Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

8 paikkaa, joista saat ilmaisen matkapuhelimen (ja halvan tai ilmaisen palvelun)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 paikkaa, joista saat ilmaisen matkapuhelimen (ja halvan tai ilmaisen palvelun)

On hämmästyttävää, kuinka paljon matkapuhelimestasi voi tulla osa jokapäiväistä elämääsi.

Tiedän olevani ahkera puhelimen käyttäjä, mutta jopa minä yllätyin huomatessani, että käytän puhelintani tyypillisesti keskimäärin viisi ja puoli tuntia päivässä. Se on melkein kuin tekisi kokopäivätyötä puhelimen katselemisessa.

Vaikka et käyttäisi puhelintasi tuntikausia päivässä, niistä on tullut nykyajan elämän välttämättömiä työkaluja.

Matkapuhelimet ovat tehokkaita työkaluja, mutta ne eivät ole halpoja. Uusimmat älypuhelimet voivat maksaa 1 000 dollaria tai enemmän. Tämän lisäksi on kallis kuukausilasku, joka voi nousta perheelle satoihin dollareihin.

Kaikilla ei ole niin paljon rahaa käytettäväksi, eivätkä kaikki tarvitse uusinta laitetta. Joskus tarvitset vain toimivan puhelimen. Tässä on muutamia tapoja saada ilmainen tai halpa matkapuhelin ja matkapuhelinpalvelu.

8 paikkaa, joista saat ilmaisen matkapuhelimen

Vaikka et voi hankkia uusinta iPhonea ilmaiseksi, nämä palvelut voivat auttaa, jos tarvitset apua matkapuhelimen käyttöönotossa.

1. Lifeline-tuki

Lifeline Support on valtion rahoittama ohjelma, joka auttaa alentamaan matkapuhelimien kustannuksia henkilöille, jotka täyttävät vaatimukset. Jos täytät vaatimukset, saat vähintään 9,25 dollarin tuen kuukausittain matkapuhelinlaskuasi varten ja ilmaisen Android-älypuhelimen käytettäväksi.

Voit päästä tähän ohjelmaan täyttämällä jonkin seuraavista vaatimuksista:

 • Ansaitse alle 135 % liittovaltion köyhyyden määrästä vuosittain. 48 vierekkäisen osavaltion asukkaille tämä summa on 16 862 dollaria yhden henkilön kotitaloudelta.
 • Osallistu johonkin seuraavista ohjelmista:
  • SNAP (aiemmin ruokamerkit)
  • Medicaid
  • Lisäturvatulot
  • Liittovaltion julkinen asuntotuki
  • Veteraanien eläke ja perheetuus
  • Heimoohjelmat (liittovaltion tunnustamien heimomaiden asukkaille)

Vain yksi henkilö kotitaloutta kohden voi saada tukea, vaikka tukikelpoisia henkilöitä olisi useita.

Jos puhelinliittymäsi on alle 9,25 dollaria, tuki kattaa kaikki kustannukset.

2. Assurance Wireless

Assurance Wireless on osa Lifeline Assistance -ohjelmaa, ja voit käyttää tätä suunnitelmaa, jos olet oikeutettu Lifeline Assistance -ohjelmaan. Tällä sopimuksella saat rajoittamattoman määrän puheita ja tekstiviestejä sekä 2 Gt dataa kuukaudessa ilmaiseksi. Asiakkaat, jotka käyttävät Assurance Wirelessiä, voivat saada myös ilmaisen Android-puhelimen.

Jos haluat lisätä suunnitelmaasi lisädataa, voit rekisteröityä kuukausisopimukseen tai maksaa tiedoista käytön mukaan.

Kuukausittaiset datasuunnitelmat:

15 dollaria 2,5 Gt
20 dollaria 3 Gt
30 dollaria 6 Gt
40 dollaria 12 Gt

Pay as You Go:

$1 100 Mt
3 dollaria 500 Mt
5 dollaria 1 Gt
10 dollaria 2 Gt
20 dollaria 4 GIGATAVUA
30 dollaria 5 Gt

3. SafeLink Wireless

SafeLink Wireless on toinen palveluntarjoaja, joka tekee yhteistyötä Lifeline Assistance -ohjelman kanssa. Voit tuoda oman puhelimesi käytettäväksi palvelun kanssa tai hankkia ilmaisen Android-laitteen rekisteröityessäsi.

