Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

8 tärkeintä SEO-työkalua freelancereille ja toimistoille vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 tärkeintä SEO-työkalua freelancereille ja toimistoille vuonna 2023

Nykypäivän kilpaillussa maailmassa, jossa jokaiselle tuotteelle löytyy korvaavia tuotteita, olipa se sitten tosielämässä tai Internetissä, on ratkaisevan tärkeää saada näkyvyys asiakkaiden huomion kiinnittämiseksi. Tämä koskee kaikkea suklaakakkureseptistä farkkuihin. Prosessin yksinkertaistamiseksi ja verkkosivustosi hyvän näkyvyyden saavuttamiseksi vankka ja tehokas hakukoneoptimointistrategia (SEO) on välttämätön.

Freelancerit ja toimistot luottavat erilaisiin työkaluihin SEO-pelinsä vahvistamiseksi. Nämä työkalut ovat korvaamattomia resursseja sisällön näkyvyyden parantamiseksi ja sijoituksen parantamiseksi hakukoneissa, kuten Googlessa. Tässä artikkelissa perehdymme siihen SEO-työkalut, joita freelancerit ja virastot käyttävät yleisestitutkimalla, kuinka he hyödyntävät näitä työkaluja verkkosivustonsa näkyvyyden lisäämiseksi ja suuremman asiakaskunnan houkuttelemiseksi.

Hakukoneoptimointi (SEO) on ratkaisevan tärkeää, jotta saat sivustollesi huomiota ja näkyvyyttä. Sen lisäksi on olemassa useita pakottavia syitä, miksi SEO-työkalut ovat välttämättömiä:

  1. Kilpaileva analyysi: Monet SEO-työkalut tarjoavat mahdollisuuden seurata kilpailijoiden liikennemääriä ja strategioita eettisellä tavalla. Tämän arvokkaan tiedon avulla voit ymmärtää, kuinka heidän sisältönsä toimii, ja pysyä kilpailijoiden edellä.
  2. Avainsanatutkimus: SEO-työkalut tarjoavat kattavat luettelot asiaankuuluvista avainsanoista, jotka voivat parantaa merkittävästi sisältösi näkyvyyttä. Kohdistamalla oikeisiin avainsanoihin voit houkutella lisää orgaanista liikennettä verkkosivustollesi.
  3. SEO-tarkastukset: Säännöllisten hakukoneoptimointitarkastusten suorittaminen näillä työkaluilla auttaa tunnistamaan verkkosivustosi ongelmat tai puutteet. Käsittelemällä nämä ongelmat nopeasti voit säästää arvokasta aikaa ja resursseja ja varmistaa samalla optimaalisen suorituskyvyn.
  4. Suorituskyvyn seuranta: SEO-työkalujen avulla voit mitata niiden strategioiden tehokkuutta, jotka on otettu käyttöön, jotta sivustosi sijoittuu korkeammalle hakukoneiden tulossivuilla. Analysoimalla tietoja ja mittareita voit mitata hakukoneoptimointitoimiesi menestystä ja tehdä tietoisia päätöksiä.

Anna orgaanisille sijoituksillesi haluamasi teho 99Outreach SEO -palveluiden avulla

Miksi valita Team 99Outreach?

Taattu tyytyväisyys | Sisäinen sisällöntuotanto | Asiantuntijaryhmä

Aloittaa

SEMrush
Ahrefs
Link Assistant
Authority Labs
RankTracker
KWFinder
WooRank
Moz Pro

SEMrush

Verkkosivusto www.semrush.com

Luokitus 4,7/5
Paras avainsanatutkimus, seuraa kilpailijoiden avainsanastrategiaa, SEO-tarkastusta, käänteisiä mahdollisuuksia ja paljon muuta.
Ilmainen kokeilu Saatavilla

Tämä näkyvyydenhallintaalusta perustettiin vuonna 2008 ja sitä pidetään yhtenä parhaista työkaluista SEO-kategoriassa. Tämä työkalu, jonka pääkonttori sijaitsee Bostonissa, Yhdysvalloissa, auttaa käyttäjää tunnistaa avainsanat joita kilpailijat käyttävät.

