Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

8 parasta Patreon-vaihtoehtoa ja -kilpailijaa vuodelle 2023 (vertailu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 parasta Patreon-vaihtoehtoa ja -kilpailijaa vuodelle 2023 (vertailu)

Etsitkö parhaita joukkorahoitus- ja jäsenyysalustoja, kuten Patreon? Katso kokoelmamme parhaista Patreon-vaihtoehdoista.

Patreon on supersuosittu jäsenyysalusta, joka tarjoaa sisällöntuottajille siistin tavan kerätä lahjoituksia faniltaan ja tilaajilta vastineeksi eksklusiivisesta sisällöstä.

Mutta sensuuriin liittyvät ongelmat ja yhä korkeammat maksut ovat saaneet jotkut käyttäjät etsimään vaihtoehtoja. Onneksi siellä on paljon hienoja vaihtoehtoja.

Tässä viestissä vertaamme parhaita Patreon-vaihtoehtoja markkinoilla juuri nyt. Tutustumme niiden tärkeimpiin ominaisuuksiin, keskustelemme niiden eroista Patreonista ja paljon muuta.

Valmis? Aloitetaan!

Parhaat Patreon-vaihtoehdot – yhteenveto

TL;DR

 1. Podia – Paras Patreon-vaihtoehto kokonaisuudessaan. Myy tilauksia, luo maksullisia yhteisöjä ja myy muita digitaalisia tuotteita. Nolla maksua maksetuista suunnitelmista. Ja rajoitettu ilmainen paketti on saatavilla.
 2. Sellmy – Suosittu verkkokauppaalusta, jonka avulla on helppo myydä tilauksia, fyysisiä tuotteita, tilaustulostustuotteita ja muita digitaalisia tuotteita. Uskomattoman helppokäyttöinen.
 3. Osta minulle kahvia – Yksinkertainen Patreon-vaihtoehto, jonka voit aloittaa heti. Voit vastaanottaa lahjoituksia ja myydä digitaalisia tuotteita. Välittömät maksut Stripen kautta. 5% maksu + ilmainen käyttö ilman ominaisuuksia, jotka on piilotettu maksettujen suunnitelmien taakse.

#1 – Podia

Podia on suosituin Patreon-vaihtoehtomme numero yksi. Toisin kuin Patreon, Podia on all-in-one-alusta, jonka avulla voit rakentaa oman verkkosivustosi, luoda maksullisia yhteisöjä ja myydä tilauksia ja muita digitaalisia tuotteita – ilman transaktiomaksuja!

Yksi Patreonin käytön ongelmista on se, että rakennat yhteisöäsi. Tämä ei ole vain huonoa brändäyksen kannalta, vaan se tarkoittaa myös sitä, että sinulla on rajoitettu määräysvalta etkä ole todellista omistusta tulolähteestäsi. Ja tietysti olet myös Patreonin transaktiomaksujen alainen.

Siksi Podia on paljon parempi vaihtoehto. Podian avulla rakennat yhteisöäsi ja myyt jäsenyyksiä .

Kuten Patreon, voit edelleen käyttää Podiaa vain jäsenille tarkoitetun sisällön isännöimiseen ja sitten myydä maksullisia jäsenyyksiä faneille, jotka haluavat tukea sinua sisällöntuottajana.

Mutta ero on siinä, että voit hallita kaikkea ja voit määrittää jäsensivustosi juuri haluamallasi tavalla. Voit asettaa omat eri suunnitelmatasot erilaisilla palkkioilla ja luoda niin monta ilmaista tai maksullista suunnitelmaa kuin haluat.

Ja koska omistat yhteisösi ja jäsenyysalustan, saat 100 % tuloistasi. Niin kauan kuin kirjaudut maksulliseen suunnitelmaan, sinun ei tarvitse huolehtia transaktiomaksuista.

Voit olla vuorovaikutuksessa yleisösi kanssa suoraan yhteisöominaisuuden kautta multimediakeskustelujen avulla. Jäsenet voivat lähettää kaikki tekstikommentit, kuvat, videot jne.

Jäsenyyksien lisäksi voit myydä Podiassa myös muita digitaalisia tuotteita, kuten verkkokursseja, digitaalisia latauksia jne.

