Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

8 parasta Frase-vaihtoehtoa (2023 vertailu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 parasta Frase-vaihtoehtoa (2023 vertailu)

Frase tunnetaan tehokkaasta sisällön optimointi- ja tutkimusohjelmistostaan.

Alusta tarjoaa kaksi erillistä tuotetta: Frase Content ja Frase Answers. Jälkimmäinen on räätälöity chatbot, joka toimii verkkosivustollasi ja vastaa vierailijoiden kysymyksiin. Edellinen tarjoaa huippuluokan tekoälyn kirjoitustyökalut, jaettavat sisältöhousut ja intuitiivisen tekstieditorin.

Joten miksi etsiä Frasesta vaihtoehtoja?

Yksinkertainen: vertailemalla samanlaisia ​​markkinoilla olevia työkaluja voit merkitä muistiin kunkin ominaisuuden ja auttaa varmistamaan sinulle parhaan tarjouksen.

Mutta koska saatavilla on niin monia Frase-vaihtoehtoja, voi olla vaikeaa tunnistaa vakavia kilpailijoita ajanhukkaajilta.

Älä huoli; olemme turvassa. Tämä opas sukeltaa parhaisiin Frase-vaihtoehtoihin ja kattaa tärkeimmät ominaisuudet, edut ja haitat, hinnoittelun ja paljon muuta.

Aloitetaanpa.

Parhaat Frase-vaihtoehdot – yhteenveto

TL;DR:

 1. Surfer SEO on paras vaihtoehto Fraselle useimmille käyttäjille.
 2. Scalenut on ihanteellinen niille, jotka haluavat korvata sekä sisällön optimoinnin että tekoälyn kirjoitustoiminnot Frasessa.
 3. SE-sijoitus sopii parhaiten sisällöntuottajille ja yrittäjille, jotka tarvitsevat all-in-one SEO-työkalun, joka sisältää Frasen alustan kaltaisen sisällön optimoinnin.
 4. WriteSonic on paras niille, jotka tarvitsevat oman tekoälykirjoitustyökalun korvaamaan Frasen tekoälytoiminnot. Se integroituu hyvin Surfer SEO:n kanssa sisällön optimointia varten.

#1 – Surfer SEO

Surfer SEO on luotettava sisällön optimointityökalu, jossa on helppokäyttöinen sisältöeditori. Se tarjoaa tietoihin perustuvia analyyseja ja suosituksia, jotka parantavat sekä orgaanista liikennettäsi että sijoitustasi.

Sisältöeditorin käyttöliittymä on intuitiivinen – kirjoitat vain valitsemasi avainsanat ja SERP-paikan. Editori tarjoaa suositeltuja termejä, näyttää käyttäjien esittämiä keskeisiä kysymyksiä, linkkejä kilpailijoiden osiin ja ehdottaa hyödyllisiä otsikoita ja otsikoita.

Surfer antaa palautetta ja muokkauksia myös reaaliajassa; sisältöpisteet arvostelevat kappaleitasi pelillisellä tavalla, ja voit helposti mukauttaa tiettyjä arvoja – kuten sanamäärää sekä kappaleiden ja kuvien määrää – optimointiprosessin aikana.

Täällä on paljon mistä pitää.

Avainominaisuudet

Ohjelmiston tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • SERP-analysaattori – Tarjoaa tärkeitä näkemyksiä yli 500 muokattavissa olevalla elementillä. Mittaa sisältösi ensimmäisten 48 SERP-merkinnän perusteella.
 • Plagioinnin tarkistus – Äskettäin lisätty ominaisuus, jonka avulla voit nähdä plagioinnin tason paloina. Plagiointi korostetaan nopeasti punaisella.
 • Integraatiot – Tarjoaa yli kymmenen integraatiota, mukaan lukien Semrush, Jasper AI, WordPress, Google Docs ja Writesonic.

