Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

8 parasta TikTok-aikataulutustyökalua (2023 vertailu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 parasta TikTok-aikataulutustyökalua (2023 vertailu)

Vuoden 2016 julkaisustaan ​​lähtien TikTok on valloittanut maailman myrskyllä!

Mutta olitpa yleisöäsi rakentava yritys tai nouseva vaikuttaja, joka toivoo voivansa vaikuttaa maailmaan, TikTok-viestien ajoitus on kriittinen sitoutumisasteen kannalta.

Oikealla TikTok-aikataulutyökalulla sisältösi on kuitenkin valmis julkaistavaksi, kun yleisösi on aktiivisin – ilman puhelintasi.

Joten tässä viestissä tutkimme joitain markkinoiden parhaista vaihtoehdoista!

Sukeltakaamme sisään.

Parhaat TikTokin aikataulutustyökalut – yhteenveto


#1 – SocialBee

Paras kokonaisuutena

SocialBee on tärkein suosituksemme TikTokille ja sosiaalisen median aikatauluille yleensä; tässä miksi:

Voit luoda ikivihreitä lähetyssarjoja ja asettaa viestejä uudelleen jonoon nopeammin kuin mikään muu TikTokin ajoitustyökalu; tämä tekee ikivihreän sisällön uudelleenjakamisesta vaivatonta. Voit jopa järjestää sisällön eri luokkiin ja ajoittaa videoita koko kategoriaan samanaikaisesti.

Voit visualisoida sisältöaikataulusi kalenterinäkymässä ja helposti muokata tai poistaa viestejä. Voit jopa vanhentua sisällön tietyn ajan kuluttua tai kun tietty määrä jakoja on saavutettu. Tämä varmistaa, että et automaattisesti jakaa uudelleen aiempien kampanjoiden vanhaa sisältöä.

SocialBee sisältää myös oman selainlaajennuksen. Tämän avulla voit jakaa sisältöä muilta verkkosivuilta, lisätä omia kommenttejasi ja tunnuslauseita sekä ajoittaa sen julkaisua varten.

SocialBee sisältää myös tehokkaan analytiikan, joka auttaa sinua ymmärtämään paremmin TikTok-yleisösi, mukaan lukien sivujen ja viestien analytiikka:

 • Napsautukset
 • Tykkää
 • Kommentit
 • Osakkeet
 • Sitoutumistasot
 • Tehokkain sisältö

SocialBee integroituu suosittuihin sisällönhallintatyökaluihin, kuten Canva, Bitly, Unsplash, Giphy, Zapier jne.

Jos olet toimisto, joka työskentelee useiden asiakkaiden kanssa, myös SocialBee auttaa sinua. Siinä on työtiloja, joiden avulla voit jakaa profiilit eri asiakkaiden kesken, joten et koskaan sekoita, mikä sisältö kuuluu millekin asiakkaalle.

Lopuksi SocialBee tarjoaa myös “tehty sinulle” sosiaalisen median palvelun, joka sisältää artikkelien kirjoittamisen, tuotemerkkioppaiden luomisen, yhteisön hallinnan ja paljon muuta.

On myös syytä huomata, että SocialBee päivittyy jatkuvasti, joten olemme varmoja, että se pysyy johtavana TikTok-aikatauluna pitkälle tulevaisuuteen.

Plussat

 • Tarjoaa erinomaiset jonotusominaisuudet
 • Voit ajoittaa automaattisesti satoja viestejä, mikä säästää valtavasti aikaa
 • Edullinen
 • Zapier-integraatio saatavilla
 • Voit käyttää RSS-syötteitä ja joukkolähetystä CSV-tiedostojen kanssa luodaksesi viestejä
 • Viestien kuratointia varten on selainlaajennus

Haittoja

 • SocialBee ei tarjoa sosiaalista postilaatikkoa
 • Kilpailevien sosiaalisen median tilien tai hashtagejen tarkkailemiseen ei ole valvontaominaisuuksia
 • Voit tarkastella kalenterityökalussa vain yhden sosiaalisen profiilin sisältöä kerrallaan.

Hinnoittelu

SocialBeen hinnoittelu alkaa 29 dollarista kuukaudessa. Voit yhdistää viisi sosiaalista tiliä, rekisteröidä yhden käyttäjän ja määrittää useita sisältöluokkia, jotka sisältävät jopa 1 000 viestiä.

