiseen kiinteistövelkaan ja ansaitse korkoa rahoillesi.
🔥 Empfohlen:  Kuinka saada palkka online-ystävästä: 100 dollaria viikossa

Lue lisää Fundrisesta

Saat 10 dollarin bonuksen, kun sijoitat 10 dollaria Groundflooriin

Ansaitse ylimääräistä rahaa katsomalla videoita puhelimellasi

Jos et ole valmis aloittamaan täysimittaista touhua, on monia sovelluksia, jotka maksavat sinulle sellaisista asioista, joita olet jo tekemässä, kuten pelejä tai videoita. Monet näistä sovelluksista antavat sinulle jopa rekisteröitymisbonuksen vain kokeilusta.

Esimerkiksi Swagbucks antaa sinulle 10 dollarin bonuksen rekisteröitymisestä ja voit ansaita pisteitä (kutsutaan “swagbucksiksi”) katsomalla lyhyitä videoleikkeitä aiheista, jotka vaihtelevat urheilukatsauksista ruoanlaittovinkkeihin.

Voit helposti kotiuttaa swagbucksi saadaksesi ilmaista Paypal-rahaa tai lahjakortteja Amazonista ja kymmenistä muista kaupoista.

Rekisteröidy Swagbucksiin ja saat ilmaisen 10 dollarin bonuksen

Ansaitse rahaa joka kerta, kun voitat tämän viruspelin

Joskus haluat vain pitää vähän hauskaa. Blackout Bingolla voit ansaita oikeita käteispalkintoja samalla kun pidät hauskaa prosessin aikana.

Blackout Bingo on moderni käänne klassiseen bingoon. Voit aloittaa pelaamisen ilmaiseksi tai saada palkkaa pelataksesi bingoa oikealla rahalla.

Peli on “tuore, sosiaalinen kilpailullinen käänne klassiseen peliin, jossa voit voittaa todellisia palkintoja ja rahapalkintoja.” Nosta tulosi helposti Paypalilla ja muilla tavoilla.

Huomaa: Käteisturnaukset ovat saatavilla suurimmassa osassa maailmaa. Käteisturnaukset eivät ole käytössä seuraavissa valtioissa: AZ, AR, CT, DE, IL, IN, LA, ME, MT, SC, SD ja TN. Jos et asu palkintoalueella, voit silti pelata ilmaiseksi.

Pelaa Blackout Bingoa ja voita oikeaa rahaa

Maksa pois korkeakorkoinen velkasi

Jos sinulla on ylimääräistä rahaa pankissa, harkitse korkeakorkoisten velkojen, kuten luottokorttien, opintolainojen ja henkilökohtaisten lainojen, maksamista.

Keskimääräinen luottokorttikorko on lähes 17 %. Jos sinulla on luottokorttisaldoa, tämän velan pitäisi luultavasti olla ykkösprioriteetti maksettavaksi.

Ajattele sitä – rahasi ovat sekkitililläsi ja ansaitsevat lähes mitään. Jos käytit sitä luottokorttisi maksamiseen, se vastaa taattua 17 %:n tuottoa rahoillesi! Se on yksi parhaista sijoituksista, joita voit tehdä taloudelliseen tulevaisuuteen.

🔥 Empfohlen:  Black Friday ja Cyber ​​Monday -tapaustutkimus: Kuinka tienasin yli 13 000 dollaria viikossa kumppanimarkkinoinnilla

Sijoita Appleen, Teslaan tai Amazoniin vain 1 dollarilla

Oletko halunnut aloittaa osakesijoittamisen, mutta et ole varma kuinka monipuolistaa salkkusi 1 000 dollarilla tai vähemmän?

M1 Finance voi auttaa. Se on vallankumouksellinen alusta, jonka avulla voit ostaa murto-osuuksia osakkeista jopa 1 dollarin erissä.

