Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

8 parasta otsikkoanalysaattorityökalua, jotka auttavat houkuttelemaan lisää liikennettä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 parasta otsikkoanalysaattorityökalua, jotka auttavat houkuttelemaan lisää liikennettä

Kirjoittajat valittavat usein epäonnistuneesta sisällöstään. Mutta entä jos sanomme, että se ei ehkä ole kirjoittajan sisältö, kun taas sisällön otsikot ovat syy sisällön huonoon toteutukseen?

Ymmärretään tämä otsikoiden 80/20-säännöllä. Tiesitkö, että 8 ihmistä 10:stä vain analysoi otsikot ja päättää sitten, haluaako he lukea sisältöä vai ei, kun taas vain 2 ihmisestä 10 lukee sisältöäsi?

Hyvin ensivaikutelma mistä tahansa kirjoituksesta on sen otsikko. Siksi kirjoittajien tulee aina kiinnittää erityistä huomiota otsikoiden sisällön laadun parantamiseen. Kiinnostavan otsikon kirjoittaminen voi kuitenkin olla haastavaa, ja joskus on vaikea tietää, mistä aloittaa. Siellä otsikko-analysaattorityökalut Tule sisään. Nämä työkalut voivat auttaa sinua arvioimaan otsikoidesi tehokkuutta ja antamaan palautetta niiden optimoimiseksi menestykseen.

Tässä blogissa tutkimme joitain parhaista saatavilla olevista otsikkoanalysaattorityökaluista, mukaan lukien niiden ominaisuudet, edut ja miten ne voivat auttaa sinua parantamaan kirjoitustaitojasi ja luomaan kiinnostavampaa sisältöä. Olitpa bloggaaja, sisältömarkkinoija tai kirjoittaja, nämä työkalut voivat auttaa sinua viemään otsikkokirjoituksen uudelle tasolle ja erottumaan joukosta täpötäydessä digitaalisessa ympäristössä.

Katsotaanpa, mitä nämä työkalut ovat, ja tutkitaan niiden ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Se on artikkelin otsikko, joka herättää yleisön huomion ja erottaa sen muista. Alla on luettelo parhaista työkaluista, joilla voit analysoida otsikoitasi ja joiden avulla voit saada parhaat mahdolliset tulokset sisällöstäsi:

CoSchedule Headline Analyzer

Yksi parhaat ilmaiset otsikkoanalysaattorit kysytty on CoSchedule Headline Analyzer. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa otsikko annettuun tilaan, CoSchedule hyödyntää automaattisesti kaikkia otsikkoa koskevia arvokkaita oivalluksia. Tämä työkalu analysoi otsikot ja antaa sinulle pistemäärän 100 tekijöiden, kuten pituuden, sanatasapainon, tunteen ja muiden tekijöiden perusteella. Se tarjoaa myös ehdotuksia otsikoidesi parantamiseksi. Se esittelee myös yleiset SEO-pisteet ja otsikon suorituskykypisteet.

Erottuvat ominaisuudet:

 • Sanapankin ehdotukset sisältävät yleisiä sanoja, epätavallisia sanoja ja tunnesanoja, jotka voivat toimia hyvin hakukoneoptimoinnissa.
 • Näyttää otsikon sanojen määrän, merkkien määrän ja luettelotyypin, jonka alle otsikko kuuluu.
 • Se myös erottaa otsikon sen läpinäkyvyyden, selkeyden ja tunteiden perusteella varmistaakseen, että otsikko ei levitä ilkeää viestiä.
 • Se arvioi otsikon arvosanatasojen perusteella selvittääkseen, mille luokalle oppilaat pitävät otsikkoa sulavana.

Advanced Marketing Institute Headline Analyzer

Advanced Marketing Institute Headline Analyzer tunnetaan myös nimellä Emotional Marketing Value Headline Analyzer. Tosiasiallisten ihmisten tunteiden analysointi ja niiden tulkitseminen sisältöotsikon kautta voi tehdä ihmeitä sisältömarkkinoinnissasi. Siksi tämä työkalu antaa lisästressiä otsikon kautta havainnollistettujen tunteiden arvioinnissa. Voit yksinkertaisesti kirjoittaa otsikon tähän analysaattoriin saadaksesi parhaat tulokset.

