Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

8 parasta virtuaaliavustajayritystä Intiassa (2023)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 parasta virtuaaliavustajayritystä Intiassa (2023)

Tervetuloa virtuaalisen avun maailmaan Intiaan, jossa yritykset voivat löytää luotettavaa tukea ja vapauttaa täyden potentiaalinsa. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle “Intian parhaat virtuaaliavustajayritykset”, kattavan oppaan, joka auttaa sinua löytämään huippupalveluntarjoajat, jotka tarjoavat poikkeuksellisia virtuaaliavustajapalveluita. Olitpa yrittäjä, pienyrityksen omistaja tai kiireinen ammattilainen, virtuaaliassistentit voivat olla korvaamaton omaisuus tarjoamalla hallinnollista, luovaa, teknistä ja toiminnallista tukea etänä.

Intia on noussut virtuaaliassistenttipalvelujen keskukseksi, joka tarjoaa laajan valikoiman yrityksiä, jotka ovat erinomaisia ​​tehokkaiden ja kustannustehokkaiden ratkaisujen toimittamisessa. Asiantuntijatiimimme on ahkerasti tutkinut ja arvioinut näitä yrityksiä sellaisten tekijöiden perusteella kuin asiantuntemus, luotettavuus, kommunikaatiotaidot, reagointikyky ja asiakastyytyväisyys. Ymmärrämme, kuinka tärkeää on löytää virtuaaliassistenttiyritys, joka ei ainoastaan ​​täytä erityisiä liiketoimintatarpeitasi, vaan on myös arvojesi ja työkulttuurisi mukainen.

Tässä kattavassa oppaassa esittelemme Intian parhaat virtuaaliavustajayritykset, jossa korostetaan niiden ainutlaatuisia ominaisuuksia, asiantuntemusta, palvelutarjontaa ja asiakkaiden kokemuksia. Tarjoamme sinulle arvokkaita näkemyksiä, joiden avulla voit tehdä tietoisen päätöksen valitessasi virtuaalista avustajaa yrityksellesi.

8 parasta virtuaaliavustajayritystä Intiassa

1. Hubstaff Talent

Hubstaff Talent on yksi parhaista virtuaaliavustajayrityksistä tällä hetkellä. Hubstaff on täysin ilmainen ja yhdistää virtuaaliset avustajat ja työntekijät kaikkialta maailmasta muutamassa minuutissa. Hubstaff yhdistää meidät lähes rajattomiin työntekijöihin, jotka ovat valmiita tarjoamaan palvelujaan.

Se järjestää työntekijöiden profiilin osaamisen, kokemuksen, tehokkuuden ja tuntiveloituksen perusteella. Hubstaff toimii kuin foorumi ja yhdistää meidät yhteen parhaista, lahjakkaimmista ja pätevimmistä ihmisistä ympäri maailmaa. Virtuaaliassistenteilla on myös mahdollisuus lisätä profiiliinsa hieman kokemustaan, tietämystään ja osaamistaan.

Se myös erottaa virtuaaliavustajat heidän kansallisuutensa ja puhumiensa kielten perusteella. Parhaiden avustajien löytämiseksi voimme myös kirjoittaa muutaman avainsanan tai nimen ja lauseen löytääksemme parhaat virtuaaliassistentit.

2. GetFriday

GetFriday kuuluu yhden Intian parhaista virtuaaliavustajayrityksistä, jotka tunnetaan kaikkialla maassa. GetFriday tarjoaa meille yhden parhaista virtuaaliassistenteista, jotka helpottavat liiketoimintaamme paljon. GetFriday toimii Bangaloresta, Intiasta ja yhdistää meidät virtuaalisiin assistentteihin Intiassa sekä muissa maissa, jotka ovat valmiita tarjoamaan palvelujaan kiinteään hintaan.

🔥 Empfohlen:  Google Chromen suosituimmat suojauslaajennukset

GetFriday antaa sinulle mahdollisuuden maksaa virtuaaliassistenteille tehtäväkohtaisesti tai kuukausittain. Sillä on myös 200 ammattitaitoista työntekijää, jotka vastaavat käyttäjiensä jokaiseen kyselyyn 24/7. Avustajat pysyvät aina verkossa virka-aikoina ja GetFridayn henkilökunta on aina online-tilassa vastatakseen jokaiseen käyttäjiensä sähköpostiin ja viestiin hätätilanteessa.

Voit ottaa yhteyttä virtuaaliassistenttiin sähköpostitse, puhelimitse, matkapuhelimella ja faksilla. Avustajasi suorittavat heille määrätyn tehtävän ja ilmoittavat sinulle, kun tehtävä on valmis. GetFriday tarjoaa innokkaimmat ja lahjakkaimmat virtuaaliassistentit yrityksesi hyvinvoinnin vuoksi.

