Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

8 Hootsuite-vaihtoehtoa, joita sinun tulisi tutkia vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 Hootsuite-vaihtoehtoa, joita sinun tulisi tutkia vuonna 2023

Tässä on nopea luettelo upeista Hootsuite-vaihtoehdoista, joita tarkastelemme alla:

 1. Lähetettävä
 2. AgoraPulse
 3. Puskuri
 4. Sprout Social
 5. Sosiaalinen Oomph
 6. SocialPilot
 7. SocialBee
 8. Zoho Social

Maailma on herännyt sosiaalisen median voimaan, mikä selittää sosiaalisen median kokonaisvaltaisen käytön niin yksilöiden kuin yritystenkin keskuudessa jokapäiväisessä elämässämme.

Useimmat meistä käyttävät sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, olipa se sitten mukavasti kotoa tai toimistoa käsin tai jopa tien päällä. Ja tämä sosiaalisen median lisääntynyt käyttö johtuu älypuhelimien ja internetin käytön huomattavasta lisääntymisestä ympäri maailmaa.

Lisäksi läsnäolomme sosiaalisessa mediassa ei rajoitu vain yhteen verkkosivustoon. Monilla on esimerkiksi profiili Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja LinkedInissä.

Niinpä monen sosiaalisen median tilien käsittely on vaikeaa, mikä tarkoittaa, että on mahdollista, että joitain sosiaalisen median profiileja ei päivitetä säännöllisesti.

Tästä syystä tarvitset kattavan sosiaalisen median hallintatyökalun, kuten Hootsuiten. Näiden työkalujen avulla on suhteellisen helppoa käsitellä useita sosiaalisen verkostoitumisen tilejä, profiileja tai jopa yrityssivuja.

Hootsuiten tärkeimmät edut ovat, että siinä on helppokäyttöinen verkkokäyttöliittymä ilman, että sinun tarvitsee asentaa mitään ohjelmistoja, ja voit hallita sosiaalisen median profiileja useissa virroissa yhdestä hallintapaneelista.

Sen avulla voit myös ajoittaa viestisi ja julkaista ne haluamaasi aikaan, saada yksityiskohtaisia ​​analytiikkaraportteja kampanjoistasi, saada lisää tykkäyksiä ja seuraajia ja paljon muuta. Hootsuite tarjoaa myös joustavuutta hinnoittelun suhteen, koska voit käyttää sen ilmaista suunnitelmaa tai mitä tahansa premium-pakettia.

Mutta onko olemassa muita sosiaalisen median markkinointiratkaisuja, joita voidaan käyttää Hootsuiten sijaan. No, katsokaamme joitain Hootsuiten vaihtoehtoja tässä artikkelissa.

Tavoitteena on tarkastella eri suosittujen ja erittäin tehokkaiden SMM-työkalujen ominaisuuksia, etuja ja haittoja, jotka ovat hyviä Hootsuiten kilpailijoita.

Listan kärjessä on Sendible. Kaikki tässä palvelussa huutaa laatua ja poikkeuksellista käyttökokemusta. Sendible tarjoaa sinulle laajan valikoiman ominaisuuksia, joiden käytettävyys on erinomainen ja mikä tärkeintä, voit hallita sosiaalisen median kampanjoita ja päivittäisiä tehtäviäsi helposti, nopeasti ja tarkasti. Alustalla on sulava ja intuitiivinen käyttöliittymä, jota on järjettömän helppo käyttää ja navigoida.

Sendible.comin plussat

 1. Integrointi kaikkiin tärkeisiin sosiaalisiin verkostoihin (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Google+, Pinterest) ja blogeihin (Medium, WordPress, Blogger.com). Innovatiivinen sarja Instagram työkalut.
 2. Helpottaa sosiaalisen median kalenterisi pitämistä kiireisenä RSS-syötejulisteen, sisältöehdotusten, sisäänrakennetun sisältökirjaston ja helpon pääsyn suunnittelutyökaluun, Canvaan.
 3. Sisällön joukkoaikatauluttaminen kuvien avulla lataamalla CSV-tiedosto.
 4. Siinä on käteviä automaatiotyökaluja, jotka lisäävät sitoutumista ja lisäävät seuraajaasi Twitterissä ja Instagramissa.
 5. Visuaalisesti upeita ja tarkkoja raportteja, jotka voidaan luoda 15 minuutissa tai vähemmän, sekä mahdollisuus luoda mukautettuja raportteja logollasi ja tarvitsemillasi moduuleilla.
 6. Käyttäjäoikeudet ja tiimityönkulut on helppo määrittää.
 7. Mobiilisovellus saatavilla iOS:lle ja Androidille.

