Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

8 parasta paikkaa Pokemon-korttien irtomyyntiin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 parasta paikkaa Pokemon-korttien irtomyyntiin

Oletko kerännyt Pokemon-kortteja vuosia ja on aika myydä ne irtotavarana? Useimmat keräilijät hankkivat paljon yhteisiä kortteja, jotka eivät välttämättä ole paljon arvokkaita yksittäin, mutta jotka kannattaa myydä suurena.

On olemassa useita kaupankäyntikorttikauppoja, jotka ostavat Pokemoneja irtotavarana kilpailukykyiseen hintaan. Tämän seurauksena voit pienentää kokoelmasi kokoa ja ansaita ylimääräistä rahaa vaivannäölläsi.

Missä myydä massa Pokemon-kortteja

On helppo verrata Pokemon-korttien nykyisiä myyntihintoja verkossa. Voit saada alustavan tarjouksen useista myyntipisteistä löytääksesi parhaan tarjouksen ennen kuin lähetät kokoelmasi.

Tietyissä tilanteissa on mahdollista myös myydä korttejasi paikallisesti.

1. Cape Fear Games

Cape Fear -pelit ostaa vintagea ja modernia Pokemonia irtotavarana mintussa tai lähes uudenveroisessa kunnossa. Sarjasta riippuen saatat joutua myymään jopa 1 000 korttia kerrallaan.

Onneksi useimmat korttityypit voidaan myydä yksittäin, mutta enimmäismyyntimäärää voidaan soveltaa. Joten esimerkiksi voit myydä jopa 30 Secret Rares -sukupolvea, mutta jopa 5 000 irtotavarana Pokemon GX- tai Mega EX -sukupolvea.

Tämä kauppias tekee Pokemon-korttien myymisestä helppoa käteisellä. Voit saada 30 % suuremman voiton pyytämällä kauppasaldoa.

Voit lähettää korttisi postitse tai jättää ne Wilmingtonissa, NC:ssä sijaitsevaan myymälään.

Maksuvaihtoehtojasi ovat:

 • Käteinen (vain myymälässä suoritettavat maksut)
 • Sekki (vähintään 10 dollaria)
 • PayPal (3–5 %:n maksu koskee)
 • Kauppasaldo (saa 30% bonusta)
 • MTGOTraders Credit (20% bonus)

Kortista riippuen voit ansaita 0,01–1 dollaria per kortti. Joukkoerillä 1 000 korttia voi ansaita jopa 15 dollaria muualla kuin kaupassa.

2. eBay

Sinulla saattaa olla helpompaa myydä suuria Pokemon-eriä eBay koska et ole rajoittunut kaupan nykyiseen ostolistaan. Tämän seurauksena sinulla on enemmän joustavuutta myymiesi tuotteiden ja hintapyyntöjen suhteen.

Useita eBayssa myynnin etuja ovat:

 • Voi veloittaa enemmän kuin myyjän takaisinostohinnat
 • Valitse kiinteähintaiset tai huutokauppalistaukset
 • Vastaanota tarjouksia potentiaalisilta ostajilta
 • Voidaan myydä useita tontteja yhdelle ostajalle

Mahdollisuus ansaita enemmän voittoa on yksi parhaista syistä harkita tätä alustaa. Sinun tulee kuitenkin huomioida toimituskulut ja noin 13 %:n myyjän palkkio hintapyyntöösi, jotta et menetä rahaa.

Muista liittää mukaan runsaasti kuvia ja yksityiskohtainen kuvaus löytääksesi kiinnostuneita ostajia. Voit myös tarjota paikallisen noudon säästääksesi toimituskuluissa.

3. Facebook Marketplace

Pokemon-korttien massamyynti paikallisesti Facebook Marketplace voi auttaa sinua ansaitsemaan enemmän, koska et ole toimituskulujen tai transaktiomaksujen alainen.

🔥 Empfohlen:  100 podcastin nimiideaa uudelle podcastillesi

Saatat myös pystyä myymään kokoelmasi nopeammin, koska sinun ei tarvitse odottaa korttiliikkeen käsittelyä ja tarkastusta.

Vaikka monet yhdistävät tämän sosiaalisen median alustan paikalliseen myyntiin, voit myös tarjota tuotteidesi toimitusta. Valitettavasti toimitusta edellyttävistä myynneistä peritään 5 %:n myyjämaksu (vähintään 0,40 dollaria).

Markkinat ja paikalliset osto- ja myyntiryhmät ovat vain yksi tapa ansaita rahaa Facebookin avulla.

4. Full Grip -pelit

Full Grip -pelit hyväksyy yleiset ja harvinaiset kortit 1000 kortin erässä. On myös mahdollista myydä harvinaisia ​​kortteja ja arvosteltuja kortteja yksitellen.

