Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

8 parasta WordPress-affiliate-markkinointilaajennusta vuodelle 2023 (vertailu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 parasta WordPress-affiliate-markkinointilaajennusta vuodelle 2023 (vertailu)

Etsitkö parhaita WordPress-affiliate-laajennuksia, joiden avulla voit ansaita enemmän palkkioita?

Haluat ehkä peittää kumppanilinkkejä, seurata linkkien napsautuksia tai ylimääräisen tavan kannustaa linkkien napsautuksia.

Tässä artikkelissa jaan markkinoiden parhaat WordPress-kumppanimarkkinointilaajennukset. Ja lopuksi annan sinulle suosituksia eri skenaarioihin.

Aloitetaan:

Parhaat affiliate-laajennukset verrattuna

TL;DR:

 • ThirstyAffiliates – Paras kumppanilinkkien hallintalaajennus.
 • Thrive Leads – Paras affiliate-laajennus toimintakehotusten lisäämiseen ja yleiseen liidien luomiseen.
 • Edistää Ultimatumia – Paras WordPress-laajennus aikariippuvaisten kumppanuuskampanjoiden ja kampanjoiden suorittamiseen.
 • AffiliateWP – Paras WordPress-affiliate-laajennus niille, jotka haluavat käynnistää oman kumppaniohjelmansa WordPress-hallintapaneelistaan. Rekrytoi omia kumppanikumppaneitasi, tarjoa heille viittauslinkkejä, tee maksujen käsittelystä helppoa ja paljon muuta.

Kun aloitat affiliate-markkinoinnin, linkkien hallinta on helppoa. Sinulla on muutamia viestejä siellä täällä, mutta se ei ole mitään, jota pieni käsityö ei kestä. Nopeasti eteenpäin, kun työskentelet satojen ohjelmien kanssa… se voi alkaa olla hieman hämmentävää.

Tarvitset siis ehdottomasti työkalun, joka auttaa sinua hallitsemaan kumppanilinkkejäsi. Ja yksi parhaista WordPress-vaihtoehdoista on ThirstyAffiliates.

ThirstyAffiliates sisältää joukon ominaisuuksia, jotka helpottavat affiliate-linkkielämääsi. Ensinnäkin se lyhentää kumppanilinkkejäsi ja antaa sinulle kauniit URL-osoitteet, kuten “bloggingwizard.com/go/…”. Ei enää rumia affiliate URL-osoitteita, joiden loppuun on liitetty 30 eri numeroa!

Se käyttää myös asianmukaisia ​​301-uudelleenohjauksia ja antaa sinun määrittää maailmanlaajuiset asetukset kaikkien kumppanilinkkien nofollowingille. Voit myös avata kaikki kumppanilinkit uudelle välilehdelle.

Se tarjoaa myös kätevän tavan lisätä kumppanilinkkejä viestiisi. Sen sijaan, että kirjautuisit kuhunkin yksittäiseen kumppaniohjelmaan aina, kun tarvitset linkin, voit käyttää ThirstyAffiliaten avattavaa linkin lisäystä (kunhan olet aiemmin lisännyt linkin ThirstyAffiliatesiin).

Mutta ehkä suurin hyöty ThirstyAffiliatesista on tämä:

Jos joudut joskus muuttamaan kumppanin linkkiä, sinun tarvitsee muokata linkkiä vain kerran ThirstyAffiliaten käyttöliittymässä. Ilman linkinhallintalaajennusta sinun täytyy käydä läpi ja muokata jokainen WordPress-julkaisu, jossa käytit linkkiä!

ThirstyAffiliates Pro

Tähän asti kaikki mainitsemani ominaisuudet ovat täysin ilmaisia. Mutta jos olet vakava kumppani, haluat pro-version.

Pro-versio sisältää joitain erittäin tehokkaita ominaisuuksia – Amazon API -tuonti, automaattinen 404-tarkistus, nopeat HTAccess-uudelleenohjaukset, WooCommerce External Product Integration ja paljon muuta.

Pidän erityisesti Google Analyticsin Click Event Pushing -ominaisuudesta. Tämän avulla voit seurata kumppanilinkkien napsautuksia suoraan Google Analyticsissa.

Ja siellä on myös CSV-tuonti/vientiominaisuus. Oletetaan, että käyt läpi valitsemasi kumppaniverkostot ja saat luettelon kumppanilinkkeistäsi. Sinun on syötettävä kaikki nuo affiliate-linkit yksitellen normaalisti. Tämän ominaisuuden ansiosta voit ladata ne nopeasti CSV-tiedostona. On myös hienoa, jos sinun on myös vietävä kaikki kumppanilinkit.

