Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

8 parasta sähköpostipalvelua vuoteen 2023 verrattuna

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 parasta sähköpostipalvelua vuoteen 2023 verrattuna

Etsitkö vertailua markkinoiden parhaista sähköpostipalveluista?

Asiakkaat luottavat tapahtumasähköpostiin saadakseen tarvitsemansa tärkeitä tietoja. He odottavat saavansa ne postilaatikkoonsa mahdollisimman pian tehtyään ostoksen verkkokaupassasi tai ryhtyessään toimiin sivustollasi tai sovelluksessasi.

Jos haluat pitää asiakkaasi tyytyväisinä, on tärkeää, että sinulla on pääsy luotettavaan tapahtumasähköpostipalveluun, joka varmistaa, ettei vahvistussähköpostia, e-kuittia tai salasanan palautusta jää koskaan huomaamatta.

Tässä artikkelissa tarkastelemme markkinoiden parhaita sähköpostipalveluiden tarjoajia. Sitten näytämme sinulle, kuinka voit valita oikean yrityksellesi.

Valmis? Aloitetaan.

Parhaat tapahtumasähköpostipalvelut – yhteenveto

TL;DR:

 1. Brevo – Paras all-in-one-sähköpostityökalu tapahtuma- ja markkinointisähköpostiominaisuuksilla.
 2. SparkPost – Paras yritystason yrityksille (luotettavin sähköpostipalvelu).
 3. Postileima – Kehittäjäystävällisin tapahtumasähköpostipalvelu.
 4. Sendgrid – Toinen loistava sähköpostin toimituspalvelu erinomaisilla suojausominaisuuksilla.
 5. Mailjet – Paras ilmainen hinnoittelusuunnitelma.
 6. Mailgun – Paras white label -tapahtumasähköpostipalvelu.
 7. Amazon SES – Kustannustehokkain tapahtumasähköpostipalvelu.
 8. Elastinen sähköposti – Skaalautuvin sähköpostisovellusliittymä.

#1 – Brevo (entinen Sendinblue)

Brevo on all-in-one sähköpostimarkkinointityökalu, jonka avulla voit hallita tapahtumasähköpostiviestejä ja paljon muuta. Se markkinoi itseään ohjelmistoratkaisuna, joka tarjoaa “kaikki digitaalisen markkinoinnin työkalut yhdessä paikassa”.

Tapahtumasähköpostit ovat vain yksi tärkeimmistä Brevon tarjoamista ominaisuuksista, mutta se ei tarkoita, että ne olisivat leikattuja. Päinvastoin, ne tarjoavat yhden markkinoiden luotettavimmista sähköpostinlähetysmoottoreista.

Voit valita useista eri asennusvaihtoehdoista, jotta voit valita yrityksellesi sopivimman.

Jos olet esimerkiksi kehittäjä ja haluat integroida Brevon oman sisäisen tai kolmannen osapuolen sovellukseesi, voit käyttää API- tai SMTP-välitystä. Jos haluat pitää asiat yksinkertaisina, voit käyttää verkkokauppalaajennuksia integroidaksesi sen automaattisesti verkkosivustoosi.

Voit suunnitella ammattimaisen näköisiä tapahtumasähköposteja käyttämällä mallipohjaista vedä ja pudota -editoria ja mukauttaa niitä verkkosivustosi dynaamisella sisällöllä ohjelmallisesti käyttämällä kehittynyttä mallikieltä.

Tällaisten käyttöliittymä-, vedä ja pudota -editorien hieno puoli on, että sinun ei tarvitse kirjoittaa kaikkea koodia itse manuaalisesti, mikä tekee asioista paljon nopeampia ja helpompia tekniikkaa tuntemattomille käyttäjille.

Brevolla on myös omistautunut toimitettavuusasiantuntijoiden tiimi, joka työskentelee infrastruktuurinsa parissa varmistaakseen, että kaikki sähköpostit saapuvat asiakkaasi postilaatikkoon joka kerta – ja mahdollisimman lyhyessä ajassa. Niiden toimitusaste on vaikuttava 99 %.

Kun sähköpostisi on lähetetty, voit tarkistaa toimitettavuus- ja sitoutumistilastot reaaliajassa nähdäksesi, kuinka ne toimivat.