Avaat lisää käyttäjiä, viestejä ja sosiaalisia tilejä Accelerate-suunnitelmalla 49 dollarilla kuukaudessa. Tai hyödynnä rajoittamattomia sisältöluokkia ja jopa 25 sosiaalista tiliä Pro-suunnitelmalla hintaan 99 dollaria kuukaudessa.

Säästä 16 % vuosittaisella laskutuksella. Aloita 14 päivän ilmainen kokeilu.


#2 – Pally

Paras käyttöliittymä työnkulkujen ajoittamiseen ja TikTok-kommenttien hallintaan

Maailmassa, jossa sosiaalinen media kehittyy jatkuvasti ja ottaa käyttöön uusia työkaluja, Pallyy on yleensä yksi ensimmäisistä, jotka integroivat ne palvelukseensa. He olivat esimerkiksi ensimmäisten joukossa, jotka tarjosivat sosiaalisen postilaatikon, joka tukee TikTok-kommenttien valvontaa.

Tämän some-postilaatikon avulla voit:

 • Määritä tiimin jäsenet tiettyihin ketjuihin tai kommentteihin
 • Merkitse viestit ratkaistuksi
 • Automatisoi vastaukset saapuviin viesteihin
 • Luo mukautettuja tarroja ja kansioita viestinnän järjestämiseksi.

Pallyy oli myös yksi ensimmäisistä alustoista, joka tarjosi TikTok-aikatauluja. Lisäksi Pallyyn mukana tulee erottuva käyttöliittymä sulavien ja intuitiivisten työnkulkujen tekemiseen. Voit esimerkiksi ladata TikTok-videoita joukkona ja vetää sisältöä kalenteriin. Myös sosiaalisten tilien välillä vaihtaminen on helppoa. Voit valita, haluatko tarkastella ajoitettua sisältöä taulu-, taulukko- tai kalenterimuodossa.

Pallyyn hashtag-tutkimustyökalun ansiosta voit helposti tarkastella brändiäsi kiinnostavaa sisältöä ja ottaa sen mukaan omaan sisältöstrategiaasi.

Lopuksi, mitä tulee raportointiin, voit luoda mukautettuja aikajaksoja ja viedä PDF-raportteja seuraajistasi ja sitoutumisestasi eri kanavien välillä. Voit tarkastella tilastoja, kuten sivuseurauksia, näyttökertoja, sitoutumista, viestien jakoja, napsautuksia ja monia muita.

Plussat

 • TikTok-sisältösi visualisointiin on useita vaihtoehtoja.
 • Pally on usein ensimmäinen, joka lisää uusia sosiaalisen median työkaluja
 • Sen sosiaalinen postilaatikko sisältää TikTok-kommenttien hallinnan
 • Sen erittäin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen.
 • Kuroi sisältöä helposti hashtag-tutkimustyökalujen avulla.
 • Ilmainen suunnitelma saatavilla
🔥 Empfohlen:  5 parasta luksusmatkasovellusta 2023

Haittoja

 • Se ei tarjoa jälkikierrätystä
 • Pally on Instagram-keskeinen, joten kaikki sen ominaisuudet eivät sovellu yhtä hyvin TikTokille
 • Valkoista merkintää ei ole saatavilla, joten Pallyy ei ole ihanteellinen toimistoille.

Hinnoittelu

Pallyyn mukana tulee ilmainen paketti, joka sisältää jopa 15 ajoitettua postausta yhdelle sosiaalisen median joukolle: Toisin sanoen voit linkittää yhden tilin jokaiselle sosiaalisen median alustalle (Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Business, Pinterest, TikTok)

Sinun on päivitettävä premium-sopimukseen 13,50 dollaria kuukaudessa (vuosilaskutus), jotta voit ajoittaa lisää julkaisuja. Tämä sisältää rajoittamattoman määrän ajoitettuja julkaisuja, joukkoaikataulutusta ja mukautettuja analytiikkaraportteja. Voit lisätä ylimääräisiä sosiaalisia sarjoja 15 dollarilla kuukaudessa ja muita käyttäjiä 29 dollarilla kuukaudessa.


#3 – Crowdfire

Paras sisällön kuratointiin

Väkijoukon tulipalo on toinen hyödyllinen sosiaalisen median ajoitustyökalu, joka voi lähettää automaattisesti viestejä eri sosiaalisiin kanaviin. Kuten Pallyyssa, siinä on postilaatikko, jonka avulla voit seurata mainitsemisia, yksityisviestejäsi ja kommenttejasi yhdessä paikassa.