Hinta: Ilmainen ydinlaajennukselle. Maksulliset suunnitelmat alkavat 79,50 dollarista/vuosi (tutustumishinta).


Pretty Link toimii samalla perusperiaatteella kuin ThirstyAffiliates. Mutta siinä on joitain ominaisuuksia, jotka erottavat sen.

Aloitetaan kuitenkin perusasioista. Ilmainen versio antaa sinun luoda kauniita kumppanilinkkejä käyttämällä omaa verkkotunnustasi. Voit valita, haluatko uudelleenohjata affiliate-linkkisi 301-, 302- tai 307-uudelleenohjauksilla. Voit myös välittää parametreja linkkeihisi.

Mutta tässä asiat alkavat olla siistiä:

Saat tilaston seurannan jopa ilmaisessa versiossa. Näet, mitä linkkejä napsautetaan ja kuinka usein. Voit myös rajata napsautustilastoja IP-osoitteen, sijainnin ja muiden mukaan.

Voit myös lisätä nofollow-linkkeihin automaattisesti ja perustaa linkkiryhmiä järjestääksesi kaikki kumppanilinkit paremmin.

Jos päätät maksaa Pretty Link Prosta, saat joukon hyödyllisiä uusia ominaisuuksia. Sen avulla voit:

 • Lisää helposti kumppanuusilmoituksia – pakollinen useimmissa kampanjoissa.
 • Luo linkit automaattisesti
 • Uudelleenohjaa käyttäjät sijainnin perusteella
 • Tuo ja vie affiliate-linkkejä
 • Kierrä URL-uudelleenohjauksia jaetun testauksen avulla (sopii tarjousten optimointiin)
 • Viivytä uudelleenohjauksiasi
 • Ja muita pienempiä asioita.
🔥 Empfohlen:  Stability AI julkaisee tekstistä kuvaksi -mallin DeepFloyd IF

Saat myös edistyneempiä tilastoja ja tulosraportteja.

Pohjimmiltaan se antaa sinulle paljon enemmän toimintoja affiliate-markkinointisi analysointiin ja optimointiin. Säästät myös aikaa automaattisten linkkien lisäys- ja kumppanitietojen paljastamisominaisuuksien avulla.

Hinta: Nätti Linkki Lite on ilmainen. Pretty Link Pro alkaa 99,50 dollarista/vuosi (esittelyhinta).


3. Thrive Leads

Linkkien hallinta on ehdottomasti tärkeä osa tytäryhtiömarkkinoijana olemista. Mutta tiedätkö mikä on vielä tärkeämpää? Itse asiassa saada ihmiset napsauttamaan näitä linkkejä.

Siihen Thrive Leads auttaa.

Ensinnäkin se voi auttaa sinua rakentamaan sähköpostiluettelosi. Ja sähköpostilistat ovat loistava tapa mainostaa asiaankuuluvia kumppanitarjouksia.

Voit saada uusia sähköpostitilaajia erilaisilla käynnistysvaihtoehdoilla ja osallistumislomakkeilla. Voit lisätä ponnahdusvalolaatikoita, nauhoja, rivilomakkeita, dia-insejä ja paljon muuta.

Mutta Thrive Leads ei ole vain luettelon rakentamista. Katso, voit myös käyttää samoja osallistumisvaihtoehtoja mainostaaksesi kumppanitarjouksia.

Ja tässä on todella siisti juttu:

Voit itse asiassa tehdä molemmat samanaikaisesti. Thrive Leadsissa on ominaisuus nimeltä SmartLinks. SmartLinks havaitsee, onko vierailija jo kirjautunut sähköpostilistallesi. Jos he eivät ole tilaaneet, se näyttää sähköpostin osallistumisilmoituksen. Mutta jos heillä onse näyttää valitsemasi tarjouksen.

Ei ole järkevää jatkaa luettelosi mainostamista jollekulle, joka on jo tilannut, joten Thrive Leadsin SmartLinks-ominaisuus on tehokas tapa optimoida sivustosi ja yhteistyökumppanien markkinointiponnistelut.

Vaihtoehtoisesti, jos haluat, voit käyttää Thrive Leads -palvelua mainostaaksesi kumppanilinkkejäsi uusille vierailijoille. Valitse vain lomakkeen tyyppi, valitse malli, lisää kumppanilinkkejä ja olet valmis.