Erottuvat ominaisuudet:

 • Se on paras työkalu tekstinkirjoittajille, jotka harjoittavat markkinointiaan tunteiden tai tunteiden perusteella.
 • Se antaa kokonaispistemäärän sen arvioimiseksi, onko otsikko saavuttanut tunnearvoa vai ei.
 • Se luokittelee sisällössä tulkitun tunteen tyypin. Esimerkiksi tämä sisällön otsikko luokitellaan henkisten tunteiden alle.
🔥 Empfohlen:  Blogin lisääminen Feedspotiin (vaiheittainen opas)

Sharethrough Headline Analyzer

Sharethrough Headline Analyzer ilmoittaa, että on monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon ja otettava huomioon otsikoita kirjoitettaessa. Se tarjoaa joukon ominaisuuksia, jotka tulisi sisällyttää otsikoihin, jotta se erottuu muista. Se esimerkiksi julkaisee näyttökertoja ja sitoutumispisteitä sekä useita ehdotuksia.

Tämä työkalu analysoi otsikot eri tekijöiden, kuten pituuden, rakenteen, kieliopin ja muiden perusteella. Se tarjoaa myös ehdotuksia otsikoidesi parantamiseksi ja houkuttelevuuden lisäämiseksi.

Erottuvat ominaisuudet:

 • Näyttää otsikon keskimääräiset laatupisteet, sitoutumis- ja ulkoasuasteet.
 • Otsikon vahvuuksien ja heikkouksien osoittaminen saa sinut tietoiseksi siitä, mitä kannattaa käyttää ja mitä ei, jotta otsikosta tulee vahva tulevaisuudessa. Jos esimerkiksi käytät passiivisia sanoja, kuten hämmentynyt, epäilevä, arvaa, ja melkein silloin se kuuluu heikkoudet-osion alle.
 • Se ehdottaa osia, joita voit lisätä otsikon laadun parantamiseksi, kuten julkkiksen nimen lisääminen tai sisällön tekstin sisällön pyytäminen.

Otsikko-analysaattori kirjoittamalla otsikoni isoilla kirjaimilla

Otsikko-analysaattori kirjoittamalla otsikoni isoilla kirjaimilla on yksi erinomaisista otsikoiden analysointityökaluista, joita sisällöntuottaja voi koskaan saada. Otsikon kokonaispistemäärän lisäksi tämä otsikko-analysaattori hyödyntää myös useita muita pisteitä, jotka selvittävät, pitäisikö otsikkoon lisätä jotain enemmän tai vähemmän. Työkalu tarjoaa myös ehdotuksia otsikon parantamiseksi, kuten tehosanojen lisäämiseen, luettavuuden parantamiseen ja isojen kirjainten säätämiseen.

Erottuvat ominaisuudet:

 • Se tarjoaa luettavuuspisteet, jotka osoittavat, että otsikko on ymmärrettävissä mille yleisöryhmälle.
 • Se tarjoaa Flesch-Kincaid Readability Score -pisteen ja tunnistaa myös lumikkosanat, voimasanat ja yleiset sanat lisäarviointia varten.
 • Se tarjoaa SEO-pisteitä sekä sana- ja merkkimäärän, jotka voivat toimia hyvin lähes kaikilla alustoilla, mukaan lukien Google, Facebook, Twitter, LinkedIn ja jopa sähköpostit.


MonsterInsightsin otsikkoanalysaattori

Toinen näkyvä työkalu luettelossa on MonsterInsightin otsikkoanalysaattori. Työkalu auttaa sinua lisäämään liikennettä ja saavuttamaan paremman sijoituksen hakutuloksissa auttamalla sinua kirjoittamaan houkuttelevimmat SEO-otsikot. Työkalu kertoo otsikostasi arvioimalla sen asteikolla 1-100 ja tarjoaa samalla parannusehdotuksia.

