Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

8 todistettua Facebook-lahjaideaa maksimaalisen sitoutumisen, liikenteen ja myynnin aikaansaamiseksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 todistettua Facebook-lahjaideaa maksimaalisen sitoutumisen, liikenteen ja myynnin aikaansaamiseksi

Facebook-lahjat ovat tehokas tapa lisätä sitoutumista Facebook-sivullesi, ohjata liikennettä verkkosivustollesi ja kasvattaa myyntiä.

Mutta koska niin monet brändit tekevät niitä, voi olla vaikeaa keksiä uusia ideoita, jotka resonoivat syvästi yleisösi kanssa.

Siksi olemme koonneet joitain parhaista Facebook-lahjoituksia verkosta, jotta voit saada inspiraatiota ja luoda kampanjoita, jotka toimivat sinulle hyvin – toimialastasi tai markkinaraostasi riippumatta.

Sukellaanpa suoraan tapaustutkimuksiin.

Sisällysluettelo

Parhaat Facebook-lahjaideat

Huomautus: Joissakin näistä lahjoituksista osallistumismenetelmänä käytettiin “tägää ystävä”. Tällä hetkellä on kuitenkin Facebookin käytäntöjen vastaista käyttää tätä osallistumistapaa heidän alustansa lahjoittamisessa.

Mason Cash – verkkokeittiökauppa, joka tuottaa hulluja sitoutumisnumeroita

Ensimmäinen Facebook-lahjaideamme tulee Mason Cashilta, joka on keittiövälineiden tuttu nimi. He järjestävät säännöllisesti Facebook-kilpailuja, jotka saavat tuhansia kommentteja, tykkäyksiä ja jakoja!

Palkinto

Keittiöpaketti, joka sisältää sekoituskulhon, uunipellin, penkkikaavin, uralusikan ja lasta – arvo yli 85 puntaa.

Sisääntulotavat

Tykkää, jaa, kommentoi, seuraa ja tägää ystäväsi.

Kilpailuaika

26 päivää.

Sitoumus

1,2 000 tykkäystä, 1,5 000 kommenttia, 1 000 jakoa.

Oppiminen

Mason Cash järjesti oikea-aikaisen joulun Facebook-arvontaan joulukuun alussa. Heidän palkintonsa keskittyi innovatiivisempiin keittiötarvikkeisiin, jotka ovat täydellinen lahja jollekin, joka haluaa kehittää ruoanlaittotaitojaan.

Verkkokauppana Mason Cash käytti Facebookin “osta tämä valokuva” -ominaisuutta antaakseen käyttäjille nopean ja helpon pääsyn kaikkiin Facebook-arvontaan lueteltuihin tuotteisiin. Epäilemättä he ohjasivat liikennettä kauppaansa käyttämällä tätä ominaisuutta yhdessä sitoutumisensa kanssa.

He ovat jättäneet suljetun kilpailun sivullaan näyttääkseen käyttäjille, että heidän Facebook-lahjansa ovat laillisia. Uskottavuuden lisäyksenä Mason Cash kommentoi, onnitteli ja merkitsi kilpailun voittajan. Voit myös nähdä, että käyttäjät olivat melko innostuneita palkinnoista.

Lopuksi, Mason Cash on Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva yritys, ja siten rajoitti tulokkaat Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuviin. Tätä voi olla vaikeampi seurata suoraan Facebookissa, koska käyttäjät voivat päästä sisään mistä päin maailmaa tahansa.

Jos he käyttäisivät itse isännöityä lahjasovellusta, kuten SweepWidget, he voisivat käyttää geotagging-ominaisuutta rajoittaakseen osallistujat Yhdistyneeseen kuningaskuntaan IP-osoitteensa kautta, mikä säästää heiltä paljon aikaa seulontamerkintöjen suorittamiseen.

Raise Your Garden – elämäntapabloggaaja luo raivokohtauksia kuukausittaisilla Facebook-kilpailuilla

Toinen Facebook-lahjaideamme on Raise Your Garden; Laura Kuziomko-Sproullin pitämä puutarhanhoito- ja lifestyleblogi. Laura tekee pari Facebook-lahjat kuukauden ajan sitouttaa ja kasvattaa yleisöään sosiaalisessa mediassa ja verkkosivustollaan.