Avainominaisuudet

 • Myy jäsenyydet ja muut digitaaliset tuotteet
 • Luo maksullisia yhteisöjä
 • Rakenna oma sisällöntuottajasivustosi
 • Täydellinen valvonta ja omistajuus
 • Integroituu Google Analyticsin kanssa
 • Ei transaktiomaksuja

Hinnoittelu

Maksuttomat podiasuunnitelmat ilman transaktiomaksuja alkavat 33 dollarista kuukaudessa. He tarjoavat myös ilmaisen suunnitelman 8 %:n transaktiomaksuilla.

Lue Podia-arvostelumme.


#2 – Sellfy

Sellmy on yksinkertainen, helppokäyttöinen verkkokauppaalusta, joka on suunniteltu sisällöntuottajille. Se on toinen loistava vaihtoehto sisällöntuottajille, jotka haluavat kerätä lahjoituksia ja rakentaa yhteisöään oman verkkosivustonsa kautta kolmannen osapuolen alustan sijaan.

Voit rakentaa kauniin julkisivun Sellfylle vain viidessä minuutissa, sitten muokata suunnittelua brändiäsi vastaavaksi ja liittää sen omaan verkkotunnukseesi.

Sitten voit luoda digitaalisia tilaustuotteita ja tarjota faneillesi pääsyn eksklusiiviseen sisältöön tai muihin herkkuihin viikoittaisia, kuukausittaisia ​​tai vuosittaisia ​​maksuja vastaan.

Tilausten lisäksi voit myydä Sellfyssä myös muita tuotetyyppejä, mukaan lukien fyysisiä ja digitaalisia tuotteita, videoiden suoratoistoa ja tilaustulostustuotteita.

Tilaustulostusominaisuus on erityisen hyödyllinen sisällöntuottajille, koska sen avulla on helppo myydä omia tuotemerkkituotteitasi faneillesi. Sinun tarvitsee vain ladata mallit Sellfyn toimitusluettelon tuotteisiin ja lisätä ne kauppaasi.

Sinun ei tarvitse ostaa osakkeita etukäteen. Aina kun joku tekee ostoksen, Sellfy tulostaa tilauksen ja toimittaa sen asiakkaalle puolestasi ja vasta sitten laskuttaa sinulta tuotteen perushinnan ja toimituksen. Asetat omat voittomarginaalisi.

🔥 Empfohlen:  SEO ammattikieltä selitetty: AZ-opas SEO-ammattilaiseksi tulemiseen

Avainominaisuudet

 • Myy tilauksia
 • Print-on-demand-täyttö
 • Myy kaikenlaisia ​​tuotteita
 • Videon suoratoisto
 • Kaupan rakentaja

Hinnoittelu

Maksulliset suunnitelmat, joiden avulla voit myydä tilauksia ja rajoittamattomia tuotteita, alkaen 22 dollarista kuukaudessa.

Lue Sellfy-arvostelumme.


#3 – Osta minulle kahvia

Osta minulle kahvia on paras vaihtoehto sisällöntuottajille, jotka haluavat yksinkertaisen alustan lahjoitusten keräämiseen. Se on uskomattoman helppokäyttöinen, ja toisin kuin Patreon, voit käyttää sitä vastaanottamaan molempia kuukausittaisia ​​lahjoituksia yleisöltäsi.

Buy Me a Coffeen lähtökohta on loistavan yksinkertainen. Luot vain mukautetun sivun aliverkkotunnukselle (esim. buymeacoffee.com/omanimesi), ja yleisösi voi vierailla sillä ja ostaa sinulle kahvin (lahjoita) kiittääkseen hienon sisällön luomisesta muutamalla napsautuksella.

Kun he tekevät lahjoituksen, he voivat jättää viestin, johon voit vastata ja osoittaa kiitollisuutesi. Toisin kuin Patreon, kannattajien ei tarvitse luoda tiliä ostaakseen sinulle kahvia – he vain valitsevat, kuinka monta kahvia ostavat sinulle (kuinka paljon lahjoitetaan) ja suorittavat maksun yhdellä napsautuksella.

Tietysti, jos haluat tarjota jotain vastineeksi, voit myös tehdä sen. Kuten Patreon, voit määrittää jäsenyysvaihtoehtoja ja jakaa eksklusiivista sisältöä kannattajiesi kanssa. Voit myös käyttää “Extras”-ominaisuutta myydäksesi digitaalisia tuotteita, kuten e-kirjoja, Discord-käyttöä, Zoom-puheluita kanssasi jne.

