Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

8 parasta WordPress-varmuuskopiolaajennusta vuodelle 2023: Pidä tietosi turvassa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 parasta WordPress-varmuuskopiolaajennusta vuodelle 2023: Pidä tietosi turvassa

Etsitkö parasta WordPress-varmuuskopiolaajennusta verkkosivustollesi?

Olet sijoittanut valtavan määrän aikaa verkkosivustoosi, ja tarpeettomien varmuuskopioiden tekeminen on erittäin tärkeää.

Tarvitset varmuuskopioita, joita hallitset.

Joten tässä artikkelissa aion jakaa markkinoiden parhaat WordPress-varmuuskopiolaajennukset.

Ensin annan sinulle nopean yhteenvedon jokaisesta laajennuksesta, sitten käsittelen niitä yksityiskohtaisesti ja annan joitakin muita huomioitavia asioita artikkelin lopussa.

Aloitetaan:

Parhaat WordPress-varmuuskopiointilaajennukset ja -työkalut – yhteenveto

 1. WP STAGEING – Paras WordPress-varmuuskopiolaajennus useimmille käyttäjille. Sisältää lavastus-, varmuuskopio- ja siirtotoiminnot. Varmuuskopiot suoritetaan palvelimellasi, mutta ne toimivat nopeammin kuin useimmat muut tämän luettelon laajennukset. Ilmainen versio saatavilla.
 2. BlogVault – Tehokas verkkopohjainen sovellus WordPress-varmuuskopiointiin ja muuhun. Varmuuskopiot suoritetaan heidän palvelimillaan, jotta ne eivät hidasta sivustoasi. Sisältää WordPress-hallintapaneelin, valkoisen etiketin ja suojaustoiminnot joissakin suunnitelmissa.
 3. Jetpack-varmuuskopio – Toinen hyvä WordPress-varmuuskopiointityökalu, joka sisältää ulkopuolisen tallennustilan ja toimii omilla palvelimillaan.
 4. UpdraftPlus – Suosittu ilmainen WordPress-varmuuskopiointilaajennus. Saatavilla on maksullinen versio lisäominaisuuksilla.
 5. Sucuri-verkkosivustojen varmuuskopiot – Edellyttää Sucurin suojausalustan käyttöä. Ihanteellinen niille, jotka tarvitsevat all-in-one-ratkaisun palomuurin, CDN:n, haittaohjelmien poistoon ja WordPress-varmuuskopiointiin.
 6. Monistuskone – Soveltuu parhaiten siirtolaajennukseksi, mutta toimii myös varmuuskopiolaajennuksena. Ilmainen versio on saatavilla WordPress.org-sivustolla premium-versiolla, joka tarjoaa lisäominaisuuksia.
 7. BackWPup – Toinen suosittu ilmainen WordPress-varmuuskopiointilaajennus.
 8. BackupBuddy – Liquid Webin omistama ja ylläpitämä premium-varmuuskopiolaajennus WordPressille.

1. WP STAGEING

WP STAGEING on tehokas laajennus, jonka avulla on helppo varmuuskopioida, kloonata ja palauttaa WordPress-sivustosi vain muutamalla napsautuksella.

Se on paras WordPress-varmuuskopiolaajennus useimmille käyttäjille suorituskyvyn, ominaisuuksien ja kohtuuhintaisuuden ansiosta.

Se, mikä tekee WP STAGINGista useimpia paremman, on se, kuinka nopea se on. En tiedä teistä, mutta inhoan odottaa ikuisesti varmuuskopioiden valmistumista.

Tämä ei ole ongelma WP STAGINGissa sen kehittyneiden algoritmien ansiosta, joiden avulla se voi viedä miljoonia rivejä sisältäviä sivustoja alle minuutissa. Vertailun vuoksi, kilpailijatyökalut, kuten Updraft, voivat kestää yli 15 minuuttia tehdä sama.

Voit suorittaa varmuuskopiot manuaalisesti tai ajoittaa ne etukäteen. Jos päätät ajoittaa toistuvat varmuuskopiot, voit myös valita varmuuskopiointikierron (aiempien varmuuskopioiden lukumäärän, jotka haluat tallentaa).

