Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

8 syytä, miksi ilmaiset VPN: t eivät vain katkaise sitä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 syytä, miksi ilmaiset VPN: t eivät vain katkaise sitä

VPN:t ovat muotia. Asiantuntijat vasen ja oikea ylistävät jatkuvasti väittäen, että VPN-verkot suojaavat sinua kaikenlaiselta pahalta. Mutta jos aiot siirtyä ilmaiselle reitille, sinun on harkittava uudelleen.

Mutta entä jos et halua maksaa VPN-tilauksesta? Vaikka on olemassa paljon ilmaisia ​​VPN-verkkoja, joita voit käyttää yksityisyytesi suojaamiseen, niihin saattaa liittyä riskejä – ja niihin ei välttämättä kannata ottaa, vaikka et maksaisikaan siitä mitään.

Miksi sinun pitäisi käyttää VPN: tä

Asiattomalle VPN:n käytöllä on kolme pääetua. Tästä syystä VPN-verkkojen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina.

  • Uudelleenreititys: VPN voi peittää Internet-yhteytesi. Jos olet Kanadassa ja muodostat yhteyden Amerikassa sijaitsevaan VPN-palvelimeen, verkkosivustot näkevät sinut amerikkalaisena käyttäjänä. Tästä voi olla hyötyä aluelukitun sisällön, kuten YouTuben tai Netflixin, käyttämisessä.
  • Yksityisyys: Yksi yhteytesi peittämisen sivuetu on, että VPN-palvelin voi toimia “lopullisena pysähdyksenä”, kun joku yrittää jäljittää liikennettäsi. Jos VPN-isäntä ei kirjaa toimintaasi, liikennettäsi ei ole mahdollista jäljittää takaisin sinulle.
  • Turvallisuus: Asianmukainen VPN-palvelu salaa liikenteesi ennen kuin se poistuu tietokoneeltasi ja purkaa sen saapuessa VPN-palvelimelle, mikä tarkoittaa, että se on suojattu, vaikka se kulkee reitittimen ja Internet-palveluntarjoajan kautta. Tämä on erityisen hyödyllistä julkisissa Wi-Fi-hotspoteissa, koska hakkerit haistelevat joskus julkisia lähetyksiä siepatakseen ja varastaakseen digitaalisia henkilötietoja.

8 syytä olla käyttämättä ilmaista VPN:ää

On yksi asia tunnistaa VPN:n edut; Toinen asia on luottaa heihin koko sydämestäsi. On olemassa monia VPN:hen liittyviä myyttejä, jotka eivät yksinkertaisesti pidä paikkaansa, ja VPN-verkoissa on kourallinen riskejä ja puutteita, jotka sinun on oltava tietoinen, etenkin ilmaisten VPN-palvelujen osalta.

1. Epäluotettava palvelu

Kuten useimmat asiat, ilmaiset vaihtoehdot ovat harvoin yhtä tehokkaita tai hiottuja kuin maksulliset vaihtoehdot, ja se on täysin totta VPN-verkkojen suhteen.

🔥 Empfohlen:  Miksi ensimmäiset 6 kuukautta bloggaamista on vaikeinta [What to Do to Succeed]

Meidän on muistettava, että VPN:t ovat palvelu. Ne vaativat huoltoa, huoltoa ja jatkuvaa huomiota, jos jokin menee pieleen. Ja koska ilmaiset palvelut eivät tuota rahaa, niillä ei yleensä ole varaa ympärivuorokautiseen tukeen. Jos tulee katkos, sen korjaaminen voi kestää päiviä tai viikkoja.

2. Rajoitettu toiminnallisuus

Suurimman osan ajasta VPN-kehittäjät tarjoavat ilmaisen version vakuuttaakseen sinut käyttämään maksullista versiota. Ilmaisista VPN:istä puuttuu kuitenkin usein joitain parhaista ominaisuuksista, kuten jaettu tunnelointi, tappokytkin tai oma IP-osoite.

Joten ilmaisessa VPN-versiossa saatat unohtaa parhaat VPN-ominaisuudet.

3. Data-, nopeus- ja käyttörajoitukset

Kaistanleveys voi olla nyt halpaa verrattuna vuosiin sitten, mutta se maksaa silti rahaa – varsinkin jos tarjoat ilmaista palvelua, jolla on suuri kysyntä. Tarvitset paitsi tarpeeksi kaistanleveyden palvelemaan tuhansia samanaikaisia ​​yhteyksiä, mutta tarvitset myös palvelimia, jotka pystyvät käsittelemään käsittelykuorman.

Siksi useimmilla ilmaisilla VPN-verkoilla on rajoituksia. Saatat antaa sinulle tietyn määrän tietoja kuukaudelle. Toinen saattaa rajoittaa yhteytesi nopeutta. Ja toisessa saattaa olla kirjautumisjono, joka rajoittaa VPN:n käyttäjien määrää, mikä tarkoittaa, että sinun on odotettava paikan vapautumista, ennen kuin voit kirjautua sisään ja alkaa käyttää sitä itse. Nämä ovat kaikki vähintäänkin epämukavia.

