Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

8 tapaa saada palkkaa painon pudottamiseksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 tapaa saada palkkaa painon pudottamiseksi

Onko yksi uudenvuodenlupauksistasi laihduttaa? Entä jos kertoisin sinulle, että on olemassa tapoja saada palkkaa painon pudottamiseksi? Se tekee aiheesta hieman mielenkiintoisemman, eikö niin!

Mutta se saattaa tuntua liian hyvältä ollakseen totta. Kuka maksaisi sinulle laihduttamisesta? Totuus on, että on olemassa muutamia tapoja, joilla voit saada palkkaa laihtuaksesi. Esittelemme sinulle tänään kolme niistä.

Lue eteenpäin nähdäksesi, voitko käyttää yhtä tai useampaa näistä tavoista ponnahduslautana painonpudotustavoitteidesi saavuttamiseksi.

Kuinka tehdä rahaa laihduttamalla

Alla on lueteltu kolme suosikkitapojamme ansaita rahaa laihduttamalla. Jokainen vaihtoehto toimii hieman eri tavalla. Lue ne ja katso, voisiko yksi tai useampi auttaa sinua laihduttamaan.

1. Terve palkka

Healthy Wage perusti terveys- ja hyvinvointiyrityksen vuonna 2009. Heidän tavoitteensa? Tehdäksesi laihduttamisesta ja kuntoilusta hauskempaa ja tehokkaampaa. Panostat rahaa laihdutus- ja kuntotuloksiisi ja voitat tai häviät tulosten mukaan.

Emmekä puhu pienistä perunoista rahapalkintoina. Terve palkka pääpalkintona on houkutteleva 10 000 dollaria.

Kun Deacon Hayes ja hänen vaimonsa Kim halusivat laihtua, he päättivät käyttää Healthy Wagea. He ilmoittautuivat Terve Palkka -kilpailuun, jossa he kilpailivat muiden kanssa.

”Tervepalkkakilpailu, johon osallistuimme, oli hauska ja piti meidät vastuullisena. Vaimoni voitti kilpailunsa, mikä oli mukavaa, koska hän tienasi rahaa.”

”Hävisin omani, joten menetin rahaa, mutta Kimin voitoilla se oli pesu. Ja tärkeintä oli, että laihduimme molemmat.”

2. Evidation

Evidaatio toimii eri tavalla kuin Healthy Wage. Se on kuntosovellus, jonka avulla voit seurata askeleitasi. Sovellus on ilmainen ja tulee olemaan maksat sinulle 10 dollaria jokaisesta ansaitsemastasi 10 000 pisteestä. Ansaitset pisteitä ottamalla askeleita ja muita toimintoja.

Deacon Hayes latasi Evidation-sovelluksen viime vuonna auttaakseen häntä pitämään painonsa alhaalla ja olemaan vastuussa terveydestään.

”Evidation-sovellus on todella helppokäyttöinen. Se on vain aseta se ja unohda se eräänlainen sovellus. Latasin sen juuri ja liitin sen kuntosovellukseeni, kuten FitBit ja Google Fit.

”Olen ansainnut tähän mennessä vain noin 10 dollaria, joten se ei ole suuri rahantekijä. Ansaitseminen on kuitenkin niin helppoa. Mikset käyttäisi sitä”?

🔥 Empfohlen:  Ashley Grant Miksi sinun on luotava sosiaalisen median strategia nyt lomaa varten. Lue artikkeli

Lisäksi Evidation-sovelluksessa on tarjouksia, joita voit hyödyntää ansaitaksesi entistä enemmän pisteitä. Voit esimerkiksi osallistua terveystutkimustarjouksiin tai tarjouksiin ohjata ystäviä käyttämään sovellusta.

Palkinnot maksetaan pankkitilitalletuksella tai PayPalin kautta. Palkinnon saaminen kestää noin kolmesta seitsemään päivää, kun olet tehnyt pyynnön.

3. DietBet

DietBet toimii samalla tavalla kuin Healthy Wage. Heillä on pelejä – tai vetoja – voit rekisteröityä ja liittyä. Tai voit luoda oman perheen ja ystävien kanssa.

Jokainen heittää pottiin hieman käteistä, ja haasteen lopussa voitot jaetaan (paino)häviäjien kesken.

Patty of Phoenix, Arizona, liittyi DietBetiin saatuaan haasteen fitness-julkkikselta, jota hän seuraa. “Tammikuussa päätin, että on aika pudottaa ylimääräistä painoa, jonka olin saanut ensimmäisen lapseni syntymän jälkeen.”