Hinta: 99 $/vuosi (uusiutuu sen jälkeen hintaan 199 $/vuosi) erillisestä tuotteesta tai käytä kaikkia Thrive Themes -tuotteita hintaan 299 $/vuosi (uusituu sen jälkeen hintaan 599 $/vuosi) Thrive Suite -jäsenyys. Ne tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Lue lisää Thrive Leads -arvostelustamme.


4. Thrive Ultimatum

Niukkuus on voimakas motivaattori. Kukaan ei halua missata paljon. Mutta jos tarjoat jotain, joka on säännöllisesti saatavilla, kuinka voit lisätä niukkuutta markkinointiisi?

Jollakin Thrive Ultimatumin kaltaisella.

Katso, Thrive Ultimatumin avulla voit lisätä lähtölaskenta-ajastimen WordPress-sivustollesi. Voit siirtää lähtölaskentasi tiettyyn päivämäärään. Joten jos luot 3 päivän kampanjan, ajastin laskee 72 tunnista alaspäin kaikki vierailijoistasi.

Mutta entä jos et halua, että lähtölaskenta koskee kaikkia kävijöitäsi? Entä jos haluat jokaiselle vierailijalle

Siellä Thrive Ultimatum alkaa olla todella siistiä:

Voit luoda jotain nimeltä an Evergreen-kampanja. Evergreen-kampanjassa lähtölaskentaajastimella ei ole yleistä lopetuspäivää. Sen sijaan ajastin on ainutlaatuinen jokaiselle vierailijalle.

Joten jos John Doe vierailee, hän saa oman ajastimen, joka alkaa 8 tunnista. Jos Jane Doe vierailee seuraavana päivänä, hän saa myös oman 8 tunnin ajastimen. Ja mikä parasta, Thrive’s Sisälle suojautuminen ominaisuus varmistaa, että vaikka vierailijasi vaihtavat laitetta tai tyhjentävät evästeensä, heidän lähtölaskentansa pysyy aina tarkana.

Joten haluatpa sitten toteuttaa sivuston laajuisia tai yksittäisiä niukkuuskampanjoita kumppanitarjouksille, Thrive Ultimatum voi auttaa sinua.

Ja tässä vielä yksi näppärä juttu:

Et rajoitu vain kiinnittämään ajastimia aloitussivullesi. Voit myös lisätä ajastimet kelluviksi ilmoituspalkiksi tai widgeteiksi sivupalkkiisi. Kun lukijat liikkuvat sivustollasi, voit näyttää heille synkronoituja ajastimia eri sisällöissä.

Voit esimerkiksi aloittaa näyttämällä heille aloitussivullasi ajastimen. Mutta jos he selailevat blogitekstiä, voit pitää sen ajastimen käynnissä ilmoituspalkkina tai sivupalkin widgettinä.

Ja voit olla entistä luovampi sen suhteen, missä ne näkyvät sisällyttämällä tai jättämällä pois ajastimet vain tietyille viesteille, sivuille tai luokille.

🔥 Empfohlen:  Parhaat digitaalisen markkinoinnin tutkintokurssit vuodelle 2023

Kuten useimmat Thrive Themes -tuotteet, sinulla on melko tarkka hallinta siitä, missä ja miten ajastimesi näkyvät.

Paras osa? useimmat tytäryhtiömarkkinoijat eivät käytä Thrive Ultimatumia affiliate-linkkien kanssa. Heidän on hallinnoitava kumppaniyritysten tarjouksia manuaalisesti. Älä tuhlaa aikaasi, kun voit saada sen toimimaan autopilotilla tällä WordPress-laajennuksella.

Hinta: 99 $/vuosi (uusiutuu sen jälkeen hintaan 199 $/vuosi) erillisestä tuotteesta tai käytä kaikkia Thrive Themes -tuotteita hintaan 299 $/vuosi (uusituu sen jälkeen hintaan 599 $/vuosi) Thrive Suite -jäsenyys. Ne tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun.


5. WP-ilmoituspalkit

WP-ilmoituspalkit tarjoaa sinulle yksinkertaisen, huomaamattoman tavan mainostaa kumppanitarjouksia sivustollasi. Se lisää yksinkertaisen ilmoituspalkin viestiesi tai sivujesi yläosaan.

Vaikka voit käyttää tätä ilmoituspalkkia sähköpostin osallistumiseen tai sosiaalisen profiilin rakentamiseen, se on myös hyvä tapa luoda toimintakehotuksia kumppaniyritysten kampanjoita varten. Lisää vain affiliate-linkkisi ja olet valmis.

Ilmaisessa versiossa voit mukauttaa värejä ja sijaintia. Voit myös näyttää ilmoituspalkkisi Googlen vierailijoille tai Facebookin vierailijoille, mikä tarjoaa hyödyllisiä kohdistusvaihtoehtoja.