4. Rajoitettu alueellinen vaihtoehto

Yksi suurimmista syistä VPN:n käyttämiseen on liikenteen uudelleenreitittäminen toisen maan kautta, jotta voit käyttää alueesti estettyä sisältöä. Tai ehkä reititysongelma ja haluat ohittaa sen hyppäämällä toisen VPN-palvelimen kautta. Joka tapauksessa palvelinten sijainnit ovat tärkeitä.

Mutta jokainen ylimääräinen palvelinsijainti maksaa enemmän rahaa, ja ilmaisilla VPN-palveluilla ei ole paljon budjettia. Useimmat tarjoavat todennäköisesti vähintään yhden amerikkalaisen ja yhden eurooppalaisen palvelimen, mutta sen lisäksi se on sattuman varaa – ja heillä voi olla kirjautumisjonoja!

Lisäksi on palvelinpaikkoja, joita sinun on vältettävä, jos välität yksityisyydestäsi.

🔥 Empfohlen:  6 upeaa markkinointipyyntöä (ja kuinka kirjoitat ehdotuspyyntösi)

5. Ei tietosuojatakuuta

Tämä on useimmille ihmisille tärkein kaupan katkaisija. Ajattele VPN:n toimintaa: liikenne reititetään VPN:n palvelimien kautta. Sinun täytyy luottaa siihen, että VPN-isäntäsi toimii oikein tietojesi perusteella, eli että ne eivät sieppaa, kurkista, kirjaa tai edes muuta pakettejasi.

Kuinka paljon voit luottaa ilmaiseen palveluun? Et maksa heille senttiäkään, joten olisi naiivia ajatella, että heillä on sinun etusi. Mitään ilmaista VPN:ää, joka lupaa yksityisyyttä ja turvallisuutta, ei voi luottaa, vaikka ne tarjoaisivatkin salauksen!

Totuus on, että ilmaisissa VPN-verkoissa ei ole parhaita salausprotokollia. Useimmat heistä käyttävät ei niin tehokkaita protokollia, kuten PPTP, mikä saattaa jättää sinut alttiiksi kyberhyökkäyksille. Jos haluat parempia salausprotokollia, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin maksaa VPN-palvelusta.

6. Haitallinen tarkoitus

Oletetaan, että löydät ilmaisen VPN-palvelun, joka ei kärsi mistään yllä olevista. Se on luotettava, nopea, rajoittamaton, se on saatavilla kymmenissä maissa, ja se voi jotenkin taata lokittoman yksityisyyden. Tässä vaiheessa sinun on kysyttävä itseltäsi: miksi he tarjoavat tämän ilmaiseksi?

Jos et pysty antamaan hyvää vastausta, sinua todennäköisesti käytetään hyväksi. Kun etsit ilmaista VPN:ää, jota voit käyttää, käytä aikaa sen analysoimiseen. Huonot suojausominaisuudet tai tietojen kirjaaminen ovat vain muutamia merkkejä huijaus-VPN:stä, jotka sinun tulee olla tietoisia.

Ilmaisia ​​palveluita tarjotaan harvoin todellisesta altruismista, ennen kaikkea VPN:itä. Älä lankea siihen.

7. Mainokset

Koska VPN:t tarvitsevat paljon rahaa toimiakseen, VPN:illä on oltava tapa ansaita rahaa ilmaisella versiollaan. Tämän seurauksena ilmaiset VPN-käyttäjät voivat uppoutua mainoksiin, jotka ovat ainutlaatuisia heidän välityspalvelinistunnossaan. Ja koska VPN tarvitsee käyttäjien napsauttavan näitä mainoksia, mainokset saavat liikenteen prioriteetin.

Tämä ei vain tunnu yksityisyytesi loukkaukselta, vaan se hidastaa edelleen yleistä Internet-nopeuttasi.

🔥 Empfohlen:  7 huomioita käynnistysyrityksesi viestinnästä

8. Korkeampi tiedonkulutus

Yleensä VPN:t tarvitsevat enemmän tietoa salaus- ja salauksenpurkuprotokollia varten. Ilmaiset VPN:t eivät käytä tehokkaimpia salausprotokollia, joten ne käyttävät enemmän tietoa. Tämän lisäksi mainosten näyttäminen käyttää entistä enemmän tietojasi.

Tehdään selväksi yksi asia: maksullinen VPN voi olla yhtä huono kuin ilmainen VPN. Se, että maksat rahaa, ei tarkoita, että palvelu olisi hyvä, että he poistavat toimintalokisi tai että he pitävät etujasi mielessä.

Mutta he ovat todennäköisemmin luotettavia. He haluavat kuitenkin säilyttää yrityksesi, ja paras tapa tehdä se on säilyttää hyvä maine ja lunastaa lupauksensa.