Muita ominaisuuksia, joista pidimme, ovat:

 • Useiden sivustojen varmuuskopiot — WP STAGINGin avulla voit varmuuskopioida valtavia monisivustoja, mukaan lukien verkkosivustot.
 • Monen sivuston kloonaus — Muunna verkkosivustosi yksittäisiksi sivustoiksi muutamalla napsautuksella.
 • Verkkosivuston siirtoominaisuudet – Verkkosivustosi siirtäminen toiseen verkkotunnukseen ei ole koskaan ollut helpompaa.
 • Ei kolmannen osapuolen tiedonsiirtoa — WP STAGING tallentaa kaikki varmuuskopiotietosi omille palvelimillesi. Koska tiedot eivät koskaan poistu palvelimeltasi, sinun ei tarvitse huolehtia mistään liittyvistä tietosuoja- tai tietoturvaongelmista.

Ja tietysti, kuten nimestä voi päätellä, WP STAGING sisältää myös sisäänrakennetut lavastussivuston ominaisuudet ydinvarmuuskopiointitoiminnon lisäksi.

Voit määrittää esityspaikat muutamassa minuutissa ja jopa kloonata tuotantopaikkasi tuotantopaikastasi täysin erilliseen tietokantaan turvallisuuden lisäämiseksi.

Kun olet testannut muutokset, voit työntää esityspaikkasi tuotantopaikallesi yhdellä napsautuksella tai siirtää sen toiselta palvelimelta tuotantopalvelimelle varmuuskopiointi- ja siirtoominaisuuden avulla.

Ominaisuudet:

 • Manuaaliset tai ajoitetut varmuuskopiot
 • Useiden sivustojen varmuuskopiot ja kloonaus
 • Tehokkaat lavastusominaisuudet
 • Helppo verkkotunnuksen siirto
 • Salamannopeat varmuuskopiot kehittyneiden algoritmien ansiosta
 • Käyttäjäroolit/muokattu käyttöoikeus

Hinta: Maksulliset suunnitelmat alkavat 92 dollarista vuodessa (1 aktiivinen sivusto ja käyttäjä).

Lue WP STAGING -arvostelumme.


2. BlogVault

BlogVault on tehokas verkkopohjainen sovellus WordPress-varmuuskopiointiin, tietoturvaan, haittaohjelmien poistoon ja sivuston luomiseen.

Laajennusta käytetään yhdistämään sivustosi heidän palvelimiinsa, joten asennus on helppoa ja he käyttävät lisävarmuuskopioita palvelimen kuormituksen vähentämiseen.

BlogVault varmuuskopioi verkkosivustosi päivittäin – automaattisesti ja tarjoaa 90 päivän varmuuskopiohistorian. Ja varmuuskopiosi tallennetaan turvallisesti heidän palvelimilleen, ja voit ladata varmuuskopiot tietokoneellesi tai Dropboxiin.

🔥 Empfohlen:  Mohammed Zubair – Kuinka hän perusti Alt Newsin ja Rose to Prominencen?

Yksi erityisen hieno ominaisuus on niiden esityspaikkavaihtoehto. Voit siis luoda esityssivuston testausta varten ennen muutosten lähettämistä verkkosivustollesi. Voit sitten palauttaa varmuuskopion tilisi hallintapaneelin kautta, jos tarvitset sitä.

Korkeammat suunnitelmat tarjoavat white label -ratkaisun, jossa on mahdollisuus lisätä asiakkaita ja tiimin jäseniä. Joten on helppo ymmärtää, miksi WordPress-hallintayhtiöt näyttävät vetoavan BlogVaultin varmuuskopiointitarpeisiinsa – varsinkin kun otetaan huomioon varmuuskopiointien vaivaton luonne.

On myös syytä mainita, että samalla yhtiöllä on MalCare-niminen tietoturva-alusta. Joten voit saada haittaohjelmien tarkistuksen, WordPress-palomuurin ja joukon lisäominaisuuksia ostaessasi valitsemalla hinnoittelusivun yläreunasta “Varmuuskopiointi ja suojaus”.

Varmuuskopiointi- ja suojaustoimintojen lisäksi BlogVault toimii kaikkien sivustojesi hallintapaneelina, jonka avulla voit päivittää laajennuksia, teemoja jne.

Huomautus: Useimmilla varmuuskopiointityökaluilla tiedät, että ne aiheuttavat ongelmia varmuuskopioinnissa, kun yrität palauttaa sivustosi. BlogVault kiertää tämän ongelman antamalla sinun luoda testipalautussivuston.

