Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

8 sovellusta ja verkkoyhteisöä, joista saat tukea raskaana ollessasi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 sovellusta ja verkkoyhteisöä, joista saat tukea raskaana ollessasi

Raskaus on jännittävä matka, mutta se voi olla myös hämmentävä kokemus, varsinkin jos odotat ensimmäistä lastasi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tuntea olosi yksinäiseksi tai hukkua tänä jännittävänä elämäsi aikana. Tässä on joitain sovelluksia ja verkkoresursseja, jotka tarjoavat yhteisön tukea raskaudelle ja varhaiselle vanhemmuudelle missä tahansa.

Tinyhood-verkkotukialustalla on kaikki mitä tarvitset tukeaksesi sinua raskauden aikana. Asiantuntijavetoisilla tunneilla raskauden kaikissa vaiheissa ja sen jälkeen saat apua synnytykseen, imetykseen, vauvanhoitoon, elvytykseen ja turvallisuuteen sekä nukkumiseen.

Tinyhood In Session sieltä löydät virtuaalisen yhteisön, johon voit liittyä säännöllisiin pienryhmiin ja keskusteluihin muiden vastasyntynyttä odottavien tai häntä hoitavien kanssa. Vanhemmuuden asiantuntijat ovat valmiina antamaan suoria neuvoja. Voit myös tutustua moniin muihin synnytystä edeltävien hyvinvointivinkkien teknisiin lähteisiin verkossa.

2. BabyCenter

BabyCenter on ilmainen sovellus, joka opastaa sinua raskauden kaikissa vaiheissa neuvojen ja työkalujen avulla seurataksesi raskauttasi ja vauvasi kehitystä. Se on hauska ja mukaansatempaava sovellus, joka sisältää ominaisuuksia, kuten “kumpuinen” valokuvapäiväkirja ja vauvan nimien etsin. BabyCenter väittää, että sitä on käyttänyt 400 miljoonaa odottavaa vanhempaa.

Siirry sovellukseen Yhteisö -osio löytääksesi tukiyhteisön. Täällä on paikallisia ryhmiä, mutta jos kukaan ei ole alueellasi, voit silti olla yhteydessä muihin. Liity Birth Clubiin muiden kanssa, jotka synnyttävät samassa kuukaudessa kuin sinä. Katso hieman pidemmälle, niin löydät laajan valikoiman ryhmiä, jotka tarjoavat tukea ihmisille, jotka yrittävät tulla raskaaksi ensimmäisessä raskaudessaan, kokevat varhaisen vanhemmuuden ja jopa selviävät surusta ja menetyksestä.

Isät eivät ole poissuljettuja, ja myös vertaistukiryhmät tukevat heitä. On olemassa useita muita hienoja raskaussovelluksia odottaville isille.

Ladata: BabyCenter for iOS | Android (Vapaa)

🔥 Empfohlen:  Cleon kaltaiset sovellukset: Saat jopa 250 dollaria sekunneissa

3. Maapähkinä

Peanut on sosiaalinen verkosto naisille kaikissa äitiyden vaiheissa. Yli kolme miljoonaa naista on käyttänyt tätä sovellusta yhteydenpitoon muiden samalla matkalla liikkuvien kanssa.

Peanut rohkaisee jakamaan neuvoja ja saamaan tukea muilta samanlaisessa raskausvaiheessa olevilta naisilta. Löydät muita odottavia äitejä lähistöltäsi. Vaihtoehtoisesti käytettävissä on chat-toiminto ja jopa videopuhelut.

Painopiste on erittäin paljon turvallisuudesta, ja jokainen käyttäjä on varmistettu. Näin voit olla varma, että Peanut on turvallinen paikka löytää paikkakuntasi ja olla yhteydessä siihen.

Ladata: Maapähkinä varten iOS | Android (Ilmainen, tilaus saatavilla)

4. Mitä odottaa Raskaus & vauva Tracker

What to Expect on ehkä maailman tunnetuin raskausbrändi. Se tarjoaa kattavan sovelluksen, joka auttaa tulevia äitejä vanhemmuuteen johtavan matkansa jokaisessa vaiheessa.

Kuten muutkin sovellukset täällä, saat runsaasti tietoa ja tukea What to Expectin laajoista resursseista. Kannattaa kuitenkin tutustua Yhteisö sovelluksen elementti. Mitä odottaa -yhteisö on ilmainen käyttää ja sisältää tuhansia ryhmiä, joista joitain luokkia et löydä muualta. Esimerkiksi käyttäjät, joilla on irlantilaisia ​​mammioita tai valtavia anoppia, löytävät heimonsa täältä! Jos et halua ladata sovellusta, voit myös käyttää yhteisön keskustelupalstoja osoitteessa Mitä odottaa verkkosivusto.

