Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

8 tärkeää Applen markkinointistrategiaa yrityksesi kasvattamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 tärkeää Applen markkinointistrategiaa yrityksesi kasvattamiseen

Apple on osoittautunut markkinoinnin mestariksi iPhonesta AirPodeihin. Vaikka saattaakin vaikuttaa siltä, ​​että Apple käyttää taikuutta, salaisuus on vaikuttava markkinointi, jonka jokainen yritys voi toteuttaa.

Applen markkinointi sisältää kaikkea vaikuttavasta visuaalisuudesta ja tunteellisista vetoomuksista vahvaan brändiääneen ja tuoteverkostoihin. Jokainen yritys voi oppia jotain Applen markkinointikampanjasta.

Joten mikä on Applen markkinointistrategia? Alla käsitellään kahdeksan Applen markkinointiesimerkkiä ja kuinka voit kokeilla niitä markkinointikampanjassasi. Applen markkinointistrategioita ovat mm.

 1. Korosta arvo yli hinta
 2. Näytä, älä kerro
 3. Tunne asiakkaasi ja hänen kielensä
 4. Ole tunteellinen
 5. Luo verkostoja
 6. Hyödynnä ihmislähtöinen markkinointi
 7. Pidä se yksinkertaisena
 8. Luo oma tarinasi

Lue nämä Applen strategiat!

8 Applen strategiaa elää

Applen markkinointi ei ole yksinomaan heidän brändilleen – voit käyttää Applen markkinointistrategioita nähdäksesi tuloksia omissa kampanjoissasi. Olemme koonneet 8 keskeistä Applen markkinointistrategiaa, joita jokainen yritys ja toimiala voi käyttää. Ota seuraavat asiat käyttöön markkinointistrategiaasi nähdäksesi edut omakohtaisesti!

1. Korosta arvo yli hinta

Ainutlaatuinen arvolupaus (UVP) – joka tunnetaan myös nimellä ainutlaatuinen myyntiehdotus (USP) – kertoo mahdollisille asiakkaille, miksi heidän pitäisi ostaa sinulta tai työskennellä kanssasi kilpailijoiden sijaan. Ihannetapauksessa UVP tekee vertailun selkeästi ilman, että sinun tarvitsee mainita kilpailijaasi.

Applen markkinointi tukeutuu UVP:ään markkinoidessaan tuotteitaan ja palveluitaan, mikä on ratkaisevan tärkeää kilpailevassa teknologiaympäristössä. Sen sijaan, että huomauttaisi miksi ne ovat parempia kuin Google, Microsoft tai Samsung, ne keskittyvät sisäänpäin Miten heidän tuotteensa parantaa käyttäjien jokapäiväistä elämää.

Ne ovat läpinäkyviä hinnoittelussaan, mutta se ei ole heidän markkinoinnin painopiste. Ne veloittavat tuotteen arvoa vastaavat summat ja saavat sen näyttämään ainoalta järkevältä vaihtoehdolta kaikelle mitä saat.

2. Näytä, älä kerro

Applen strategioissa hyödynnetään tuotesijoittelua ja arvosteluja. Heidän tuotteet ovat nähneet useissa TV-ohjelmissa ja elokuvissa sekä julkkisten käsissä.

Vaikka et ehkä pysty sijoittamaan tuotettasi tai palveluasi elokuvaan, kuten tai , voit saada ihmiset kertomaan tarjouksistasi arvosteluilla.

Arvostelumarkkinoinnin käyttäminen ja asiakkaidesi mielipiteiden kerääminen voi auttaa sinua:

 • Ymmärrä ihmisten mielipiteitä palveluistasi
 • Paranna markkinointistrategiaasi ymmärtämällä, mistä ihmiset pitävät
 • Näytä asiakkaillesi, että välität heidän panoksestaan
 • Mainosta menestystarinoitasi mahdollisille asiakkaille

Vaikuttajamarkkinointi voi myös auttaa sinua tavoittamaan enemmän ihmisiä sosiaalisessa mediassa. Sosiaalisten vaikuttajien löytäminen ja heidän kanssaan työskentely voi tehdä tuotteestasi haluttavamman tosielämän esimerkein.

🔥 Empfohlen:  Aloittelijan opas tunneanalyysiin vuonna 2023

3. Tunne asiakkaasi ja hänen kielensä

Apple on kaikille – ainakin siltä he saavat sen näyttämään. He tietävät, kuka heidän asiakkaansa on ja kuinka heidät tavoittaa.

Vaikka Apple ei säästele jokaisen tuotteen teknisissä ominaisuuksissa, heidän markkinointistrategiansa sisältää ne kielellä, jota useimmat ihmiset ymmärtävät. Sen sijaan, että luetellaan jokainen tietosuojaominaisuus ja sitä tukeva ohjelmisto, he sanovat, että “yksityisyys on sisäänrakennettu”.

