Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

8 terveydenhuollon markkinoinnin asiantuntijaa, joiden kanssa työskennellä tänä vuonna

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 terveydenhuollon markkinoinnin asiantuntijaa, joiden kanssa työskennellä tänä vuonna

Vaikka perinteisellä markkinoinnilla on edelleen arvonsa, kokonaisstrategiasi ei yksinkertaisesti ole valmis, ennen kuin olet oppinut myös digitaalisen ja sisältömarkkinoinnin. Mutta jos terveydenhuollon toimistosi tai laitoksesi on samanlainen kuin useimmat, jo kiireinen tiimisi tarvitsee paljon apua kaiken tarvitsemasi omaisuuden tuottamiseksi.

Tarvitset optimoidun, avainsanarikkaan kopion verkkosivustollesi ja tasaisen virran hyvin tutkittua, asiaankuuluvaa sisältöä yrityksesi blogiisi. Sinun on myös pidettävä sosiaalisen median syötteesi aktiivisina. Ja kaiken on osoitettava auktoriteettia ja seuraavan tason asiantuntemusta.

Sieltä tulevat nykypäivän parhaat freelance-terveydenhuollon markkinoinnin asiantuntijat. Tässä on lähempi katsaus siihen, miksi he ovat tiimisi etsimä ratkaisu, sekä valokeilassa tämän hetken parhaita ja kirkkaimpia.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Miksi palkata terveydenhuollon markkinoinnin asiantuntija kirjoittamaan puolestasi?

Luonnollisesti voit lisätä palkkalistaasi kokopäiväisen henkilökunnan kirjoittajan, jos tarvitset jonkun auttamaan sinua terveydenhuollon SEO:ssa, sisällöntuotannossa ja niin edelleen. Mutta et pääse hyötymään seuraavista uskomattomista eduista.

Vähennetyt kulut

Sinun ei tarvitse kattaa vain henkilökunnan kirjoittajan palkkaa, kun lisäät sellaisen työntekijäluetteloosi. Sinun on myös huolehdittava heidän eduistaan, 401K-suunnitelmasta ja muista. Ja sinun on annettava heille oma työpaikka ja toimitettava kaikki tarvittavat laitteet.

A freelance terveydenhuollon kirjoittajalla on sama asiantuntemus ja kokemus. Mutta sinun ei tarvitse sitoutua tarjoamaan kokoaikaista palkkaa, toimistoa, etuja jne.

Säästä omaisuuksia ajoissa

Freelance-terveydenhuollon markkinoinnin asiantuntijat ovat tottuneet hallitsemaan itseään ja heillä on todennäköisesti jo järjestelmä, joka toimii heille. He ovat myös tottuneet mukauttamaan toimintaansa useiden asiakkaiden tarpeisiin.

Toisin sanoen sinun ei tarvitse käyttää aikaa ja rahaa freelance-lääketieteen kirjoittajan kouluttamiseen. Kerro heille, mitä on tehtävä, niin he huolehtivat kaikesta muusta.

Nauti rajattomasta joustavuudesta

Oikeiden freelancereiden lisääminen tiimiisi avaa oven lyömättömään joustavuuteen. Kun tarvitset jotain, tilaat ja maksat vain tarvitsemastasi työstä. Henkilökunnan kirjoittajan kanssa sinun on maksettava heidän koko palkkansa riippumatta siitä, onko sinulla tehtäviä hänelle tällä hetkellä vai ei.

🔥 Empfohlen:  Viisi aliarvostetuinta korkealaatuisten B2B-liidien lähdettä

Voit myös tuoda mukanasi lisää freelance-asiantuntijoita tarpeen mukaan skaalataksesi myös sisällöntuotantosi. Voit esimerkiksi palkata datan visualisoinnin asiantuntijan auttamaan lisäresurssien kanssa tai lisätä tiimiisi kirjoittajia auttamaan tulevissa uusissa projekteissa. Toisin sanoen kaikki riippuu sinusta sen suhteen, kuinka hoidat lääketieteellisen SEO- ja sisällöntuotantotarpeesi. Aloita oikeaan suuntaan palkkaamalla yksi näistä tähtiasiantuntijoista seuraavaan projektiisi!