Palkinto

6-osainen keittiöpyyhesarja – arvoltaan 50 dollaria.

Kilpailuaika

6 päivää.

Sisääntulotavat

 • Tykkää sivusta ja jaa julkaisu FB-aikajanalla
 • Seuraa Turkish Towel Companya (keittiöpyyhkeiden toimittaja)
 • Tilaa Raise Your Garden -uutiskirje

Sitoumus

155 tykkäystä, 134 kommenttia, 128 jakoa.

Oppiminen

Ensimmäinen asia, joka erottuu Lauran Facebook-kilpailussa, on hänen tekstinkirjoitus. Hän kirjoittaa Facebook-lahjakuvauksensa innostuneena eikä karkaa “myydä” palkintoja.

“Pysähdy jännittävistä 7 värivaihtoehdosta! Kaunis ja käytännöllinen valmistettu 100% turkkilaisesta puuvillasta. Konepesu. Minkä setin valitsisit jos voittaisit??”

Hän käyttää epätavallisia sanoja, numeroita, käytännöllisyyttä ja päättää kysymyksellä.

Laura listaa kuvauksessa palkintojen arvon, jota hän käyttää kaikissa kampanjoissaan, jotta kilpailun osallistujat saavat käsityksen arvosta.

Tämä kampanja tarjoaa kaksi voittajaa, mikä lisää todennäköisyyttä voittaa osallistujana. Useiden palkintojen ja voittajien saaminen on erinomainen strategia houkutella lisää kokonaisia.

🔥 Empfohlen:  Kuinka käyttää tekoälyä SEO:ssa sivustosi liikenteen lisäämiseen?

Lopuksi, tämä on esimerkki siitä, kuinka voit tehdä yhteistyötä tuotemerkkien kanssa tarjotaksesi palkinnon vastineeksi yleisöösi pääsystä. Lauralle se ei aiheuta kustannuksia, ja brändille he saavat uuden liikenteen lähteen. Se on win-win.

Annie Troe – Taiteilija, joka houkuttelee videon ja yksinkertaisuuden avulla

Kolmas Facebook-lahjaideamme on Annie Troelta, kansainvälisesti tunnetulta lisensoidulta taiteilijalta, joka toimii Omahassa, Nebraskassa. Annie hyödyntää videoita vangitakseen Facebook-yleisöstään ja muualtakin.

Palkinto

Signeerattu 8″x10″ alkuperäinen syysmaalaus.

Sisääntulotavat

Jätä kommentti julkaisuun.

Kilpailuaika

3 päivää.

Sitoumus

102 kommenttia, 824 katselukertaa, 25 tykkäystä.

Oppiminen

Annie julkaisi lyhyen 90 sekunnin Facebook-videon osoittaakseen palkinnon. Hän vain pitää kamerasta kiinni yhdellä kädellä, kun hän näyttää katsojalle maalauksen etu- ja takaosaa toisella kädellä – tässä ei ole mitään liian hienoa.

Hän selittää, että hän käyttää random.org-sivustoa, ilmaista satunnaislukugeneraattoria, valitakseen satunnaistetun voittajan.

Syöttötapa on hurjan yksinkertainen verrattuna tämän luettelon muihin tapaustutkimuksiin. Anniella on yksi toiminto, jätä kommentti. Osallistujat voivat kuitenkin jättää enintään 10 erillistä kommenttia kilpailun aikana.

Joten hän luottaa siihen, että useammat kommentit lisäävät viestin orgaanista kattavuutta. Tällainen yksinkertainen osallistumismenetelmä vähentää osallistujien kitkaa osallistua kilpailuun.

Annie selventää, että arvonta on vain Facebookille, joka keskittyy hänen kampanjansa alustalle. Hän käyttää tilaisuutta mainostaa muita tuotteita ja palveluita lahjan kuvauksessa.

Lopuksi Annie lisää luettelon hashtageista kuvauksensa alaosaan tavoittaakseen ihmisiä seuraajakuntansa ulkopuolella.

Aiheeseen liittyvää luettavaa: 25 viimeisintä Facebook-videotilastot, tosiasiat ja trendit.