Hyödyt ja haitat

Edut Haitat
Helppokäyttöinen sisältöeditori Tekoälysuositukset eivät aina ole kieliopillisesti oikein
Tarjoaa hakemiston SEO kirjoittajista Ei ilmaista kokeilua
Sisällöntarkastustyökalu elvyttää vanhaa sisältöä
Ammattimainen ja oikea-aikainen tuki kojelautastasi

Hinnoittelu

Surfer SEO:lla on neljä päätasoa: Essential $89/kk, Advanced $179/kk ja Max $299/kk. Jokaisessa on tietty määrä sisällönmuokkausohjelmia ja ominaisuuksia.

Vuosittaiset alennukset ovat saatavilla. Ilmaista kokeiluversiota tai ilmaista suunnitelmaa ei ole.

Lue Surfer SEO -arvostelumme.

Lue Writesonic-arvostelumme.


#2 – Scalenut

Scalenut on sisällön kirjoitus- ja optimointityökalu, joka voi luoda artikkelin perushahmotelman muutamassa minuutissa.

SEO-tutkimusraportti luodaan ensisijaisesta avainsanastasi, kun luot uuden sisältöselosteen. Tiedot vertaavat kohdeavainsanaasi 30 parasta sivuun perustuen keskiarvoihin, kuten sanamäärä, kuvien keskimääräinen määrä ja hakukoneoptimoinnin kokonaispistemäärä.

Scalenutin tutkimusraportti sukeltaa jopa eniten siteerattuihin linkkeihin, NLP (Natural Language Processing) -avaintermeihin ja usein kysyttyihin kysymyksiin. Raportin osia voidaan sitten käyttää sisältöselosteen asettelun jäsentämiseen.

Cruise Mode on tekoälykirjoittaja, joka voi luoda nopeasti ensimmäisen luonnoksen artikkelistasi, vaikka on syytä mainita, että sinun on muokattava kappaletta (joskus huomattavasti) ennen kuin voit painaa julkaisua. Työkalu säästää aikaa sisällöntuotantoprosessin aikana ja voi lisätä kokonaistuotantoasi.

Avainominaisuudet

Työkalun tärkeimmät ominaisuudet ovat seuraavat:

 • Parafraasi – Toimii kirjoittamalla lauseen tai kappaleen uudelleen tekoälyllä.
 • Kopioi mallit – Tarjoaa yli neljäkymmentä mallia, jotka pitävät brändisi yhtenäisenä ja tehostavat digitaalista läsnäoloasi.
 • Avainsanojen suunnittelija – Tarjoaa aiheita kohdistettujen avainsanojesi perusteella ja sukeltaa mittareihin, kuten napsautuskohtaiseen hintaan, avainsanojen osuvuuteen ja avainsanojen määrään parantaaksesi ajankohtaista arvovaltaasi ja sijoitustasi.
 • Ammattitaitoinen tukitiimi – Sisältää laadukkaan asiakaspalvelun 24/7 live-chat-tuella, 1:1 ajoitetut esittelyt ja sähköpostituen.
🔥 Empfohlen:  Lopullinen opas täydellisen työnkuvauksen kirjoittamiseen

Hyödyt ja haitat

Edut Haitat
Mukana yli 36 markkinointi- ja SEO-työkalua Plagioinnin tarkistusohjelma, Copyscape, on saatavilla vain toisesta suunnitelmasta eteenpäin
Ilmaiset kokeilut, mukaan lukien mahdollisuus ajoitettuun esittelyyn asiantuntijan kanssa Hyvitystä ei ole saatavilla
Integroituu Semrushin, Copyscapen ja WordPressin kanssa AI ei tunnista tyyliä ja sävyä hyvin
Käyttää GPT-3:a ja omia AI- ja NLP-malleja

Hinnoittelu

Scalenut tarjoaa kolme ensisijaista tasoa: Essential hintaan 39 $ kuukaudessa, Growth 79 $ kuukaudessa ja Pro 149 $ kuukaudessa.

Kasvusuunnitelma sisältää rajoittamattoman määrän tekoälysanoja, 30 sivutarkastusta ja 30 SEO-artikkelia.

Seitsemän päivän kokeilujakso on saatavilla kaikissa suunnitelmissa.

Lue Scalenut-arvostelumme.