Tapahtumasähköpostien lisäksi Brevo tarjoaa paljon muita hyödyllisiä markkinointityökaluja, mukaan lukien:

Sähköpostimarkkinointi ja tekstiviestimarkkinointi

Voit käyttää Brevoa markkinointisähköpostien suunnitteluun ja laajojen kampanjoiden luomiseen. Saatavilla on myös A/B-testausvaihtoehtoja, joiden avulla voit optimoida kampanjoitasi ja pikachat-toimintojasi.

Edistynyt CRM

Sähköpostitoimintojen lisäksi Brevossa on myös edistynyt CRM, jonka avulla voit hallita kaikkia asiakassuhteitasi yhdestä helppokäyttöisestä kojelaudasta. Voit järjestää kaikki yhteystietosi luetteloihin perustuen esimerkiksi hankintalähteeseen tai sijaintiin tuloskanavassasi.

Muunnostyökalut

Lopuksi Brevo sisältää joukon muunnostyökaluja, joiden avulla voit kasvattaa sähköpostiluetteloasi ja kasvattaa myyntiä ja tuloksia. Brevon avulla voit suunnitella paljon tuloksia tuottavia aloitussivuja, rekisteröitymislomakkeita ja jopa Facebook-mainoskampanjoita.

Kaiken kaikkiaan Brevo saa meiltä huippupisteitä. Sillä on hyvä maine digitaalisten markkinoijien keskuudessa, ja se on täydellinen vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat keskittää tapahtumasähköposti- ja sähköpostimarkkinointitehtävänsä yhteen helppokäyttöiseen työkaluun.

Hinnoittelu:

Brevolla on ilmainen suunnitelma, jolla voit lähettää jopa 300 sähköpostia päivässä. Maksulliset suunnitelmat alkavat 25 dollarista kuukaudessa jopa 20 000 kuukausittaiseen sähköpostiin.


#2 – SparkPost

SparkPost on yksi markkinoiden vanhimmista ja luotettavimmista sähköpostin lähetys- ja toimitusalustoista. Ne ovat olleet olemassa yli kaksi vuosikymmentä ja toimittavat noin 40 % kaikista kaupallisista sähköposteista (noin 5 biljoonaa vuodessa).

SparkPostin loistava maine tarkoittaa, että jotkut maailman suurimmista tuotemerkeistä, kuten Adobe, Twitter, Pinterest, MailChimp ja Booking.com, luottavat siihen.

SparkPost on loistava valinta yritystason yrityksille, jotka välittävät lähettäjän maineesta ja joilla ei ole varaa virheisiin sähköpostin toimittamisessa. Ne tarjoavat korkeimmat suorituskyvyn, nopeuden, luotettavuuden ja turvallisuuden standardit 99,9 %:n käyttöaikatakuulla.

🔥 Empfohlen:  Osta 2500 Instagram-seuraajaa halvalla: 5 parasta sivustoa vuonna 2023

Yksi SparkPostin erottuvista asioista on sen alan johtavat analytiikkaominaisuudet. Heidän sähköpostin analytiikkaalustan, Signals, avulla voit lähentää tärkeimpiin tietopisteisiin ja paljastaa trendejä.

He käyttävät ennakoivaa mallia sähköpostin tehokkuuden ennakoivaan seurantaan reaaliajassa, jotta saat välittömän näkemyksen toimitus- tai suorituskykyongelmista sekä suosituksia siitä, miten voit optimoida sähköpostisi maksimaalisen sitoutumisen saavuttamiseksi.

Toinen siisti ominaisuus on vastaanottajan vahvistus, jonka avulla on helppo varmistaa, että kaikki postituslistallasi olevat sähköpostiosoitteet ovat voimassa, kun keräät ne.

SparkPost tarkastelee miljardeja palautus- ja toimitustapahtumia kouluttaakseen algoritmiaan havaitsemaan ja havaitsemaan yleisiä ongelmia, kuten syntaksivirheet ja olemattomat postilaatikot. Vahvistamalla vastaanottajaluettelosi ennen lähettämisen aloittamista, voit suojautua palautuksilta ja petoksilta.

Hinnoittelu:

SparkPost tarjoaa joustavia hinnoittelusuunnitelmia lähettämiesi sähköpostien määrän perusteella. Voit aloittaa testitilin käyttämisen ilmaiseksi ja lähettää jopa 100 sähköpostia päivässä.

