Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

8 Oberlo-vinkkiä, jotka sinun on tiedettävä Shopify Dropshipperinä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 Oberlo-vinkkiä, jotka sinun on tiedettävä Shopify Dropshipperinä

Oletko koskaan halunnut oppia poistamaan logoja kuvistasi? Tai kuinka erottaa kaikki tuoteversiot omille tuotesivuilleen? Tässä artikkelissa jaamme kasvavan luettelon Shopifyn dropshipping-hakkereista, jotka auttavat sinua hoitamaan kauppaasi tehokkaammin. Nämä vinkit sisältävät joitain yleisimmistä ongelmista, joita kauppojen omistajat ovat kysyneet vasta aloittaessaan.

Joten aloitetaan!

8 vinkkiä, jotka sinun on tiedettävä Shopify Dropshipperinä

1. Jaa versiot omiksi tuotteikseen

Oletko koskaan tuonut kauppaasi tuotetta, jolla on useita eri tyylejä, jotka kaikki näyttävät täysin erilaisilta? Haluaisitko, että voisit vain erottaa ne omille tuotesivuilleen, jotta useammat ihmiset näkevät kaikki tyylit? Tätä tapahtuu usein markkinarakoilla, kuten elektroniikassa, muodissa, kauneudessa ja muissa.

Onneksi on olemassa yksi todella yksinkertainen tapa tehdä tämä.

 1. Avaa dropshipping-sovelluksesi
 2. Napsauta Tuo luettelo
 3. Napsauta jaettavan tuotteen kohdalla Toiminto > Jaa tuote
 4. Kaikki tuotteet erotetaan omilta tuotesivuiltaan

Muista, että sinulla on nyt enemmän tuotteita, joista voit kirjoittaa ainutlaatuisia kuvauksia (jotta Google ei rankaisisi päällekkäisestä sisällöstä). Se kuitenkin lisää todennäköisyyttä, että sinut löydetään orgaanisesti pitkän pyrstön avainsanoilla, koska olet jakanut tuotteet vastaavasti. Se myös helpottaa navigointia ja antaa asiakkaillesi mahdollisuuden löytää tuotteita, jotka muuten olisivat piilossa.

(PS eivät kaikki dropshipping-sovellukset tarjoa tätä ominaisuutta)

2. Hyödynnä AliScraper Chrome Extension -laajennusta

Voit asentaa ilmaisen AliScraper Chrome-laajennus helpottaaksesi AliExpressistä hankkimiesi tuotteiden tilausten täyttämistä.

Itse asiassa AliExpressin tuotteet voidaan tehdä AliScraperin sisällä. Näet AliExpress-tuotteiden tilaustiedot ja arvostelut sovelluksessa, mikä tarkoittaa, että siirryt AliExpressiin vain silloin, kun täytät tilauksesi – jolloin Chrome-laajennus tulee käyttöön.

3. Määritä seurantatiedot taustajärjestelmässä

Pommitetaanko sinua jatkuvasti kysymyksillä siitä, milloin tuotteet saapuvat? Voit määrittää työkalun antamaan asiakkaillesi heidän tarvitsemansa tilauksen toimitus- ja seurantatiedot.

🔥 Empfohlen:  Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Intian lentoteollisuudesta ja sen kehityksestä

Tärkeä huomautus mainita, että monet uudet dropshipping-myymälät unohtavat täyttää tilaukset takapäässä. Muista: tilauksen täyttäminen Shopifyssa ei täytä sitä missä tahansa käyttämässäsi dropshipping-sovelluksessa. Sinun on kirjauduttava sisään sovellukseen käsitelläksesi tilauksen, muuten heidän järjestelmänsä ei tunnista sitä.

Voit määrittää seurantatiedot ja tilauksen lähetystiedot niin, että ne toimitetaan asiakkaille automaattisesti, mikä vähentää tähän liittyen lähettämiesi sähköpostien määrää.

 1. Siirry dropshipping-sovellukseen
 2. Asetukset > Yhdistetyt kaupat > Kauppaasetukset > Yleiset-välilehti vieritä alas
 3. Lisää tämä linkki mukautetun toimituksen seuranta-URL-osoitteen alle: https://t.17track.net/en?nums=
 4. Varmista sitten, että Ilmoita asiakkaille tilauksen suorittamisesta -kohdassa on valintamerkki.

