Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

8 luovaa tapaa ilmaista asiakasarvostusta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 luovaa tapaa ilmaista asiakasarvostusta

Useimmille verkkokauppakauppiaille nykyisten asiakkaiden houkutteleminen ja pitäminen on heidän ensisijainen markkinoinnin painopiste, ja hyvästä syystä.

Tiesitkö, että mukaan Valkoisen talon kuluttaja-asioiden virasto, uskolliset asiakkaat ovat jopa 10 kertaa arvokkaampia kuin heidän ensimmäinen ostoksensa? Vielä yllättävämpää (tai ehkä hälyttävää) on, että se maksaa 6 kertaa enemmän houkutella uutta asiakasta kuin säilyttää olemassa oleva!

Se on Business Appreciation -kuukausi, mutta elämää varten sähköisen kaupankäynnin yritykset pyörii edelleen nykypäivän kehittyvien ostajien tarpeiden ja vaatimusten ympärillä. Jos etsit uusia ja luovia tapoja ilmaista arvostustasi ja kiitollisuutesi uskollisia ostajiasi kohtaan, tutustu seuraaviin taktiikoihin, jotka auttavat parantamaan brändisi mainetta ja asiakassuhteita.

1. Käsin kirjoitettu kirje

Pieni, henkilökohtainen ele, kuten käsin kirjoitettu kirje, voi auttaa pitkälle turvaamaan asiakkaan elinikäisen uskollisuuden. Suuri kiitoskirje tulee personoida asiakkaan nimellä sekä räätälöidyllä viestillä, jossa viitataan hänen ostokseen.

Sen sijaan, että kirjoittaisit käyntikortin kääntöpuolelle, valitse hienovaraisesti merkattu kiinteä paperi tai tavallinen paperiarkki. Et halua, että viestiäsi tulkitaan myynninedistämistarkoituksessa kontekstissa tai ulkonäössä. Muista, että tavoitteenasi ei ole lisä- tai ristiinmyynti – vaan pikemminkin aito kiitos kaupassasi tehdystä ostoksesta.

2. Odottamaton lahja

Harvat asiat synnyttävät räjähdysmäistä ihmettelyä ja jännitystä, kuten odottamattoman lahjan saaminen. Ikimuistoinen hetki kaiken ikäisille ihmisille, lahjat ovat hyväksi havaittu taktiikka hymyillen ja ilon levittämiseksi.

Hemmottele asiakkaitasi jollakin erikoisella sisällyttämällä ostokseen ilmaislahja tai pieni lahja. Käärittynä tai avaamattomana on varma veto, että asiakkaasi saavat paremman vaikutelman brändistäsi tietäen, että heidän onnellisuutensa on mielessäsi.

3. Luo kanta-asiakasohjelma

Kannusta asiakkaitasi palaamaan myymälään tulevaisuudessa kanta-asiakasohjelman avulla. Jos asiakkaat pitävät tuotteistasi, he haluavat todennäköisesti palata ostamaan lisää. Palkintopisteohjelman toteuttaminen on loistava tapa paitsi kannustaa uskollisuutta, se on myös erinomainen taktiikka saada etulyöntiasema kilpailijoihin nähden. Ostajilla on rajoittamaton määrä vaihtoehtoja verkko-ostoksia tehdessään – miksi et parantaisi todennäköisyyttäsi houkutella toistuvia asiakkaita molempia osapuolia hyödyttävällä ohjelmalla?

🔥 Empfohlen:  7 tapaa saada palkkaa sähköpostien lukemisesta verkossa

4. Suorita kilpailu

Kaikki pitävät suuren kilpailun jännityksestä, vaikka todennäköisyytemme ovatkin vähäiset. Kilpailut eivät ole vain fiksu taktiikka postituslistan rakentamiseen, vaan ne ovat myös loistavaa myynninedistämispolttoainetta, joka pystyy kannustamaan ja tarjoamaan korvaamatonta asiakkaiden sitoutumista.

Ihannetapauksessa kilpailusi tulisi tarjota houkutteleva palkinto ja vaatia yksinkertaista osallistumisprosessia joko sähköpostitse, blogikirjoituksen kommenttiosiossa tai kilpailun jakamisen/twiittauksen muodossa asiakkaan sosiaalisten verkostojen kautta.

5. Tarjoa ilmainen toimitus

Korkeat toimituskulut ovat taustalla johtava tekijä kärryn hylkääminen. Yhä useammat yritykset haluavat tarjota ilmaisen toimituksen, ja ne, jotka valitsevat veloituksen (joko reaaliaikaisena tai kiinteähintaisena), kärsivät väistämättömästä takaiskusta.

Ilmainen toimitus on välttämätön, jotta voit vastata nykyajan ostajien vaatimuksiin ja saavuttaa heidän kunnioituksensa. Olipa tavoitteenasi tarjota ilmainen toimitus promootiotapahtumaan, palkkiona tietyistä toimista tai jokapäiväisenä etuna, asiakkaasi arvostavat varmasti kaikkia heidän lompakkoihinsa hyötyviä tilaisuuksia.

6. Rohkaise palautetta

Näytä asiakkaille, että arvostat heidän mielipidettään rohkaisemalla palautetta joko sähköpostiin sisältyvällä lomakkeella (uutiskirje/tilausvahvistussähköposti jne.) tai yksinkertaisella kyselyllä. Ostajat ovat innokkaita tekemään ostoksia myymälöissä, jotka tarjoavat hyvät hinnat ja ikimuistoisen ostokokemuksen, jota voit parantaa vain kerryttämällä arvokasta palautetta. Mikä parasta, asiakkaasi arvostavat sitä, että otat heidän sanansa sydämeensä.

7. Sitoudu sosiaalisesti

Olitpa luonnollinen sosiaalinen perhonen tai enemmän introvertti, on tärkeää, että yrityksesi ylläpitää vahvaa läsnäoloa sosiaalisessa mediassa. Säännöllinen vuorovaikutus ostajien kanssa Facebookin, Twitterin ja muiden sosiaalisten alustojen kautta auttaa sinua pysymään yhteydessä asiakkaiden tarpeisiin ja huolenaiheisiin ja antaa sinulle mahdollisuuden päivittää asiakkaille tärkeitä uutisia ja jännittäviä tarjouksia.

Vahvojen suhteiden luominen on avain menestykseen verkkokaupassa, ja tämän päivän ostajan ensisijaisen kanavan valitseminen on erinomainen tapa osoittaa, ettei brändisi jää jälkeen kuluttajatrendeistä.

8. Lähetä henkilökohtaisia ​​sähköposteja

Onko asiakkaan syntymäpäivä tulossa? Yllätä heidät erityisellä, henkilökohtaisella sähköpostilla, joka juhlistaa suurta tapahtumaa. Sisällytä kampanjatarjous, kuten ilmainen toimitus tai 10 dollarin alennus seuraavasta tilauksesta. Asiakkaidesi odottamaton palkitseminen on erittäin tehokas markkinointitaktiikka, joka auttaa sinua säilyttämään nykyiset asiakkaasi. Kaikki rakastavat hemmottelua, ja verkkokaupassa kannattaa hemmotella asiakkaitasi.

🔥 Empfohlen:  12 parasta ilmaista välityspalvelinluetteloa 2023 (HTTP ja HTTPS)

Johtopäätös

Asiakkaasi ovat yrityksesi elinehto. Ota ylimääräinen mailia ja ilmaise arvostuksesi millä tahansa tavalla. Investoimalla vähän aikaa ja rahaa heidän onnellisuuteen ansaitset elinikäisen uskollisuuden, joka tasoittaa tietä yrityksesi menestykselle.