Erottuvat ominaisuudet:

 • Se analysoi otsikkosi sanamäärän, merkkimäärän ja sanatasapainopisteiden perusteella.
 • Sen sanatasapainon ominaisuus analysoi otsikkosi neljän päätekijän perusteella. Nämä ovat voimasanoja, tunnesanoja, yleisiä sanoja ja epätavallisia sanoja.
 • Sen avulla voit analysoida otsikkosi tunnelmaa, olipa se negatiivinen, positiivinen tai neutraali.
 • Sen avulla voit myös nähdä haun esikatselun siitä, miltä otsikkosi näyttäisi Googlen hakutulossivulla.
 • Integrointi WordPressin kanssa.
 • Se pystyy analysoimaan otsikoita eri kielillä, mukaan lukien englanti, espanja, ranska ja saksa.
🔥 Empfohlen:  Chevronin menestystarina – Kuinka tämä energiajätti laajensi kasvuaan vuosien varrella

Blogi Tietoja kirjoittaja IMPACT

Powered by IMPACT, Blogi Tietoja ehdottaa SEO-ystävällisiä otsikoita, jotka tulkitsevat blogin tyyppiä. Se on taipuvaisempia luomaan uusia otsikoita useiden parametrien perusteella. Se tarjoaa erilaisia ​​kehotteita ja ehdotuksia, jotka inspiroivat kirjoittamistasi ja auttavat sinua luomaan sisältöä, joka resonoi yleisösi kanssa.

Sinun tarvitsee vain laittaa avainsana täytä tyhjät kohdat -osioon. Sen jälkeen BlogAbout tulee luoda joukon otsikoita minuutissa blogisi avainsanan perusteella. Lisäksi voit jopa päivittää sivun saadaksesi lisää valinnaisia ​​otsikoita, jos et ole tyytyväinen esitettyihin otsikoihin.

Erottuvat ominaisuudet:

 • Se luo sekalaisia ​​nimikkeitä useiden tekijöiden ja näkökohtien perusteella.
 • Se luokittelee otsikot useisiin osiin, joissa tulkitaan erilaisia ​​mielipiteitä.
 • Se auttaa ihmisiä ymmärtämään, mitä kirjoittaa ja mihin avainsanoihin heidän tulisi kohdistaa antamalla ehdotuksia.
 • Se integroituu HubSpot-alustan kanssa.

Portentin sisältöideoiden luontiohjelma

Portentin sisältöideoiden luontiohjelma voi hyödyntää otsikoita sisällölle, blogikirjoituksille, videoille tai podcasteille. Tämä huippuluokan otsikkoanalysaattorityökalu tunnetaan hyvin, erityisesti luovien otsikoiden luomiseen. Työkalu luo otsikoita ja ideoita, jotka ovat usein humoristisia ja odottamattomia, ja rohkaisevat käyttäjiä ajattelemaan laatikon ulkopuolelta ja tutkimaan uusia ideoita ja konsepteja. Joten jos aiot kehittää viihdettä tai hauskaa ja mukaansatempaavaa sisältöä, Portent Headline Analyzer voi toimia sinulle hyvin.

Erottuvat ominaisuudet:

 • Työkalussa on yksinkertainen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, jonka avulla käyttäjät voivat luoda uusia ideoita nopeasti ja helposti.
 • Ideat tallennetaan automaattisesti historiaan myöhempää tarkastelua varten.
 • Luodut otsikot ovat aina virkistäviä ja kiehtovia, jotka kiinnittävät nopeasti lukijan huomion.
 • Käyttäjät voivat syöttää avainsanoja ja aiheita luodakseen uusia ideoita, jotka liittyvät heidän kiinnostuksen alaansa tai asiantuntemukseensa.

Vastaa Yleisölle

Kuten nimikin kertoo, Vastaa Yleisölle vastaa yleisölle otsikon tehokkuudesta useiden näkökohtien perusteella. Se esittää ehdotuksia otsikoksi prepositioiden, kysymysten, vertailujen ja aakkosjärjestyksessä.

Answer The Public on suosittu avainsanatutkimustyökalu, jota voidaan käyttää myös otsikkoanalysaattorina. Työkalu auttaa sisällöntuottajia luomaan ideoita sisällölleen analysoimalla hakukyselyitä ja ehdottamalla aiheeseen liittyviä aiheita ja kysymyksiä, joita ihmiset etsivät. Työkalu antaa pisteet sen perusteella, kuinka hyvin otsikko toimii, ja ehdottaa parannuksia, jotka voivat tehdä otsikosta tehokkaamman ja kiinnostavamman.