Useimpia maksutapoja tuetaan, mukaan lukien luotto, pankkikortti, Apple Pay, Google Pay, PayPal jne. Ja kun joku lahjoittaa, saat maksun heti – ei enää 30 päivän odotusaikoja!

Buy Me a Coffee on ilmainen käyttää, mutta se ottaa 5 % alustamaksun lahjoituksistasi; pidät 95% tuloistasi. Tämä vastaa PayPalin Lite-suunnitelmaa, mutta halvempaa kuin sen Pro- ja Premium-suunnitelmat.

Hauska seikka: Buy Me a Coffee on alusta, jota käytämme lahjoitusten keräämiseen. Voit nähdä meidän luojasivu tästä. Ja tietysti, jos pidät täällä Blogging Wizardissa luomastamme sisällöstä ja haluat ostaa meille kahvia, tuki on aina tervetullutta!

Avainominaisuudet

 • Tuetut kertamaksut
 • Myy digitaalisia tuotteita ja jäsenyyksiä
 • Lahjoitus ei vaadi tiliä
 • Erittäin helppo aloittaa
 • Kilpailukykyiset 5 %:n transaktiomaksut

Hinnoittelu

Osta minulle kahvia -palveluun rekisteröityminen on ilmaista, mutta lahjoituksistasi veloitetaan 5 % alustamaksu.


#4 – Ko-fi

Ko-fi on toinen joukkorahoitusalusta, joka on samanlainen kuin Buy Me A Coffee. Voit käyttää sitä yksinkertaisena vihjepurkina tai jäsenalustana. He eivät veloita maksua lahjoituksista/myynnistä, mutta he veloittavat premium-ominaisuuksista, jotka Buy Me A Coffee -asiakkaat saavat ilmaiseksi.

Patreonin tavoin voit käyttää Ko-fia vastaanottamaan lahjoituksia ja jäsenyyksiä faneiltasi. Voit luoda Ko-fi-tekijäsivun ilmaiseksi alle minuutissa. Aseta sitten joukkorahoitustavoite ja kannusta yleisöäsi auttamaan sinua saavuttamaan se. Lisäksi voit tarjota kannustimia, kuten yksinoikeudella vain kannattajille tarkoitettua sisältöä ja jäsenetuja, jotka kannustavat ihmisiä lahjoittamaan.

Se integroituu hienosti Discordin, WordPressin ja Zapierin kanssa, ja voit jopa saada lahjoitushälytyksiä suoratoiston aikana.

Käyttöliittymä on hyvin samanlainen kuin Buy Me a Coffee. Mutta mikä tekee Ko-fista erilaisen, on se, että se on yksi ainoista ilmaisista alustoista. Ilmoittautumismaksuja ei peritä, eivätkä ne vähennä tulojasi ilmaisesta tilauksesta.

Saakka on, että ilmainen sopimus ei sisällä premium-ominaisuuksia, kuten jäsenyyksiä tai mahdollisuutta myydä digitaalisia latauksia ja fyysisiä tuotteita verkkokaupan kautta.

Avainominaisuudet

 • Ei transaktiomaksuja ilmaisille käyttäjille
 • Jäsenyydet
 • Myy tuotteita
 • Joukkorahoitustavoitteet
 • Lahjoitusilmoitukset

Hinnoittelu

Voit käyttää Ko-fia peruskärkipurkina ilmaiseksi. Jos kuitenkin haluat avata premium-ominaisuuksia, sinun on päivitettävä Gold-suunnitelmaan alkaen 6 dollarista kuukaudessa tai 5 %:n tapahtumamaksulla. Kultakäyttäjät ansaitsevat keskimäärin 7,2 kertaa enemmän.


#5 – Kickstarter

Kickstarter on luultavasti maailman tunnetuin joukkorahoitusalusta. Se on hyvä vaihtoehto Patreonille, jos yrität kerätä rahaa kertaluonteisiin luoviin hankkeisiin, mutta se ei tue jäsenyyttä, joten se ei sovellu toistuvien lahjoitusten keräämiseen.

Kickstarter toimii hieman eri tavalla kuin Patreon. Se on suunniteltu sisällöntuottajille, joiden on kerättävä rahaa kertaluonteisen projektin rahoittamiseksi.