Mutta kohdistusvaihtoehdoista tulee todella hienoja, jos päivität laajennuksen pro-versioon.

Pro-versiossa voit valita, haluatko näyttää tai piilottaa ilmoituspalkin kohdistusehtojen mukaan, kuten:

 • Tietty viittaava URL-osoite
 • Laitteen tyyppi
 • Kirjautuneena tila

Voit myös valita, että ilmoituspalkit näkyvät vain tietyissä viesteissä tai sivuilla. Tämä tarjoaa todella hienoja konversioita lisääviä toimintoja. Voit esimerkiksi kirjoittaa postauksen tarjouksesta ja sisällyttää siihen ilmoituspalkkiin toimintakehotuksen .

Ja jos haluat toisen tavan lisätä niukkuutta, WP Notification Bars antaa sinun lisätä ajastimia, vaikkakaan ei samalla tarkkuudella kuin Thrive Ultimatum.

Nykyään monet affiliate-markkinointitaktiikat perustuvat ärsyttäviin “in your face” -laatikoihin. Pidän WP Notification Barsista, koska se kumoaa trendin. Voit silti ohjata liikennettä tarjouksisiisi, mutta et ärsytä vierailijoitasi.

Hinta: Vapaa. Pro-versio maksaa 29 dollaria.


6. AffiliateWP

AffiliateWP on hieman 180 aiemmista affiliate-markkinointityökaluista. Katso, sen sijaan, että auttaisit mainostamaan muiden yritysten kumppanitarjouksia, AffiliateWP itse asiassa auttaa sinua luomaan oman kumppaniohjelman WordPressin avulla.

On selvää, että affiliate-ohjelmat ovat kannattava vaihtoehto kaikille, jotka myyvät tuotetta tai palvelua. Mutta entä bloggaajat? Miksi bloggaaja tarvitsee kumppaniohjelmaa?

Koska yksi suosittu tapa ansaita rahaa blogistasi on verkkokurssi. Ja jos myyt maksullista kurssia, voit itse asiassa parantaa kurssisi kattavuutta rekrytoimalla tytäryhtiöitä mainostamaan sitä. Voit esimerkiksi tarjota kursseja käyttämällä WooCommercea ja LMS-laajennusta, kuten LearnDash.

AffiliateWP:n avulla voit perustaa kumppaniohjelman, jossa on rajoittamaton määrä tytäryhtiöitä ja tarkka reaaliaikainen seuranta.

Voit tarjota tytäryhtiöllesi rajoittamattoman määrän mainoksia ja kuponkeja. Ja tytäryhtiöt itse voivat helposti luoda seurantalinkkejä.

Kun on aika suorittaa maksut, AffiliateWP auttaa sinua luomaan maksutiedoston, jotta voit helposti selvittää, mitä olet velkaa.

Jos etsit uutta tapaa mainostaa kurssiasi, tuotettasi tai palveluasi, sinun tulee harkita vakavasti kumppaniohjelmaa. Ja jos haluat luoda kumppanuusohjelman WordPressiin, AffiliateWP on sinua varten.

Hinta: Alkaen 149,50 dollarista vuodessa (esittelyhinta). Tarjoaa 14 päivän rahat takaisin -takuun.


7. AdRotate

AdRotate on WordPress-laajennus, jonka avulla voit näyttää ja optimoida verkkosivustollasi näyttämiäsi mainoksia. Vaikka se tukee suuria julkaisuverkostoja, kuten AdSensea ja DoubleClickia, voit käyttää sitä myös omien kumppanitarjousten mainosten näyttämiseen. Pohjimmiltaan se on täyden palvelun mainonnan hallintalaajennus.

Ilmaisessa versiossa voit lisätä omia mainoksiasi kumppanitarjouksista. Tämän jälkeen voit lisätä mainokselle perusaikataulun ja valita tietyn ajanjakson mainoksen näyttämiselle. Voit myös kiertää sitä muiden mainosten kanssa selvittääksesi, mikä tarjous tuottaa parhaan tuloksen.

🔥 Empfohlen:  Oppon uusimmassa Apple Watch -kloonissa on tärkeä speksi konepellin alla

Se on hyvä perustapa näyttää yhteistyökumppanien tarjouksia. Mutta kuten useimpien laajennusten kohdalla, ominaisuudet alkavat olla todella siistejä pro-versiossa…

Pro-ominaisuuksien avulla voit lisätä yksityiskohtaisempia aikatauluja kaikille vuorottelusi mainoksille. Voit myös kohdistaa mainoksiasi maantieteellisesti. Eikä vain maihin, voit halutessasi kohdistaa myös tiettyihin kaupunkeihin!