Sendible.comin miinukset

 1. Ilmaista suunnitelmaa ei ole, mutta 14 päivän kokeilujakso on saatavilla
 2. Maantieteellisten avainsanojen seuranta ei aina ole tarkkaa

Sendible.com-suunnitelmat ja hinnat

Kokeile Sendibleä tällä 30 päivän ILMAISEKSI kokeilujaksolla

Tarvitsetko vielä vakuuttamista? Lue Sendible-arvostelumme saadaksesi lisätietoja.

AgoraPulse

AgoraPulsen avulla voit hallita kaikkia sosiaalisen median julkaisujasi tai viestejäsi yhdestä paikasta. Se tekee sen käyttämällä sosiaalisen median postilaatikkoa, joka on samanlainen kuin sähköpostilaatikko ja joka voi myös säilyttää kaikki vanhat keskustelusi.

Lisäksi voit helposti synkronoida sosiaalisen median tilisi reaaliajassa ja saada päivityksiä jokaisesta tykkäyksestä, twiitistä tai kommentista. Näin voit vastata siihen, tarkastella suodatettua sisältöä, määrittää tai merkitä nopeasti ja päästä postilaatikon nollaan muutamassa minuutissa joka päivä.

Voit myös seurata edistymistäsi ja kohdeyleisösi sitoutumista hämmästyttävän räätälöityjen raporttien avulla, jotka ovat saatavillasi PowerPoint-muodossa upealla grafiikalla.

Pepsi, Yahoo, PlayStation, McDonald’s, Volkswagen, Nivea ja paljon muuta.

AgoraPulse tarjoaa seuraavat neljä suunnitelmaa:

Ne tarjoavat myös rajoitetun ilmaisen tilin, jonka avulla voit muodostaa yhteyden 3 sosiaaliseen tiliin yhdelle käyttäjälle kourallinen ajoitettuja viestejä ja perusraportointi.

Voit myös käyttää heidän 100 % ei kysymyksiä -hyvityskäytäntöään peruuttaaksesi kuukausittaiset tilauksesi milloin tahansa.

 • Sen avulla voit hallita Instagramia, Facebookia, Twitteriä ja niin edelleen.
 • Analytiikkaraportit ovat erittäin helppoja ymmärtää, koska niissä on käytetty upeaa grafiikkaa.
 • Sen avulla voit luokitella yleisösi (kuka sitoutuu eniten, kuka lähettää sinusta eniten viestejä ja niin edelleen) automaattisesti kelpoisuusmerkkien avulla tai manuaalisesti merkitsemällä käyttäjäsi.

Kokeile AgoraPulsea tällä 30 päivän ILMAISEKSI kokeilujaksolla

Puskuri

Puskurin avulla voit ajoittaa sisältösi älykkäästi useille sosiaalisen median sivustoille virtuaalisen jonon avulla.

🔥 Empfohlen:  10 parasta työskentelytilaa Kolkatassa

Toisin sanoen, voit helposti lisätä julkaisusi artikkeleiden, uutisten, videoiden, valokuvien ja muiden muodossa jonoon riippumatta siitä, oletko kotona, toimistolla vai liikkeellä. Tämän jälkeen voit porrastaa sisällön lähetysaikoja tarpeidesi mukaan.

Itse asiassa Buffer-sovellus jakaa viestisi kohdeyleisösi kanssa parhaaseen mahdolliseen aikaan koko päivän ajan, mikä antaa sille parhaan mahdollisen mahdollisuuden tulla huomatuksi.

Jotta voit saavuttaa tällaisen johdonmukaisen aikataulun, Buffer tarjoaa sinulle myös selainlaajennuksia (Google Chromelle) ja mobiilisovelluksia (iOS:lle ja Androidille).