Maksulliset suunnitelmat alkavat 20 dollarista kuukaudessa. Yritystason suunnitelmat ovat saatavilla pyynnöstä, mutta sinun on otettava yhteyttä SparkPostiin saadaksesi tarjous.


#3 – Postileima

Postileima on toinen luotettava tapahtumasähköpostipalvelu, johon voit luottaa. Sen toimitusnopeus on salamannopea ja API:n käyttöaika on 100 % viimeisten 90 päivän aikana.

Postileima on yksi tämän luettelon kehittäjäystävällisimmistä työkaluista, ja sen API on erittäin helppokäyttöinen. Ne tarjoavat selkeän ja kattavan dokumentaation, mikä tekee asennuksesta helppoa, sekä yksityiskohtaiset siirto-oppaat ja API-kirjastot enemmän tai vähemmän jokaiselle ohjelmointikielelle.

Jos tarvitset hieman lisäapua, Postmark-tukitiimi on yksi parhaista näkemistämme. He ovat asiantuntevia, reagoivia ja aina avuliaita – 93 % käyttäjistä pitää niitä erinomaisina. Voit ottaa yhteyttä tukeen puhelimitse, sähköpostitse tai live-chatin kautta tai etsiä itse vastauksen heidän laajasta tukikeskuksestaan.

Toinen hieno asia Postmarkissa on niiden läpinäkyvyys. He jakavat toimitusnopeutensa (Time to Inbox) ja käyttöaikatietonsa julkisesti tilasivullaan, mikä osoittaa, että heillä ei ole mitään salattavaa.

Tätä kirjoittaessa Gmail-tileille lähetettyjen sähköpostien keskimääräinen aika Inboxiin on vain 2,41 sekuntia, joten voit olla varma, että asiakkaasi saavat tapahtumasähköpostisi enemmän tai vähemmän välittömästi.

Joitakin muita PostMarkin ominaisuuksia, joista pidämme, ovat:

 • Helppokäyttöiset sähköpostimallit tervetulosähköpostien, salasanan vaihtosähköpostien, kokeilujakson päättymissähköpostien ja muiden luomiseen.
 • DMARC-suojaus auttaa suojaamaan käyttäjiäsi tietojenkalasteluhuijauksilta
 • Erinomaiset toimitusnopeudet varmistavat, että tapahtumasähköpostisi osuvat aina asiakkaidesi postilaatikoihin
 • Avaa ja linkitä seuranta jokaiselle sähköpostille
 • 45 päivän sisältöhistoria auttaa vianetsinnässä
 • Bounce-webhookien avulla voit vastaanottaa automaattisia ilmoituksia sähköpostien pomppimisesta
 • Postmark Rebound kehottaa käyttäjiä päivittämään sähköpostiosoitteensa sovelluksessasi, kun tervetuloviestit pomppaavat

Hinnoittelu:

Postileima tarjoaa useita hinnoittelusuunnitelmia eri kuukausittaisille sähköpostimäärille. Suunnitelmat alkavat 10 dollarista kuukaudessa jopa 10 000 sähköpostiin (+1,25 dollaria per 1 000 lisäsähköpostia).

Jos lähetät yli 300 000 sähköpostia kuukaudessa, voit myös ostaa erillisen IP-osoitteen hintaan 50 dollaria kuukaudessa. Ilmainen kokeiluversio (100 testisähköpostia) on saatavilla ilman luottokorttia.


#4 – SendGrid

SendGrid on sähköpostin toimituspalvelu, joka tarjoaa sekä sähköpostin API- että sähköpostimarkkinointikampanjasuunnitelmia.

SendGridin avulla voit lähettää tapahtumasähköpostiviestejä, kuten toimitusilmoituksia ja salasanan nollauksia, sekä markkinointisähköposteja, kuten uutiskirjeitä, mainossähköposteja ja paljon muuta. Yli 80 000 yritystä käyttää SendGridiä sähköpostinsa tehostamiseen, mukaan lukien kotinimet, kuten Uber, Airbnb, Yelp ja Spotify.

Markkinoijat ja kehittäjät voivat hyödyntää ammattimaisesti suunniteltuja sähköpostimalleja kootakseen mahtavia sähköposteja intuitiiviseen käyttöliittymään ja lähettääkseen ne sitten ohjelmallisesti.

