Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

8 vinkkiä sivutöiden ja kokopäivätyösi tasapainottamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 vinkkiä sivutöiden ja kokopäivätyösi tasapainottamiseen

Sivuhälinän aloittaminen voi olla loistava tapa saada lisätuloja, varsinkin jos tarvitset rahaa hätärahaston kasvattamiseen tai velkojen maksamiseen. Monilla tavoilla ansaita rahaa verkossa tai henkilökohtaisesti, on mahdollista työskennellä sivukeikalla tavallisen 9-5-työsi ympärillä.

Kun mietit, kuinka tasapainottaa kokopäivätyö ja sivuherätys, voit laittaa ajanhallintataitosi koetukselle. Kokopäiväisenä freelance-kirjailijana, joka pitää myös kolmea blogia ja kouluttaa kaksi lasta, ymmärrän kamppailun. Jos teet kokopäivätyötä ja sivutöitä samaan aikaan, meillä on sivuhustle-asiantuntijoilta vinkkejä molempien tekemiseen.

Aloitetaan sivutouhu voi auttaa sinua kehittämään yrittäjälihaksiasi, ja siitä on tullut yhä suositumpi tapa ansaita rahaa. Mutta siinä on ajateltava, varsinkin jos työskentelet myös kokopäivätyössä.

On hyödyllistä pohtia, mitkä ovat tavoitteesi, millainen sivutouhu olet eniten kiinnostunut ja kuinka paljon aikaa voit realistisesti sitoutua siihen.

Jos tämä kaikki kuulostaa hieman ylivoimaiselta, älä stressaa. Nämä älykkäät tavat voivat auttaa sinua välttämään palamista, kun kasvat sivukeikalla kokopäivätyössä.

1. Valitse sivuliike, josta olet intohimoinen.

Kokopäivätyön ja sivutöiden tekeminen voi olla paljon helpompaa, jos ansaitset rahaa tekemällä jotain, joka saa sinut motivoitumaan. Gowtham Kandavel, vanhempi UX-suunnittelija, joka myös ylläpitää Thrillaa, muille UX-suunnittelijoille tarkoitettua verkkosivustoa, sanoi, että se on avain kokopäivätyöhön ja sivukeikkatyöhön.

“Vain jos olet intohimoinen, pystyt polttamaan keskiyön murtumatta”, hän sanoi.

Kandavel oppi sen kokemuksestaan ​​kahdesta ensimmäisestä sivuharrastamisestaan, jotka molemmat epäonnistuivat. Ongelmana on se, että nuo sivuharrastukset eivät heijastaneet hänen intohimojaan tai kiinnostuksen kohteitaan, mikä esti hänen menestymistään.

Jos tavoitteesi sivuhulinan aloittamiselle on tehdä siitä lopulta yritys, mieti, mitä voisit nähdä tekeväsi pitkällä aikavälillä. Harkitse intohimojasi ja käytä niitä sivuideoiden luomiseen, jotta voit tehdä jotain, josta pidät. Tällä tavalla kokopäivätyö ja sivutouhu tuntuvat vähemmän kahdelta työltä.

2. Aseta selkeät rajat.

Yrittäjänä oleminen kokopäivätyössä tarkoittaa, että sinulla on vain niin paljon aikaa. Sinun on tehtävä selväksi, mitä olet ja mitä et ole valmis uhraamaan, sanoi Andrew Chen, Googlen tuotepäällikkö, jolla on kolme sivutoimia, mukaan lukien Hack Your Wealth -sivuston ylläpitäminen.

🔥 Empfohlen:  Sisällön optimointi uudelleen hakukoneoptimointia varten: 9 vinkkiä menestykseen

Kaiken kaikkiaan Chen arvioi viettävänsä 55–60 tuntia viikossa päivätyönsä tekemiseen ja vielä 15–25 tuntia viikossa sivutyöhön. Tämä tarkoittaa, että tarpeeksi nukkuminen ja sosiaalinen elämä päätyvät joskus taka-alalle.

Chen sanoi, että on tärkeää asettaa rajat itsellesi ja muille sen suhteen, kuinka pitkälle olet valmis menemään menestyäksesi, jos yrität saada kokopäivätyötä ja sivutöitä.

“Se helpottaa keskustelua perheenjäsenten ja ystävien kanssa tavalla, joka saa sinut tuntemaan vähemmän syyllisyyttä”, hän sanoi.

3. Tee aikataulu.

Rutiini on ratkaisevan tärkeä sivukeikan perässä pysymiselle kokopäivätyön aikana, sanoi Mayuri Kashyap, kokopäiväinen henkilöstökonsultti, joka myös pitää To Someplace New -matkablogia.

“Viikoittaisen ja kuukausittaisen aikataulun asettaminen auttaa minua pysymään raiteilla”, Kashyap sanoi.

Tämä tarkoittaa, että hän käyttää päivittäistä kahden tunnin työmatkaansa julkisilla kulkuneuvoilla pienten tehtävien hoitamiseen, kuten sosiaaliseen mediaan julkaisemiseen tai sähköposteihin vastaamiseen älypuhelimellaan. Hän myös herää aikaisin omistaakseen tunnin sivutouhuilleen ennen töitä.

Kiinteä aikataulu sivukeikan työskentelylle voi auttaa maksimoimalla tuottavuuden. Jos et noudata aikataulua, yritä pitää aikalokia viikon ajan nähdäksesi, mihin aikasi kuluu joka päivä. Mieti sitten, missä voit varata ylimääräistä aikaa kiireisiisi.