#3 – SE-sijoitus

SE-sijoitus on huippuluokan Frase-vaihtoehto, joka tarjoaa täyden valikoiman SEO-työkaluja, mukaan lukien käänteisen linkin tarkistuksen ja yli 3 miljardin avainsanan tietokannan.

Laadukkaiden linkkien saaminen toiselta sivustolta on ratkaisevan tärkeää hakukoneoptimoinnin menestykselle, koska se parantaa verkkotunnuksesi auktoriteettia. SE Rankingin käänteislinkkien tarkistus on erityisen hyödyllinen tässä, sillä voit nopeasti seurata saapuvia käänteisiä linkkejä sekä kilpailevien sivustojen linkkejä.

Käänteisten linkkien tarkistus tarjoaa useita keskeisiä mittareita, kuten verkkotunnuksen ja sivun luottamuksen, itse käänteisten linkkien tilan ja jopa korostaa uusia URL-osoitteita, jotta voit asteittain parantaa peliäsi.

Kuten Frase ja Surfer, SE Ranking tarjoaa tällä hetkellä myös AI-kirjoitusavustajan sisällöneditorissa kirjoitusprosessin nopeuttamiseksi. Voit valita 11 sävystä kohdeyleisöllesi sopivaksi.

Kaiken kaikkiaan SE Ranking tarjoaa täydellisen paketin.

Avainominaisuudet

Ohjelmiston tärkeimmät ominaisuudet ovat seuraavat:

 • Avainsana Rank Tracker – Tämä kattava moduuli seuraa avainsanasijoituksia Googlesta, Bingistä, Yahoosta ja YouTubesta.
 • SERP-tarkistus – Arvokkaita sivun (ja sivun ulkopuolisia) mittareita huippukilpailijoista.
 • Valkoinen etiketti – Voit mukauttaa alustaa ja lähettää raportteja oman SMTP-palvelimesi kautta.
 • Hallitse yhteisöjä – Yhdistä Facebook- ja Twitter-tilisi alustaan ​​ja pääset käsiksi tärkeisiin mittareihin sosiaalisen median markkinointistrategian päivittämiseksi.

Hyödyt ja haitat

Edut Haitat
Erinomainen kilpailijatutkimus Kohtuullinen oppimiskäyrä uusille tulokkaille
Sivulla oleva SEO-tarkistus ja pisteytys Agency-lisäosa on saatavilla vain Pro- ja Business-tason vuositilaajille
Helppo asennus – kaikki sisällön optimointityökalut ovat helposti saatavilla kojelaudalta Sisällönmuokkaus on lisämaksullinen
Integroituu Google Search Consolen (GSC), Google Analyticsin ja Zapierin kanssa

Hinnoittelu

SE Ranking tarjoaa kolme ydinsuunnitelmaa: Essential, Pro ja Business.

Essential-taso maksaa 49 dollaria kuukaudessa, Pro 109 dollaria kuukaudessa ja Business 239 dollaria kuukaudessa. Pro-suunnitelma tarjoaa rajoittamattoman määrän projekteja, sivujen seurantaa ja kolme käyttäjäpaikkaa.

Vuosittain tilaajille on tarjolla 20 %:n alennus.

Kaikki suunnitelmat sisältävät 14 päivän ilmaisen kokeilujakson.

Lue meidän SE Ranking-arvostelu.


#4 – Writesonic

Writesonic on innovatiivinen AI-kirjoitustyökalu, joka varustaa kirjoittajat ja sisältömarkkinoijat kaikella, mitä he tarvitsevat sisällön luomiseen.

Writesonic ei tuota pettymystä yli 80 GPT-4-tekniikalla toimivan tekoälyn kirjoitustyökalun ansiosta. Se sisältää nopean ja helpon blogitekstin ääriviivojen luomisen yksinkertaisesti valitsemiesi avainsanojen perusteella.

Kirjoituksen laatu on yleensä vaikuttava tekoälyn suhteen, vaikka joudutkin tekemään muokkauksia sisäänrakennetulla editorilla, joka toimii samalla tavalla kuin Google Docsin edistynyt versio.