SEMrush tarjoaa mahdollisuuden analysoida kilpailijan strategiaa eettisesti ja ymmärtää heidän SEO-pelinsä. Se auttaa myös saamaan paikallisia asiakkaita tekemällä sivuston näkyväksi paikallisissa hauissa, sekä jäljittää päivittäiset kohdeavainsanat, jotka auttavat sisältöä saamaan lisää liikennettä.

Hinnoittelusuunnitelma:

Katso jokaisen paketin hintatiedot.

Suunnitelma Vuosihinta Kuukausihinta

Pro 99,95 dollaria/kk 119,95 dollaria/kk
Guru 191,62 dollaria/kk 229,95 dollaria/kk
Liiketoimintaa 374,95 dollaria/kk 449,95 $/kk


Kokeile SEMrush For Treeä

Ahrefs

Verkkosivusto Ahrefs.com

Luokitus 4,6/5
Paras Kilpailijatutkimus, linkkien rakentaminen, avainsanatutkimus, verkkosivustojen tarkastus, sisältötutkimus, sijoitusten seuranta
Ilmainen kokeilu Ei saatavilla

Ahrefs on tehokas SEO-työkalu jota freelancerit ja toimistot käyttävät yleisesti parantaakseen hakukoneoptimointitoimiaan. Se tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja toimintoja, jotka auttavat avainsanatutkimuksessa, kilpailuanalyysissä, käänteisten linkkien analysoinnissa, sisällön optimoinnissa, sijoitusten seurannassa ja monessa muussa. Freelancerit ja toimistot voivat hyödyntää Ahrefsia parantaakseen asiakkaidensa verkkosivustojen näkyvyyttä, analysoidakseen kilpailijoiden strategioita, tunnistaakseen korkea-arvoisia avainsanoja, seuratakseen avainsanojen sijoituksia ja seuratakseen käänteisiä linkkejä. Kaiken kaikkiaan Ahrefs tarjoaa arvokkaita näkemyksiä ja tietoja, jotka voivat auttaa tekemään tietoisia hakukoneoptimointipäätöksiä ja parantamaan orgaanisia hakutuloksia.

Hinnoittelusuunnitelma:

Katso jokaisen paketin hintatiedot.

Suunnitelman kuukausihinta Vuosihinta (saa 2 kuukautta ilmaiseksi)

Lite 99 dollaria kuukaudessa 83 dollaria kuukaudessa
Vakio 199 dollaria kuukaudessa 166 dollaria kuukaudessa
Pitkälle kehittynyt 399 dollaria kuukaudessa 333 dollaria kuukaudessa
Yritys 999 dollaria kuukaudessa 833 dollaria kuukaudessa


Link Assistant

Verkkosivusto www.link-assistant.com

Luokitus 4,3/5
Paras Linkin rakentaminen
Ilmainen kokeilu Saatavilla

Link Assistant, perustettu vuonna 2004, on suosittu SEO-työkalu, josta on hyötyä freelancereille ja hakukoneoptimointitoimintoihin osallistuville toimistoille. Se on pSEO PowerSuite -työkalupakin taidetta ja keskittyy erityisesti linkkien rakentamisstrategioihin. LinkAssistant tarjoaa ominaisuuksia, kuten linkkimahdollisuuksien löytämisen, tiedotuskampanjoiden hallinnan, käänteisten linkkien seurannan ja kilpailijoiden linkkiprofiilien seurannan. auttaa virtaviivaistamaan linkkien rakentamista freelancereille ja toimistoille.

Se auttaa tunnistamaan sopivia linkkimahdollisuuksia, helpottaa linkkien vaihtoa ja tarjoaa laajan valikoiman käänteisiä linkkejä. Osana SEO Powersuitea se tarjoaa kattavan ratkaisun verkkosivustojen optimointiin, mukaan lukien tehokkaat työkalut sijoitusten seurantaan, verkkosivustojen auditointiin, SEO-tutkimukseen ja paljon muuta.

Hinnoittelusuunnitelma:

Katso jokaisen paketin hintatiedot.