Voit perustaa yleisösi rakentamalla kohdehenkilöitä ja ymmärtämällä, mitä asiakkaasi ajattelee. Kun luet ominaisuudet, pidä se aluksi yksinkertaisena, mutta anna alan asiantuntijoille mahdollisuus oppia lisää – aivan kuten Apple tekisi.

4. Ole tunteellinen

Tallenna elämän erityiset hetket laadukkaalla älypuhelimen kameralla. Tanssii ja kuuntelee mukaansatempaavaa musiikkia. Avun kutsuminen hätätilanteessa. Kaikki nämä kokemukset vetoavat Applen asiakkaiden tunteisiin.

Asiakkaat sitoutuvat todennäköisemmin nähdessään tunteita herättäviä viestejä – 94 % kuluttajista suosittelee todennäköisemmin yritystä, johon he ovat yhteydessä. Apple sopii ihmisten elämään ja parantaa niitä saumattomasti ja auttaa heitä nauttimaan paremmasta kokemuksesta.

Tämä turvaominaisuus vetoaa asiakkaiden turvallisuuteen ja mielenrauhaan:

Kun vetoat asiakkaiden tunteisiin, otat heihin yhteyttä ja saat heidät ostamaan todennäköisemmin. Mieti, miltä ihmisistä tuntuu, kun he käyttävät tuotettasi. Luo houkuttelevia viestejä, kuvia, videoita, taidetta ja ääntä, jotka toistavat näitä tunteita.

5. Korosta sisäistä verkkoasi

Mikä tahansa Applen tuote on lippu laitteiden ja palveluiden yhdistävään maailmaan. Voit käyttää iTunesia, AirDrop-kuvia ystävillesi ja käyttää AirPodeja suosikkikappaleidesi kuunteluun – kaikki samalla kun työskentelet Apple-laitteiden verkossa.

Apple asettaa muut tuotteet loogiseksi seuraavaksi askeleeksi. Jos sinulla on iPhone, on järkevää hankkia AirPods. Jos haluat älykellon, voit liittää sen Maciin tai iPhoneen. Ilmoituksistasi, tiedoistasi ja tallennustilastasi tulee yksi saumaton kokemus.

Jos sinulla on toisiinsa liittyviä tuotteita tai palveluita, korosta ne. Sinun ei tarvitse pakottaa ihmisiä ostamaan koko valikoimaasi tai sitoutumaan useisiin palveluihin. Sinun tulee korostaa, kuinka ne kaikki toimivat yhdessä, jotta voit olla ensimmäinen vaihtoehto, jos he tarvitsevat jotain muuta myöhemmin.

6. Keskity yhteisöön

Ajan myötä Apple on kerännyt seuraajia ja muodostanut niin vahvan käyttäjäyhteisön, että ihmiset leiriytyvät ja odottavat tuotteitaan. Heidän brändiäänensä on viileä, rento ja hauska – kumppani, joka voi auttaa sinua omaksumaan maailman ja parantamaan sitä päivä kerrallaan.

🔥 Empfohlen:  Alex Hansen Pidä yrityksesi maine turvassa verkossa Lue artikkeli

Ihmiset näkevät itsensä ja identiteettinsä Applessa, ja heidän tuotteidensa omistaminen tekee käyttäjistä osa suurempaa yhteisöä. Voit luoda saman ympäristön riippumatta siitä, mitä yrityksesi tekee.

Kokeile seuraavia taktiikoita:

 • Korosta käyttäjiesi kokemuksia sosiaalisessa mediassa tai blogissasi
 • Ole vuorovaikutuksessa katsojien kanssa kommenttien, twiittien tai videoiden avulla
 • Luo viittausohjelmia, jotka kannustavat asiakkaita yhdistämään ystävät ja perheen yritykseesi

7. Pidä se yksinkertaisena

Ennen kaikkea Applen markkinointi on yksinkertaista. Se on suoraviivaista. Se on tyylikäs.

Teknologiaan sijoittaminen voi olla stressaavaa varsinkin niille, jotka eivät tunne markkinoita. Applen strategiat käyttävät suoria kuvauksia ja kuvia, jotka korostavat etuja.

Yksinkertaisuus näkyy myös niiden tuotesuunnittelussa. He käyttävät puhtaita reunoja, yksinkertaisia ​​käyttöliittymiä ja rajoitettuja vaihtoehtoja välttääkseen asiakkaiden ylikuormituksen.

