Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

8 parasta asiakaspalveluohjelmistovaihtoehtoa yrityksellesi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 parasta asiakaspalveluohjelmistovaihtoehtoa yrityksellesi

Asiakaspalvelu on yksi liiketoiminnan tärkeimmistä osista. Joten miksi kiinnittäisit siihen vähemmän huomiota kuin markkinointiin tai myyntiin? Aivan kuten luultavasti käytät digitaalisia työkaluja asiakkaiden ansaitsemiseen, sinun pitäisi myös hankkia asiakaspalvelualusta auttamaan sinua säilyttää niitä asiakkaita.

Mutta minkä tyyppisen työkalun yrityksellesi on parasta hankkia? Siellä on paljon asiakaspalvelutyökaluvaihtoehtoja. Onneksi olemme täällä auttamassa sinua rajaamaan luetteloa. Olemme koonneet alle kourallisen parhaita asiakaspalveluohjelmistovaihtoehtoja, joista voit valita.

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja, ja tilaa sitten Revenue Weekly -sähköpostiuutiskirjeemme – saadaksesi lisää huipputason digitaalisen markkinoinnin tietoja!

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

8 parasta asiakaspalveluohjelmistovaihtoehtoa yrityksellesi

Siellä on paljon asiakaspalvelualustoja, mutta vain kourallinen erottuu muista. Tässä on kahdeksan parasta asiakaspalvelutyökalua:

 1. Zendesk
 2. Freshdesk
 3. LiveAgent
 4. Zoho työpöytä
 5. Apua Scout
 6. HubSpot-palvelukeskus
 7. Salesforce Service Cloud
 8. Gorgias

Lue lisää saadaksesi lisätietoja jokaisesta!

1. Zendesk

Hinta: $19+ käyttäjää kohden kuukaudessa

Zendesk on asiakkaille suunnattu helpdesk-ohjelmisto. Mitä tuo tarkoittaa? Pohjimmiltaan Zendesk on työkalu, jonka avulla asiakkaasi voivat lähettää sinulle tukilippuja, kun heillä on ongelmia tuotteidesi tai palveluidesi kanssa. Se voi myös integroitua muihin työkaluihin ja tuottaa asiakaspalvelutietoraportteja.

Zendeskin painopiste on auttaa sinua keskittämään asiakasviestintäsi yhdelle alustalle. Tästä syystä se sopii hyvin yhteen muiden keskitettyjen työkalujen, kuten asiakkuuksien hallinnan (CRM) alustojen kanssa.

Zendesk tarjoaa muutamia erilaisia ​​suunnitelmia, joista voit valita sen mukaan, mikä on budjettisi ja mitä ominaisuuksia haluat.

2. Freshdesk

Hinta: $15+ kuukaudessa (ilmainen versio saatavilla)

🔥 Empfohlen:  Cult.fit – Kuinka tämä Intian johtava terveys- ja kuntoiluyritys ansaitsee rahaa?

Toinen parhaista asiakaspalvelutyökaluista on Freshdesk. Freshdesk tarjoaa pari eri versiota työkalusta. Yksi niistä on perustason helpdesk-työkalu, samanlainen kuin Zendesk. Toinen on monikanavainen asiakastukityökalu, joka voidaan integroida useisiin eri markkinointikanaviin.

Jos valitset monikanavaisen version, saat käyttöösi tekoälyominaisuuden, joka auttaa sinua vastaamaan asiakkaillesi. Helpdesk-versio on kuitenkin täysin hyödyllinen sinänsä. Voit jopa valita ilmaisen suunnitelman, jos sinulla on alle 10 asiakastuen edustajaa.

3. LiveAgent

Hinta: $15+ kuukaudessa (ilmainen versio saatavilla)

LiveAgent on työkalu, joka on suunniteltu auttamaan sinua yhdistämään asiakasviestintääsi. Sähköposti, sosiaalinen media, puhelut – ne kaikki yhdistetään tähän työkaluun. Voit tarkastella kustakin asiakastuen vuorovaikutusta koskevia tietoja samassa hallintapaneelissa.

LiveAgent tarjoaa myös ainutlaatuisen ominaisuuden – pelillistämisen. Asiakastuen edustajat voivat kilpailla ansaitakseen palkintoja työkalulla, mikä kannustaa heitä tarjoamaan laadukkaampaa asiakaspalvelua suuremmalle määrälle asiakkaita.

Kuten Freshdesk, LiveAgent tarjoaa ilmaisen paketin, mutta voit päivittää maksulliseen sopimukseen saadaksesi lisää ominaisuuksia.

4. Zoho-pöytä

Hinta: $14+ käyttäjää kohden kuukaudessa

Zoho tarjoaa useita erilaisia ​​työkaluja, ja yksi niistä on helpdesk-alusta, Zoho Desk. Tämä työkalu tarjoaa joitain samoja ominaisuuksia kuin muut tukipalvelun työkalut, kuten peruslipputoiminto. Mutta se sisältää myös ominaisuuksia, kuten:

 • Jaettu postilaatikko
 • Asiakaskeskustelu
 • Joukkueen ajan seuranta
 • AI-itsepalveluvaihtoehdot

Nämä ominaisuudet auttavat erottamaan Zohon joukosta. Muista kuitenkin, että kaikki nämä ominaisuudet eivät ole saatavilla halvimmassa paketissa. Päästäksesi joihinkin niistä, sinun on hankittava kalliimpi suunnitelma.