Kristy S:llä on yli vuosikymmenen työkokemus; hän on monien erityyppisten sisältöjen asiantuntija. Hän on kuitenkin saanut Washingtonin osavaltion terveysviestinnän ja -edistämisen sertifikaatin, joten hän on erityisen perehtynyt terveydenhuollon markkinoinnin kaikkiin näkökohtiin.

Rynae G ei ole vain loistava terveydenhuollon kirjailija, jolla on useita hehkuvia suosituksia entisiltä ja nykyisiltä asiakkailta. Hänen alan asiantuntemuksensa johtuu vuosien käytännön työkokemuksesta potilaiden hoidosta, terveydenhuollon hallinnosta ja muusta. Hän on myös intohimoinen jokapäiväisessä elämässään kaikista terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä näkökohdista.

Taitava kirjailija ja monipuolinen kirjoittaja Lisa K on erikoistunut useille eri aloille, mukaan lukien terveydenhuolto ja yleiset terveysongelmat. Hänellä on myös Bachelor of Arts -tutkinto journalismista ja joukkoviestinnästä sekä ammattitutkinto hakukoneoptimoinnista.

Vuodesta 2007 lähtien Sharon T on tehnyt sitä, mitä osaa parhaiten – palvellut huipputason asiakkaita useilla aloilla tekstikirjoittamiseen, blogeihin, haamukirjoittamiseen ja muihin kykyihinsä. Hänellä on sekä terveyteen että kuntoon liittyvät sertifikaatit sekä työkokemus terveydenhuoltoalalta, mitä kaikkea hän käyttää kirjoittaessaan auktoriteettipaikalta.

Lähes 20 vuoden ammatillisen kirjoittamiskokemuksen takana Chelsea A on kerännyt vaikuttavan portfolion ja paljon kokemusta useilta aloilta, mukaan lukien terveydenhuolto. Hänen terveydenhuoltokokemuksensa sisältää mukautettua sisältöä, joka on kirjoitettu kirurgeille, fysioterapeuteille, hammaslääkäreille ja jopa kotinimille, kuten Blue Shield.

Diana R on kliininen apteekkari sekä klinikan arvioija yhteistyössä California State Board of Pharmacy. Hän myös tuo pöytään kolme vuosikymmentä professorina esimerkiksi etiikan ja farmakologian alalla, joten hän on erinomainen potentiaali kenen tahansa terveydenhuollon markkinoinnin asiantuntijoiden tiimille.

🔥 Empfohlen:  Ilmaiset ja ensiluokkaiset saapuvan markkinoinnin työkalut, jotka antavat sinulle kohtuuttomia etuja

Dave C on intohimoinen, utelias ammatillinen copywriter, jolla on tuhansia hyvin muotoiltuja artikkeleita eri aiheista. Kiinnostuksen kohteet, erikoisalat ja lemmikkiaiheet ovat ravitsemus, terveys ja vammaisuus. Hänellä on myös käytännön kokemusta terveydenhuollon uutiskirjekonsulttina ja kirjoittamisesta yhdessä Future Medicinen kanssa.

Randi R on ammattitoimittaja, jolla on takanaan 30 vuoden kokemus sekä runsaasti julkaisuja useissa eri toimipisteissä ja julkaisuissa. Hän osaa myös kiertää monia eri aiheita sisällön kirjoittamisen näkökulmasta, mukaan lukien henkilöstön, yleisen terveydenhuollon ja useat tutkimukseen perustuvat lääketieteelliset aiheet.

Johtopäätös

Kuten näette, freelance-tekstikirjoittamisen maailma on täynnä kokeneita terveydenhuollon markkinoinnin asiantuntijoita kaikilta elämänaloilta ja monilta asiantuntemuksilta. Ja parhaista parhaat – mukaan lukien kaikki yllä luetellut uskomattomat asiantuntijat – ovat vuokrattavissa WriterAccessissa.

Rekisteröidy omaan ilmainen kahden viikon WriterAccess-kokeilu tänään ja ole yhteydessä valitsemiisi näihin uskomattomiin ammattilaisiin tai tuhansiin muihin. Tulet rakastamaan sitä, mitä he voivat tehdä digitaalisen markkinointikampanjasi hyväksi!