Näin voit toistaa tämän yksinkertaisuuden markkinointistrategiassasi:

 • Käytä tyhjää tilaa: Älä sotke verkkosivustoasi tai markkinointimateriaalejasi tonneilla tekstiä. Tee siitä helppo lukea ja navigoida.
 • Kiinnitä huomiota väreihin: Väri parantaa tuotemerkin tunnettuutta 80 %. Pidä kiinni muutamasta merkkiväristä ja luo houkuttelevia, yhtenäisiä visuaaleja.
 • Valitse huippukohtasi: Älä luettele jokaista etua tai ominaisuutta tuotesivulla. Pidä kiinni tärkeimmistä vaihtoehdoista yläosassa ja erittele sitten kukin vaihtoehto myöhemmin.

8. Luo kertomus

Apple on kuuluisa tarinankertoja, mikä tekee niistä erottuvan.

Ajattele Väärinkäsitetty-mainosta vuodelta 2013. Koko lomamainoksen ajan teinipoika on jatkuvasti puhelimessaan sen sijaan, että nauttisi ajasta perheensä kanssa. Lopulta näet kuitenkin, että poika on editoinut perhevideota puhelimessaan koko ajan.

Jälleen Apple näyttää, kuinka sen tuotteet integroituvat luodakseen yhteyksiä ja palvellakseen käyttäjiään. Apple näyttää, kuinka he arvostavat perhettä, yhteyttä ja läheisyyttä ja osoittaa samalla iPhonea näiden arvojen vaalimiseksi.

Mikä on sinun tarinasi? Mitkä ovat arvosi? Luo verkkosivustollesi “tietoa meistä” -sivu, jossa selitetään ne, ja toista sitten arvot muissa materiaaleissa. Kun olet hahmotellut arvosi, on helpompi selittää niitä asiakkaille.

Applen markkinoinnin esimerkkejä muissa yrityksissä

Katsotaanpa muutamia esimerkkejä siitä, kuinka muut yritykset toistavat Applen strategioita omalla tavallaan.

Uberin UVP

Applen tavoin Uber maalaa itsensä ihanteelliseksi ratkaisuksi käyttäjille vertaamatta itseään perinteisiin kuljetusvaihtoehtoihin. Verrattuna taksin tilaamiseen käyttäjä voi:

 • Varaa auto sekunneissa
 • Maksa käteisvapailla vaihtoehdoilla
 • Varaa matkat etukäteen

Kuljettaja tietää myös minne mennä, mikä helpottaa perille pääsyä. Tämän vertailun luomisen sijaan ne korostavat etujaan, jolloin käyttäjät voivat muodostaa yhteyden itse.

🔥 Empfohlen:  40 mielenkiintoista faktaa, joita et tiennyt kuuluisista merkeistä | Mielenkiintoisia tuotemerkkejä

Spotifyn käyttäjien luoma sisältö

Spotify muodostaa yhteyden jokaiseen käyttäjään ja tarjoaa ainutlaatuisia etuja yksilön perusteella. He tekevät suoratoistosovelluksestaan ​​kokemuksen, aivan kuten Applen markkinointi myy iPhonea kokemuksena.

Yksi esimerkki käyttäjien luomasta sisällöstä on mukautetut soittolistat ja ehdotukset, joita jokainen käyttäjä voi käyttää. Spotify käyttää käyttäjien kuuntelutietoja luodakseen viikoittaisia ​​soittolistoja uusilla ehdotuksilla, suosikkiartistien ja -genrejen yhdistelmillä ja paljon muuta.

Arizona Tea:n suullinen markkinointi

Arizona on ollut olemassa vuodesta 1992, ja he ovat onnistuneet pitämään brändin hengissä tarjoamalla laadukkaan tuotteen edulliseen hintaan – 99 senttiä tölkki.

Vaikka Arizona teki aaltoja ennen ensimmäistä iPhonea, ne ovat erinomainen esimerkki siitä, kuinka arvostelut ja sanat voivat saada ihmiset nauttimaan tuotteestasi.

He myös pitävät asian yksinkertaisena kuten Apple – Arizona käyttää vain vähän mainontaa säilyttäen samalla voiton. He eivät mene yli laidan markkinointistrategiansa kanssa. Sen sijaan he keskittyvät ihmisiin, jotka nauttivat tuotteestaan ​​ja tuovat sen saataville.

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

Käynnistä oma Apple-markkinointikampanjasi WebFX:n avulla

Nyt kun sinulla on avain markkinointiin kuten Apple, voit alkaa rakentaa omaa strategiaasi!

WebFX on johtava digitaalisen markkinoinnin toimisto, jolla on tuloksia eri toimialoilla. Rakennamme henkilökohtaisia ​​markkinointisuunnitelmia, jotka nostavat liiketoimintatavoitteitasi ja kasvattavat tulojasi.

Katso tapaustutkimuksemme täältä ja ota meihin yhteyttä verkossa saadaksesi lisätietoja palveluistamme!