The Sculpted Vegan – Kunto-ohjelmien myynti Facebook-kilpailujen kautta

Maailmankuulu fitness-ikoni Kim Constable perusti Sculpted Veganin ja on neljäs esimerkki Facebook-lahjaideasta. Hänen ei-BS-asenteensa on inspiroinut ihmisiä kaikkialla maailmassa investoimaan uudelleen terveyteensä ja aloittamaan kuntomatkan. Kim on myös taitava markkinoija, joka käyttää korkeita lippupalkintoja edistääkseen tuotteiden myyntiä sosiaalisessa mediassa.

Palkinto

Käteinen – arvoltaan 42 000 dollaria.

Sisääntulotavat

Rekisteröidy 97 dollarin 8 viikon kunto-ohjelmaan.

Kilpailuaika

8 viikkoa.

Sitoumus

62 kommenttia, 71 tykkäystä + ohjelmamyynti.

Oppiminen

Vaikka tämä ei ole Facebook-palkinto, jonka tarkoituksena on kasvattaa Kimin Facebook-sivua, se on kilpailu, joka hyödyntää Facebookia asiakashankinnan edistämisessä. Tämä on esimerkki sosiaalisen median käyttämisestä konkreettisten liiketulosten saavuttamiseen.

Kim ja hänen tiiminsä eivät höpötä palkintojen kanssa. Onnekkailla voittajalla ja toiseksi sijoittuneilla on mahdollisuus voittaa $20 000, $ 10 000, $ 5000, $ 3000, $ 1000 tai $ 500 – jolloin osallistumismaksu näyttää pieneltä.

Lisäksi he julkaisevat voittajat Facebookissa, mukaan lukien heidän kehonmuutosvalokuvansa, jotka luovat valtavan sosiaalisen todisteen seuraavaa kilpailua varten.

8-viikkoisesta peppuleirihaasteesta on tullut ikoninen Facebook-palkintokilpailu kuntoilutilassa, sillä se lupaa kahta ihmisen vahvinta toivetta, upean vartalon ja rahaa pankissa. Katso vain kilpailun avauskappale:

Tarpeeksi sanottu.

Century Prowud – Facebook-fanien luominen brändättyjen hashtag-kilpailujen kautta

Century perustettiin vuonna 1986 tavoitteenaan tarjota innovatiivisia ratkaisuja puu- ja puuteollisuudelle. He luovat teemapohjaisia ​​Facebook-kilpailuja, jotka vievät heidän brändiään ja kulttuuriaan eteenpäin.

Palkinto

5 lahjakorttia Century Prowud -myymälään.

Sisääntulotavat

 • Jaa kuvia, videoita ja tekstiviestejä täydentääksesi lausetta – #MyDiwaliMadeOf_____
 • Merkitse Century Prowud Facebookiin

Kilpailuaika

7 päivää.

Sitoumus

96 kommenttia, 146 tykkäystä, 44 jakoa, 324 katselukertaa

🔥 Empfohlen:  Magento Instagram - Meetanshi-laajennuksen selitys

Oppiminen

Diwali on festivaali, jota hindut juhlivat maailmanlaajuisesti. Se on aika vuodesta, jolloin ihmiset kokoontuvat juhlimaan, syömään hyvää ruokaa ja sytyttämään ilotulitteita.

Century Prowud on tehnyt fantastista työtä luodakseen teeman Diwalille, erityisesti hashtagilla #MyDiwaliMadeOf.

Luonnollisesti seuraajat haluavat jakaa mediaa ja viestejä siitä, kuinka heidän perheensä juhlii Diwalia, joten tässä kilpailussa on yhteisöllisyyden ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Seuraamalla hashtagia voit osallistua juhlimiseen ihmisten kanssa ympäri maailmaa.

Century Prowud jakaa Facebook-kilpailunsa lyhyiden videoiden kautta, kuten muutkin esimerkit tässä luettelossa. Se on 10 sekunnin video, jossa on still-kuvia ja grafiikkaa. Sinun ei tarvitse mennä kameraan ilmoittaaksesi Facebook-lahjasta.

Kaksi postausta luodaan edistämään Facebook-palkintoa, “ilmoitusviesti” ja “viimeinen mahdollisuus osallistua”. Heidän sitoutumisestaan ​​70 % tuli toisessa viestissä, mikä osoittaa meille, että määräpäivä aiheutti kiireellisyyttä ja näin ollen enemmän palautetta.