Joitakin Pokemon-sarjoja, joita kannattaa harkita myytäväksi täällä, ovat:

 • Hahmo Harvinainen ja Radiant Harvinainen
 • Kruunu Zenith Galarian
 • Käänteinen folioenergia
 • Käänteinen Holo

Voit odottaa ansaitsevan 0,05–0,25 dollaria per kortti käteismaksuilla PayPalilla tai sekillä. Kun valitset kauppaluoton, voit ansaita 30 % bonuksen.

Myyjien on postitettava tuotteensa lajittelua varten, vaikka paikalliset palautukset Ohion Akronin myymälään ovat tervetulleita.

5. Safari Zone -keräilykohteet

Safari Zone ostaa irtotavarana Pokemon-kortteja, mutta myöntää vain myymäläluottoa. Siksi harkitse erilaista käteismaksupaikkaa.

Joitakin myynnin perusvaatimuksia ovat:

 • Korttien tulee olla englanninkielisiä
 • Lähes minttu kunto tai parempi
 • Aito (MM-kortteja ei hyväksytä)
 • Täytyy olla EX-sarja tai uudempi (julkaisija The Pokemon Company)

Useimmat korttityypit ansaitsevat 0,02–0,08 dollaria senttiä kukin. Tietyt kuvioidut taidekortit voivat ansaita jopa 0,50 dollaria kukin. Viralliset Pokemon Pins -merkit voivat ansaita 0,25 dollaria.

Toisin kuin jotkut jälleenmyyjät, sinun ei tarvitse odottaa ostoluettelosi hyväksymistä ennen sen lähettämistä. Sen sijaan voit postittaa kokoelmasi heti verkkolomakkeen lähettämisen jälkeen.

6. TCG-soitin

Voit helposti tavoittaa yksittäisiä keräilijöitä avaamalla TCGplayer-myyjätilin. Tällä verkkokauppapaikalla voit myydä erilaisia ​​kaupankäyntikorttipelejä, mukaan lukien Pokemon, Magic ja Yu-Gi-Oh! oman verkkokaupan kautta.

Tämä myyntialusta on yksi parhaista vaihtoehdoista eBaylle, koska se on erikoistunut keräilykortteihin. Tämä helpottaa ostajan löytämistä. Lisäksi ilmaiset myyjätyökalut voivat auttaa sinua määrittämään kilpailukykyisen myyntihinnan seuraamalla vastaavien tuotteiden historiallisia hintoja.

Listausmaksuja ei ole ja maksat noin 13 %:n maksun myydyistä tuotteista. Toimituskulut ovat ylimääräisiä, jos et vaadi ostajaa kattamaan näitä kuluja.

7. Top Cut Central

Top Cut Central ostaa tavallisia, harvinaisia ​​ja harvinaisia ​​Pokemon-kortteja irtotavarana. Voit vastaanottaa maksun PayPalilla tai myymäläluotolla.

🔥 Empfohlen:  9 parasta Amazonin arvostelukaupan sivustoa

Suunnittele ansaitsevasi 10 dollaria 1 000 yleisen ja harvinaisen kortin erää kohti. Harvinaisten korttien arvo voi olla 60–100 dollaria kerralla myyty tuhatta kohden.

Voit myös myydä yksittäisiä kortteja useilta sukupolvilta, kuten EX, GX ja VMAX.

Kauppias ilmoittaa, että useimmat tilaukset käsitellään viiden arkipäivän kuluessa. Tämä käsittelynopeus voi olla nopeampi kuin useat kilpailijat. Useimmissa tapauksissa enimmäisaika on seitsemän tai kymmenen päivää.

8. Peikko ja rupikonna

Löydät erilliset ostolistat yksittäisille Pokemon-korteille ja sinetöidyille tuotteille osoitteessa Peikko ja rupikonna. Hintavertailu lähes minttua ja uutta kuntoa laatu on myös mahdollista.

Yksi kaupan myyntiperiaatteista on, että vähintään 15 % kokoelmasta on oltava harvinaisia ​​kortteja. Tämä vaatimus koskee eriä, jotka sisältävät vain tavallisia ja harvinaisia ​​kortteja.

Lisäksi sinun ei tarvitse lajitella harvinaisuuden, sarjan tai painoksen mukaan. Tavallisesti myyjät haluavat joukkokokoelmasi lajiteltua tietyllä tavalla, jotta vältytään lajitteluviiveiltä ja ylimääräisiltä maksuilta.

Tilauksesi arvo on oltava vähintään 30 dollaria, jotta se voidaan maksaa sekillä tai PayPalilla. Pienemmät tilaukset saavat vain verkkosivuston hyvityksen.

Vinkkejä Pokemon-korttien joukkomyyntiin

Nämä käytännöt voivat auttaa sinua ansaitsemaan enemmän, koska sinulla on tarkka luettelo vakio- ja arvokorteistasi.