5. Auta Scoutia

Hinta: 20+ dollaria käyttäjää kohden kuukaudessa

Help Scout saattaa olla sinulle paras asiakaspalveluohjelmistovaihtoehto, jos olet kiinnostunut alustasta, jossa on paljon ominaisuuksia. Help Scout tarjoaa ominaisuuksia, kuten:

 • Asiakasprofiilit ja personointi
 • Edistynyt asiakaspalveluraportointi
 • Tallennetut vastaukset, joita voit käyttää yleisten ongelmien ratkaisemiseen
 • Ryhmäkohtaiset tukivaihtoehdot
🔥 Empfohlen:  7 parasta WordPress Affiliate Manager -laajennusta vuodelle 2023

Nämä ominaisuudet tekevät Help Scoutista arvokkaan työkalun mille tahansa yritykselle, vaikka – kuten muidenkin työkalujen kanssa – on syytä huomata, että jotkin näistä ominaisuuksista ovat saatavilla vain kalliimmilla sopimuksilla.

6. HubSpot Service Hub

Hinta: $45+ kuukaudessa (ilmainen versio saatavilla)

HubSpot tunnetaan enimmäkseen CRM-ratkaisustaan, mutta ne tarjoavat myös markkinointi- ja asiakaspalvelutyökaluja. Yksi näistä työkaluista on HubSpot Service Hub. Yksi tämän alustan parhaista asioista on, että perusversio on täysin ilmainen.

Tietysti voit hankkia maksullisen version käyttääksesi enemmän ominaisuuksia, mutta sinun ei välttämättä tarvitse. Pelkästään ilmainen versio sisältää ominaisuuksia, kuten:

 • Jaettu postilaatikko
 • Sähköpostimallit
 • Lippujärjestelmä
 • Chatbotit

Jos käytät jo HubSpotia CRM:näsi, tämä työkalu on loistava lisä tekniikkapinoasi. Ei ole yllättävää, että nämä kaksi työkalua integroituvat hyvin toisiinsa.

7. Salesforce Service Cloud

Hinta: $25+ käyttäjää kohden kuukaudessa

Aivan kuten HubSpot, Salesforce on yritys, joka tunnetaan parhaiten CRM:stä, joka tarjoaa myös asiakaspalvelutyökalun. Salesforce Service Cloudin avulla voit keskittää asiakastukiviestinnän yhteen työkaluun sähköpostista puheluihin.

Yksi Salesforce Service Cloudin kohokohdista on sen kyky integroida sujuvasti useiden eri alustojen kanssa. Erityisesti siinä on puhdas integraatio Slackin kanssa, mikä tarkoittaa, että voit hallita asiakasviestintää Slackin kautta sen sijaan, että sinun pitäisi aina mennä suoraan Salesforceen.

Valitsemastasi suunnitelmasta riippuen saatat saada lisäominaisuuksia, kuten tekoälyapua.

8. Gorgias

Hinta: 50+ dollaria käyttäjää kohden kuukaudessa

Viimeinen tämän luettelon parhaista asiakaspalvelutyökaluista on Gorgias. Gorgias eroaa muista tässä luetelluista työkaluista, koska sen tarkoituksena on yhdistää myyntisi ja asiakaspalvelusi.

Miten tämä toimii? Pohjimmiltaan Gorgias integroituu Shopifyn kaltaisiin alustoihin kerätäkseen asiakastietoja ja oppiakseen asiakkaistasi heidän aiemmasta vuorovaikutuksestaan ​​yrityksesi kanssa, mukaan lukien ostohistoriansa. Näitä tietoja käytetään sitten asiakastuen personoimiseen ja sen tehostamiseen jokaisen asiakkaan kannalta.

🔥 Empfohlen:  Aloittelijan 10 minuutin opas Googlen PPC-mainosten valloittamiseen

Gorgias tarjoaa myös monikanavaisia ​​asiakasviestintävaihtoehtoja, joiden avulla voit helposti tavoittaa asiakkaat ja käsitellä heidän huolenaiheitaan useiden kanavien kautta, aivan Gorgiasista.

Digitaaliset markkinointikampanjamme vaikuttavat parantuviin mittareihin sinun tulos.

Katso lisää tuloksia

WebFX on tuottanut asiakkaille seuraavat tulokset:

3 miljardia dollaria

Asiakastuloissa

7,8 miljoonaa

Johdot asiakkaillemme

5,2 miljoonaa

Asiakkaiden puhelut

Lue lisää WebFX:n asiakaspalvelusta ja markkinoinnista

Haluatko tietää lisää asiakaspalvelusta, markkinoinnista tai myynnistä? Olet tullut oikeaan paikkaan. Löydät paljon muuta hyödyllistä sisältöä täältä blogistamme ja muualta sivustoltamme. Voit myös tilata sähköpostiuutiskirjeemme, Revenue Weekly, saadaksesi lisää sisältöä suoraan postilaatikkoosi.

Lisäksi, jos haluat apua kohdeyleisösi saavuttamisessa ja myynnin kasvattamisessa, WebFX tarjoaa joukon huippuluokan digitaalisia markkinointipalveluita. Aloita palvelumme soittamalla 800-280-1062 tai ota meihin yhteyttä verkossa jo tänään!