Writesonic kattaa myös sivustosi kopion, hallitsee kaikkia sosiaalisen median näkökohtia ja on kustannustehokas useimmille.

Avainominaisuudet

Ohjelmiston tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • Hyödyllisiä integraatioita – Työkalu toimii Copyscapen, Grammarlyn, Zapierin, WordPressin, Semrushin ja Surfer SEO:n kanssa.
 • Aloitussivun generaattori – Tekoäly luo moderneja aloitussivuja minimaalisella panostuksella, mukaan lukien tekstirakenne.
 • Sovellus- ja tekstiviesti-ilmoitukset – Voit lähettää asiakkaillesi viestejä ja hälytyksiä, jotta he eivät jää paitsi. Muut sisällön optimointityökalut eivät aina tarjoa tätä.
 • ChatSonic – Writesonicin vastaus ChatGPT:hen; AI-käyttöinen chatbot GPT-4-tekniikalla, joka voi vastata kysymyksiin äänikomennolla, luoda taidetta ja kirjoittaa tekstiä. Sen mukana tulee hyödyllinen Chrome-laajennus.
🔥 Empfohlen:  Tekoälyn kiistat mainonnassa

Hyödyt ja haitat

Edut Haitat
Helppo navigointi ja liukas käyttöliittymä Ei vielä live-chat-tukea
Tukee yli 25 kieltä Ei optimoitu SEO:lle
Sisältää parafraasin, lauseen laajennuksen ja sisällön lyhentimen Vain mukautettu taso tarjoaa rajattomasti sanoja
Joustavuus muuttaa sanan laatua

Hinnoittelu

Writesonicin hinnoittelu alkaa Long-formista 19 dollarilla kuukaudessa, mutta nousee sanojen määrän, käyttäjien ja GPT-laadun perusteella: Premium, Superior ja Ultimate.

Pitkä lomake sisältää API-käytön, artikkelin uudelleenkirjoittimen ja ensisijaisen asiakastuen.

Mukautettu suunnitelma on käytettävissä, jos tarvitset rajoittamattoman määrän sanoja ja lisättyä laskutoimintoa; voit ottaa yhteyttä myyntitiimiin räätälöidyn tarjouksen saamiseksi.

On syytä mainita, että Surfer SEO on tehnyt yhteistyötä Writesonicin kanssa – kun kirjaudut ilmaiseen kokeiluversioon, voit myös kokeilla Surferia 1 dollarilla ensimmäisen kuukauden aikana.


#5 – WriterZen

WriterZen on luotettava SEO-työkalu, joka tarjoaa avainsanatutkimusta, nopeita aiheideoita ja auttaa tarkentamaan sisällön luomisprosessia.

WriterZenin aiheiden löytäminen kaventaa kaikki kirjoittamasi aiheet, luo uusia artikkelien otsikoita ja laajentaa olemassa olevia ideoitasi.

Avainsanatutkimuksessa voit tarkastella pistemäärää, joka kohdistaa pitkän pyrstön avainsanojen oikeisiin versioihin – pisteet määräävät valitun avainsanan mahdollisen sijoituksen. Lisäksi saatavilla on hyödyllisiä analytiikkaa, kuten napsautuskohtaista hintaa, hakujen määrää ja trendejä, ja ne ovat arvokkaita oivalluksia jatkuvalle strategiallesi.

Kun olet päättänyt avainsanasi ja teemasi, voit kirjoittaa suoraan editoriin, joka sisältää sivun arvosanat, jolloin voit helposti optimoida kappaleesi verkkoa varten.

Kaiken kaikkiaan se on edullinen vaihtoehto Fraselle.

Avainominaisuudet

Työkalun tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • Allintitle – Tämä mittari näyttää, kuinka moni hakutulos käyttää tarkkaa avainsanaasi artikkelien otsikoissa.
 • Aiheklusterit – Kun olet luonut luettelon tietyistä aiheista, työkalu skannaa kunkin aiheen 10 suosituinta hakusivua ja järjestää sitten sopivimmat avainsanat.
 • Ammattimainen tuki – Asiakaspalvelu on tehokasta, sekä lippujärjestelmä että sähköpostituki käsillä.
 • Läpinäkyvä tuotesuunnitelma – Asiakkaat voivat ehdottaa ideoita uusista ominaisuuksista, ja WriterZen tunnistaa käynnissä olevien projektiensa jokaisen vaiheen.