Ja vaikka pro-versio ei ole varsinainen kumppanimarkkinointi, sen avulla voit myös hyväksyä ja hallita mainoksia kolmansilta osapuolilta. Joten voit käyttää laajennusta selvittääksesi, ansaitsetko enemmän rahaa mainostamalla tytäryhtiötarjouksia vai kolmannen osapuolen mainoksia.

Jos verkkosivustollasi on staattisia mainospaikkoja, AdRotate on loistava vaihtoehto hallita, mitä siellä näytetään.

Hinta: Vapaa. Pro-versio alkaen 39 € yhden sivuston lisenssillä.


8. Ads Pro

AdRotaten tavoin Ads Pro on täyden palvelun mainosten hallintalaajennus WordPressille. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sitä AdSensen, kolmannen osapuolen mainosten ja… kumppanitarjousten näyttämiseen.

Siinä on valtava määrä ominaisuuksia, jotka tekevät mainosten näyttämisestä helppoa.

Ensinnäkin se varmistaa, että mainoksesi todella… näkyvät. Kuinka niin? Ohitamalla mainosblokkerit.

Sen avulla voit näyttää mainoksiasi yli 20 eri tavalla. Voit lisätä ne liukusäätiminä, sivupalkkeina, ponnahdusikkunoina, kelluvina mainoksina ja paljon muuta.

Kun olet valinnut näyttötavan, voit hienosäätää mainostesi näyttöaikaa maantieteellisten kohdistusten, ajoituksen ja rajoitusten avulla. Voit esimerkiksi valita, että mainoksia näytetään vain kaksi kertaa yksittäistä käyntiä kohden.

Voit myös suodattaa mainoksia, jotta ne eivät näy tietyissä luokissa tai tunnisteissa. Joten jos haluat sulkea pois tietyn luokan viestit mainoksista, se ei ole ongelma.

Ja kun olet selvittänyt nämä tiedot, se auttaa sinua jopa A/B-testaamassa mainoksiasi selvittääksesi, mitä napsautetaan eniten.

Jos haluat yhdistää affiliate-markkinoinnin muuntyyppiseen mainontaan, Ads Pro on toinen loistava vaihtoehto.

Hinta: 65 dollaria


Mitkä WordPress-kumppanimarkkinointilaajennukset kannattaa valita?

Joten mikä on paras WordPress-kumppanimarkkinointilaajennus? Se riippuu täsmälleen tarpeistasi tytäryhtiömarkkinoijana.

Et ole missään nimessä rajoittunut vain yhteen näistä WordPress-laajennuksista. Vaikka päällekkäisyyksiä on jonkin verran, voit pinota suurimman osan näistä laajennuksista luodaksesi kevyen, keskimääräisen kumppanuusmarkkinointi kone. Tässä ovat yleiset luokat, jotka haluat valita.

Jos tarvitset kumppanilinkkien hallintatyökalun, ThirstyAffiliates on loistava vaihtoehto. Itse asiassa se on linkinhallintalaajennus, jota käytämme täällä Blogging Wizardissa. Se on suosittu ja hyvin tuettu laajennus, jossa on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet. Ilmainen versio on hyvä, maksullinen versio parempi.

Jos haluat olla luova kumppanitarjousten näyttämisessä, Thrive Leads ja Thrive Ultimatum antavat sinun tehdä todella näppärää yksilöllistä markkinointia. Niiden avulla voit perehtyä kohdistamiseen ja näyttää erilaisia ​​tarjouksia ja ajastimia aiempaan toimintaan perustuen.

AdRotate ja Ads Pro tarjoavat molemmat tehokkaat toiminnot kaikenlaisen mainonnan näyttämiseen, mukaan lukien affiliate-markkinointi. WP-ilmoituspalkit tarjota tietyntyyppisiä mainoksia, jos et tarvitse kaikkia AdRotaten ja Ads Pron toimintoja.

Ja lopuksi, jos haluat luoda oman affiliate-ohjelman WordPressin avulla, AffiliateWP on kultainen standardi. Se tulee samalta tiimiltä Easy Digital Downloads ja Restrict Content Pro takana, joten tiedät, että voit luottaa siihen.

Se tarjoaa sidosyrityksillesi tytäryhtiön hallintapaneelin, linkkien seurannan ja helpottaa heidän mainitsemiensa myyntien maksamista.

Aiheeseen liittyvää luettavaa: Mitä on affiliate-markkinointi? Ja onko se sen arvoista?