Ja se ei vain houkuttele liikennettä sosiaalisen median profiileihisi, vaan tarjoaa myös arvokkaita raportteja ja oivalluksia, jotka auttavat sinua ymmärtämään julkaisujesi vaikutuksen yleisöösi.

Business Insider, Fortune, About.com ja niin edelleen.

Puskuri tarjoaa uskomattomia skaalautuvuuden tasoja tarpeisiisi, jotka voivat muuttua kasvaessasi. Käyttäjille, joilla on 3 tai vähemmän sosiaalista kanavaa hallinnoitavaan, voit valita ilmaisen tilin tai joko “Essentials”- tai “Teams”-maksullisen paketin, jotka tarjoavat lisäpalveluita ja ominaisuuksia.

Voit valita enintään 10 kanavaa näihin kahteen premium-pakettiin, ja hinta nousee, kun lisäät kanavia. Tämä lisäys on 6 dollaria kuukaudessa jokaista lisäkäyttäjää kohden Essentials-paketissa ja 12 dollaria kuukaudessa jokaisesta Team-paketin lisäkäyttäjästä.

Yli kymmenelle käyttäjälle Agency-paketit tarjoavat parhaan vastineen rahalle, ja niitä voidaan laajentaa niin pitkälle kuin yrityksesi tarvitsee. Kun valitset tarpeisiisi parhaiten sopivan paketin, voit valita tarvitsemiesi kanavien määrän, laskutusasetuksesi (vuosi/kuukausi) ja vertailla paketteja.

 • Sen avulla voit hallita Facebookia, Twitteriä, LinkedIniä, Google+:aa, Pinterestiä ja muita.
 • Saat mahdollisuuden lähettää sisältöä sosiaalisen median profiileihisi tai sivuillesi ilman, että sinun tarvitsee ajoittaa niitä erikseen.
 • Puskurin avulla voit luoda omia kuviasi (Pablolla), joiden koko ja muoto ovat täydelliset Instagramille, Facebookille, Twitterille ja Pinterestille.
 • Puskuri tukee RSS-syötteiden integrointia kaikissa suunnitelmissaan.

Haittoja

 • Puskuri ei näytä ilmoituksia vastaanotetuista suorista viesteistä tai viestien kommenteista.

Sprout Social

Tämä työkalu tarjoaa sinulle puhtaan kojelaudan, jonka avulla voit skaalata sosiaalisen median markkinointiponnistelujasi organisoidusti.

Voit käyttää sen yhtenäistä postilaatikkoa pitääksesi kaikki sosiaalisen median viestisi yhdessä streamissa, seurataksesi keskusteluja ja liittyäksesi niihin ja pysyäksesi yhteydessä yleisöösi. Sen avulla voit myös jakaa työtaakkaasi delegoimalla erilaisia ​​SMM-tehtäviä tiimisi jäsenille.

Ja tiimi voi helposti tehdä yhteistyötä reaaliaikaisten aktiviteettipäivitysten kanssa, mikä varmistaa, että ei tapahdu reaaliaikaista viestien törmäystä (ei päällekkäisiä viestejä kahdelta jäseneltä samanaikaisesti).

Lisäksi tämä SMM-työkalu auttaa sinua pysymään ajan tasalla sosiaalisen median sitoutumisaktiviteeteistasi kaikissa profiileissasi analysoimalla työsi tuloksia viikoittaisilla raporteilla. Voit jopa seurata erilaisia ​​suoritettuja avainsanahakuja.

Näin voit mitata tehokkuuttasi yksinkertaistettujen analytiikkaraporttien avulla, jotka sisältävät helposti ymmärrettävää dataa. Voit myös hankkia ilman lisäkustannuksia rajattomasti esitysvalmiita raportteja, jotka voidaan viedä PDF- tai CSV-muotoon.

Dove, Hyatt, PepsiCo, UPS, Stanfordin yliopisto ja paljon muuta.

Sprout Social tarjoaa sinulle kolme erilaista suunnitelmaa, nimittäin Standard, Professional ja Advanced, joiden hinnat alkavat niinkin alhaisista kuin 199,00 $ käyttäjää kohden kuukaudessa.