Ominaisuudet:

 • Automaattiset päivittäiset varmuuskopiot.
 • WordPress usean sivuston tuki.
 • Täydelliset varmuuskopiot tietokannastasi ja WordPress-tiedostoistasi.
 • Rajoittamaton varmuuskopiointi pyynnöstä.
 • Lisävarmuuskopiot palvelimen kuormituksen vähentämiseksi.
 • Ulkopuolinen tallennustila ja riippumaton pääsy, jotta voit palauttaa BlogVault-hallintapaneelista.
 • Varmuuskopiot tallennetaan turvallisesti Amazon S3 -palvelimille.
 • Mukana esitysympäristö (sopii verkkosivustomuutosten testaamiseen).
 • Palauta verkkosivustosi muutamalla napsautuksella.
 • Siirrä uuteen verkkotunnukseen, isäntään tai palvelimeen helposti.
 • Verkkosivuston hallintatoiminto.
 • Valkoinen etikettivaihtoehto (hyvä, jos sinulla on asiakkaita).
 • Sähköposti-ilmoitukset varmuuskopioinnista, siirroista jne.

Hinta: Alkaen 7,49 dollarista kuukaudessa (laskutetaan vuosittain) varmuuskopioista tai 12,40 dollarista kuukaudessa (laskutetaan vuosittain), johon on lisätty heidän sisaryhtiönsä MalCaren tarjoama tietoturva.

WooCommerce-varmuuskopioille on myös erikoissuunnitelma alkaen 20,75 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain). Tämä sisältää tilausten synkronoinnin, 365 päivän varmuuskopiointihistorian ja MalCaren lisäsuojauksen.


3. Jetpack-varmuuskopio

Jetpack tarjoaa useita työkaluja WordPress-sivustojen omistajille. Yksi niistä on vankka varmuuskopiojärjestelmä, jota tarjottiin aiemmin VaultPress-tuotemerkillä.

Tämän työkalukokoelman on luonut Automattic, sama yritys, joka ylläpitää WordPress.com-sivustoa. Aikoinaan sinun olisi pitänyt hankkia kaikki Jetpack-työkalut, myös ne, joita et tarvitse, mutta nyt varmuuskopioita tarjotaan erillisenä tuotteena.

Jetpack Backup varmuuskopioi automaattisesti koko sivustosi päivittäin omille palvelimilleen. Varmuuskopiot ovat asteittain, mikä tarkoittaa vähemmän kuormitusta palvelimellasi.

Yhden napsautuksen palautusprosessi on suoraviivainen, ja heidän tukihenkilöstönsä on aina valmiina, jos tarvitset apua. On valtava plussa, että joku, joka on vain sähköpostin päässä, auttaa palauttamaan sivustoni.

Ominaisuudet:

 • Automaattiset päivittäiset varmuuskopiot (reaaliaikainen on saatavilla korkeammissa suunnitelmissa)
 • Mukana on tallennustilaa, joten sinun ei tarvitse muodostaa yhteyttä kolmannen osapuolen alustaan, kuten Dropboxiin.
 • Palauta sivustosi hallintapaneelin napin painalluksella.
 • Asiakastuki on saatavilla auttamaan sinua, jos tarvitset sitä.
 • 30 päivän rahat takaisin takuu.

Hinta: Alkaen 8 dollarista/kk, laskutetaan vuosittain Jetpack Backupista.


4. UpdraftPlus

Ilmainen versio UpdraftPlus on WordPressin korkein varmuuskopiointilaajennus, jolla on yli miljoona aktiivista asennusta. Näin laajan käyttäjäkunnan ansiosta tiedät, että sitä on kokeiltu ja testattu monissa eri skenaarioissa.

Ilmaisen version avulla voit varmuuskopioida WordPress-tiedostot ja tietokanta sekä mahdollisuuden palauttaa sivustosi varmuuskopiosta ja lähettää varmuuskopiosi etätallennustilaan.

Voit valita, suoritetaanko varmuuskopiot manuaalisesti vai ajoitetaanko ne.

Premium-versiossa on paljon lisäominaisuuksia, jotka pitävät sivustosi turvassa. Tämä sisältää sivuston monistimen ja siirtosovelluksen, automaattiset varmuuskopiot ennen päivityksiä laajennuksiin, teemoja ja itse WordPressiä, ylimääräisiä varmuuskopioiden tallennuskohteita ja paljon muuta.