”Seuraamani fitness-julkkis aloitti suuren ryhmähaasteen DietBetissä ja se motivoi minua liittymään. Rekisteröidyttyäkseni latasin sovelluksen, maksoin maksun ja otin punnituskuvani.”

“28 päivässä tein pieniä muutoksia, jotka muuttivat 4 %:n (6,1 paunaa) painonpudotuksen. Maksoin 30 dollaria liittyäkseni vedonlyöntiin ja lunastin 38,07 dollaria vedon lopussa. Se oli yksinkertaista, motivoivaa ja hauskaa!”

Kun kirjaudut DietBetiin, aloitat lähettämällä kaksi kuvaa. Toinen on sinusta seisomassa vaa’alla, toinen on kuva asteikon numeroista.

DietBet-voittajat ovat ansainneet yli 62 miljoonaa dollaria tähän mennessä. Heillä on erilaisia ​​pelejä, joista valita; alkaen neljän viikon pituisista peleistä aina kahdentoista kuukauden pituisiin peleihin. Vieraile heidän verkkosivustollaan yllä olevan linkin kautta saadaksesi lisätietoja.

4. MyWalgreens

Voit tehdä enemmän osoitteessa Walgreens kuin ostaa lääkkeitäsi ja taloustavaroitasi. Nyt voit saada palkkaa saavuttaaksesi terveystavoitteesi. MyWalgreensilla on 4 viikon terveyshaaste, joka maksaa sinulle Walgreens Cash -palkkioita jokaisesta viikosta, jolloin saavutat tavoitteesi.

Vain myWalgreens-jäsenet voivat pelata, mutta liittyminen on ilmaista.

Jokainen myWalgreens-haaste alkaa maanantaina ja päättyy seitsemän päivää myöhemmin. Sinun tarvitsee vain suorittaa haaste ja ansaitset 1 dollarin Walgreens Cashia kuukaudessa (0,25 dollaria viikossa).

Jos vastaat haasteeseen joka viikko neljän viikon ajan, saat ylimääräisen pyöräytyksen, joka voi ansaita vielä 2 dollaria Walgreens-käteistä.

MyWalgreens-jäsenenä voit asettaa kaksi tavoitetta – fyysisen aktiivisuuden ja elämäntapatavoitteet. Voit seurata edistymistäsi käyttämällä seurantalaitetta tai syöttämällä edistymisesi manuaalisesti ja tarkistamalla päivät, jolloin saavutat tavoitteesi.

🔥 Empfohlen:  Teknologian väitöskirjan kirjoitusvinkkejä korkeakouluopiskelijoille

Kun napsautat terveystavoitteita myWalgreens-hallintapaneelissa, näet terveystavoitteet, joita voit käyttää. Valitse kaksi maalia saadaksesi suurimmat mahdollisuudet voittaa Walgreens-rahasi.

5. Sweatcoin

Sweatcoin maksaa kävelemisestä. Mutta se ei maksa sinulle käteisellä. Sen sijaan se maksaa sinulle Sweatcoinissa, virtuaalisessa valuutassa, jonka avulla voit ostaa tuotteita heidän kaupastaan ​​tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

Sweatcoin-sovellus on luokiteltu suosituin sovellus yli 60 maassa sillä kun parannat terveyttäsi, hyödyt yhteiskuntaa.

Joten mitä voit tehdä Sweatcoinillasi?

He tarjoavat tuhansia tuotteita, joista voit valita palkitaksesi itsesi kovasta työstäsi. Ne sisältävät pääsyn sovelluksiin, kuten Audible ja Headspace, fyysisiin tuotteisiin, kuten iPhoneihin ja Applen kelloihin.

Halutessasi voit lahjoittaa tulosi parhaille hyväntekeväisyysjärjestöille, kuten African Wildlife-, Cancer Research- tai Save the Children -järjestölle.

British Journal of Sports Medicine havaitsi, että Sweatcoinin käyttäjät lisäävät aktiivisuuttaan 20 % pelkästään ansaitsemalla Sweatcoineja.

Älä myöskään ole huolissasi yksityisyydestäsi. Sweatcoin ei jaa tietojasi kolmansille osapuolille – yksityisyys on heidän ykköshuolensa.