Suunnitelmat Vuosihinta

Vapaa 0 dollaria
Ammattilainen 299 dollaria vuodessa
Yritys 499 dollaria vuodessa

Kokeile LinkAssistantin SEO Powersuitea

Authority Labs

Verkkosivusto www.authoritylabs.com

Luokitus 4,8/5
Paras Avainsanojen sijoitusten seuranta ja seuranta
Ilmainen kokeilu Saatavilla

Authority Labs on olennainen työkalu, jonka avulla käyttäjät voivat seurata omaa toimintaansa hakukonesijoituksia tehokkaasti. Chase Granberryn vuonna 2008 perustama hakukonevalvontapalvelu yksinkertaistaa verkkosivustojen sijoituksen säännöllistä seurantaa. Authority Labsin avulla käyttäjät voivat seurata sijoituksiaan paitsi globaalilla tasolla myös kaupungin ja postinumeron mukaan, mikä tarjoaa arvokasta tietoa paikallisen haun näkyvyydestä.

Lisäksi työkalu tarjoaa kilpailijoiden sijoituksen seurantaa, jonka avulla käyttäjät voivat pysyä ajan tasalla kilpailijoidensa suorituskyvystä. Se auttaa tunnistamaan osuvat avainsanat, jotka tuottavat tuloksia ja varmistavat, että sisältö on optimoitu vastaavasti.

Lisäksi Authority Labs tarjoaa oivalluksia orgaanista liikennettä saavien sivujen lukumäärästä, jolloin käyttäjät voivat mitata hakukoneoptimointitoimiensa kattavuutta ja tehokkuutta. Kaiken kaikkiaan Authority Labs antaa käyttäjille tiedot, joita he tarvitsevat tietoisten päätösten tekemiseen ja hakukonesijoitusten parantamiseen.

Hinnoittelusuunnitelma:

Katso jokaisen paketin hintatiedot.

Suunnitelmat Kuukausihinta

Plus 49 dollaria kuukaudessa
Pro 99 dollaria kuukaudessa
Pro Plus 225 dollaria kuukaudessa
Yritys 450 dollaria kuukaudessa


RankTracker

Verkkosivusto www.ranktracker.com

Luokitus 4,6/5
Paras Avainsanojen sijoitusten seuranta ja seuranta
Ilmainen kokeilu Saatavilla

RankTracker on SEO-työkalu, joka keskittyy hakukonesijoitusten ja avainsanojen tehokkuuden seuranta. Se on suunniteltu tarjoamaan käyttäjille, mukaan lukien freelancerit ja toimistot, kattavat tiedot heidän verkkosivustojensa sijoituksista eri hakukoneissa ja maantieteellisissä paikoissa.

RankTrackerin avulla käyttäjät voivat seurata avainsanasijoituksiaan ajan mittaan, seurata edistymistä ja tunnistaa optimointimahdollisuuksia. Työkalun avulla käyttäjät voivat syöttää kohdeavainsanansa ja automaattisesti seurata sijoituksiaan hakutuloksissa, mikä auttaa heitä arvioimaan SEO-toimiensa tehokkuutta. RankTracker tarjoaa arvokasta tietoa avainsanojen sijoituksista, hakumääristä ja kilpailusta, mikä antaa käyttäjille mahdollisuuden tehdä tietoisia päätöksiä ja parantaa verkkosivustonsa näkyvyyttä hakukoneiden tulossivuilla.

Hinnoittelusuunnitelma:

Katso jokaisen paketin hintatiedot.

Suunnitelmat Kuukausihinta

Käynnistin 24,00 dollaria kuukaudessa
Double Data 59,00 dollaria kuukaudessa
Quad Data 109,00 dollaria kuukaudessa
Hex Data 209,00 dollaria kuukaudessa


KWFinder

Verkkosivusto Mangools.com/kwfinder/

Luokitus 4,5/5
Paras Avainsanatutkimus ja sisältömarkkinointi
Ilmainen kokeilu Saatavilla

KWFinder on SEO-työkalu, joka on erikoistunut avainsanatutkimus ja -analyysi. Se auttaa käyttäjiä, mukaan lukien freelancerit ja toimistot, löytämään osuvia avainsanoja suurilla hakumäärillä ja alhaisella kilpailulla. KWFinder tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, jonka avulla käyttäjät voivat syöttää alkuavainsanansa ja luoda luettelon aiheeseen liittyvistä avainsanoista sekä tärkeitä mittareita, kuten hakumäärä, avainsanan vaikeus ja napsautuskohtainen hinta (CPC). Nämä tiedot auttavat käyttäjiä tunnistamaan arvokkaita avainsanoja kohdistamiseen sisältö- ja hakukoneoptimointistrategioissaan.