Tässä on esimerkki “kilpailu on päättynyt” -viestistä.

Kaikki media, grafiikka ja tekstinkirjoitus kulkevat synergisesti luoden yhtenäisen kokemuksen kilpailun osallistujille.

Owlkids – muutos hauskoista Facebook-lahjaideoista mukaansatempaaviin itse järjestämiin kilpailuihin

Owlkids on omistautunut kannustamaan elinikäiseen lukemiseen. He julkaisevat kirjoja ja lehtiä kaiken ikäisille lapsille. Facebookin lahjakampanjat ovat osa heidän markkinointibudjettiaan – mikä on kiinnostavasti kehittynyt vuosien varrella. Aloitetaan katsomalla Owlkidsin tavanomaisia ​​Facebook-lahjoja.

Palkinto

Lastenkirja ja pipo.

Sisääntulotavat

Tykkää, jaa ja tägää ystävä.

Kilpailuaika

24 tuntia.

Sitoumus

143 kommenttia, 111 jakoa, 144 tykkäystä.

Oppiminen

Yllä oleva esimerkki on melko suoraviivainen Facebook-kilpailu. Siitä huolimatta se keräsi erinomaisia ​​sitoutumislukuja, mikä osoittaa, että Owlkids tietää, mitkä palkinnot kiinnostavat yleisöään.

Kun kuitenkin seuraat Facebook-palkintojen jälkiä Owlkidsin Facebook-sivulla, huomaat vuonna 2020, että he lopettivat keskittymisen Facebook-sivunsa kasvattamiseen ja alkoivat järjestää kilpailuja verkkosivuillaan.

Koska Facebook haluaa pitää käyttäjät alustallaan, ei ole yllättävää, että tämä ulkoinen linkki ei saa tykkäyksiä, jakoja tai kommentteja.

Mutta kun napsautat itse järjestettyä arvontaa, näet, että osallistujien on täytettävä melko kattava lomake osallistuakseen kilpailuun. On myös mahdollisuus lähettää suunnittelu digitaalisesti tai lähettää fyysinen kopio Owlkidsille.

Owlkidsin uusi lähestymistapa Facebook-lahjoihin on todennäköisesti johtanut vähemmän lähetyksiä. Silti voimme myös olettaa, että heidän liidien laatu on parantunut huomattavasti, koska heillä on enemmän tietoa mahdollisista asiakkaista ja sähköpostiosoite, jolla he voivat kommunikoida suoraan.

Jos olet kiinnostunut ammattimaisesta itseisännöimisestä lahjoituksistasi, voit käyttää SweepWidgetin kaltaista työkalua suunnitellaksesi ja julkaistaksesi erittäin tuottavia aloitussivuja, joissa on sisäänrakennetut usean alustan syöttötavat.

SweepWidgetissä on myös WordPress-laajennus, jos haluat hallita sitä kojelaudaltasi rakentamatta päästä päähän -palkintosivuja tyhjästä.

Normando The Magician – taianomaisia ​​Facebook-kilpailuideoita

Normando Macalinao on filippiiniläinen taikuri, joka tunnetaan nimellä “Normando the Magician”. Hän myös käyttää taikuuttaan tuottaakseen uskomattomia arvontatuloksia Facebook-sivullaan.

Palkinto

Käteinen – arvoltaan 2 000 Php (noin 40 USD).

Sisääntulotavat

Tykkää, seuraa, jaa ja tägää ystäviä.

Kilpailuaika

7 päivää.

Sitoumus

29 000 kommenttia, 2,3 000 tykkäystä, 2 000 jakoa.

Oppiminen

Pääsyy korkeisiin sitoutumismääriin on se, että Normando pelillistää yhden sisääntulomenetelmistään. Käyttäjien tulee mainita/tagata ystävä kommentteihin ja 1 maininta = 1 kommentti. Ei ole ylärajaa sille, kuinka monta kommenttia käyttäjä voi tehdä viestiin kannustaen viruksen toistumiseen.

🔥 Empfohlen:  Google Page Experience -päivitys alkaa julkaista työpöydällä

Tämä konkreettinen esimerkki on yksi kolmesta palkinnosta, jotka Normando suoritti sivullaan 30 päivän aikana. Kilpailut keräsivät kymmeniä tuhansia Facebook-kommentteja ja tuhansia tykkäyksiä ja jakoja.