6. Stickk

Stickk on sovellus, joka on sitoutunut auttamaan sinua “pitämään” tavoitteistasi. Jos olet kyllästynyt tavoitteiden asettamiseen ja muutaman päivän luovuttamisen jälkeen et ole yksin, ja siinä Stickk haluaa auttaa.

Stickk-sovellus kattaa kuilun tavoitteiden asettamisen ja niiden saavuttamisen välillä sitoumussopimuksen avulla. Tämä sitova sopimus on sopimus sinun kanssasi. Sijoitat rahaa pitääksesi itsesi motivoituneena ja määrittelet askeleet, joita aiot saavuttaa tavoitteesi saavuttamiseksi.

Valitset tavoitteesi ja asetat parametrit. Olet 100 % vastuussa prosessista. Seuraavaksi erotuomari tarkkailee edistymistäsi ja ‘vetoasi’ linjalla.

Matkan varrella voit julkaista edistymiskuvia ja jopa tuoda ystäviä ja perheenjäseniä tukeksesi.

Juuri nyt, siellä on 59 000 dollaria vaakalaudalla ja 580 000 sitoumusta tehty. Olipa tavoitteesi kävellä enemmän, laihtua 10 kiloa, syödä terveellisemmin tai nostaa enemmän painoja, tee sopimus itsesi kanssa ja lähde liikkeelle.

7. WayBetter

Painonpudotuksen ei pitäisi olla tuskallista; sen pitäisi olla hauskaa, ja siksi Paljon parempi luotiin. WayBetterin lähtökohtana on tehdä laihduttamisesta hauskaa luomalla sosiaalisia pelejä, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

🔥 Empfohlen:  17 tapaa saada 20 dollaria nyt!

Jokainen peli on usean viikon haaste. Voit valita yksittäisen toiminnan tai kokonaisvaltaisemman lähestymistavan painonpudotukseen.

Ne auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi jakamalla ne pienempiin tavoitteisiin, jotta se ei tunnu niin ylivoimaiselta.

Voit asettaa tavoitteita laihtua, ottaa enemmän askeleita, syödä paremmin tai mitä tahansa muuta terveyteen liittyvää tavoitetta.

8. Sitoudu Club

Sitoudu Club on sosiaalisen vastuun sovellus, joka voi muuttaa tottumuksesi rahantekomahdollisuuksiksi tai voit käyttää sitä ilmaiseksi.

Commit Clubilla voit pelata yksinhaasteita, jotka ovat ilmaisia, tai liittyä joukkueeseen ja lyödä vetoa itseäsi vastaan.

Asetat sitoumuksesi, kuten kävelet 30 minuuttia päivittäin tai lopetat sokerin. Seuraavaksi voit seurata edistymistäsi kirjautumalla sisään ja nimeämällä vastuullisia kumppaneita, jotka voivat “työntää sinua”, jos jäät jälkeen.

Asetat tavoitteen keston ja kirjaudut sisään päivittäin. Saat päivän lupauksesi takaisin, jos saavutat tavoitteesi. Jos et, menetät sen, ja siitä tulee jonkun muun hyöty.

Jos liityt tiimiin, näet kaikkien edistymisen, jotta tiedät kuka on menestynyt, kuka on vielä kesken ja kuka ei päässyt. Nähdäsi kohtaamassa tiimisi jäseniä voi motivoida sinua ponnistelemaan kovemmin, samoin kuin rahat, jotka sinulla on linjalla.

Commit Club on 100 % ilmainen, ja sinä valitset panostamasi summan, jos päätät laittaa rahaa itseäsi vastaan.

Commit Club luottaa muiden vastuuseen ja rahan menettämisen motivaatioon saadakseen sinut muuttamaan tapojasi, olipa kyseessä sitten painonpudotus, kuntoilu, liikkuminen tai mikä tahansa muu terveyteen liittyvä tavoite.

Yhteenveto

Healthy Wagen mukaan tutkimukset ovat osoittaneet, että rahapalkkiot ovat lisänneet painonpudotuksen menestystä. Lisäksi tutkimukset osoittavat, että ihmiset laihduttavat tehokkaammin, kun heidän omat rahansa ovat pelissä.

Joten jos sinusta tuntuu, että tarvitset lisämotivaatiota saavuttaaksesi tavoitteesi painonpudotuksessa, harkitse jotakin yllä luetelluista vaihtoehdoista.

Rahan sijoittaminen voi vain antaa sinulle motivaatiota, jota tarvitset positiivisten muutosten tekemiseen terveytesi suhteen. Ja kuka tiesi, että voit saada palkkaa kävelystä?