Jokainen julkaisemasi viesti räätälöidään automaattisesti sen sosiaalisen kohdealustan mukaan. Tämä sisältää julkaisun pituuden, hashtagejen, kuvakoon automaattisen säätämisen tai sen, julkaistaanko videot linkkinä vai ladattuina videoina.

Ennen julkaisemista voit esikatsella ja muokata jokaista viestiä ja mukauttaa julkaisuaikoja tai luottaa Crowdfiren arvioon parhaista julkaisuajoista. Lisäksi jonomittari seuraa, kuinka paljon sisältöä sinulla on jäljellä julkaisujonossasi, jotta näet, milloin sisältö on vähissä.

Crowdfiren mukana tulee hyödyllisiä sisällön kuratointityökaluja, jotka auttavat sinua löytämään asiaankuuluvaa sisältöä kolmansien osapuolien tekijöiltä, ​​blogistasi tai verkkokaupastamme.

Lopuksi voit luoda ja ladata mukautettuja PDF-raportteja, jotka sisältävät kaikki sosiaaliset verkostosi ja sisältävät vain sinulle tärkeitä tilastotietoja. Voit jopa ajoittaa raportin luomisen, jotta et koskaan jää paitsi.

Crowdfiren analytiikka sisältää melko ainutlaatuisesti kilpailijoiden analyysin. Voit tarkastella kilpailijoidesi suosituimpia postauksia, nähdä, mitkä trendit toimivat heille, ja saada selkeän yleiskatsauksen tehokkuudesta.

Plussat

 • Ilmainen versio
 • Upea sisällön kuratointityökalu
 • Tarjoaa kilpailija-analyysin
 • Voit kuratoida jaettavia kuvia Instagramia varten.
 • Mukautettu raporttien rakennustyökalu yksityiskohtaisempaan analytiikkaan

Haittoja

 • Tärkeät ominaisuudet, kuten ajoitus kalenterinäkymässä, on lukittu kalliin hintamuurin taakse.
 • Jokainen suunnitelma rajoittaa, kuinka monta viestiä voit ajoittaa tiliä kohden kuukaudessa.
 • Oppimiskäyrä on melko jyrkkä, ja käyttöliittymä voi tuntua sekavalta – varsinkin jos sinulla on alhaisempi suunnitelma, koska voit nähdä saavuttamattomia premium-ominaisuuksia.

Hinnoittelu

Ilmaisen suunnitelman avulla voit linkittää jopa kolme sosiaalista tiliä, ja voit ajoittaa kymmenen viestiä tiliä kohden. Päivittämällä Plus-suunnitelmaan 7,49 dollarilla kuukaudessa (maksetaan vuosittain), saat viisi tiliä, 100 ajoitettua viestiä, mukautetun lähetysaikataulun ja videopostituen. Voit myös linkittää jopa viisi RSS-syötettä ja tukea useiden kuvien julkaisuja.

Premium-paketti maksaa 37,48 dollaria kuukaudessa, kun maksat vuosittain, ja siinä on kymmenen sosiaalista profiilia. Lisäksi voit ajoittaa julkaisuja joukkona ja kalenterinäkymässä ja suorittaa kilpailija-analyysin kahdella kilpailevalla sosiaalisen palvelun tilillä.

Lopuksi 74,98 dollarin VIP-suunnitelma antaa sinun yhdistää 25 sosiaalista profiilia 800 viestiin tiliä kohden. Se avaa myös ensisijaisen tuen ja kilpailija-analyysin 20 kilpailevalle profiilille.


#4 – Metricool

Paras analytiikkaan

Metricool keskittyy vähemmän ajoittamiseen vaan enemmän analysoimiseen, hallintaan ja digitaalisen läsnäolon kasvattamiseen eri kanavissa.

TikTok-viestien ajoituksessa voit luottaa yksinkertaiseen vedä ja pudota -käyttöliittymään vetääksesi sisältöä kalenteriisi.

Voit myös suorittaa TikTok-mainoskampanjoita Metricool-tililtäsi ja optimoida julkaisuaikatauluja ja kampanjoita Metricoolsin optimaalisilla käynnistysajoilla. Voit myös tuoda sisältöä joukkona CSV-tiedostosta ja julkaista sen kaikilla sosiaalisen median alustoilla kerralla.

Mitä tulee analytiikkaan, voit valita raporttimallin tai luoda omia mukautettuja raportteja, jotka keskittyvät sinulle tärkeimpiin tilastoihin.