Kunkin suunnitelman yksityiskohtainen hinnoittelu on seuraava:

 • Vakio – 249,00 dollaria kuukaudessa plus 199 dollaria kuukaudessa jokaista lisäkäyttäjää kohden
 • Ammattilainen – 399,00 dollaria kuukaudessa plus 299 dollaria kuukaudessa jokaista lisäkäyttäjää kohden
 • Edistynyt – 499,00 dollaria kuukaudessa plus 349 dollaria kuukaudessa jokaista lisäkäyttäjää kohden

Voit muuttaa suunnitelmaasi tai peruuttaa sen milloin tahansa, jos sinulle sopii. Räätälöityjä paketteja on saatavana myös yritystason vaatimuksiin.

Jokainen asteikolla ylöspäin nouseva taso tarjoaa kaikki alla olevan tason ominaisuudet lukuisine lisäominaisuuksin. Niitä kaikkia voi verrata arvioitaessa sivuston hintoja.

 • Sen avulla voit hallita Facebookia, Google+:aa, Twitteriä, LinkedIniä ja niin edelleen.
 • Sprout Socialin avulla voit lisätä mukautettuja logoja analytiikkaraportteihin, mikä on hyödyllistä virastoille, joiden on lähetettävä tällaisia ​​raportteja asiakkailleen.
 • Voit kokeilla sen ominaisuuksia ensimmäisen 30 päivän ilmaisen kokeilujakson aikana.
 • Sprout Socialin avulla voit käyttää erittäin tehokkaita sosiaalisia CRM-työkaluja, mukaan lukien jaetut asiakastiedot ja edistyneet aikataulutyökalut (esimerkiksi ViralPost).
 • Pääsy chatboteihin ja automaatiotyökaluihin
 • Tee Twitter-palautekyselyitä ja kerää viestityyppejä ja avainsanoja koskevia tietoja.

 • Se ei tue Facebook-ryhmien, LinkedIn-ryhmien tai Pinterestin hallintaa.

SocialOomph

Tämä työkalu lanseerattiin ensisijaisesti tuottavuusratkaisujen lisäämiseen Twitterin tehokkaan hallinnan avulla.

Siksi se tunnettiin aiemmin nimellä TweetLater.com. Hitaasti ja tasaisesti se alkoi kuitenkin myös tarkastella eri sosiaalisen median sivustojen yleistä tuottavuutta ja muutti nimensä SocialOomphiksi.

Twitterissä SocialOomph tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, mukaan lukien:

 • avainsanahaut,
 • digitaalisen markkinoinnin (DM) postilaatikon siivous,
 • Mainintojen ja uudelleentwiittausten seuranta,
 • Twiittaa postitse ja
 • Seuraat niitä ihmisiä, jotka seuraavat sinua.
🔥 Empfohlen:  Yli 40 tärkeimmät kuorsaustilastot vuonna 2023

Lisäksi kaikille SocialOomphin tukemille sosiaalisen median alustoille on mahdollista ajoittaa julkaisuja, seurata laatuprofiileja (sekä mahdollisuutta seurata niitä) ja seurata sosiaalisen median toimintaa.

Sen avulla voit jopa ajoittaa blogitekstejä rajoittamattomista blogeista. Ja sen automaattinen vastausominaisuus varmistaa, että pysyt yhteydessä yleisöösi profiileissasi.

SocialOomph antaa sinulle mahdollisuuden saada useita SMM-palveluita ilmaiseksi tai ostaa erilaisia ​​tehostettuja tuottavuuspalveluita alustoillesi.

Myös ammattitilien maksut voidaan suorittaa kuukausittain tai vuosittain, ja ne tarjoavat 30 päivän ilmaisen kokeilujakson suurimmalle Business Suite -paketille.

Premium-paketit vaihtelevat 15 dollarista 55 dollariin kuukaudessa, ja alennettu hinta on saatavilla, kun maksat vuosittain.

 • Sen avulla voit hallita LinkedIniä, Facebookia, Twitteriä, Pinterestiä ja muita. Lisäksi voit hallita Tumblria, blogeja, RSS-syötteitä, Discordia, Plurkia ja App.netiä.
 • Se auttaa sinua pysymään erossa roskapostista edistyneen DM-hallinnan avulla.