Erottuvat ominaisuudet:

 • Se tulkitsee ehdotuksensa helposti sulavien kuvien avulla.
 • Se järjestää avainsanat ja otsikkosuositukset a:sta z:hen.
 • Se tarjoaa useita tuloksia vertailujen, prepositioiden ja kysymysten perusteella.

Johtopäätös

Siksi tässä kaikessa oli kyse parhaat työkalut otsikoidesi analysointiin vuonna 2023. Otsikon analysointityökalun avulla voit luoda tehokkaampia otsikoita, jotka houkuttelevat lukijoita ja lisäävät sitoutumista. Jokaisella työkalulla on oma merkityksensä ja erikoisuutensa. Analysoimalla otsikoidesi eri näkökohtia, kuten pituutta, sanavalintaa, emotionaalista vetovoimaa ja rakennetta, nämä työkalut voivat tarjota ehdotuksia ja palautetta kirjoitustaitosi parantamiseksi ja sisällön optimoimiseksi menestykseen. Sinun tarvitsee vain valita markkinaraon tyyppi ja valita otsikon analysointityökalu sen mukaisesti.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä väärennetty Snapchat-tili

Esimerkiksi Portentin Content Idea Generator on hauskoja ja kiinnostavia blogiviestejä varten, kun taas teknisen sisällön otsikot voidaan arvioida CoSchedule Headline Analyzerin avulla. Valitsemalla sopivat SEO-ystävälliset otsikot hallitset varmasti sisällön tehokkuustilastot ja hallitset sisältöä jokaisessa hakukoneessa.

UKK

Mikä on otsikkoanalysaattori?

Otsikko-analysaattori, kuten nimestä voi päätellä, analysoi otsikot. Se yksinkertaisesti analysoi otsikkoasi ja antaa oivalluksia sen luettavuudesta, hakukoneoptimoinnista ja mielipiteistä. Otsikkoanalysaattori korostaa ei-toivotut sanat ja tarjoaa parannusehdotuksia.

Mitkä ovat parhaat otsikkoanalysaattorityökalut?

Jotkut parhaista työkaluista otsikoiden analysointiin ovat:

 • CoSchedule Headline Analyzer
 • Advanced Marketing Institute Headline Analyzer
 • Sharethrough Headline Analyzer
 • Otsikko-analysaattori kirjoittamalla otsikoni isoilla kirjaimilla
 • MonsterInsightsin otsikkoanalysaattori
 • Blogi Tietoja kirjoittaja IMPACT
 • Portentin sisältöideoiden luontiohjelma
 • Vastaa yleisölle

Kuinka voin luoda houkuttelevan otsikon?

Seuraavassa on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua luomaan houkuttelevan otsikon:

 • Käytä voimasanoja ja vältä hämmentäviä sanoja
 • Luo sopiva sanatasapaino
 • Valitse oikea tunne
 • Yritä pitää se alle 60 merkkiä
 • Pyri aina 70+ otsikkoon

Mitä etuja otsikkoanalysaattorityökalun käytöstä on?

Otsikon analysointityökalun avulla voit luoda tehokkaampia otsikoita, jotka kiinnittävät lukijoiden huomion ja luovat sitoutumista. Se voi myös auttaa sinua parantamaan kirjoitustaitojasi antamalla palautetta otsikoidesi eri näkökohdista, kuten pituudesta, sanan valinnasta ja tunnepitoisuudesta.

Voiko otsikkoanalysaattorityökalu taata sisällöni onnistumisen?

Ei, otsikoiden analysointityökalu ei voi taata sisältösi menestystä. Vaikka se voi tarjota hyödyllisiä ehdotuksia ja oivalluksia, sisältösi menestys riippuu viime kädessä monista tekijöistä, kuten yleisöstäsi, aiheestasi ja kirjoituksesi laadusta.

Voidaanko otsikko-analysaattorityökaluja käyttää sosiaalisen median viesteissä?

Kyllä, monia otsikoiden analysointityökaluja voidaan käyttää sosiaalisen median viesteissä.

Mitä tekijöitä otsikko-analysaattorityökalut yleensä arvioivat?

Otsikon analysointityökalut arvioivat yleensä sellaisia ​​tekijöitä kuin pituus, sanavalinta, emotionaalinen vetovoima, rakenne, luettavuus ja avainsanojen käyttö.