Voit esimerkiksi analysoida TikTok-sitoutumistasi, mainosten tehokkuutta, seurata kilpailijasi TikTok-strategioita ja tarkastella historiallisia tietojasi. Metricool on myös yhteydessä Google Data Studioon, jonka avulla voit tuoda lisätietoja.

🔥 Empfohlen:  Aloittelijaystävällinen opas vaikuttajamarkkinointiin

Plussat

 • Se on tehokas analytiikkatyökalu, joka sisältää kilpailijoiden analyysit ja mainosten tehokkuusraportit
 • Hallitse TikTok-mainoksia Metricool-tilisi sisällä
 • Yhdistä Google Data Studioon
 • Metricool kehittää säännöllisesti uusia ominaisuuksia

Haittoja

 • Sen sosiaalinen postilaatikko ei vielä helpota TikTok-kommentteja.
 • Se on ylimääräinen 9,99 dollaria kuukaudessa hashtagejen seurannasta.
 • Jotkut ominaisuudet, mukaan lukien raporttimallit, ovat käytettävissä vain korkeammissa suunnitelmissa.

Hinnoittelu

Hinnat vaihtelevat 22 dollarista kuukaudessa, vuosittaiset alennukset ovat saatavilla. Myös ilmainen suunnitelma.

Lue Metricool-arvostelumme.


#5 – TikTokin alkuperäinen ajoitusohjelma

Paras ilmainen vaihtoehto

Hyviä uutisia! Jos haluat ajoittaa TikTok-viestejä, sinun ei tarvitse kuluttaa rahaa. Sen sijaan voit ajoittaa sisältösi suoraan osoitteesta TikTok.

Kun olet kirjautunut sisään, napsauta pilvikuvaketta päästäksesi lataussivullesi. Lataa sitten videosi ja ajoita se manuaalisesti valitsemalla päivämäärä, jolloin haluat sen julkaista.

Muihin sosiaalisen median ajoittajiin verrattuna se on hyvin yksinkertaista. Et esimerkiksi voi ajoittaa julkaisuja TikTok-sovelluksella. Lisäksi et voi muokata videotasi, kun se on ajoitettu, joten jos sinun on tehtävä muutos, sinun on poistettava viestisi ja aloitettava alusta.

Ei myöskään ole lisäominaisuuksia, kuten automaattisesti laskettuja optimaalisia postitusaikoja tai kalenteria, josta voit tarkastella, milloin julkaiset mitä.

Plussat

 • Helppokäyttöinen
 • Käytettävissä TikTok-tililtäsi
 • Täysin ilmainen

Haittoja

 • Postauksia ei voi ajoittaa mobiililaitteella
 • Ei kalenterinäkymää
 • Ei joukkolatauksia/aikatauluja
 • Viestiäsi ei voi muokata, kun se on ajoitettu

Hinnoittelu

TikTokin aikataulutyökalu on ilmainen käyttää.


#6 – Myöhemmin

Paras aloittelijoille

Myöhemmin on yleinen sosiaalisen median hallintatyökalu, joka on erityisen houkutteleva aloittelijoille. Sillä on ilmainen suunnitelma, ystävällinen käyttöliittymä ja kutsuva tunnelma brändiinsä.

Työkalu sopii luultavasti parhaiten Instagram-käyttäjille. Silti se sisältää myös hyödyllisiä aikatauluominaisuuksia TikTokille ja muille sosiaalisen median verkostoille.

TikTok-sisällön luominen ja ajoittaminen Laterilla on yhtä helppoa kuin median lataaminen ja vetäminen kalenteriisi. Voit suunnitella pitkälle eteenpäin, muokata viestejä milloin tahansa ja nähdä, miltä ne näyttävät esikatselussa.

Premium-suunnitelmissa Later tunnistaa optimaaliset lähetysajat. Lisäksi voit myös valvoa TikTok-kommentteja, eli voit vastata, tykätä, kiinnittää, piilottaa ja poistaa kommentteja.

Voit myös luoda muokattavan biolinkin TikTokille. Myöhemmin mukana tulee myös TikTok-analytiikka, kuten väestötiedot ja yleisön kasvu, ja voit tarkastella jokaisen postauksen suorituskykyä.

Plussat

 • Voit rajata videoita ja mediaa eri kokoisiksi optimoidaksesi ne eri alustoja varten ajastimessasi.
 • Käytännölliset TikTok-julkaisu- ja moderointityökalut
 • TikTok-tilastot ovat saatavilla halvimmalla sopimuksella.