 • Koska se keskittyy alun perin Twitteriin, monet lisäominaisuudet on tarkoitettu vain tälle sosiaalisen median alustalle.
 • Asennus voi olla aluksi hieman monimutkaista.

Sosiaalinen pilotti

SocialPilot tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, kuten sisällön ajoituksen ja julkaisemisen, sosiaalisen median toiminnan seurannan, suorituskykymittareiden analysoinnin ja tiimiyhteistyön hallinnan.

Yksi SocialPilotin tärkeimmistä eduista Hootsuiteen verrattuna on sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja kojelauta, joka on intuitiivinen ja helppo navigoida. Alusta tarjoaa erilaisia ​​räätälöintivaihtoehtoja, mukaan lukien mahdollisuuden luoda mukautettuja viestityyppejä, lisätä useita sosiaalisen median tilejä ja automatisoida sisällön julkaisemista useissa kanavissa.

Toinen SocialPilotin etu on sen kilpailukykyinen hinnoittelu. Paketista, joka tukee jopa 30 sosiaalista tiliä ja 6 käyttäjää, voit odottaa maksavan noin 100 dollaria kuukaudessa tai 85 dollaria kuukaudessa, kun se maksetaan vuosittain.

Samankokoiseen Hootsuite-pakettiin, joka tukee 5 käyttäjää 35 sosiaalisen tilin kautta, tarvitset heidän huippuluokan yrityssuunnitelmansa ja maksat yli 700 dollaria kuukaudessa.

SocialPilotin analytiikka- ja raportointiominaisuudet ovat myös melko kehittyneitä, mikä voi auttaa sinua saamaan käsityksen sosiaalisen median tehokkuudestasi ja optimoimaan markkinointiponnistelujasi sen mukaisesti. Ne eivät ehkä kuitenkaan ole aivan yhtä kehittyneitä kuin Hootsuite. Alusta tarjoaa yksityiskohtaisia ​​raportteja sitoutumisprosentteista, yleisön demografisista tiedoista ja muista tärkeistä mittareista.

SocialPilot tarjoaa ilmaisen 14 päivän kokeilujakson kaikille paketeilleen, ja voit skaalata pakettiasi ylös tai alas muuttuvien tarpeidesi mukaan. Neljän premium-paketin hinnoittelu on seuraava:

 • Ammattilainen – 25,50 dollaria kuukaudessa vuosilaskutukseen, 30 dollaria kuukausilaskutukseen
 • Pieni tiimi – 42,50 dollaria kuukaudessa vuosilaskutukseen, 50 dollaria kuukausilaskutukseen
 • Toimisto – 85,00 $ kuukaudessa vuosilaskutus, 100 $ kuukausilaskutus
 • Agency+ – 170,00 dollaria kuukaudessa vuosilaskutukseen, 200 dollaria kuukausilaskutukseen

 • SocialPilotilla on mahdollista hallita Pinterestiä, Twitteriä, TikTokia, Facebookia, LinkedIniä, FourSquarea, YouTubea, Instagramia, Tumblria, Glassdooria ja monia muita.
 • Voi integroida ja tuoda mallejasi Canvasta
 • SocialPilot käyttää kolmannen osapuolen sovellusta Zapieria integroidakseen monia muita sovelluksia
 • SocialPilotissa on kätevä selainlaajennus
 • Edistynyt RSS-syötteiden integrointi ja julkaisu
 • White Label -kojelauta

 • He eivät tarjoa rullan aikataulutusta.
 • Ei puhelintukea

SocialBee

SocialBee tarjoaa kattavan valikoiman työkaluja sosiaalisen median tilien hallintaan keskittyen erityisesti sisällön ajoittamiseen, luomiseen ja julkaisemiseen syötteissäsi.

Yksi SocialBeen tärkeimmistä ominaisuuksista on kyky työskennellä sisältökategorioiden kanssa. Julkaisemisen yhteydessä voit ajoittaa sisällön jakamisen yksittäisenä kappaleena tai sen lisäämisen johonkin ennalta määritetyistä kategorioistasi. Voit valita, milloin sisältö julkaistaan ​​kategorioidensa mukaan, ja jopa määrittää vanhenemispäivämäärät sellaiselle sisällölle, jonka haluat olevan saatavilla vain tietyn ajan. Tämä on kätevää, kun käynnissä, esimerkiksi rajoitettu kampanja tai kuukausittainen kilpailu.