Voit integroida SendGridin verkkosivustoosi tai sovellukseesi muutamassa minuutissa niiden kehittäjäystävällisten RESTful-sovellusliittymien ja SMTP:n kautta, jossa on kirjastot kaikille suosituimpia ohjelmointikieliä ja kattava dokumentaatio.

SendGrid tekee yhteistyötä johtavien postilaatikoiden, kuten Gmailin ja Microsoftin, kanssa. He ovat luoneet luotettavan infrastruktuurin automaattisella jononkäsittelyllä toimitusnopeuden maksimoimiseksi. Ne tarjoavat myös vankkoja suojausominaisuuksia, mukaan lukien kaksivaiheinen todennus, Teammate Permissions, Event Webhook -suojaus, TLS-salaus ja paljon muuta.

🔥 Empfohlen:  Viisi parasta jälleenmyyjien tekemää virhettä (ja kuinka välttää ne)

Hinnoittelu:

SendGridin ilmainen versio on saatavilla jopa 100 sähköpostiin päivässä. Maksulliset suunnitelmat alkavat 14,95 dollarista kuukaudessa jopa 100 000 sähköpostiin. Suunnitelmat, joihin kuuluu oma IP ja tuki yli 1,5 miljoonalle sähköpostille, alkavat 89,95 dollarista kuukaudessa.


#5 – Mailjet

Mailjet on pilvipohjainen, all-in-one sähköpostimarkkinointityökalu, joka sisältää tehokkaan sähköpostin rakentajan, kehittäjäystävällisen sähköpostisovellusliittymän, yhteystietojen hallintatyökalut, syväanalyysin ja paljon muuta.

Se sopii erinomaisesti osastojen väliseen yhteistyöhön ja helpottaa markkinoijien ja kehittäjien yhteistyötä reaaliajassa.

Voit aloittaa Mailgunin käytön muutamassa minuutissa ja lähettää, ajoittaa ja seurata sähköposteja joko SMTP:n tai RESTful API:n avulla. Mallikielen avulla voit mukauttaa tapahtumasähköpostisi silmukoilla, ehdoilla ja funktioilla. Voit myös esikatsella, miltä sähköpostit näyttävät vastaanottajillesi eri laitteilla.

MailJetin suurin haittapuoli on, että heidän asiakastukensa näyttää puuttuvan. Monet arvostelut osoittavat, että ne eivät reagoi, kun tarvitset apua ja vaikeuksia ratkaista tyydyttävästi ongelmia ja valituksia.

Hinnoittelu:

Mailjetin ilmainen paketti sisältää 200 sähköpostiviestiä päivässä (6 000 kuukaudessa). Maksulliset suunnitelmat alkavat 15 dollarista kuukaudessa.


#6 – Mailgun

Mailgun on yksi alan joustavimmista sähköpostisovellusliittymistä. Sadat tuhannet yritykset käyttävät sitä joka päivä sähköpostien, kuten salasanan palautusten, laskujen jne. lähettämiseen.

Mailgun käyttää verkkotunnustasi sähköpostien lähettämiseen, mikä on hienoa tuotemerkin luomiseen ja verkkotunnuksen maineen luomiseen. Se myös parantaa toimitusnopeutta, kun postilaatikot, kuten Gmail, tarkastelevat verkkotunnusta, onko se roskapostia vai ei. Jos sinulla ei ole verkkotunnusta, voit käyttää sen sijaan toimitettua hiekkalaatikkosähköpostiosoitetta.

Voit lähettää sähköposteja SMTP:n tai API:n kautta. SMTP on helpompi ottaa käyttöön – otat vain valtuustietosi ja liität ne kolmannen osapuolen sovellukseesi. API on kuitenkin joustavampi ja skaalautuvampi, ja se on parempi valinta, jos rakennat omaa sovellustasi.

Voit napata mallikoodin käyttämällesi ohjelmointikielelle (esim. Python, Java, Ruby, PHP, C#, Node.js ja muut). Muokkaa sitten sisältöä osoitteesta ja osoitteesta mihin tahansa tarvitsemasi, jotta voit lähettää ohjelmoidusti sähköpostiviestejä omien vaatimusten mukaan.

Hinnoittelu:

MailGun tarjoaa 3 kuukauden ilmaisen kokeilusuunnitelman, joka sisältää 5 000 sähköpostia kuukaudessa.