Hyödyt ja haitat

Edut Haitat
Laadukas avainsanatutkimustyökalu Käänteisiä linkkejä ei tällä hetkellä voi lisätä
Yli 70 AI-mallia AI-kirjoittajalta puuttuu tarkkuus verrattuna muihin markkinoilla oleviin työkaluihin
Tarjoaa 48 tunnin palautusajan minkä tahansa suunnitelman ostamisen yhteydessä
Upeita videotunteja YouTubessa

Hinnoittelu

WriterZen tarjoaa kolme ydinsuunnitelmaa: perushinta 39 dollaria kuukaudessa, vakiohinta 59 dollaria kuukaudessa ja Advanced 99 dollaria kuukaudessa. Kaikki vuosisuunnitelmat sisältävät 30 % alennuksen.

Standard-taso sisältää 75 päivittäistä avainsanaa, 8 000 tekoälyn kirjoitussanaa ja 70 sisältöalustaa.

Lisäksi on kaksi lisäosaa: jäsenpaikat 23 dollarilla kuukaudessa (per istuin) ja AI Assistant rajoittamattomalla AI-sanoilla hintaan 99 dollaria kuukaudessa.

Saatavilla on ilmainen 7 päivän kokeilu. Luottokorttitietoja ei vaadita.


#6 – kärjessä

Ylitys on laadukas, budjettiystävällinen vaihtoehto Fraselle ja sisältää sisällöneditorin, tekoälyn kirjoitusassistentin ja omistetun SERP-tutkimuksen.

Tekoäly pystyy luomaan ensimmäisen luonnoksen sisällöstä muutamassa minuutissa; käyttämällä valitsemaasi avainsanaa, se kitkee, analysoi ja kerää näkemyksiä 20 paremmalta sivulta ja tarjoaa yli 40 erilaista SERP-elementtiä.

Outranking sisältää kätevän otsikkogeneraattorin, ja jokainen otsikko muodostetaan liittyvien avainsanojen avulla, mikä auttaa lisäämään orgaanista liikennettäsi. Lisäksi voit yksinkertaisesti vetää ja pudottaa H2- ja H3-otsikot ääriviivoiksi.

Sivulla oleva SEO-algoritmi tunnistaa nopeasti tavoitteet ja arvostelee sitten kaiken sisältösi, ja vaihtoehto luoda tekoälyllä luonnostekstejä alusta alkaen säästää aikaa.

Pähkinänkuoressa: hyvä vaihtoehto, joka on katsomisen arvoinen.

Avainominaisuudet

Ohjelmiston tärkeimmät ominaisuudet ovat seuraavat:

 • Sisällön optimoija – Ratkaisee sisältöongelmasi sivun hakukoneoptimoinnin pisteytyksen avulla, joka määrittelee ja luettelee toiminnalliset tavoitteet sisällytettäväksi artikkeliisi.
 • Sisäiset linkit – Tekoäly tunnistaa samankaltaiset sanavalinnat ja ehdottaa linkkejä, jotka parantavat sijoitustasi (ja orgaanista liikennettä) aiempien artikkeleiden kanssa.
 • Avainsanojen seuranta – Voit nähdä avainsanasi sijoituksen reaaliajassa, vaikka olisit tehnyt parannuksia.
 • Hyödyllisiä integraatioita – Voit muodostaa yhteyden suoraan Grammarlyyn, WordPressiin ja Google Docsiin.
🔥 Empfohlen:  6 parasta VPN:ää Final Fantasy 14:lle vuonna 2023 (ilmainen ja premium)

Hyödyt ja haitat

Edut Haitat
Käyttää edistyneitä GPT-3- ja NLP-termejä Jyrkkä oppimiskäyrä aloittelijoille
Yksityiskohtainen sisältö lyhyt generaattori Asiakastuki on sekalaista
Tekoäly ymmärtää avainsanojen takana olevan käyttäjän tarkoituksen Ei ilmaista kokeilua
Facebook-yhteisöryhmä ja suorat (viikoittaiset) webinaarit

Hinnoittelu

Outranking tarjoaa neljä pääsuunnitelmaa: Starter 49 dollaria kuukaudessa, Solo 79 dollaria kuukaudessa, Pro 149 dollaria kuukaudessa ja yritys 219 dollaria. Jos valitset vuositilauksen, saat kaksi kuukautta taukoa.