Lisäksi KWFinder tarjoaa lisänäkemyksiä, kuten hakutrendit, SERP-analyysit ja kilpailija-analyysit, joiden avulla käyttäjät voivat tehdä tietoihin perustuvia päätöksiä ja optimoida verkkosivustonsa hakukonesijoituksia ja orgaanista liikennettä varten.

Hinnoittelusuunnitelma:

Katso jokaisen paketin hintatiedot.

Suunnitelmat Kuukausihinta

Mangools Basic 49,00 dollaria kuukaudessa
Mangools Premium 69,00 dollaria kuukaudessa
Mangools Agency 129,00 dollaria kuukaudessa

Aloita KWFinderin käyttö nytWooRank

Verkkosivusto www.woorank.com

Luokitus 4,5/5
Paras Linkkien rakentaminen, avainsanatutkimus ja SERP-sijoituksen seuranta
Ilmainen kokeilu Saatavilla

WooRank on SEO-työkalu, joka tarjoaa verkkosivustojen analysointi- ja optimointiominaisuudet. Se tarjoaa käyttäjille, mukaan lukien freelancerit ja toimistot, kattavan yleiskatsauksen heidän verkkosivustonsa toimivuudesta ja tunnistaa parannettavat ja optimoitavat alueet. WooRank analysoi verkkosivuston eri puolia, mukaan lukien sivun hakukoneoptimointi, mobiiliystävällisyys, käänteiset linkit, sosiaalisen median läsnäolo ja paljon muuta. Työkalu luo helposti ymmärrettävän raportin, joka sisältää hyödyllisiä oivalluksia ja suosituksia verkkosivuston hakukoneoptimoinnin ja käyttökokemuksen parantamiseksi.

Lisäksi WooRank tarjoaa kilpailijoiden analyyseja, avainsanojen seurantaa ja verkkosivustojen seurantaominaisuuksia, jotka auttavat käyttäjiä pysymään edellä SEO-ponnisteluissaan. WooRankin avulla käyttäjät voivat optimoida verkkosivustonsa parantaakseen sijoituksia hakukoneissa, lisätäkseen orgaanista liikennettä ja parantaakseen verkkosivuston yleistä suorituskykyä.

Hinnoittelusuunnitelma:

Katso jokaisen paketin hintatiedot.

Suunnitelma Vuosihinta Kuukausihinta

Pro $53,25/kk 79,99 $/kk
Premium 133,25 dollaria/kk 199,99 $/kk
Yritys Mukautettu hinta Mukautettu hinta


Moz Pro

Verkkosivusto Moz.com

Luokitus 4,5/5
Paras Sivuston seuranta, linkkien rakentaminen, kilpailijoiden analyysi, avainsanatutkimus
Ilmainen kokeilu Saatavilla

Moz Pro on vankka kokoelma SEO-työkaluja, joiden avulla käyttäjät voivat tehokkaasti seurata ja parantaa verkkosivustonsa sijoitusta hakukoneissa. Moz Pron avulla käyttäjät voivat seurata sijoituksiaan, analysoida kilpailijoiden verkkosivustoja ja saada arvokkaita näkemyksiä oman verkkosivustonsa suorituskyvystä ja näkyvyydestä. Työkalupaketti sisältää tehokkaan analytiikan, joka tarjoaa syvällistä tietoa avainsanojen tehokkuudesta, linkkimittareista ja sivustotarkastuksista. Moz Prota hyödyntämällä yritykset voivat pysyä kilpailijoidensa kärjessä pysymällä ajan tasalla kilpailijoidensa sijoituksista SERP-analyysin avulla, hyödyntämällä alustan tarjoamia teknisiä oivalluksia ja suorittamalla säännöllisiä sivustotarkastuksia parantaakseen alueiden tunnistamiseksi.

Hinnoittelusuunnitelma:

Katso jokaisen paketin hintatiedot.

