Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

8 parasta ilmaista online-salkun hosting-sivustoa vuodelle 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 parasta ilmaista online-salkun hosting-sivustoa vuodelle 2023

Etsitkö edullista tapaa esitellä parasta työsi ja tehdä vaikutuksen mahdollisiin asiakkaisiin?

Digitaalinen portfolio on loistava tapa organisoida ja esitellä taitojasi ja kykyjäsi, vaikka sinulla ei olisi paljon kokemusta alaltasi. Asia on siinä, että hyvän digitaalisen salkun luominen pankkia rikkomatta voi olla vaikeaa. Puhumattakaan, markkinoilla on tarjolla runsaasti ilmaisia ​​​​vaihtoehtoja, joista valita.

Tässä viestissä jaan kanssasi parhaat ilmaiset online-salkkujen isännöintisivustot upean digitaalisen portfolion kasvattamiseen, jotta voit korostaa työsi ja herättää useiden asiakkaiden kiinnostuksen ilman, että sinun tarvitsee seuloa kaikkia vaihtoehtoja itse tai maksaa yksi senttiä.

Parhaat ilmaiset online-salkun hosting-sivustot

1. Crevado

Crevado on ilmainen ja helppokäyttöinen portfolion rakentaja, jonka avulla voit esitellä parhaat työsi kauniilla ja houkuttelevalla tavalla. Voit muokata portfoliotasi ja tehdä siitä todella ainutlaatuisen. Lisäksi se on täysin responsiivinen, jotta ihmiset voivat nähdä työsi riippumatta siitä, millaista laitetta he käyttävät.

Hyödynnä vedä ja pudota -käyttöliittymää kuvien, videoiden, äänitiedostojen ja muiden lataamiseen muutamassa sekunnissa.

Ilmaisen suunnitelman avulla voit isännöidä jopa 30 kuvaa ja luoda 5 galleriaa. Premium-paketilla saat käyttöösi ominaisuuksia, kuten salasanasuojauksen, PayPal-integroinnin ja sisäänrakennetun yhteydenottolomakkeen.

2. Portfolio

Portfolio, suunniteltu erityisesti suunnittelijoille, on täydellinen paikka ammattimaisen näköisen portfolion rakentamiseen. Siinä on ominaisuuksia, kuten kävijäarviot ja kommentit, valmiit mukautetut mallit, lokalisointi sisällön kääntämistä varten ja runsaasti isännöintitilaa – tarkkaan ottaen 10 Mt.

Portfoliopenin ilmaisella paketilla voit isännöidä jopa 10 taideteosta. Sijoita premium-suunnitelmaan ja hanki rajaton määrä taideteoksia sekä ominaisuuksia, kuten mukautettu logo, oma verkkotunnus, analytiikka, sivustokartta ja RSS-syöte.

3. Coroflot

Coroflot on työpaikkalista ammattilaisille eri aloilla, kuten muoti, 3D-mallinnus, arkkitehtuuri, kuvitus, graafinen suunnittelu ja paljon muuta. Lisäksi se antaa sinulle runsaasti tilaa jakaa työsi potentiaalisten työnantajien ja samanhenkisten ihmisten kanssa.

🔥 Empfohlen:  25 parasta sivustoa, kuten Alibaba, ostaa tai myydä tuotteita

Coroflotiin liittyminen on 100 % ilmaista. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä ja lähettää muutama näyte. Kun olet läpäissyt seulontaprosessin (projektiesi on täytettävä suunnittelukriteerit), voit luoda profiilin ja portfolion.

4. FolioHD

FolioHD on yksinkertainen portfolion isännöintisivusto, jonka avulla voit ladata kuvia Dropboxista, Instagramista, Google Kuvista ja muista. Sen mukana tulee valmiiksi suunniteltuja teemoja, jotka mukautuvat sisältöösi. Lisäksi saat salasanasuojauksen, mukautetun .com-verkkotunnuksen, kuvien suojauksen ja jopa analytiikkaa portfolion käyttäytymisen seurantaan.

FolioHD:n avulla saat lataustesi turvallisen isännöinnin ja 99,9 %:n käyttöaikatakuun.

FolioHD:hen liittyminen on ilmaista ja antaa sinulle mahdollisuuden käyttää 36 latausta, mutta voit päivittää ja käyttää premium-ominaisuuksia milloin haluat.

