Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

8 tarkinta tekoälytekstin ilmaisinta, joita voit kokeilla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 tarkinta tekoälytekstin ilmaisinta, joita voit kokeilla

GPT:n kaltaisten kielimallien kehittyessä on yhä vaikeampaa erottaa tekoälyn luoma ja ihmisen kirjoittama teksti. Mutta joissakin tapauksissa, kuten tutkijoiden, on varmistettava, että tekstiä ei ole kirjoittanut tekoäly.

Tässä AI-tekstinilmaisimet tulevat peliin. Vaikka mikään tällä hetkellä saatavilla olevista työkaluista ei havaitse täysin varmasti (eikä he väitäkään tekevänsä niin), muutamat näistä työkaluista tarjoavat melko tarkkoja tuloksia. Joten tässä luetellaan kahdeksan tarkinta AI-tekstinilmaisinta, joita voit kokeilla.

GPTZero rakennettiin auttamaan opettajia selvittämään, onko heidän oppilaidensa lähettämä työ luotu tekoälyllä. Mutta koska GPTZero havaitsee ChatGPT:n luoman sisällön tarkasti, sinun ei välttämättä tarvitse olla opettaja hyötyäksesi siitä.

GPTZero analysoi tekstin ja kertoo, onko teksti ihmisten vai tekoälyn kirjoittama, korostaen tietyt lauseet, joiden se uskoo olevan tekoälyn luomia. Se tarjoaa myös hämmennys- ja purskeisuuspisteet, jotka mittaavat satunnaisuutta ja satunnaisuuden vaihtelua. Yleensä nämä pisteet ovat korkeat ihmisen kirjoittaman tekstin osalta ja alhaiset tekoälyn osalta.

Testaaksemme työkalua, liitimme ensin otteen Ernest Hemingwayn sotilaan kodista. GPTZero nimesi tekstin perustellusti “todennäköisimmin ihmisen kirjoittamaksi”. Samoin se pystyi tunnistamaan oikein ChatGPT:n luoman tekstin “täysin tekoälyn kirjoittamaksi”.

Lopuksi syötimme otteen tekoälyn kirjoittamasta tekstistä, johon on sekoitettu ihmisen sisältöä. Hämmästyttävää kyllä, GPTZero tunnisti lähes kaikki lauseet, jotka tekoäly oli kirjoittanut oikein. Mutta se merkitsi myös muutamia ihmisten kirjoittamia.

Kaiken kaikkiaan GPTZero havaitsee tekoälytekstin, mutta tuottaa myös vääriä positiivisia tuloksia. Siinä on myös erätiedoston latausominaisuus, jonka avulla voit skannata useita tiedostoja yhdellä napsautuksella. Ilmaisen suunnitelman lisäksi GPTZerolla on kaksi maksullista suunnitelmaa, joissa on lisäominaisuuksia ja korkeammat rajoitukset.

Winston AI väittää tunnistavansa tekoälyn tuottaman sisällön 99,6 prosentin tarkkuudella. Vaikka emme voi vahvistaa tätä väitettä, Winston AI suoriutui hyvin testeissämme.

🔥 Empfohlen:  5 syytä, miksi sinun pitäisi olla sosiaalinen

Ensin se havaitsi Hemingwayn sotilaan kodin olevan 100 % ihmisen kirjoittama. Samoin se merkitsi tekoälytekstiä 0 % ihmisen kirjoittamaksi. Mikä parasta, se merkitsi tekoälyn ja ihmisen tekstin yhdistelmää 35-prosenttisesti ihmiseksi, mikä korostaa lähes oikein kaikkia tekoälyn luomia lauseita.

Winston AI näyttää myös luettavuuspisteet ja plagioinnin (jos päivität mihin tahansa maksulliseen suunnitelmaan). Se tarjoaa vain 2000 sanan ilmaisen kokeilun, jonka jälkeen sinun on vaihdettava maksulliseen tiliin.

Content at Scale on itse tekoälytekstigeneraattori, joka keskittyy tuottamaan pitkämuotoista sisältöä muutamalla napsautuksella. Siinä on myös vaikuttava AI-tunnistustyökalu.

Scale AI Detectorin sisältö tarjoaa pisteet todennäköisyydestä, kuviosta ja ennustettavuudesta sekä kokonaispistemäärän. Nämä ilmaistaan ​​prosentteina. Mitä suurempi prosenttiosuus, sitä todennäköisemmin tekstin on kirjoittanut ihminen. Työkalu korostaa myös lauseita, joiden se uskoo olevan tekoälyn kirjoittamia.

Testeissämme se antoi 100 % arvosanan ihmisen kirjoittamalle sisällölle, 16 % ChatGPT:n tekstille ja 64 % molempien yhdistelmälle. Tietyistä lauseista puhuttaessa se tunnistaa melkein kaikki tekoälyn kirjoittamat lauseet. Mutta kuten GPTZero, se merkitsi virheellisesti muutaman ihmisen kirjoittamista lauseista tekoälyn luomiksi.

Tämä työkalu on myös ilmainen ja tuotti melko samanlaisia ​​​​tuloksia kuin GPTZero.

Originality AI on suosittu tekoälytekstin ilmaisin, joka väittää tunnistavansa tarkasti GPT 3:n, GPT 3.5:n ja ChatGPT:n tuottaman tekstin. Se antaa prosenttiosuuden todennäköisyydestä, että teksti on ihmisten tai tekoälyn luoma, ja korostaa mahdollisesti tekoälyn luomia lauseita.