 5. Napsauta Tallenna asetukset
 6. Sitten sinun on vaihdettava oletusarvoinen sähköposti-ilmoitusmalli
 7. Siirry ensin kohtaan Shopify admin > Asetukset > Ilmoitukset > Toimitusvahvistus
 8. Korvaa kaikki Sähköpostiteksti (HTML) -ruudussa oleva koodi koodilla TÄSSÄ
 9. Näytä esikatselu
 10. Jos asiakas haluaa saada sähköpostin uudelleen, paina ‘Lähetä sähköposti uudelleen’ -painiketta Shopify > Tilaukset > asiakkaan tilaussivulla.
 11. Jos asiakas haluaa seurantatiedot ennen sen määrittämistä, sinun on siirryttävä dropshipping-sovellukseen > Tilaukset ja klikattava hänen tilauksensa kirjekuoripainiketta.

4. Kuinka estää toimittajia lähettämästä laskuja ja markkinointiesitteitä

Toimittaja ei tiedä, että toimitat tilauksen, ellet kerro heille. Saatuaan tilauksen he todennäköisesti olettavat, että kyseessä on uusi asiakas. Joten luonnollisesti he saattavat lähettää heille laskuja tai markkinointimateriaaleja. Mutta on olemassa tapa estää heitä tekemästä niin.

Jokaiselle toimittajalle voidaan lähettää mukautettu huomautus, joka estää laskujen ja muun markkinointimateriaalin lähettämisen asiakkaalle.

 1. Siirry dropshipping-sovellukseesi
 2. Napsauta Asetukset > Toimittajat > Mukautettu huomautus
 3. Voit lisätä laatikkoon tekstiä, jossa lukee “Hei, toimitamme tämän tuotteen dropshipping-toimituksella. Älä lisää tähän pakettiin laskuja, mainosmateriaalia tai merkkilogoja. Lähetä tämä paketti nopeasti varmistaaksesi liiketoiminnan jatkuvuuden. Kiitos! (sinun nimesi)”

Oberlo vinkkejä

5. Kuinka valita ePacket ensisijaiseksi toimitustavaksi

Haluatko, että tuotteesi toimitetaan asiakkaille halvimmalla ja nopeimmalla tavalla? ePacket-toimitus on yleensä suosituin dropshippereiden keskuudessa, koska tuotteesi voidaan toimittaa jopa viikossa. Keskimääräiset toimituskulut ovat yleensä alle 5 dollaria, mikä pitää kustannukset alhaisina ja toimita keskivertokuluttajan kannalta hyväksyttävämmällä aikavälillä.

6. Mitkä ovat parhaat maksuyhdyskäytävät maassasi?

Jokaisella maalla on omat maksuyhdyskäytävänsä, jotka toimivat niille parhaiten. Yhdysvalloissa PayPal on yksi suosituimmista maksuyhdyskäytävistä, mutta PayPal ei ole saatavilla kaikissa maissa. Onneksi Shopify on luonut luettelon saatavilla olevista suosituista maksuyhdyskäytävistä joka maa jotka voivat auttaa sinua löytämään parhaan myymälään.

7. Tuotteiden pudottaminen muille kuin Shopify-verkkosivustoille

Onko sinulla WordPress-blogi tai verkkokauppa toisella alustalla? Haluatko myydä tuotteita työkaluista, kuten DSers sen päällä? Onneksi DSersissä olevia tuotteita voidaan myydä muilla kuin Shopify-verkkosivustoilla yksinkertaisesti lisäämällä Shopify-ostopainike kyseisille sivustoille.

Osta-painike

The Osta-painike toimii WordPressissä, Squarespacessa, Tumblrissa, omalla verkkosivustollasi tai missä tahansa olet rakentanut yleisön. Kun lisäät Osta-painikkeen muuhun kuin Shopify-alustaan, hyödyt tuotesivuista, upotetusta ostoskorista ja turvallisesta kassalla. Sinun on seurattava tilauksia Shopify-hallintapaneelissasi. Sinun tarvitsee vain lisätä Osta-painike myymäläsi myyntikanavaksi käyttääksesi tätä kätevää ominaisuutta.

8. Kuinka vaihtaa toimittajaa samalle tuotteelle

Oletko törmännyt toimittajaan, joka ei vastannut odotuksiasi? Jos haluat vaihtaa toimittajaasi vaihtamatta tuotesivuasi, voit tehdä sen helposti dropshipping-sovelluksessasi.

 1. Siirry dropshipping-sovellukseesi
 2. Siirry tiettyyn tuotteeseen
 3. Napsauta Toiminto > Ohita tämä tuote
 4. Lisää Ohita kanssa -kohdassa linkki tuotteelle, jonka haluat korvata
 5. Napsauta Ohita

Tarkista vielä kerran, onko tämä vaihtoehto saatavilla dropshipping-sovelluksellesi, ennen kuin jatkat.

Auttoiko mikään näistä dropshipping-vinkeistä helpottamaan elämää dropshipperina? Kerro meille, mikä näistä vinkeistä on suosikkisi!