Saat mahdollisuuden ostaa lisäosia yksittäin tai pakettina (jälkimmäinen toimii paljon halvemmalla).

Ominaisuudet:

 • Suorita manuaaliset varmuuskopiot tai ajoita ne etukäteen.
 • Varmuuskopioi koko WordPress-verkkosivustosi.
 • Määritä useita automaattisia varmuuskopioita eri aikatauluissa.
 • Tallenna varmuuskopiot Amazon S3:n, Google Driven, Rackspacen tai Dropboxin avulla. Maksullinen versio sisältää lisäsijainteja, kuten Microsoft OneDrive, WebDAV ja paljon muuta.
 • Palauta sivustosi käyttämällä muista laajennuksista tehtyjä varmuuskopioita (maksullinen ominaisuus)
 • Asiakastuki saatavilla premium-versiossa.
🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä sosiaalisen median kilpailuanalyysi

Hinta: Ilmainen maksetuilla suunnitelmilla alkaen 50,40 dollaria enintään kahdelle sivustolle.


5. Sucuri-verkkosivustojen varmuuskopiot

Sucuri tunnetaan parhaiten verkkosivustojen tietoturva- ja suorituskykyalustana.

Ne tarjoavat palomuurin, CDN:n, haittaohjelmien valvonnan, haittaohjelmien poiston ja joukon muita todella tärkeitä ominaisuuksia.

Itse asiassa olen käyttänyt heidän tietoturva- ja suorituskykyalustaa aiemmin. Mutta he tarjoavat myös varmuuskopiointipalvelun.

Heidän varmuuskopiointitarjouksensa on yksinkertainen, eikä lisäosaa tarvitse asentaa. Yhdistä vain verkkosivustosi ja sivustosi varmuuskopioidaan automaattisesti joka päivä.

Jos haluat asentaa uuden laajennuksen, voit suorittaa uuden varmuuskopion siellä ja sitten ilman, että sinun tarvitsee odottaa seuraavaan päivään.

Saat myös sähköposti-ilmoituksia ja näet, mitkä tiedostot ovat muuttuneet edellisen varmuuskopioinnin jälkeen.

Täällä on joukko hienoja ominaisuuksia, mutta pidän erityisesti siitä, että varmuuskopiointi tehdään SFTP:n kautta, mikä rasittaa WordPress-asennusta vähemmän kuin tavallinen laajennus – tämä on erityisen hyvä isommille sivustoille.

Yleensä ottaen, . Tämä tarkoittaa, että et tuhlaa rahaa ja tarjoa vierailijoille parempia sivun latausaikoja (se = enemmän tuloksia). Suosittelen lämpimästi, ja se on tutustumisen arvoinen.

Ominaisuudet:

 • Automaattiset päivittäiset varmuuskopiot.
 • Varmuuskopiot pyynnöstä.
 • Varmuuskopiot tallennetaan turvallisesti Sucurin pilviinfrastruktuuriin.
 • Tukitiimi valmiina auttamaan sinua, jos tarvitset sitä.
 • Raportointi, joka näyttää, mitkä tiedostot ovat muuttuneet edellisen varmuuskopioinnin jälkeen.
 • Varmuuskopiot säilytetään 90 päivää.
 • Palauta tiedostosi ja/tai tietokantasi automaattisesti suoraan kojelautastasi.
 • Varmuuskopioi ilmoitukset, jotta tiedät, että sivustosi on varmuuskopioitu onnistuneesti.
 • Toimii myös muiden sisällönhallintaalustojen, ei vain WordPressin (esim. Joomla, Drupal, Magento jne.) kanssa.

Hinta: 199 dollaria / vuosi


6. Monistuskone

Sillä aikaa Monistuskone tunnetaan paremmin siirtolaajennuksena, se sattuu olemaan myös pirun hyvä WordPress-varmuuskopiolaajennus.

Tämän laajennuksen ilmaisella versiolla voit varmuuskopioida koko WordPress-sivustosi (tai sen osia) manuaalisesti.

Mitä voit tehdä Duplicator Prolla? Saat sekä välittömiä että ajoitettuja varmuuskopioita – hienoa, kun haluat pitää blogisi varmuuskopioituna mahdollisimman vaivattomasti.