SocialBee on integroitu moniin työkaluihin, kuten Zapier ja Quuu, jotta se tarjoaa runsaasti ominaisuuksia myös sisällön luomiseen ja jakeluun. Käytettävissä on jopa kätevä Chrome-selainlaajennus, jonka avulla voit ajoittaa ajan suoraan selaimestasi.

SocialBee aloitti toimintansa ajoitustyökaluna, ja sellaisenaan se loistaa, vaikka se ei välttämättä tarjoa joitain valvonta- tai kuunteluominaisuuksia, joita voit saada muilla Hootsuite-vaihtoehdoilla.

SocialBee tarjoaa valikoiman paketteja tavallisille käyttäjille ja valikoiman suurempia paketteja toimistotason tileille.

Vakiopaketit ovat seuraavat:

Vakiopaketit on suunnattu yksityishenkilöille tai pienille yrityksille, jotka vaativat 1-3 käyttäjää ja rajoitetun määrän sosiaalisia tilejä. Näitä paketteja on saatavilla kolme:

 • Bootstrap – 15,80 dollaria kuukaudessa laskutetaan vuosittain tai 19 dollaria kuukaudessa
 • Accelerate – 32,50 dollaria kuukaudessa laskutetaan vuosittain tai 39 dollaria kuukaudessa
 • Pro – 65,80 dollaria kuukaudessa laskutetaan vuosittain tai 79 dollaria kuukaudessa
🔥 Empfohlen:  Intas Pharmaceuticals Limited – lääkeyritys Ahmedabadista, joka palvelee maailmanlaajuisia markkinoita

Saatavilla on neljä virastotason suunnitelmaa:

Toimistotason paketit on suunnattu keskisuurille ja suurille yrityksille, jotka tarvitsevat enemmän käyttäjiä ja hallitsevat suurempaa valikoimaa sosiaalisia tilejä, joissa on tilaa skaalautua. Neljä virastosuunnitelmaa ovat:
 • Pro25 – 65,80 dollaria kuukaudessa laskutetaan vuosittain tai 79 dollaria kuukaudessa
 • Pro50 – 124,10 dollaria kuukaudessa laskutetaan vuosittain tai 149 dollaria kuukaudessa
 • Pro100 – 232,50 dollaria kuukaudessa laskutetaan vuosittain tai 279 dollaria kuukaudessa
 • Pro150 – 315,80 dollaria kuukaudessa laskutetaan vuosittain tai 379 dollaria kuukaudessa

 • Voit hallita Facebookia, Instagramia, Twitteriä, TikTokia, LinkedIniä, YouTubea ja paljon muuta.
 • Tukee TikTok-videon ajoitusta
 • Tekoälyn tekstitysgeneraattori
 • Useita työtiloja pitääksesi projektit ja brändityöt erillään
 • Upeita työkaluja sisällön ajoittamiseen, luomiseen ja luokitteluun
 • Voidaan ajoittaa joukkona tai RSS-syöteominaisuuden kautta
 • Analyysipaketti, joka sisältää jopa 2 vuoden historiallisia tietoja
 • Ilmainen kokeiluversio saatavilla kaikissa paketeissa

 • Se ei tarjoa sosiaalista postilaatikkoa
 • Ei valvontaominaisuuksia

Zoho Social

Zoho on yritys, joka tarjoaa monia erilaisia ​​tuotteita, jotka auttavat virtaviivaistamaan monia verkkoprosesseja kaikenkokoisille yrityksille. Kirjojesi hallinnasta tukipalvelujen tai CRM-ratkaisujen optimointiin. Ne tarjoavat myös alustan nimeltä Zoho Social, joka on kattava joukko työkaluja sisällön hallintaan, seurantaan ja ajoittamiseen useilta sosiaalisen median tileiltä.

Vaikka Zoho Social on enimmäkseen tarkoitettu keskisuurille ja suurille yrityksille, jotka hallitsevat useita brändejä, niiden paketit pienille yrityksille ovat myös erittäin kilpailukykyisiä.