Haittoja

 • Tietohistoria on rajoitettu 12:een kuukaudet
 • Voit tarkastella viestien tilastoja vain, jos olet ajoittanut ne Myöhemmin.
 • Kallein suunnitelma lisää vain live-chatin ja rajoittamattoman määrän viestejä
 • Myöhempi brändäys sisältyy linkin.bio-sivulle alemman tason suunnitelmissa

Hinnoittelu

Later tarjoaa rajoitetun ilmaisen suunnitelman, jonka avulla voit ajoittaa jopa viisi kuukausittaista viestiä. Jokainen, joka haluaa saada lisää näkymiä TikTokissa, haluaa päivittää. Premium-paketteja on kolme; jos valitset vuosilaskutuksen, säästät 17 % (joka on lueteltu alla).

Aloituspaketti 15 dollarilla kuukaudessa sisältää yhden sosiaalisen paketin ja on voimassa yhdelle käyttäjälle. Voit julkaista 30 viestiä per sosiaalinen profiili kuukaudessa, enintään 12 kuukauden dataa ja luoda mukautetun linkin.bio-sivun.

Kasvusuunnitelma hintaan 33,33 dollaria kuukaudessa mahdollistaa kolme sosiaalista joukkoa, kolme käyttäjää, 150 viestiä sosiaalisen profiilin kohden ja täydellisen analytiikan jopa yhden vuoden tiedoilla. Se sisältää myös ylimääräisiä tiimi- ja brändinhallintatyökaluja ja poistaa Later-brändäyksen Linkin.bio-sivultasi.

Advanced-suunnitelma hintaan 66,67 dollaria kuukaudessa avaa kuusi sosiaalista sarjaa, kuusi käyttäjää, rajoittamattoman määrän viestejä ja live-chat-tuen.


#7 – Loomly

Paras postin inspiraatioksi

hämärää väittää olevansa yksi alusta, jota tarvitset kaikkiin sosiaalisen median markkinointitarpeisiisi. Se integroituu moniin sosiaalisiin alustoihin ja antaa sinun hallita kaikkia mediaasi yhdessä kirjastossa, mukaan lukien valokuvat, videot, muistiinpanot, linkit ja viestimallit.

Sen sijaan, että Loomly auttaisi sinua ajoittamaan julkaisuja etukäteen, joukkona ja yksinkertaisen kalenterinäkymän kautta, Loomly antaa sinun myös kerätä julkaisuideoita.

Voit tarkkailla Twitterin trendejä, tapahtumia, lomiin liittyviä ideoita, sosiaalisen median parhaita käytäntöjä ja paljon muuta. Loomly integroituu myös Unsplashin ja Giphyn kanssa tarjotakseen lisenssitöntä mediaa viesteillesi.

🔥 Empfohlen:  Heksometri - Verkkosivuston terveyden ja suorituskyvyn seurantaratkaisu!

Loomly tarjoaa myös optimointivinkkejä viesteillesi ja voit esikatsella viestejä ja mainoksia ennen niiden julkaisemista. Lisäksi, jos työskentelet ryhmässä, voit ajoittaa virkoja esimiehen hyväksyttäviksi.

Kuten muutkin sosiaalisen median aikataulutustyökalut, Loomlylla on edistynyt analytiikka ja sen avulla voit seurata kaikkia sosiaalisen median vuorovaikutuksiasi yhdestä paikasta.

Plussat

 • Mukana on hyväksyntätyönkulku, mikä on hyödyllistä suuremmille tiimeille
 • Helppokäyttöinen
 • Sen optimointivinkit ovat hyödyllisiä
 • Sen postausideat voivat inspiroida seuraavaa sisältöäsi
 • Voit tallentaa hashtag-ryhmiä ja tarkkailla niiden suorituskykyä
 • Lähetä rajoittamaton TikTok-sisältö riippumatta siitä, mitä suunnitelmaa sinulla on

Haittoja

 • Ilmaista suunnitelmaa ei ole saatavilla
 • Et voi lähettää useita kuvia/karusellipostauksia

Hinnoittelu

Loomly ei ole tämän listan halvin. Palkkiosopimuksia on neljä ja yrityssuunnitelma; alla oleva hinnoittelu perustuu edullisempaan vuosilaskutukseen.