🔥 Empfohlen:  ChatGPT:n parhaat käytännöt

Jos olet oikeutettu Lifeline Assistance -palveluun, olet oikeutettu ilmaiseen SafeLink-palveluun. Saatavilla olevat suunnitelmat vaihtelevat sijaintisi mukaan.

Esimerkiksi Massachusettsissa äänikeskeinen suunnitelma tarjoaa 1 000 minuuttia ja 1 Gt dataa kuukaudessa. Tietoihin keskittyvä suunnitelma tarjoaa 350 puheminuuttia ja 2 Gt dataa. Kaliforniassa saat kuitenkin rajattomasti ääntä ja 3 Gt dataa. Jos käytät omaa puhelintasi, saat 4 Gt dataa.

Jos tuot oman puhelimesi yhteyden muodostamiseen sen sijaan, että hankit sellaisen ohjelmasta, saat 500 Mt:n bonuksen joka kuukausi

4. Craigslist

Jos et täytä ilmaista Lifeline-matkapuhelinta tai käytät mieluummin muuta vaihtoehtoa, käytettävissä on paljon muita vaihtoehtoja. Vaikka et todennäköisesti saa uusinta puhelinmallia, voit todennäköisesti löytää jotain, joka toimii.

Aloita katsomalla paikallista Craigslistiä nähdäksesi, onko joku järjestämässä pihamyyntiä tai haluaako joku erityisesti päästä eroon vanhasta puhelimesta. Usein Craigslistissa olevat ihmiset haluavat sinun maksavan puhelimesta, mutta voit aina kysyä, olisivatko he valmiita antamaan puhelimen mennä ilmaiseksi. He saattavat olla halukkaita antamaan sen sinulle, varsinkin jos puhelin on vaurioitunut tai ei toimi. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden saada ilmainen puhelin ja oppia joitain puhelimen peruskorjausstrategioita.

Kun teet ostoksen verkossa, varmista, että noudatat Internetin perusturvallisuussääntöjä, kun aiot tavata myyjän.

Aiheeseen liittyvät: 13 Craigslistin kaltaista sivustoa käytettyjen esineiden ostamiseen ja myymiseen

5. Tarjous

OfferUp on online-markkinapaikka, joka toimii paljon kuten Craigslist. Useimmat ihmiset, jotka julkaisevat asioita sivustolla, odottavat maksua, mutta jotkut ihmiset julkaisevat lahjoittamiaan asioita.

Voit aina neuvotella ihmisten kanssa, ovatko he valmiita luovuttamaan puhelimen ilmaiseksi, mikä voi toimia, jos puhelin on ollut saatavilla jonkin aikaa ilman ottajia.

6. NextDoor

NextDoor on sosiaalinen verkosto, joka yhdistää ihmiset, jotka asuvat samalla naapurustolla, ja auttaa heitä pitämään yhteyttä, vaihtokauppaa, kauppaa ja oppimaan paikallisista tapahtumista.

Kuten muissakin verkkoyhteisöissä, ihmiset julkaisevat asioita, joita he yrittävät myydä tai lahjoittaa. Pidä silmällä ihmisiä, jotka yrittävät päästä eroon vanhasta matkapuhelimesta, ja saatat olla onnekas.

7. Facebook Marketplace

Facebook Marketplace on Facebookin paikka myydä tai vaihtaa tavaroita. Voit tarkastella ystäviesi ja alueellasi asuvien ihmisten viestejä. Jos näet puhelimen, joka on noudettavissa, ota yhteyttä julisteeseen ja katso, voitko noutaa sen ilmaiseksi.