Suunnitelma Vuosihinta Kuukausihinta

Vakio 67 dollaria/kk 99 dollaria/kk
Keskikokoinen 125 dollaria/kk 179 dollaria/kk
Suuri 209 dollaria/kk 299 dollaria/kk
Premium 419 dollaria/kk 599 dollaria/kk


Johtopäätös

Hakukoneoptimoinnin maailma kehittyy jatkuvasti, ja pysyäkseen kehityksen kärjessä freelancerien ja toimistojen on varustettava itseään oikeilla työkaluilla. Tässä blogissa olemme tutkineet suosituimmat SEO-työkalut freelancereille ja toimistoille. Nämä työkalut tarjoavat korvaamattomia ominaisuuksia ja toimintoja, jotka antavat SEO-ammattilaisille mahdollisuuden optimoida verkkosivustonsa, saada kilpailuetua ja houkutella lisää orgaanista liikennettä. Hyödyntämällä näitä olennaisia ​​SEO-työkaluja, freelancerit ja toimistot voivat tehdä tietoisia päätöksiä, säästää aikaa ja resursseja sekä parantaa verkkosivustonsa näkyvyyttä ja sijoitusta.

Muista, että SEO:n nopeatempoisessa maailmassa on erittäin tärkeää pysyä ajan tasalla uusimpien työkalujen ja trendien kanssa. Hyödynnä nämä olennaiset SEO-työkalut, hyödynnä niiden teho ja katso, kuinka verkkosivustosi nousee korkeammalle hakukonesijoituksissa, houkuttelee enemmän kävijöitä ja saavuttaa suurempaa menestystä verkossa.

UKK

Mitä SEO-työkalut ovat?

SEO-työkalut auttavat verkkosivustojen optimoinnissa hakukoneita varten tarjoamalla toimintoja, kuten avainsanatutkimusta, kilpailijoiden analysointia, sivuston tarkastusta ja suorituskyvyn seurantaa näkyvyyden ja sijoituksen parantamiseksi.

Mitkä ovat tärkeimmät SEO-työkalut, joita freelancereiden ja virastojen tulisi harkita?

Joitakin freelancereiden ja toimistojen tärkeimpiä SEO-työkaluja ovat Google Analytics, SEMrush, Ahrefs, Moz Pro, Screaming Frog, Rank Tracker ja Google Search Console.

Soveltuvatko nämä SEO-työkalut alan aloittelijoille?

Kyllä, nämä SEO-työkalut sopivat sekä aloittelijoille että kokeneille ammattilaisille. Ne tarjoavat käyttäjäystävällisiä käyttöliittymiä, kattavaa dokumentaatiota ja tukiresursseja, jotka auttavat freelancereita ja toimistoja heidän SEO-matkansa kaikissa vaiheissa.

Onko SEO helppo oppia?

SEO on helppo oppia, mutta vaikea hallita. Omistautuminen, jatkuva koulutus ja käytännön kokemus ovat avainasemassa SEO-taitojen saavuttamisessa.

Miten Google Analytics voi hyödyttää freelancereita ja toimistoja?

Google Analytics tarjoaa arvokkaita tietoja verkkosivuston liikenteestä, käyttäjien käyttäytymisestä ja tuloksista. Freelancerit ja toimistot voivat käyttää sitä seuratakseen hakukoneoptimointitoimiensa tehokkuutta, tunnistaakseen yleisön demografisia tietoja, mitatakseen tavoitteiden toteutumista ja optimoidakseen strategioitaan sen mukaisesti.

Mitkä ovat SEMrushin tärkeimmät ominaisuudet, jotka tekevät siitä välttämättömän SEO-ammattilaisille?

SEMrush tarjoaa valikoiman ominaisuuksia, kuten avainsanatutkimuksen, kilpailijoiden analyysin, sivuston tarkastuksen, käänteisen linkin analyysin ja sijoitusten seurannan. Nämä ominaisuudet antavat freelancereille ja toimistoille mahdollisuuden parantaa avainsanastrategioitaan, paljastaa kilpailijoiden oivalluksia, tunnistaa sivustoon liittyviä ongelmia ja seurata heidän sijoitustaan ​​hakukoneissa.

Voidaanko näitä SEO-työkaluja käyttää sekä sivulla että sivun ulkopuolella tapahtuvaan optimointiin?

Kyllä, monet blogissa mainitut olennaiset SEO-työkalut kattavat sekä sivulla että sivun ulkopuolella tapahtuvan optimoinnin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka aloittaa Airbnb-yritys vuonna 2023? (Täydellinen opas)