Pro-taso sisältää rajoittamattoman tekoälyn, yhden tiimin jäsenen ja 20 artikkelia. Sisältöstrategian lisäosa on saatavilla hintaan 79 dollaria kuukaudessa.

Kokeiluversio on saatavilla 7 dollarilla, ja voit varata ilmaisen demon joukkueen kanssa.


#7 – Dashword

Dashword on virtaviivainen sisällön optimointityökalu, joka sisältää automaattiset avainsanaraportit, sisällöntiivistystyökalun ja metakuvausgeneraattorin.

Verrattuna Fraseen, työkalusta puuttuu ominaisuuksia, mutta se korvaa sen sujuvalla ja käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä. Kilpailijoiden pääpiirteissä olevat olennaiset tiedot löytyvät sisältöselosteesta, ja se on niin helppoa kuin vetää ja pudottaa siihen uusia osioita tarpeen mukaan.

Dashwordin editori tarjoaa reaaliaikaisia ​​ehdotuksia sekä arvioidut SEO-pisteet, jotka mukautuvat kirjoittaessasi. Siellä on myös luettavuuspisteet ja tavoitesanamäärä, jotta voit muokata kappaleitasi edelleen.

Lisäksi saat käyttöösi viikoittaiset automatisoidut avainsanaraportit, jotka näyttävät uusimman sisältösi mittaamisen, sekä mahdollisuuden seurata sivusi sijoitusta edetessäsi.

Kaiken kaikkiaan se on vähän piilotettu helmi.

Avainominaisuudet

Tämän työkalun tärkeimmät ominaisuudet ovat:

 • Sisällön optimoinnin tarkistus – Tarkistin käyttää valitsemaasi URL-osoitetta ja avainsanaa ja asettaa sen sitten hakukoneiden 10 parhaan hakutuloksen joukkoon tunnistaen vahvuudet, heikkoudet ja erot osissa.
 • Metakuvausgeneraattori – Tämä luo koneoppimisen avulla artikkelistasi sopivan kuvauksen, ja se tarttuu potentiaalisiin asiakkaisiin hyvän kirjan tapaan.
 • PASF työkalu – Tutkimustyökalu, jonka avulla voit nähdä, mitä muut etsivät Googlesta. Hyödyllinen uusille sisältöideoille.
 • Automaattinen sivun tuonti – Dashwordin indeksointirobotti tarkkailee sivustoasi ja lisää sivut automaattisesti tarpeen mukaan.

Hyödyt ja haitat

Edut Haitat
NLP saatavilla kaikissa suunnitelmissa Raportteja ei luoda heti
Reaaliaikainen sisällön arviointi ja palaute Äärimmäinen hyppy hinnoittelutasojen välillä ilman keskimääräisiä suunnitelmia
Artikkelien sisällön seuranta niiden julkaisun jälkeen Puuttuu ominaisuuksia
SEO sisällön optimointilisäosa Google Docsilla

Hinnoittelu

Dashword tarjoaa kaksi suunnitelmaa: Startup 99 dollaria kuukaudessa ja Enterprise 699 dollaria kuukaudessa. Vuositilauksen valitseminen antaa 20 % alennuksen kokonaishinnasta.

Startup-taso sisältää viisi käyttäjäpaikkaa, 20 sisältöraporttia ja 50 000 tekoälysanaa.

Ilmainen kokeilu on saatavilla; saat ilmaisen raportin rekisteröitymisen yhteydessä.