8. Älä osta mitään -ryhmiä

A Ei osta mitään -ryhmä on paikallinen yhteisö, joka rakentuu ajatuksen ympärille jakaa vapaasti omaavia asioita ja taitoja naapureiden kanssa. Ajatuksena on, että vaihtokaupan tai kaupankäynnin sijaan ihmiset tarjoavat muille asioita, joita he eivät tarvitse. Vastineeksi ihmiset, jotka tarvitsevat asioita, voivat saada ne ilman rahaa.

🔥 Empfohlen:  27 parasta työpaikkaa, joista maksetaan 200 000 vuodessa (Ultimate 2023 Guide)

Tämä on hyvä paikka etsiä ilmaista puhelinta. Se voi olla vanhempi tai siinä voi olla halkeamia näytössä, mutta se on silti varteenotettava vaihtoehto, jos tarvitset puhelimen.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka saada ilmaista tavaraa verkossa

Paikat, jotka tarjoavat ilmaisia ​​puhelimia, kun vaihdat tai lisäät linjan

Jos tarvitset uuden puhelimen, monet operaattorit tarjoavat aivan uuden puhelimen, kun teet sopimuksen heidän kanssaan. Nämä eivät ole uusimpia malleja, mutta ne riittävät useimpiin asioihin.

Sprintti

Sprint tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden saada ilmainen puhelin, jos vuokraat sellaisen, mikä tekee siitä hyvän tarjouksen pariskunnille, jotka haluavat saada saman puhelinliittymän. Jos rekisteröidyt Sprint Flexiin ja vuokraat LG V30+:n 18 kuukaudeksi, Sprint antaa sinulle toisen LG V30+:n ilmaiseksi.

Verizon

Kun vaihdat Verizoniin tai lisäät uuden linjan 24 kuukauden sopimuksella, Verizon antaa sinulle Alcatel AVALON V:n, Samsung Galaxy A10e:n tai Motorola Moto E6:n ilmaiseksi.

T-Mobile

T-Mobile antaa sinulle ilmaisen REVVLRYn, Samsung Galaxy A10:n tai Moto G Powerin, kun sitoudut T-Mobile-sopimukseen 24 kuukaudeksi. Jos sinulla on jo puhelin, voit vaihtaa sen alennukseen uuteen iPhoneen tai Androidiin.

AT&T

AT&T tarjoaa myös yhden ja yhden ilmaisen tarjouksen tietyille älypuhelimille, mukaan lukien iPhone 10 ja Samsung Galaxy Note10. Ollaksesi kelvollinen sinun on sitouduttava 24, 30 tai 36 kuukauden suunnitelmaan.

Mistä saada halpa (tai ilmainen) matkapuhelinpalvelu

Monet matkapuhelinoperaattorit tarjoavat halvan kuukausisuunnitelman joka tarjoaa sinulle tarvitsemasi palvelun.

FreedomPop

FreedomPop on ilmainen puhelinpalveluntarjoaja, jota kuka tahansa voi käyttää. Sinun ei tarvitse täyttää mitään kelpoisuusvaatimuksia rekisteröityäksesi. Tarvitset vain matkapuhelimen, mutta voit ostaa sellaisen alennuksella FreedomPopista.

Yrityksen tarjoama ilmainen suunnitelma sisältää 200 minuuttia ääntä, 500 tekstiä ja 500 Mt dataa. Jos haluat päivittää rajoittamattomaan puhe- ja tekstiviestipalveluun, voit maksaa 11 dollaria kuukaudessa. Rajoittamattoman puhe- ja tekstiviestin sekä 1 Gt:n tiedon saaminen maksaa 20 dollaria kuukaudessa.

Republic Wireless

Republic Wireless tarjoaa rajoittamattoman määrän puheita ja tekstiviestejä vain 15 dollarilla ja dataa 5 dollarin gigatavua kohti. Voit muuttaa suunnitelmaasi milloin tahansa, mutta sinua laskutetaan koko sopimuksesta, vaikka et käyttäisi kaikkia tietoja.

Google Fi

Google Fi tarjoaa kaksi pakettia: joustava ja rajoittamaton.