Saat paljon vastinetta rahoillesi jopa Standard- ja Professional-yrityspaketeista. Vaikka jotkut muut tuotteet ovat kasvaneet siitä, että ne ovat hyviä yhdessä tietyssä asiassa (kuten sosiaalinen oomph) ja kenties puuttuvat joistakin muista tuotteista, Zoho on melko hyvin varusteltu.

Tarjolla on työkaluja aikataulutukseen, syötteiden seurantaan, asiakkaiden ja sisällön suorituskyvyn analysointiin, integraatioihin kolmannen osapuolen sovellusten, kuten Canvan, kanssa ja lukuisia muita ominaisuuksia.

Yksi alue, josta Zoho Social kuitenkin puuttuu, on se, että heillä ei ole sisäänrakennettua RSS-syöteintegraatiota.

Jokaisessa paketissa on myös vain rajoitettu määrä brändejä ja tiimin jäseniä. Jopa agentuuripaketit tukevat vain 5 tiimin jäsentä ja jopa 20 tuotemerkkiä vakiotarjonnassa. Voit lisätä jäsenten ja tuotemerkkien määrää kuukausittaisella lisäkululla jokaista lisättyä jäsentä kohden.

Se on kattava työkalu, jota tarjotaan, mutta hinta voi pian nousta suurille yrityksille, jotka tarvitsevat lisää käyttäjiä tai brändejä.

Zoho Social tarjoaa valikoiman erilaisia ​​paketteja erikokoisille yrityksille ja suurempia paketteja toimistotason ratkaisuihin.

Yrityspaketit ovat:

 • Vakio – 10 dollaria kuukaudessa laskutetaan vuosittain tai 15 dollaria kuukaudessa
 • Ammattilainen – 30 dollaria kuukaudessa laskutetaan vuosittain tai 40 dollaria kuukaudessa
 • Premium – 40 dollaria kuukaudessa laskutetaan vuosittain tai 65 dollaria kuukaudessa

Viraston tason paketit ovat:

 • Toimisto – 230 dollaria kuukaudessa laskutetaan vuosittain tai 320 dollaria kuukaudessa
 • Agency Plus – 330 dollaria kuukaudessa laskutetaan vuosittain tai 460 dollaria kuukaudessa

Jokaiseen muuhun pakettiin kuin ‘Standard’-pakettiin, voit lisätä ylimääräisiä käyttäjiä hintaan 10 $ käyttäjää kohden kuukaudessa.

Voit lisätä jokaiseen muuhun pakettiin paitsi “Standard”-pakettiin ylimääräisiä merkkejä hintaan, joka vaihtelee 14,50 – 76 $ kuukaudessa per tuotemerkki, riippuen peruspaketista.

 • Kattava ratkaisu julkaisuun, seurantaan, analytiikkaan ja yhteistyöhön useilla sosiaalisen median tileillä.
 • Kertoo parhaan ajankohdan julkaista optimaalista kattavuutta ja sitoutumista
 • Facebookin ja LinkedInin liidimainokset
 • Kuuntelun kojelauta

 • Kuuntelukojelaudan tiedot eivät aina ole tarkkoja
 • Tukee vain muutamia käyttäjiä jopa huippuluokan paketeissa vakiona, ellet halua maksaa joka kuukausi enemmän käyttäjien lisäämisestä.

On selvää, että on monia hyviä Hootsuite-vaihtoehtoja, jotka voivat säästää paljon aikaa ja johtaa parempaan sitoutumiseen samalla kun hallitset useita sosiaalisen median tilejä.

Social Booster on kuitenkin paras vaihtoehto tämän SMM-työkaluluettelon joukossa ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta, kuten 500 ilmaista Twitter-seuraajaa, 24 × 7 -asiakastuki ja mahdollisuus näyttää mainoksia suoraan kojelaudasta tavallisen SMM:n lisäksi. toimintoja yksityisille ja yrityksille.

Jos olet käyttänyt tai käytät parhaillaan mitä tahansa yllä luetelluista SMM-työkaluista, jaa arvokkaat kokemuksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.