Lisäksi voit arvioida tarkasti kokoelmasi arvon.

Lajittele antiikki ja moderni

Jälleenmyyjät voivat hyväksyä vain uudempia sukupolvia, joilla voi olla suurempi kysyntä ja keräilyarvo. Esimerkiksi The Pokemon Companyn vuodesta 2003 lähtien julkaisemia joukkokorttisarjoja ostetaan todennäköisemmin.

Tämä ei tarkoita, että 1990-luvun vintage Pokemon -kortit olisivat arvottomia. Erityisesti harvinaiset ovat arvokkaita ja yksittäin myymisen arvoisia.

Tiedä kortin luokka

Useimmat ostolistat tarjoavat tarjouksen Near Mint -kuntoarvosta. Parhaan myynnin saavuttamiseksi kortin tulee olla samanlainen kuin pakkaus alun perin avattaessa.

Arvokkaiden korttien arvosteleminen ammattilaisen toimesta voi helpottaa kokoelmasi arvon arvioimista. Tämä lisävaihe voi olla sen arvoinen harvinaisille korteille, koska voit rakentaa luottamusta ostajien kanssa helpommin.

Lajittele kokoelman ja harvinaisuuden mukaan

Jos sinulla on useita vuosia tai sarjoja, luokittele arvalla helpottaaksesi lajittelua ja luokittelua, jos ostaja haluaa vain tietyt.

Useimmat kaupat arvioivat lajittelemattomien erien tarkastuksen ylimääräisestä käsittelyajasta vähintään 10 %:n maksun tai veloittaa tuntihinnan.

Korttien ryhmittely sukupolven mukaan on yksi askel arviointiprosessin virtaviivaistamisessa. Sinun tulee myös erottaa kokoelmasi yleiseen, harvinaiseen ja harvinaiseen.

🔥 Empfohlen:  Google-sijoituksesi logiikka 🤔

Tutki verkkosivustojen ostolistoja

Useimmat kaupankäyntikorttiliikkeet julkaisevat nykyiset luettelot korteista, joita he ostavat parhaillaan suuria määriä. Nämä luettelot sisältävät alustavan tarjouksen, vähimmäismäärän ja takaisinostohinnan.

Vertaile hintoja nähdäksesi, mikä alusta maksaa eniten ja hyväksyy eniten korttityyppejä.

Harkitse myös käteisellä tai sekillä maksavia myyntipisteitä välttääksesi PayPalin käsittelymaksut, jotka useimmat kaupat maksavat myyjälle.

Sinulla saattaa olla arvokkaita kortteja, joita ei ole mainittu luettelossa. Tässä tilanteessa lähetä sähköpostia tai soita kauppiaalle nähdäksesi, ovatko he kiinnostuneita ostamaan.

Jos he ovat samaa mieltä, voit lähettää sen mukana lisätuloa varten. Muuten ostolistalla ulkopuoliset kortit eivät välttämättä kelpaa maksuun, vaikka niillä olisi keräilyarvoa.

Harkitse paikallista myyntiä

OfferUpin kaltaiset sivustot tarjoavat joustavuutta myydä kokoelmasi paikallisille ostajille. Kun järjestät kokouksen paikallisesti, sinun ei tarvitse maksaa toimituspalveluista, jotka voivat olla kalliita.

Sinun ei myöskään tarvitse odottaa lähetyksesi tarkastusta, mikä lisää useita arkipäiviä ennen kuin saat maksun lopullisesta arviointiarvosta.

Lähetä kokoelmasi oikein

Kauppapaikan toimitusohjeiden noudattaminen on välttämätöntä. Tämä voi auttaa suojaamaan korttejasi vaurioilta tai käsittelyviiveiltä.

Jokaisessa kaupassa on yksityiskohtaiset myyntiohjeet korttien asianmukaiseen järjestämiseen ja pakkaamiseen.

Useimmat pelikaupat suosittelevat keskikokoista tai suurta USPS Priority Mail Flat Rate -postilaatikkoa. Tämä on yleensä halvin ja nopein toimitustapa.

Tämä postimaksutapa tarjoaa myös jopa 100 dollarin ilmaisen vakuutuksen ilmaiseksi.

Yhteenveto

Pokemon-korttien massamyynti ei tee sinusta rikasta, kuten erittäin harvinaista Charizardia. Monet keräilijät ovat kuitenkin valmiita antamaan sinulle pienen summan korteistasi.

Koska tavallisten ja harvinaisten kaupankäyntikorttien maksut ovat suhteellisen alhaiset, saatat joutua myymään vähintään tuhat kerralla, jotta se kannattaa.

Onneksi on olemassa useita verkossa ja paikallisia ostajia, jotka voivat auttaa sinua ansaitsemaan eniten vähäisellä odotuksella.