Joustotilaus veloittaa 20 dollaria rajoittamattomasta puhe- ja tekstiviestistä ja 1 dollarin käyttämästäsi 100 Mt:sta. Sinun ei tarvitse arvailla käyttöäsi ja valita datamäärää. sinua veloitetaan vain siitä, mitä käytät. Jos käytät yli 6 Gt kuukaudessa, laskusi raja on 80 dollaria, vaikka käyttäisit enemmän dataa.

Rajoittamaton paketti veloittaa 45–70 dollaria henkilöä kohden kuukaudessa rajoittamattomasta puheesta, tekstistä ja datasta. Sen mukana tulee myös 100 Gt pilvitallennustilaa jokaiselle jäsenelle.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä omia kesäisiä ihonhoitotuotteita

Ting

Ting veloittaa perushinnan 6 dollaria riviltä kuukaudessa. Tämän jälkeen voit valita suunnitelmaan lisättävien minuuttien, tekstien ja megatavujen tiedon määrän, jolloin voit mukauttaa suunnitelmaasi ja sen hintaa käyttötapoihisi.

TracFone

TracFone tarjoaa rajoittamattoman puhe- ja tekstiviestin sekä 1 Gt dataa 20 dollarilla kuukaudessa. Voit lisätä jopa 2 Gt ylimääräistä dataa hintaan 5 dollaria per Gt. Käyttämättömät tiedot siirtyvät kuukaudesta toiseen.

T-Mobile

T-Mobilen peruspaketti tarjoaa rajoittamattoman määrän puheita, tekstiviestejä ja dataa 60 dollarilla, mutta voit säästää valtavan summan laittamalla sopimuksellesi useita ihmisiä. Jos sopimuksessasi on esimerkiksi neljä henkilöä, säästät 30 dollaria henkilöä kohden, mikä tekee tästä paljon varsinkin raskaalle datan käyttäjille.

CellNUVO

CellNUVO on puhelinpalveluntarjoaja, jonka avulla voit pelata pelejä ja suorittaa tehtäviä pisteiden ansaitsemiseksi. Voit sitten käyttää näitä pisteitä kuukausittaisen laskun maksamiseen. Jos pystyt ansaitsemaan tarpeeksi pisteitä, voit kattaa koko laskusi, mukaan lukien puhelimen ostokulut.

Tämä tarkoittaa, että saat uuden puhelimen ja puhelinpalvelun ilmaiseksi.

Aloita lataamalla CellNUVO-sovellus. Kun olet ladannut sovelluksen, voit ansaita pisteitä katsomalla mainoksia ja täydentää tarjouksia, kuten lataamalla tiettyjä sovelluksia. Pisteitä voi lunastaa puheaikaan, tekstiviesteihin, dataan tai hyvityksenä puhelimen oston kuukausimaksuun.

Pisteiden ansaitseminen voi olla aikaa vievää, joten sinun kannattaa varmistaa, että käytät puhelintasi vain silloin, kun sitä tarvitset. Tämä voi auttaa sinua säästämään pisteitä, mikä on tärkeää, koska on usein aikaa vievää työskennellä saadakseen tarpeeksi pisteitä ilmaisen puhelimen saamiseksi. Haluat varmistaa, että käytät aikasi viisaasti ja hyödyt, ja näiden kahden välinen tasapaino on usein vaikeaa.

Aiheeseen liittyvä: 13 yritystä, jotka maksavat sinulle tiedoistasi

Sinun ei tarvitse kuluttaa satoja uuteen puhelimeen

Matkapuhelimet ovat kalliita, mutta ne ovat olennainen osa jokapäiväistä elämää. Vaikka et aio käyttää omaasi muuhun kuin puheluihin tai tekstiviesteihin, sellaisen saaminen voi tarjota mielenrauhaa.

Hyödynnä mahdollisuus saada ilmainen puhelin tarkoittaa, että saat välttämättömän työkalun maksamatta korkeaa hintaa.

Table of Contents