Maksulliset suunnitelmat alkavat 35 dollarista kuukaudessa (50 000 sähköpostia kuukaudessa). Ylimääräisistä sähköpostiviesteistä veloitetaan 0,80 dollaria 1000 sähköpostilta.


#7 – Amazon SES (yksinkertainen sähköpostipalvelu)

Amazon yksinkertainen sähköpostipalvelu (SES) on Amazonin oma sähköpostin toimituspalvelu. Se on kustannustehokas, joustava ja skaalautuva, ja siinä on erittäin edullisia jakomaksuja.

Koska sen on valmistanut Amazon, voit olla varma, että se on luotettava ja täynnä ominaisuuksia. Amazon SES tarjoaa erinomaisen toimittavuuden joustavalla IP-asennuksella ja sähköpostin todennusvaihtoehdoilla.

Se on nopea ja helppo ottaa käyttöön, suojata ja integroituu saumattomasti muihin Amazon-palveluihin. Tämä tekee siitä täydellisen ratkaisun, jos käytät jo AWS:ää tai EC2:ta.

Hinnoittelu:

Amazon SES maksaa 0,10 dollaria 1 000 lähettämästäsi sähköpostista. Jos lähetät Amazon EC2:ssa isännöidystä sovelluksesta, ensimmäiset 62 000 kuukausittaista sähköpostiviestiä ovat ilmaisia. On olemassa useita muita lisämaksuja ja valinnaisia ​​lisävarusteita, jotka löydät heidän hinnoittelusivultaan.


#8 – Elastinen sähköposti

Elastinen sähköposti on suosittu sähköpostipalveluntarjoaja, joka tarjoaa sekä sähköpostimarkkinointialustan että kustannustehokkaan sähköpostisovellusliittymän. Jälkimmäistä voidaan käyttää tapahtumasähköpostien määrittämiseen sovelluksessasi tai verkkosivustossasi.

Elastic Email on yksi suosituimmista sähköpostipalveluntarjoajista ja palvelee yli 30 000 yritystä. Heihin luottavat muun muassa Brightmetrics, ScheduleOnce ja Adclick.

Kuten muutkin suositut tapahtumasähköpostipalvelut, ne keskittyvät tarjoamaan erinomaista toimitettavuutta ja luotettavuutta hyvin dokumentoidun ja helppokäyttöisen API:n, erittäin nopean maailmanlaajuisen infrastruktuurin ja erinomaisten seurantaominaisuuksien, kuten avoimen nopeuden ja napsautussuhteen seurannan, tilausten peruutuksen hallinnan, maantieteellisen sijainnin seuranta ja paljon muuta.

🔥 Empfohlen:  Instagram Stories for eCommerce: 6 parasta tapaa lisätä myyntiä

Saat visuaalisen esityksen kaikista tärkeimmistä sähköpostidatapisteistä, joiden avulla voit tehdä strategisia, tietoon perustuvia päätöksiä yrityksestäsi.

Elastic Emailista erityisen tekee kuitenkin se, kuinka edullinen ja skaalautuva se on. He ovat valinneet jako-jako-hinnoittelumallin, joten maksamasi summa korreloi suoraan lähettämiesi sähköpostien määrän kanssa.

Tämä tekee siitä erittäin edullisen rahapulassa oleville StartUp-yrityksille ja pienille yrityksille, jotka eivät tuota paljon tapahtumasähköposteja, mutta haluavat skaalautuvan ratkaisun niiden kanssa. Kun myyntiluvut ja tulot kasvavat, myös kuukausimaksusi kasvavat.

Sovellusliittymän lisäksi Elastic Email tarjoaa myös fantastisen sähköpostimarkkinointityökalun, joka auttaa sinua hallitsemaan kaikkia kampanjoidesi näkökohtia. Sen mukana tulee helppokäyttöinen visuaalinen sähköpostisuunnittelija, kampanjan ajoitustyökalut sekä tuki automaattisille vastaajille, käyttäjien segmentointi, personointi, A/X-testaus, yksityiskohtaiset raportit ja paljon muuta.

Voit asentaa ja aktivoida Elastic Email Subscribe Form -laajennuksen ottaaksesi sähköpostitilauswidgetin helposti käyttöön verkkosivustollasi ja aloittaaksesi sähköpostilistan rakentamisen tai luodaksesi paljon tuloksia tuottavia aloitussivuja, jotka kannustavat kävijöitä tilaamaan.