Markkinoiden luultavasti kallein osake on Berkshire Hathawayn A-sarjan osakkeet. Tätä kirjoitettaessa niiden arvo on yli 450 000 dollaria osakkeelta. Vaikka tämä on äärimmäinen esimerkki, monet suositut teknologiaosakkeet käyvät kauppaa sadasta dollarista tuhansiin dollareihin osaketta kohden.

M1 Financen avulla voit kuitenkin omistaa osan kaikista näistä yrityksistä vain 1 dollarilla.

Lue lisää M1 Financen sijoittamisesta

Leikkaa budjettiasi 620 dollarilla kuukaudessa tällä sovelluksella

Sen sijaan, että ansaitsisit enemmän rahaa, yksi tapa lisätä pankkitilisi saldoa on leikata menojasi. Se saattaa kuulostaa aluksi tuskalliselta, mutta on olemassa joitain helppoja tapoja pienentää kuukausilaskujasi ilman ylimääräistä työtä.

Sopivasti nimetty Trim App voi tehdä kovan työn kuukausittaisten laskujen neuvottelemiseksi puolestasi. Sivustonsa mukaan käyttäjät säästävät keskimäärin 620 dollaria!

Kuinka se toimii? Trim analysoi kulutustottumuksiasi ja tunnistaa alueet, joilla voit säästää rahaa. Trim neuvottelee sitten puolestasi kaapeli-, internet-, puhelin-, puhelinlaskuista ja muista kuukausimaksuistasi. Kaikki ilman, että sinun tarvitsee istua puhelimessa asiakaspalvelun kanssa tuntikausia.

Katso, kuinka paljon voit alentaa laskujasi trimmilla

Aloita Side Hustle

Joten sinulla on 1 000 dollaria pankissa ja haluat muuttaa sen lisää? Yksi parhaista tavoista tuplata 1 000 dollaria (tai kolminkertaistaa tai 10-kertaistaa) on yrityksen perustaminen.

Tarjolla on loputtomasti ideoita sivutöihin alhaisilla aloituskustannuksilla, jotka voivat ansaita ylimääräistä rahaa joka kuukausi. Sinun on vain päätettävä, mikä sinua kiinnostaa.

Tiedän yhden opettajan, joka aloitti kirjanpidon puolella touhua, jonka seurauksena hän lopulta lopetti työnsä. Jos numerot eivät ole sinun juttusi, voit ryhtyä virtuaaliseksi avustajaksi auttamaan kiireisiä yrittäjiä hallinnollisissa tehtävissä.

🔥 Empfohlen:  iOS 17 saattaa lisätä valtavan Android-ominaisuuden iPhonellesi

On myös paljon paikallisia palveluyrityksiä, joita voit aloittaa, kuten maisemointi, sähköpesu tai ruoan toimittaminen Uber Eatsin tai vastaavan palvelun kautta. Taivas on rajana!

Viimeinen Sana

1 000 dollarin kerääminen pankkitilillesi ei ole pieni saavutus. Jos olet päässyt näin pitkälle, olet jo matkalla kohti vakaata taloudellista tulevaisuutta. Ottamalla muutamia yllä olevista vaiheista voit alkaa maksaa velkaa ja rakentaa elinikäistä vaurautta.

Andrew Herrig on rahoitusasiantuntija ja rahanörtti ja Wealthy Nickelin perustaja, jossa hän kirjoittaa henkilökohtaisesta rahoituksesta, sivutoimista ja yrittäjyydestä. Innokkaana kiinteistösijoittajana ja useiden yritysten omistajana hän haluaa auttaa muita rakentamaan vaurautta ja jakaa oman perheensä matkan blogissaan.

Andrew on suorittanut kauppatieteiden maisterin tutkinnon Texasin yliopistosta Dallasista ja kandidaatin tutkinnon sähkötekniikasta Texas A&M -yliopistosta. Hän on työskennellyt talousanalyytikkona ja kirjanpitäjänä monilla finanssimaailman osa-alueilla.

Andrew’n asiantuntevat talousneuvojat ovat olleet esillä CNBC:ssä, Entrepreneurissä, Fox Newsissa, GOBankingRatesissa, MSN:ssä ja muissa.