Voit myös lähettää varmuuskopioita pilvipalveluihin, kuten Dropboxiin, Google Driveen tai Amazon S3:een – jotta varmuuskopiosi ovat turvassa. Ja voit rajoittaa varmuuskopioiden määrää tallennustilan säästämiseksi.

Ominaisuudet:

 • Helppo asentaa ja määrittää.
 • Varmuuskopioi koko verkkosivustosi tai sen osat.
 • Tallenna varmuuskopiot Dropboxin, FTP:n, Google Driven tai Amazon S3:n kautta turvallista tallennusta varten.
 • Rajoita tallennettujen varmuuskopioiden määrää.
 • Tukee WordPress-monisivustoa.
 • Asiakastuki sisältyy Pro-versioon.

Hinta: Ilmainen versio WordPress.orgissa. Premium-versio alkaen 69 dollaria.


7. BackWPup

BackWPup on toinen suosittu ilmainen WordPress-varmuuskopiointilaajennus, jolla on yli 700 000 aktiivista käyttäjää ja yli 11 miljoonaa latausta.

Se on melko yksinkertaista määrittää ja käyttää. Lisäksi varmuuskopiot voidaan tehdä manuaalisesti tai ajoittaa ajan säästämiseksi.

Ja jopa ilmaisessa versiossa voit lähettää varmuuskopiosi ulkoiseen varmuuskopiointialustaan, kuten Dropboxiin. Ja enemmän on saatavilla maksullisella versiolla.

Pro-versiosta puhuen, se tarjoaa myös lisäominaisuuksia, joiden avulla voit skannata, korjata ja optimoida tietokantasi. Vaikka nämä erityisominaisuudet löytyvät muista laajennuksista,

Ominaisuudet:

 • Täysi tietokanta ja tiedostojen varmuuskopiot sekä luettelo kaikista asennetuista laajennuksista.
 • Tallenna varmuuskopiot Dropboxiin, S3:een, FTP:hen ja muihin.
 • Luo päivittäin tai viikoittain automaattisia varmuuskopioita.
 • Sisältää vaiheittaisen palautustyökalun.
 • Pro-versio sisältää tietokannan, skannauksen, optimoinnin ja korjaustyökalun.
 • Valitse, missä muodoissa haluat tallentaa varmuuskopiosi.
 • Asiakastuki saatavilla Pro-versiolla.

Hinta: Ilmainen maksetuilla suunnitelmilla alkaen 69 dollaria.


8. BackupBuddy

BackupBuddy on iThemesin (nyt LiquidWebin omistama) WordPress-varmuuskopiointilaajennus.

Tämän laajennuksen avulla voit varmuuskopioida koko verkkosivustosi – tietokannan, tiedostot jne. Ja määrittää automaattiset varmuuskopiot valitsemassasi aikataulussa.

Voit myös varmuuskopioida vain tietokantasi tai valita tiettyjä tiedostoja, jotka suljetaan pois varmuuskopioistasi tarvittaessa. Tämä joustavuus tarkoittaa, että voit ajoittaa sekä täyden että osittaisen varmuuskopion tarpeen mukaan.

🔥 Empfohlen:  10 parasta kumppaniohjelmaa bloggaajille vuonna 2023

BackupBuddyn avulla voit tallentaa varmuuskopiot etänä paikan päällä käyttämällä BackupBuddy Stash, Amazon S3, Google Drive, Dropbox ja paljon muuta.

Yhtä tärkeää on, että siinä on prosessi, jolla WordPress voidaan palauttaa nopeasti ja helposti varmuuskopiosta.

Ominaisuudet:

 • Täydelliset varmuuskopiot WordPress-verkkosivustostasi.
 • Helppo asentaa ja konfiguroida muutamassa minuutissa – ei monimutkaisia ​​asetuksia.
 • Määritä automaattiset varmuuskopiointiaikataulut päivittäin, viikoittain tai kuukausittain.
 • Määritä useita varmuuskopiointiaikatauluja omilla asetuksillaan.
 • Tallenna varmuuskopiot BackupBuddy Stashiin, Amazon S3:een, Dropboxiin, Rackspace Cloudiin, FTP:hen tai sähköpostiin.
 • Palauta sivustosi joko lataamalla ImportBuddy-tiedosto, joka opastaa sinut prosessin läpi (vaihe vaiheelta), tai palauta yksittäisiä tiedostoja suoraan WordPress-hallintapaneelista.

Hinta: Alkaa 99 dollarista.