3. Brickwork Intia

Brickwork on yksi Intian nopeimmin kasvavista virtuaaliavustajayrityksistä. Se toimii Bangaloresta, Intiasta, ja sillä on asiakaskuntaa 134 maasta ja yhteyksiä 500 tunnettuun ja maineikkaan yritykseen. Brickwork Indiassa on erittäin helppo rekisteröitymismenettely. Sinun tarvitsee vain käydä läpi vaiheet ja rekisteröityä virallisella verkkosivustolla. Se lupaa palvelujaan ympäri vuorokauden ja help desk on aina avoinna tiedoksi ja tiedusteluihin.

Brickwork tarjoaa myös joustavia sitouttamismalleja, jotka voivat muuttua yrityksesi tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Brickwork keskittyy räätälöityjen ja henkilökohtaisten palvelujen tarjoamiseen asiakaskunnalleen maailmanlaajuisesti tunnustettujen (REA) Remote Executive Assistant -apulaistensa kautta. Opiskelijat tunnetuimmista IVY liiga Harvardin, Pennsylvanian ja Chilen kaltaiset korkeakoulut tekevät harjoittelujaksonsa Tiilimuurausjotka lupaavat laadukasta työtä työntekijöilleen.

4. Acelerar Technologies

Neljäs virtuaalinen avustajayritys, joka meillä on, on Acelerar Technologies, joka on intialainen yritys, joka sijaitsee Noidassa. Acelerar Technologies tarjoaa joustavan työaikataulun ja myös ilmaisen kokeilujakson. Yritys tarjoaa asiakkailleen erilaisia ​​palveluita. Se tarjoaa erinomaisia ​​virtuaalisia avustajia, jotka ovat asiantuntijoita seuraavilla aloilla:

  1. Sosiaalinen media
  2. Sähköposti- ja chat-tuki
  3. Hallinto
  4. Tilit ja talous
  5. Ajanvaraus

Lue myös: Yrityksen rekisteröiminen Intiassa: Vaiheittainen opas

Acelerar Technologiesilla, kuten monilla muillakin virtuaaliassistenttiyrityksillä, on ammattimainen tukipalvelu, joka huolehtii käyttäjiensä asioista 24/7. Monet tunnetut liikemiehet ja yrittäjät maailmanlaajuisesti luottavat Acelerar Technologiesin palveluihin ja käyttävät niitä.

5. OSSISTO

OSSISTO on kansainvälisesti tunnustettu yritys, joka yhdistää sinut taitavimpiin ja kokeneimpiin virtuaaliassistentteihin maailman joka kolkasta. Ossisto on Bangaloressa, Intiassa sijaitseva yritys, joka tarjoaa palvelujaan useisiin maihin, mukaan lukien Yhdysvaltoihin, Australiaan ja Isoon-Britanniaan. Ne tunnetaan yleisesti erinomaisten IT- ja graafisen suunnittelun palveluista, mutta ne tarjoavat myös muita palveluita.

🔥 Empfohlen:  11 parasta alle 10 senttiä olevaa pennyosaketta

Ossisto tarjoaa sinulle konsulttimahdollisuuden, joten jos olet uusi yrityksen perustaja, niin konsultti opastaa sinua ja auttaa sinua tekemään oikean päätöksen. Ossisto tarjoaa palvelujaan ympäri vuorokauden ja on helpdesk hoitaa kaikki ongelmasi. He yhdistävät sinut huippuluokan IT-asiantuntijoihin, ja heillä on myös joustavat suunnitelmat ja aikataulut yrityksesi organisaation mukaan.

6. WERVAS

WERVAS, joka muuten luetaan nimellä “We-Are-V-AS”, (Olemme virtuaalisia avustajia) on uusi vuonna 2016 perustettu yritys, joka on Kalkutassa Intiassa sijaitseva yritys. Lyhyessä 2-3 vuoden aikajänteessä yritystä pidetään jo yhtenä Intian parhaista yrityksistä ja sillä on 6. sija Intian 8 parhaan virtuaaliassistenttiyrityksen joukossa.

WERVAS tarjoaa joukon virtuaalisia avustajia, mutta sen tiedetään tarjoavan yhden parhaista IT-tukiteknikoista sekä erinomaiset hallinta-, sähköposti- ja asiakaspalvelupalvelut. WERVAS tarjota laadukasta työtä kohtuuhintaan ja virtuaalisia avustajia voidaan tarjota tehtäväperusteisella tai tuntiperusteisella maksulla niin koko- kuin osa-aikatyöpalveluihin. Jos he kohtaavat ongelmia, käytettävissä on 24/7 helpdesk, joka tarjoaa ratkaisun ongelmiisi.