5. Flickr

Flickr on yksi maailman parhaista kuvien hallinta- ja jakamissovelluksista. Sen tavoitteena on varmistaa, että voit jakaa valokuvasi tärkeimpien ihmisten kanssa. Sen tarkoituksena on myös antaa sinulle helppo tapa järjestää valokuvat ja videot upeaksi portfolioksi.

Flickrin avulla voit ryhmitellä työsi sarjoiksi varmistaaksesi, että potentiaaliset asiakkaat voivat löytää ja nähdä tarkalleen mitä he etsivät.

Ilmaisella Flickr-tilillä voit ladata kuvia, lisätä otsikoita ja tunnisteita, katsella ja jakaa valokuvia ja luoda upean näköisen verkkosalkun.

6. Krop

Krop on ilmainen portfolion verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla voit esitellä työtäsi niin kutsutussa luovassa tietokannassa. Tämä tietokanta on työnantajille tarkoitettu hakutyökalu, jonka avulla he voivat hankkia kykyjä ja palkata luovia henkilöitä kuten sinä.

Lataa vain työsi, valitse valmiiksi tehty malli ja valitse toimialue vahvistaaksesi asemasi alallasi. Lisäksi voit valita sisäänrakennetuista verkkofonteista, näyttää julkaisuja Instagramissa ja jopa upottaa Google Analyticsin saadaksesi yksityiskohtaisia ​​liikenneraportteja.

Krop-peruspaketti antaa sinulle 10 kuvan rajan ja yhden valmiiksi suunnitellun mallin. Tarjolla on premium-paketti niille, jotka tarvitsevat enemmän latauksia ja ominaisuuksia.

🔥 Empfohlen:  Osta TikTok-seuraajia UK: 5 parasta sivustoa vuonna 2023

7. Adobe Portfolio

Adobe Portfolio on ainutlaatuinen siinä mielessä, että sen avulla voit luoda täysimittaisen portfoliosivuston tai yksisivuisen verkkosivuston korostaaksesi parasta työtäsi. Portfoliosi sisältää kokoelmasi ja yhteyssivun, jotta ihmiset voivat ottaa yhteyttä.

Voit luoda rajattoman määrän sivuja helposti mukautettavien teemojen avulla, sisällyttää portfolioosi oman verkkotunnuksesi, käyttää tuhansia Adobe Fontteja ja jopa suojata työsi salasanalla.

Vaikka Adobe Portfolio on ilmainen, se on ilmainen vain, jos sinulla on Creative Cloud -tilaus. Joten niille, jotka käyttävät yli 20 sovelluksen kokoelmaa, tämä on varastettu sopimus.

8. Journo Portfolio

Journo Portfolio on joustava editori, jonka avulla voit luoda monisivuisia, moniosaisia ​​portfoliosivustoja, joissa on sisäänrakennettu varmuuskopiointitoiminto, joten et koskaan menetä työtäsi. Voit halutessasi käyttää omaa mukautettua verkkotunnustasi, integroida Google Analyticsin, suojata portfoliosi salasanalla ja jopa näyttää sosiaalisen median ja virallisten verkkosivustojen linkit portfoliossasi ohjataksesi liikennettä muualle.

Ilmainen Journo Portfolio sisältää jopa 10 artikkelia, mukautetun kotisivun ja Journo Portfolio -verkkotunnuksen. Jos haluat enemmän ominaisuuksia, sinun on investoitava premium-sopimukseen.

Käärimistä

Ja siinä se on! Parhaat online-portfolion isännöintisivustot, jotka esittelevät parasta työtäsi potentiaalisille asiakkaille, työnantajille ja uskollisille seuraajille.

Ihmisille, joilla on tiukka budjetti ja jotka tarvitsevat yksinkertaisen paikan luovien töidensä isännöintiin, ilmaisen online-salkunhosting-sivuston käyttö on paras tapa edetä.

Sinun kannattaa valita sellainen, jossa on tarvitsemasi ominaisuudet, kuten kävijäarviot ja kommentit (Portfolio), työpaikkalista, jolla saat työsi näkymään ja itsesi palkkaamaan (Krop) tai jopa valmiiksi suunniteltuja teemoja, jotka mukautuvat työhösi (FolioHD).