#8 – Sisällön harmonia

Sisällön harmonia on huippuluokan sisällön optimointityökalu, jossa on omistettu avainsanatutkimus, jaettavat sisältöhousut ja hakuaiheanalyysi.

Ohjelmiston avainsanaraportti jakautuu helposti tiivistettäviin osiin, jotka kattavat täydellisen aiheanalyysin huippukilpailijoihin, lähteisiin, kuva- ja videoanalyysiin ja muihin osiin.

Jokainen osio on selkeästi esitetty ja tarjoaa hyödyllistä tietoa käytettäväksi. Esimerkiksi kilpailijat-kohdasta löydät sisältöön perustuvan profiilin, joka sisältää pisteet, arvioidun liikenteen ja verkkotunnuksen auktoriteetin.

Mahdollisuus jakaa sisältöhousuja yhdellä painikkeella tekee asioista mahdollisimman vaivatonta, jaatpa sen editorin tai graafisen suunnittelijan kanssa.

Loistava työkalu sisällöntuotannon nopeuttamiseen.

Avainominaisuudet

Ohjelmiston tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • Sisällön lyhyt työnkulku – Joka kerta kun suoritat raportin, sinulla on pääsy standardoituun SEO-sisältömalliin, jossa on muokattavat esiasetetut kentät, sekä mahdollisuus lisätä nopeasti osia raportista esitteeseen.
 • Keskeiset integraatiot – Integroituu Notionin, Wordin ja Google Docsin kanssa helpottaakseen yhteistyötä.
 • Omistettu tukitiimi – Yhdistä live chatin kautta alustalla, täytä ohjelomake tai lähetä sähköpostia.
 • Ilmainen perehdytys – Jokainen suunnitelma tarjoaa ilmaisen perehdyttämisen ja koulutuksen, jotta sinä ja tiimisi pääset nopeasti käsiksi alustaan.

Hyödyt ja haitat

Edut Haitat
Yksityiskohtaiset resurssit oppaista ja videoista tuotepäivityksiin Ilmaista kokeiluversiota ei ole saatavilla
Huippuluokan avainsanatutkimus Ei auditointiominaisuutta
Tietojesi jakaminen asiakkaiden ja työtovereiden kanssa on helppoa Ei niin paljon ominaisuuksia kuin muut työkalut
Rajoittamaton määrä käyttäjiä kaikissa suunnitelmissa

Hinnoittelu

Content Harmony tarjoaa kolme pääpakettia: vakiohinta 99 dollaria kuukaudessa, Pro 299 dollaria kuukaudessa ja Enterprise alkaen 1000 dollaria kuukaudessa. Kaikki vuosisuunnitelmat sisältävät 10% alennuksen.

Vakiosuunnitelma sisältää 50 orgaanisen haun tarkoitusraporttia, 12 sisältöselostetta ja ilmaisen tiimikoulutuksen.

10 dollarin kokeiluversio on saatavilla vuodeksi ja täysi pääsy alustalle.


Parhaiden Frase-vaihtoehtojen löytäminen yrityksellesi

Tämä päättää luettelomme parhaista Frase-vaihtoehdoista.

Kaikki kahdeksan SEO-työkalua ovat loistavia haastajia, jotka oikein käytettynä nostavat yrityksesi uusiin korkeuksiin.

Tässä on yhteenveto neljästä suosituimmasta valinnastamme:

 • Surfer SEO on paras yleinen vaihtoehto Fraselle ja sisältää vastaavasti auditointityökalun sisällön parantamiseksi.
 • Scalenut on ihanteellinen niille, jotka haluavat korvata Frasen AI-sisällönkirjoitus- ja sisällönoptimointiominaisuudet.
 • SE-sijoitus on paras all-in-one-työkalu, joka sisältää kattavan avainsanatutkimuksen.
 • Writesonic on paras omistettu tekoälykirjoitustyökalu, joka on integroitu suoraan Surfer SEO:n kanssa sisällön optimointiin, ja Frase Answersin tavoin sillä on myös oma chatbot.

Ja jos haluat lisätietoja Frasesta, muista tutustua Frase-arvosteluumme.

Siinä kaikki, ihmiset. Kiitos lukemisesta!