Originality AI 2.0 -tunnistusmalli (alkuperäisen työkalunsa päivitetty versio) merkitsi ihmisen kirjoittaman tekstin 100 % todennäköisesti ihmisen kirjoittamaksi, mikä on varsin vaikuttavaa. Vastaavasti Originality AI havaitsi tarkasti ChatGPT:n vastauksen ja merkitsi sen 100 % AI:ksi. Kun Originality pyydettiin analysoimaan sekoitus ihmisen ja tekoälyn tekstiä, se merkitsi 68 % tekoälyksi ja 32 % ihmiseksi.

Toisin kuin useimmat muut ilmaisen paketin tarjoavat työkalut, Originality AI on maksullinen ilmaisin. Se voi myös tarkistaa sisällön plagioinnin varalta, mutta se maksaa ylimääräistä luottoa.

🔥 Empfohlen:  Nvidia RTX 40-sarjan avulla voit lisätä virrankulutusta tehokkuuden lisäämiseksi

Writefull pyrkii helpottamaan akateemista kirjoittamista. Tätä varten siinä on useita tekoälytyökaluja, mukaan lukien GPT-ilmaisin. Työkalu on ilmainen käyttää ja salaa tiedot tietosuojan varmistamiseksi.

Writefull GPT Detector voi tunnistaa GPT-3:n ja ChatGPT:n kirjoittaman sisällön. Analysoinnin jälkeen se antaa pistemäärän, joka osoittaa todennäköisyyden, että sisältö on tekoälyn kirjoittama.

Testeissämme Writefull havaitsi ihmisen kirjoittaman tekstin oikein ja antoi sille 1 %:n (eli 1 %:n todennäköisyydellä, että teksti oli tekoälyn tuottamaa). Se antoi kuitenkin ChatGPT:n tekstille 39 % pistemäärän. Samoin kun yhdistimme tekoälyn luoman sisällön ihmisen tekstiin, Writefull merkitsi sille “2 % todennäköisyydellä tämä tulee GPT-3:sta tai ChatGPT:stä”.

Joten vaikka se tunnisti ihmis- ja tekoälytekstit jossain määrin tarkasti, Writefull erehtyi, kun sekoitimme nämä kaksi. Työkalu tarjoaa integroinnin Wordin ja Overleafin kanssa, ja siinä on myös API GPT Detectorille.

Hive Moderationissa ei ole vain työkalu tekoälytekstin tunnistamiseen, vaan myös tekoälyn luomien kuvien havaitsemiseen.

Tekstintunnistustyökalu analysoi tarkasti ihmisen kirjoittaman tekstin “sisältää todennäköisesti 0 % tekoälytekstiä”. Samoin tekoälyn luoma teksti tunnistettiin sellaiseksi. Mutta kuten useimmat muut, se ei pystynyt havaitsemaan molempien tekstien yhdistelmää yhtä tarkasti.

Sen sivustolla voit käyttää demotyökalua ilmaiseksi edes rekisteröitymättä. Mutta sinun on otettava heihin yhteyttä saadaksesi täyden käyttöoikeuden. Samoin kuvantunnistin voi auttaa havaitsemaan tekoälytyökalujen, kuten DALL-E 2 tai Midjourney, luomia kuvia.

Crossplag on toinen suosittu plagioinnin tarkistustyökalu, jossa on myös tekoälyntunnistustyökalu. Siinä on yksinkertainen käyttöliittymä, jonka avulla voit liittää tekstiä ja tarkistaa, onko se tekoälyn luoma.

Sen lisäksi, että Crossplag kertoo, kuinka todennäköisesti tekstinpätkä on tekoälyn luoma, se korostaa tiettyjä lauseita, joiden se uskoo olevan tekoälyn luomia.

Kun testasimme Crossplagia, se tunnisti oikein ChatGPT:n ja ihmisten kirjoittamat tekstit. Kun Crossplagia kuitenkin pyydettiin skannaamaan sekasisältöä, se merkitsi sen väärin 100-prosenttisesti ihmiseksi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka jäädyttää kehys TikTokissa

Vaikka sen plagiointitunnistin vaatii päivittämisen maksulliseen suunnitelmaan, Crossplagin tekoälyntunnistustyökalu on ilmainen käyttää.

Copyleaks, yksi suosituimmista plagioinnin havaitsemistyökaluista, sisältää toisen työkalun ChatGPT:n, GPT-3:n ja muiden vastaavien kielimallien havaitsemiseen. Erottuvan tekee siitä se, että se pystyy havaitsemaan muilla kielillä kirjoitetun sisällön, kuten myös espanjaksi ja ranskaksi.

Työkalu pystyi tunnistamaan Ernestin novellin oikein ihmisen kirjoittamana noin 98,8 %:n todennäköisyydellä. Samoin se havaitsi tekoälytekstin 83,9 prosentin varmuudella. Se teki virheen tekoälyn ja ihmissisällön yhdistelmässä, sillä se merkitsi 67,2 %:n todennäköisyydellä ihmisten tekstiä.

Copyleaksin AI Content Detectorissa on Chrome-laajennus. Mikä parasta, se tarjoaa API- ja LMS-integroinnin.

Löydä tekoälyn luoma teksti yhdellä napsautuksella

Yllämainittujen työkalujen ansiosta voit havaita tekoälyllä kirjoitetun tekstin melko helposti. Nämä ovat kuitenkin vielä kaukana täysin tarkoista. Muutamalla muutamalla lauseella on mahdollista huijata nämä ilmaisimet. Ja vakavampi huolenaihe näillä työkaluilla on väärät positiiviset tulokset.

Vaikka et haluaisi täysin luottaa näihin ilmaisimiin, tekoälyteksti sisältää useita merkkejä, jotka voit havaita, jos kiinnität vähän huomiota.