Hinnoittelu:

Elastic Email tarjoaa kaksi hinnoittelusuunnitelmaa: Email API (0,10 $/1000 sähköpostit + 0,40 $/päivä) ja Email API Pro (0,12 $/1000 sähköpostit + 1 $/päivä).

Valitsemasi suunnitelman mukaan maksat 10–12 dollaria 100 000 lähetetystä sähköpostista sekä päivittäiset maksut.


Tapahtumasähköpostipalvelujen UKK

Ennen kuin päätämme, tässä on vastauksia joihinkin usein kysyttyihin asioihin liittyviin sähköpostipalveluita koskeviin kysymyksiin.

Mikä on tapahtumasähköpostipalvelu?

Tapahtumasähköpostit ovat sähköposteja, jotka lähetetään automaattisesti asiakkaille, kun he tekevät tietyn toiminnon verkkosivustollasi tai sovelluksessasi, kuten kirjautuvat tilille tai tekevät ostoksen.

Yritykset käyttävät niitä yleensä tilausvahvistusten, salasanan palautusten, kuittien, tilauksen seurantatietojen ja tervetulosähköpostien lähettämiseen.

Tapahtumasähköpostipalvelut helpottavat tämän tyyppisten sähköpostien lähettämistä. Ne tarjoavat työkalut, joita tarvitset niiden ohjelmointiin, hallintaan, seurantaan ja automatisointiin.

Mitä eroa on sähköpostimarkkinoinnin ja tapahtumasähköpostien välillä?

Tapahtumasähköpostit käynnistyvät käyttäjien toimien perusteella ja lähetetään ohjelmallisesti yksittäisille käyttäjille, kun taas markkinointisähköpostit lähetetään yleensä joukkona, strategisesti, osana sähköpostimarkkinointikampanjaa.

Markkinointisähköpostien sisältö on myös yleensä mainostavampaa, kun taas tapahtumasähköpostit ovat toiminnallisempia. Ne sisältävät yleensä tietoa, jota asiakkaat haluavat tai tarvitsevat. Sellaisenaan niillä on yleensä paljon korkeampi avausprosentti kuin perinteisillä markkinointisähköpostiviesteillä.

Jos haluat lisätietoja, tutustu Startup Bonsai -artikkeliin sähköpostimarkkinointi vs transaktioviestit.

Oikean sähköpostipalvelun valitseminen yrityksellesi

Kuten näet, valittavana on monia erilaisia ​​sähköpostipalveluntarjoajia. Ei kuitenkaan ole olemassa kaikille yrityksille sopivaa ratkaisua.

Palvelua valitessasi sinun on otettava huomioon budjettisi ja haluamasi hinnoittelumalli. Kannattaa myös miettiä, haluatko vain erillisen työkalun tapahtumasähköpostien lisäämiseksi olemassa olevaan sähköpostimarkkinointipinoasi vai haluatko mieluummin all-in-one sähköpostimarkkinointityökalun.

Lopuksi sinun on harkittava, kuinka aiot ottaa sen käyttöön verkkosivustollasi tai sovelluksessasi (esim. API tai SMTP) ja valittava palvelu, joka tukee tätä integrointia.

Jos et kuitenkaan ole varma, minkä ratkaisun valitset, et voi mennä pieleen parhaiden valintojemme avulla:

 • Brevo jos etsit parasta all-in-one-sähköposti- ja tekstiviestimarkkinointityökalua, joka tukee sähköposteja
 • SparkPost yritystason yrityksille ja erinomainen luotettavuus/toimitettavuus

Tämä kattaa tapahtumasähköpostipalvelut. Mutta entä sähköpostimarkkinointi? Suurin osa näistä työkaluista (Brevoa lukuun ottamatta) käsittelee tapahtumasähköpostiviestejä, mutta tarvitset toisen työkalun asioiden markkinointipuolelle.

Jos haluat tietää lisää sähköpostimarkkinointikampanjasi toteuttamisesta, tutustu muihin artikkeleihimme, kuten 5 sähköpostityyppiä, jotka sinun tulee lähettää tilaajillesi (ja miksi) ja 9 tehokasta sähköpostimarkkinointityökalua verrattuna.


Table of Contents