Kun käynnistät kampanjasi, hahmotat rahoitettavan hankkeen, asetat rahoitustavoitteen ja aikataulun sen toteuttamiselle (esim. 60 päivän sisällä).

Jos fanisi pitävät projektisi ideasta, he voivat lunastaa rahaa auttaakseen sen toteuttamisessa. Tukijoistasi veloitetaan vasta, kun projektisi on onnistunut saavuttamaan rahoitustavoitteen. Mutta jos et saavuta rahoitustavoitettasi määritetyn ajan kuluessa, tukijoitasi ei veloiteta etkä saa pitää lahjoituksiasi. Se on kaikki tai ei mitään.

🔥 Empfohlen:  Vierasbloggaamisen suositukset ja kiellot

Toinen tapa, jolla Kickstarter eroaa Patreonista, on se, että se valvoo joukkorahoittajia vakavasti, joten kuka tahansa ei voi rekisteröityä. Mutta jos kampanjasi hyväksytään ja onnistuu, on mahdollista kerätä valtavia summia.

Kickstarter veloittaa 5 % alustamaksuja, mikä on Patreonin lähtötason suunnitelman tasolla, mutta halvempaa kuin korkeamman tason suunnitelmat.

Avainominaisuudet

 • Ihanteellinen kertaluonteisten luovien projektien rahoittamiseen
 • Valtava käyttäjäkunta
 • Rahoitustavoitteet
 • Kaikki tai ei mitään -malli

Hinnoittelu

Kampanjan käynnistäminen Kickstarterissa on ilmaista, mutta kerätyistä varoistasi vähennetään 5 %:n maksu sekä PayPal- tai Stripe-maksujen käsittelymaksut.


#6 – Hypage

Hypage on jonnekin link-in-bio -työkalun ja jäsenyysalustan väliltä. Se on hyvä vaihtoehto sosiaalisen median vaikuttajille, erityisesti Instagramille. Voit käyttää sitä luomaan aidatulla yhteisöllä sisältöä, määrittämään toistuvia jäsenyyksiä ja myymään yleisöllesi suoraan linkki-sivusi kautta.

Instagram sallii sisällöntuottajien mainostaa vain yhtä linkkiä tilikuvauksessaan. Tästä syystä monet Instagram-sisällöntuottajat käyttävät linkki-in-bio-työkaluja luodakseen aloitussivuja, joissa on kaikki heidän kumppani- ja mainoslinkkinsä. Hypage on pohjimmiltaan juuri sitä.

Toisin kuin muut linkit-in-bio-työkalut, Hypage antaa sinun vastaanottaa lahjoituksia ja pyyntöjä suoraan mukautetun aloitussivusi kautta. Voit jopa käyttää sitä myymään toistuvia jäsenyyksiä ja muita tuotteita sekä jakamaan vain jäsenille tarkoitettua sisältöä sivusi kautta.

Se on kaksi yhdessä -ratkaisu, joka korvaa molemmat link-in-bio-työkalut, kuten Linktree-jäsenalustat, kuten Patreonin, yhdessä siistissä paketissa.

Ja paras osa? Nolla transaktiomaksua maksetuista suunnitelmista!

Avainominaisuudet

 • Luo linkki-aloitussivu
 • Yhdistä oma verkkotunnuksesi
 • Kerää lahjoituksia
 • Tarjoa korkealuokkaista suojattua sisältöä
 • Myy digitaalisia tuotteita ja jäsenyyksiä

Hinnoittelu

Voit aloittaa ilmaisella suunnitelmalla. Maksulliset suunnitelmat premium-ominaisuuksilla ja ilman transaktiomaksuja alkavat 19 dollarista kuukaudessa.


#7 – Vain fanit

Vain Fanit on paras vaihtoehto aikuisille suunnatun sisällön luojille. Se on tilauspohjainen sosiaalinen alusta, jossa fanit voivat tukea suosikkisisällöntuottajiaan ostamalla tilauksen, joka antaa heille pääsyn eksklusiiviseen sisältöön.

Se, mikä tekee OnlyFansista erilaisen kuin Patreon, on sen liberaalit sisältökäytännöt, jotka sallivat sisällöntuottajien myydä sisältöä, joka ei ehkä täytä Patreonin yhteisön ohjeita. Tämä sisältää vain aikuisille tarkoitetun sisällön.