Ammattitaiteilijana Normando julkistaa voittajat yleensä Facebook-live-tapahtumassa, jossa hän viettää aikaa myös yleisönsä kanssa hengaillen ja taikatemppuja tehden.

Giveaway-kilpailut ja live-tapahtumat ovat muuttuneet rutiiniksi, jota hänen seuraajansa odottavat innolla.

Pilvenpiirtäjäratkaisut – Trivialahjoja hullun hyvillä tuloksilla

Skyscraper Solutions on intialainen toimisto, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien suunnittelun, kehityksen, digitaalisen markkinoinnin sekä sosiaalisten ja poliittisten kampanjoiden hallinnan. He ovat myös oppineet trivia-lahjoituksista houkutellakseen seuraajiaan ja lisätäkseen liiketoimintansa orgaanista tavoittavuutta.

Palkinto

Lahjakortit – arvo tuntematon.

Sisääntulotavat

 • Vastaa kysymykseen kommenteissa.
 • Jaa postaus seinällesi.

Kilpailuaika

6 päivää.

Sitoumus

1,7 tuhatta tykkääjää 713 kommenttia, 186 jakoa.

Oppiminen

Skyscraper Solutions teki yhden vastauksen triviakysymyksen joka päivä kuuden päivän ajan. Kaikki postaukset saivat tuhansia tykkäyksiä ja satoja kommentteja ja jakoja.

He tekivät myös erinomaista työtä kilpailun muiden kysymysten ristikkäismainoksissa luodakseen vilinää ja vauhtia. Esimerkiksi kysymyksen 3 lähettämisen jälkeen he mainitsevat, että seuraava kysymys julkaistaan ​​huomenna klo 12.

Toisin kuin edellisessä Normando, The Magician -esimerkissä, Skyscraper Solutions rajoittaa jokaisen lähetyksen yhteen henkilöä ja viestiä kohti.

Mitä tulee itse tietokilpailuun, se on yksinkertainen monivalintamuoto, jonka avulla ihmiset voivat osallistua ja pitää hauskaa.

Voittaja julkistetaan YouTuben live-videolla.

Tärkeitä poimintoja parhaista Facebook-lahjaideoista

Jos haluamme loitontaa näitä kampanjoita ja nähdä yhteisiä piirteitä, sinun on otettava huomioon seuraava Facebook-lahjaidea:

 • Tee palkinnostasi erittäin osuva yleisösi toiveiden mukaan. Relevanssi on tärkeämpää kuin hinta. Mutta jos olet jumissa, käteinen toimii aina.
 • Luo teemakampanjoita suosittujen juhlapyhien tai tapojen aikana.
 • Käytä satunnaisen voittajan generaattorityökalua, kuten random.org tai SweepWidget.
 • Kokeile joidenkin osallistumistapojen pelillistämistä poistamalla lähetysten lukumäärän yläraja.
 • Käytä Facebook-videota jaaksesi arvontasi ja julkistaksesi voittajat.
 • Älä pelkää käyttää Facebookia liikenteen ohjaamiseen aloitustason tuotteeseen, blogikirjoitukseen tai itse isännöimälle lahjan aloitussivulle.
 • Pidä kilpailuaikasi lyhyenä. Suurin osa tämän luettelon kampanjoista on käynnissä enintään 7 päivää.
 • Suorita useita päivittäisiä arvontakilpailuja lisätäksesi jännitystä kilpailusi ympärille.
 • Tarjoa useita palkintoja lisätäksesi voittomahdollisuuksia.
 • Äläkä unohda jakaa muistutuspostausta lähempänä palkintosi päättymisajankohtaa. Tulet todennäköisesti paitsi viime hetken merkinnöistä!

Toivottavasti näiden tosielämän esimerkkien jälkeen tunnet olosi innostuneeksi ja luottavaiseksi keksiäksesi seuraavat Facebook-lahjaideat liikenteen, sitoutumisen ja myynnin kasvattamiseksi.

Lopuksi, jos tarvitset lisää Facebook-lahjaideoita, muista tutustua Instagram-lahjaideoiden kokoelmaamme.


Table of Contents