Ladata: Raskaus & vauvan seuranta – WTE varten iOS | Raskausseuranta- ja vauvasovellus Android (Vapaa)

5. Tapaaminen: sosiaaliset tapahtumat ja ryhmät

Tapaaminen ei ole vain vanhemmille ja tuleville vanhemmille. Se on 60 miljoonan jäsenen sosiaalinen sovellus, jonka avulla voit liittyä verkossa ja henkilökohtaisesti muiden kanssa, jotka jakavat kiinnostuksen kohteesi, olivatpa ne mitä tahansa. Jotkut käyttävät Meetupia uusien ihmisten tapaamiseen tai uraverkoston luomiseen, kun taas toiset käyttävät sitä harrastuksiin ja vapaa-ajan toimintaan.

Löydät runsaasti ryhmiä, joista valita, jos olet raskaana tai imetät vastasyntynyttä. Voit olla yhteydessä muihin suoraan tai liittyä tapahtumiin verkossa tai alueellasi. Sitä on helppo selata ja tallentaa kaikkea kiinnostavaa. Voit jopa aloittaa ja järjestää omia tapahtumia tukiverkostosi rakentamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla näitä alustoja saadaksesi uusia ystäviä.

🔥 Empfohlen:  Tarvitsetko apua laskujen maksamiseen? 22 paikkaa, jotka tarjoavat välitöntä tukea

Ladata: Tapaaminen: Sosiaaliset tapahtumat ja ryhmät iOS | Android (Ilmainen, tilaus saatavilla)

6. Mumsnet Talk

Vanhemmuuteen liittyviä vinkkejä ja neuvoja varten on paljon upeita verkkosivustoja, ja Isossa-Britanniassa sijaitsevasta vanhemmuuden foorumista Mumsnetista on tullut yksi vaikutusvaltaisimmista vanhemmille suunnatuista verkkoresursseista maailmanlaajuisesti viimeisten 20 vuoden aikana noin 100 miljoonalla sivun katselukerralla kuukaudessa.

Täällä keskustellaan melkein kaikista aiheista, joita voit ajatella, kuten näet, jos käyt osoitteessa Mumsnet verkkosivusto. Kuten arvata saattaa, raskaus ja vanhemmuus ovat todella painotettuja, ja monet kokeneet ihmiset ovat valmiita jakamaan viisauttaan.

Lataa ilmainen Mumsnet Talk -sovellus päästäksesi yhteisöön missä tahansa, erinomaisella hakutoiminnolla, joka auttaa sinua navigoimaan tarpeisiisi sopiviin ryhmiin.

Ladata: Mumsnet Keskustele puolesta iOS | Android (Vapaa)

7. Ovia Raskaus & Baby Tracker

Digitaalinen terveysyhtiö Ovia tarjoaa raskauden ja vauvan seurantasovelluksen, jonka avulla voit tallentaa vauvasi kehityksen jokaisen hetken. Se on yksi parhaista sovelluksista hedelmällisyyden ja ovulaation seurantaan, ja se sisältää enemmän opetussisältöä kuin jotkut muut tässä luetellut sovellukset.

Ovia-sovellus sisältää vanhempien ja tulevien vanhempien tukevan yhteisön, jossa voit turvallisesti kysyä ja vastata kysymyksiin raskauden eri puolista. Voit jopa käyttää sovelluksen suodattimia, kun esität kyselysi varmistaaksesi, että ne tavoittavat juuri oikeat ihmiset.

Ladata: Ovia Raskaus & vauva Tracker for iOS | Android (Vapaa)

The Bump on yhdysvaltalainen raskaussivusto, joka tarjoaa vaiheittaisia ​​neuvoja matkallesi vanhemmuuteen. Tämä kattava resurssi tarjoaa tuotearvioita ja asiantuntijoiden vanhemmuuteen liittyviä neuvoja. Suuntaa kohteeseen Bump yhteisö avoimille foorumeille, joissa voit kysyä ja vastata kysymyksiin, jotka kattavat lapsesi kaikki kehitysvaiheet. Yhdysvalloissa asuvat vanhemmat pitävät The Bump -yhteisöstä erityisen hyödyllisenä, koska sillä on paikallisia johtokuntia jokaisessa osavaltiossa valtakunnallisesti.

Hanki yhteisön tukea ja neuvoja raskausmatkallasi

Kun odotat lasta, sinulla on ymmärrettävästi monia kysymyksiä ja huolenaiheita, ja jos sinulla ei ole vahvaa tukiverkostoa, joka voisi jakaa matkan kanssasi, se voi tuntua välillä hieman ylivoimaiselta.

🔥 Empfohlen:  404 vs. Soft 404 -virheet: mitä eroa on ja kuinka korjata molemmat

Sinun ei tarvitse antaa huolesi ja huolesi hallita tätä jännittävää aikaa. Mitä tahansa etsitkin vastauksia, voit lyödä vetoa, että joku voi tarjota oikeat neuvot. Käytä näitä yhteisön tukisovelluksia ja -sivustoja, jotta sinun ei koskaan tarvitse huolehtia yksin.