Sellaisenaan OnlyFansista on tullut erittäin suosittu aikuisille suunnatun sisällön luojien keskuudessa, ja alustan suurimmat tienaajat tienaavat miljoonia dollareita joka kuukausi.

Avainominaisuudet

 • Toimii sosiaalisena alustana
 • Sisällöntuottajat voivat olla vuorovaikutuksessa fanien kanssa
 • Liberaali sisältöpolitiikka
 • Ihanteellinen aikuisten sisällöntuottajille
 • Laaja käyttäjäkunta (suuri löydettävyys)

Hinnoittelu

OnlyFans-palveluun rekisteröityminen on ilmaista, mutta alusta vie 20 % tilaustuloistasi.


#8 – Mahtavat verkot

Mahtavat verkot on tehokas yhteisöalusta, jonka avulla voit myydä pääsyn verkkoyhteisöihin sekä sisältöä, kuten verkkokursseja ja livestreameja.

Toisin kuin Patreon, Mighty Network antaa sinun rakentaa maksullisen yhteisön omalle alustallesi 100 %:n omistusoikeuden ja täydellisen hallinnan avulla. Sitä käyttävät suuret YouTube-käyttäjät, kuten Drew Binsky, Adriene Mishler ja monet muut.

Mighty Networks tarjoaa myös edistyneitä yhteisökeskeisiä ominaisuuksia, joita et saa muilla alustoilla. Esimerkiksi innovatiivinen Mighty Effect™ -tekniikka personoi jäsenesi kokemuksia täyttämällä heidän syötteensä tärkeillä aiheilla, ryhmillä, jäsenillä, tuotteilla jne.

Avainominaisuudet

 • Mighty Effect -personointitekniikka
 • Tervetuloa ja löytö -osiot uusille jäsenille
 • Rajoittamaton määrä jäseniä ja moderaattoreita kaikissa suunnitelmissa
 • Täysi omistajuus yhteisössäsi
 • Alkuperäinen kurssirakentaja
 • Rikkaat jäsenprofiilit
 • Suoratoisto ja natiivivideoiden lataukset
 • Integroitu analytiikka

Hinnoittelu

Suunnitelmat alkavat 33 dollarista kuukaudessa ilman ylimääräisiä transaktiomaksuja. Ilmainen kokeilu on saatavilla.


Patreonin plussat ja miinukset

Katsotaanpa, miksi Patreon ei välttämättä ole paras vaihtoehto jokaiselle tekijälle.

Tilastot osoittavat, että se on suosittu, mutta kuten kaikilla alustoilla, sillä on omat hyvät ja huonot puolensa. Tässä ovat tärkeimmät, joista sinun pitäisi tietää.

🔥 Empfohlen:  11 parasta otsikko-analysaattorityökalua palkittujen otsikoiden luomiseen vuonna 2023

Plussat

 • Helppo kaupallistaminen sisällöntuottajille. Jos olet vakiintunut vaikuttaja tai sisällöntuottaja, jolla on paljon intohimoisia faneja, Patreon tarjoaa helpon tavan kaupallistaa yleisösi joukkorahoituskampanjoiden avulla.
 • Ei etukäteiskuluja. Toisin kuin jotkut muut alustat, Patreon ei veloita kuukausimaksua, joten voit käynnistää sivusi ilmaiseksi. Patreon poistaa kuukausituloistasi taustalla.
 • Toistuva tulomalli. Patreon toimii tilausmallilla. Suojelijat sitoutuvat säännöllisiin kuukausimaksuihin, joten sinulla on luotettavat kuukausitulot sen sijaan, että joutuisit luottamaan kertaluonteisiin lahjoituksiin.
 • Viestintätyökalut. Patreonin avulla voit perustaa oman, vain jäsenille tarkoitetun yhteisön ja olla suoraan vuorovaikutuksessa suojelijoiden kanssa alustan kautta. Voit myös antaa heille pääsyn eksklusiiviseen sisältöön ja paljon muuta.
 • Joustavat jäsenvaihtoehdot ja rahoitustavoitteet. Patreonin avulla voit asettaa useita jäsentasoja erilaisilla eduilla riippuen siitä, kuinka paljon suojelijasi lupaavat.
 • Monipuolinen luojapohja. Patreon sopii monentyyppisille sisällöntuottajille, mukaan lukien YouTube-käyttäjät, streamaajat, muusikot, podcasterit, taiteilijat ja kirjoittajat.
 • Yhdistä WordPress-sivustoosi. Patreonissa on WordPress-laajennus, joka voidaan asentaa verkkosivustollesi, jotta saat kaiken irti Patreonien keräämisestä.