Perussuunnitelma 26 dollaria kuukaudessa sopii kahdelle käyttäjälle, kymmeneen sosiaaliseen tiliin ja sisältää kaikki Loomlyn ydinominaisuudet.

Kehittyneet analytiikka-, sisällönvienti-, Slackin- ja Microsoft-tiimien integraatiot tulevat saataville vakiosuunnitelmassa hintaan 59 dollaria kuukaudessa. Tämä avaa myös kuuden käyttäjän ja 20 sosiaalisen tilin lukituksen.

Lisäpaketti hintaan 129 dollaria kuukaudessa sisältää mukautettuja rooleja, työnkulkuja, 14 käyttäjää ja 35 sosiaalista tiliä.

Lopuksi Premium-paketti 269 dollarilla kuukaudessa avaa 30 käyttäjää, 50 sosiaalista tiliä ja valkoisen merkinnän, jos haluat käyttää Loomlya asiakkaidesi kanssa.


#8 – Brandwatch

Paras suurille yrityksille

Tuotemerkkikello on sosiaalisen median hallintatyökalu, joka on hinnoiteltu suuremmille yrityksille. Sen avulla brändit voivat mukauttaa sosiaalisia strategioitaan nopeasti ja käyttää vankkoja analytiikkatyökaluja, jotka käyttävät tekoälyä tutkimaan perusteellisesti miljoonia yleisöääniä maailmanlaajuisesti.

Voit luoda ja hallita sosiaalisia palveluita yhteistyössä tiimisi kanssa kanavia, tiimejä, työnkulkuja, sisällön hyväksyntöjä ja kampanjoita, mikä varmistaa brändin yhdenmukaistamisen.

Samoin kalenterinäkymä on yhteiskäyttöinen, joten useat tiimin jäsenet voivat samanaikaisesti käyttää ja optimoida lähetysaikataulua.

Voit suojella brändiäsi seuraamalla esiin nousevia sosiaalisia trendejä ja konflikteja. Tämä auttaa sinua valmistamaan brändiäsi uusiin sosiaalisiin liikkeisiin, räjähtävään kritiikkiin tai brändikäsityksen muutoksiin.

Kuten muissakin työkaluissa, siellä on myös sosiaalinen postilaatikko, josta voit hallita kaikkia sosiaalisia vuorovaikutuksiasi eri kanavien välillä.

Plussat

 • Vankka analytiikka ja tiedonhaku
 • Integraatioita on monenlaisia
 • Vankka yleisöraportointi, mukaan lukien trendien ja hätätilanteiden seuranta
 • Saatavilla on useita yhteistyöominaisuuksia sekä mahdollisuus luoda brändioppaita

Haittoja

 • Hinnoittelu voisi olla läpinäkyvämpää
 • Se on todennäköisesti aivan liian kallista keskimääräiselle pienyritykselle.

Hinnoittelu

Pienille 1-2 hengen ryhmille Brandwatch suosittelee Essentials-pakettiaan alkaen 108 dollarista kuukaudessa. Siinä on yksi sosiaalisen median sisältökalenteri, omaisuuskirjasto, kampanjanhallintatyökalut ja keskitetty sosiaalisen median postilaatikko.

Tunnetuimmilla tuotemerkeillä hinnoittelu ei ole yhtä läpinäkyvää. Sinun on otettava yhteyttä tiimiin, jotta voit varata tapaamisen ja saada tarjouksen mistä tahansa Brandwatchin kolmesta tuotepaketista. Ne jakautuvat kuluttajatietoon, sosiaalisen median hallintaan tai molempiin.


Parhaan TikTok-aikataulutyökalun löytäminen

TikTok on yksi suosituimmista sosiaalisista verkostoista. Joten nyt on hyvä aika ottaa vakavasti tämä sosiaalinen alusta.

Olitpa sitten vaikuttaja tai yritys, jos etsit kehittynyttä mutta edullista sosiaalisen median aikataulutyökalua, suosittelemme SocialBee.

Kuitenkin, Pallyy on hyvä vaihtoehto, jos haluat nykyaikaisemman, virtaviivaisemman käyttöliittymän.

Sitä vastoin jos olet isompi yritys Tuotemerkkikello on todennäköisesti sopivin valinta. Tärkein suositus syvälliseen analytiikkaan on kuitenkin edelleen voimassa Metricool!

Lopuksi, jos haluat tutustua muihin työkaluihin, sosiaalisen median aikataulutyökaluja käsittelevästä artikkelista voi olla apua.