7. Webcenture

Webcenture sijaitsee elokuvakaupungissa ja maamme talouspääkaupungissa Mumbaissa. Yritys yhdistää meidät asiantuntevimpiin virtuaaliassistentteihin pienten ja keskisuurten yritysten hinnoilla. Maksu voidaan maksaa tunti- tai tehtäväperusteisesti. Hinnat ovat kohtuulliset ja työ on parempaa kuin mitä useimmat muut yritykset tarjoavat. Tehtävät valmistuvat usein noin 12-24 tunnissa, mikä on paljon parempi kuin monilla muilla yrityksillä.

Webcenture on erikoistunut useisiin kirjoitus- ja markkinointipalveluihin sekä verkkokehitykseen. He tarjoavat asiakkailleen monia palveluita, joita ovat mm.

  1. WordPressin hallinta
  2. Sosiaalisen median markkinointi
  3. SEO Hallinto
  4. Tutkimus
  5. Hallintopalvelut

Webcenturella on myös avoin helpdesk-keskus, joka tarjoaa ratkaisuja lähes kaikkiin asiakkaan kohtaamiin kyselyihin tai ongelmiin, ja se on avoinna 24/7.

8. Kysy sunnuntailta

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, meillä on AskSunday, joka on NewYorkissa toimiva yritys, joka käyttää lahjakkaita ammattimaisia ​​​​virtuaaliassistentteja Intiasta. Tämä on luettelomme ainoa ulkomainen yritys, jota pidetään yhtenä Intian parhaista virtuaaliassistenteista. Siinä on yksi loistavimmista ja tehokkaimmista avustajaohjelmista, jossa on sekä ensisijaisia ​​että toissijaisia ​​virtuaalisia avustajia, jotka tarjoavat lupaavaa työtä.

🔥 Empfohlen:  8 parasta Adidas-välityspalvelinta Adidas-kouluttajille vuonna 2023

AskSunday tarjoaa ainutlaatuisen työn ja taitavia virtuaalisia avustajia, jotka mukautuvat helposti yrityksesi työnkulkuun. Avustajat poimivat myös, miten haluat kommunikoida, ja ovat aina valmiita saamaan sinulta työpäivityksiä. Lisäksi avustajat ovat tavoitettavissa 24/7 sunnuntaista lauantaihin. Avustajat tavoitat vain lähettämällä viestin tai sähköpostin.

Kysy sunnuntailta on yksi edistyneimmistä ja ainutlaatuisimmista virtuaaliassistenteista, joka määrätään sinulle, kun olet rekisteröitynyt ja rekisteröinyt itsesi viralliselle verkkosivustolle ja voit valita avustajasi ja työmallin, jota haluat seurata.

Bottom Line

Tässä olemme listanneet 8 parasta virtuaaliassistenttiyritystä, jotka tarjoavat sinulle parhaat virtuaaliassistentit kaikilla teknologiaan liittyvillä aloilla. Lähes yhdeksän kymmenestä yrityksestä epäonnistuu alussa, ei siksi, että heiltä puuttuisi panostus, vaan siksi, että ne eivät pysty käyttämään resurssejaan ja työvoimaansa oikein saavuttaakseen voittoa ja kasvaakseen organisaationa.

Jokainen yritys, oli se sitten pieni tai suuri, aloittaa ideasta. Idea menestyä markkinoilla ja tehdä itselleen mainetta tarjoamalla jotain erityistä yhteiskunnalle ja antamalla jotain, mitä jokainen voisi vaalia maailmassa.

Lue myös: Kuinka ansaita ilmaisia ​​Bitcoineja päivittäin ilman sijoituksia

On tuhansia samanhenkisiä ihmisiä, joilla on samat ideat ja samat tavoitteet, mutta joilla ei ole voimaa muuttaa unelmiaan teoiksi. Teknologia- ja virtuaaliassistenttiyritykset auttavat ihmisiä kaikkialta maailmasta saamaan yhteyden ja tekemään jotain hyödyllistä, joka hyödyttää kaikkia.

Maailma odottaa seuraavaa liikemiestä jättävän jälkensä tähän yhteiskuntaan ja saavuttavan jotain, jonka saavuttamisesta muut voivat vain haaveilla. Oletko valmis luomaan paikkasi tässä maailmassa? Koska maailma on valmis sinua varten.