Mitä etsiä WordPress-varmuuskopiolaajennuksesta tai -työkalusta

Joten millä ominaisuuksilla on todella väliä valitsemasi varmuuskopiointityökalun suhteen?

 • Tarvitset täydelliset varmuuskopiot – Tämä tarkoittaa kaikkia tiedostojasi (mediatiedostoja, viestejä, sivuja, laajennuksia, teemoja jne.) ja tietokantaasi.
 • Helppo palautusvaihtoehto – Tarvitset kyvyn aloittaa palautusprosessi yhdellä napin painalluksella.
 • Varmuuskopiointi – Tämä säästää sinua joutumasta käynnistämään varmuuskopiointiprosessia manuaalisesti.
 • Inkrementaaliset varmuuskopiot – Inkrementaalinen varmuuskopiointi tarkoittaa, että vain tekemäsi muutokset varmuuskopioidaan. Tämä on tärkeää palvelimen kuormituksen minimoimiseksi. Itse asiassa ainoat työkalut tässä luettelossa, jotka tarjoavat tämän ominaisuuden, ovat BlogVault, Jetpack Backup ja Sucuri (saatavilla vain palomuuri-/CDN-asiakkaille).

Mikä on paras WordPress-varmuuskopiolaajennus sinulle?

Okei, Adam – olet antanut minulle monia vaihtoehtoja – minkä WordPress-laajennuksen valitsen?

Jokaisella on erilaiset tarpeet, joten kaikille ei ole yhtä suositusta.

Joten tässä on muutama esimerkki skenaarioista päätöksenteon helpottamiseksi:

 • Jos olet huolissasi verkkosivuston toimivuudesta, vähäisestä vaivasta ja mielenrauhasta – valitse ulkopuolinen ratkaisu, kuten BlogVault (tätä käytän kaikissa sivustoissani).
 • Jos haluat ilmaisen ja yksinkertaisen “basic as bean” -laajennuksen, joka ajoittaa varmuuskopiot ja lähettää sen ulkopuolisiin paikkoihin – valitse UpdraftPlus.
 • Jos haluat siirtää WordPress-verkkosivuston tai kopioida verkkosivuston testausympäristössä etkä halua maksaa rahaa – valitse kopiokone.
 • Jos haluat edullisen ratkaisun lavastussivustojen luomiseen, WP STAGING on ihanteellinen.
 • Haluatko white-label-ratkaisun, joka on kustannustehokas, kestävä ja täydellinen verkkosivustojen hallinta-asiakkaille? Siirry BlogVaultiin. Sisältää varmuuskopiot, siirrot, suojauksen, esityssivustot ja paljon muuta.
 • Haluatko täydellisen suojaus- ja suorituskykyalustan, joka sisältää haittaohjelmien poiston, CDN:n ja valinnaiset varmuuskopiot? Mene Sucuriin. Tai halvemman vaihtoehdon saamiseksi kokeile BlogVaultin varmuuskopiointi- ja tietoturvatarjousta.
 • Käytätkö WooCommercea? Valitse BlogVault – heillä on WooCommerce-suunnitelma, joka sisältää joukon lisäominaisuuksia, kuten reaaliaikaisen tilausten synkronoinnin ja paljon muuta.

Johtopäätös

Toivon vilpittömästi, että sinun ei koskaan tarvitse palauttaa sivustoasi varmuuskopiosta.

Mutta se on tällaisten katastrofien luonne – et tarvitse WordPress-varmuuskopiointiratkaisua ennen kuin tarvitset.

Olemme keskustelleet joukosta hienoja WordPress-varmuuskopiointilaajennuksia ja -työkaluja, ja olen lisännyt yllä oleviin kysymyksiin vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Käytä niitä löytääksesi tarpeisiisi sopivan varmuuskopiointiratkaisun.

Meille se todella tiivistyy kahteen varmuuskopiolaajennukseen/työkaluun:

WP STAGEING on paras vaihtoehto useimmille käyttäjille. Se pystyy käsittelemään varmuuskopioita, vaiheittaista sivuston luomista ja sivustojen siirtoja. Lisäosasta on saatavilla ilmainen versio.

Sitten on BlogVault. Se on kalliimpi, mutta varmuuskopiot toimivat omilla palvelimillaan, ja se sisältää WordPress-hallintapaneelin, suojauksen ja haittaohjelmien poiston.