Haittoja

 • Ei sisäänrakennettuja markkinointityökaluja. Jos sinulla ei vielä ole kaupallistavaa yleisöä tai yhteisöä, sellaisen rakentaminen Patreonille voi olla vaikeaa. Se ei tarjoa paljoa myynninedistämistyökalujen suhteen, ja projektien löydettävyys on alhainen.
 • Sensuuri. Patreon joutui kiistaan ​​muutama vuosi sitten, kun se kielsi tilit, joiden se väitti rikkovan sen yhteisön ohjeita, jotka kieltävät vihapuheen. Jotkut konservatiiviset kommentaattorit pitävät näitä kieltoja kuitenkin hyökkäyksenä sananvapautta vastaan ​​ja ovat syyttäneet alustaa poliittisesta puolueellisuudesta. Myöhemmin he kielsivät an kansalaisjärjestön tili se oli rahan kerääminen Ukrainan armeijalle.
 • Rajoittamattomat maksut. Patreon ottaa prosenttiosuuden tuloistasi (joko 5 %, 8 % tai 12 % liittymissuunnitelmastasi riippuen) kiinteän maksun sijaan. Tämä tarkoittaa, että korkeatuloiset voivat mahdollisesti maksaa satoja dollareita kuukaudessa maksuina.
 • Vain tilaukset. Patreonia ei ole perustettu kertamaksuja varten, ja toistuvan kuukausitilauksen pakottaminen voi estää monia mahdollisia kannattajia lahjoittamasta.
 • Vähemmän hallintaa ja omistajuutta. Patreon on kolmannen osapuolen alusta, jota et omista. Näin ollen sinulla ei ole niin paljon hallintaa tai omistusta kuin jos rakensit yhteisösi omalle verkkosivustollesi.
 • Huono brändäyksen kannalta. Jos käytät Patreonia, yleisösi hakee Patreoniin omaa sisältöäsi oman brändätyn verkkosivustosi sijaan.

Parhaan Patreon-vaihtoehdon valitseminen

Tämä päättää parhaiden Patreon-vaihtoehtojen kokoelmamme. Toivottavasti löysit tästä luettelosta jotain, joka sopii yleisöllesi.

Jos et vieläkään ole varma, mitä alustaa haluat käyttää, tässä on nopea muistutus kolmesta suosituimmasta (et voi mennä pieleen minkään niistä):

 1. Podia on kaiken kaikkiaan paras Patreon-vaihtoehto useimmille sisällöntuottajille. Voit käyttää sitä oman maksullisen yhteisön verkkosivuston rakentamiseen ja jäsenyyksien sekä muun digitaalisen sisällön myymiseen ilman maksuja (maksullisissa sopimuksissa).
 2. Sellmy on toinen tehokas verkkokauppaalusta, jonka avulla voit luoda ja myydä tilauksia. Se on tarkoitettu erityisesti sisällöntuottajille, ja siinä on muutamia ominaisuuksia, joita muilta alustoilta puuttuu, kuten sisäänrakennettu tilaustulostus.
 3. Osta minulle kahvia on paras ilmainen Patreon-vaihtoehto, jos haluat vain helpon tavan vastaanottaa lahjoituksia. Voit luoda oman sivusi muutamalla napsautuksella ja alkaa sitten kerätä lahjoituksia ja myydä digitaalisia tuotteita – välittömillä Stripe-maksuilla.

Jos olet edelleen epävarma, kokeile joko työkalujen ilmaista sopimusta tai jotakin sen ilmaista kokeilujaksoa.

Toivomme, että tämä viesti oli hyödyllinen.

Jos etsit lisää tapoja myydä verkossa, sinun kannattaa tutustua julkaisuihimme online-kurssialustoista, online-tilausalustoista tai parhaista verkossa myytävistä digitaalisista tuotteista.


Table of Contents