4. Hyödynnä pienet aikataskut.

Eräs väärinkäsitys siitä, kuinka tasapainottaa kokopäivätyösi sivuhulinan kanssa, on ajatella, että voit työskennellä jommankumman parissa vain suurissa aikalohkoissa. Albert Lee, lääkäri, joka työskentelee 50-55 tuntia viikossa ja ylläpitää myös kodin kunnostussivustoa Home Living Labia, sanoi, että kuinka käytät pieniä seisokkeja, voi olla yhtä tärkeää.

Esimerkiksi sen sijaan, että viettäisit koko lounastuntisi sosiaalisessa mediassa, käytä se aikasi työskentelyyn.

“Nämä pienet ajanpalat saattavat tuntua merkityksettömiltä, ​​mutta ne summautuvat”, Lee sanoi. “Henkilökohtaisesti huomaan, että jos käytän niitä täysimääräisesti, voin puristaa noin 45-60 minuuttia hyvää kiinteää työtä päivätyöni aikana.”

Tässäkin aikalokin pitäminen voi auttaa sinua löytämään päiväsi pienet mahdollisuudet. Ja kun löydät ne, käytä seuraavaa vihjettä saadaksesi niistä kaiken irti.

🔥 Empfohlen:  Voitko ottaa kuvakaappauksen vain faneista?

Aiheeseen liittyvä: Asiantuntijan neuvoja siitä, miksi oudot sivuhustit toimivat (ja kuinka löytää sellainen)

5. Poista häiriötekijät.

Yksi suurimmista kamppailuista kokoaikatyön ja sivuhulinan tasapainottamisessa on käyttää vapaana olevaa aikaa sivukeikallesi.

Brendan Heffernanilla, Dunk or Threen omistajalla, on 45 tunnin kokopäivätyö lukiolaisten parissa ja tuottoisa osa-aikainen freelance-kirjoitus- ja editointikeikka. Koska hän on myös vanhempi, hän maksimoi sivutouhutuntinsa poistamalla häiriötekijöitä mahdollisimman paljon.

“Kun sinulla on aikaa töihin, sinun on parasta tehdä koko aika töitä etkä selata Internetiä tai katsoa YouTube-videoita”, Heffernan sanoi.

Olitpa sitten touhussa ennen työtä tai tavallisen työsi jälkeen, pidä mielessäsi häiriötekijöiden karsiminen. Jätä puhelimesi toiseen huoneeseen, sammuta televisio ja harkitse erityisen verkkoselainlaajennuksen, kuten StayFocusdin, käyttöä estääksesi verkkosivustot tai sovellukset, jotka saattavat johtaa sinut tehtävien suorittamatta.

6. Pidä huolta terveydestäsi.

Tasapainotettaessa sivukeikkaa kokopäivätyössä, on helppo laiminlyödä perus itsehoito. Mutta se on taattu tapa loppuun palamiseen. Sinun on asetettava terveys etusijalle, jotta sinulla on tarpeeksi energiaa molempien tekemiseen.

Chris Panteli viettää 50 tuntia viikossa ravintolansa johtamiseen ja työskentelee samalla henkilökohtaisen talousbloginsa, Life Upswingin, parissa. Saatuaan tyypin 1 diabeteksen diagnoosin 32-vuotiaana hän on ymmärtänyt hyvän itsehoidon tärkeyden, kun hän pysyy mukana sivutouhuissa ja kokopäivätyössä.

“Avainni molempien tasapainottamiseen on hyvät yöunet ja myös unen laadun varmistaminen”, Panteli sanoi.

On houkuttelevaa työskennellä pitkiä päiviä kasvattaaksesi sivuhälinääsi, mutta harkitse, mikä kompromissi voi olla terveydellistä. Jos olet väsynyt, se voi heikentää tuottavuuttasi työssä ja mahdollisesti vaarantaa päivätyösi. Ja kun tulet töistä kotiin, sinulla ei ehkä ole energiaa keskittyä hälinäsi.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka välttää odottamaton verolasku sivuhustlerina tai keikkatyöntekijänä

7. Aseta sivuhustle-tehtävät autopilottiin.

Kokopäivätyössä yrittäjänä on mahdotonta tehdä kaikkea itse. Siellä automaatio astuu mukaan.

Jonathan Sanchez työskentelee kokopäiväisesti ohjelmistosuunnittelijana samalla kun hän työskentelee kiinteistösijoittajana ja ParentPortfolion perustajana. Hän käyttää ajastimia pysyäkseen ajan tasalla sosiaalisen median julkaisuista ja sähköpostikampanjoista, jotka ohjaavat liikennettä hänen verkkosivustoonsa.

🔥 Empfohlen:  Google Universal Analytics -integraatio 3dcartin kanssa

Jos sivutouhusi on verkkosivusto- tai blogipohjaista, voit kokeilla vastaavia automaatiotyökaluja tai jotta sinun ei tarvitse olla niin käytännönläheinen yrityksesi kanssa. Voit käyttää automaatiota myös muiden elämäsi osien hallintaan, jotta sinulla on enemmän aikaa keskittyä sivukeikkaan.

Voit esimerkiksi määrittää automaattiset laskujen maksut, jotta sinun ei tarvitse huolehtia eräpäivistä. Budjetointisovellukset voivat auttaa menojen seurantaan automaattisesti, mikä poistaa sen manuaalisen tekemisen vaivan.

8. Muista miksi.

Täysipäiväinen työskentely sivuhulinan kanssa voi olla vähintäänkin vaativaa. On tärkeää, että sinulla on selkeä syy sille, mitä teet heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Lucy Reyes on toimitusketjun asiantuntija ja äiti, jolla on useita blogeja, mukaan lukien pääsivusto Cheers to Life Blogging. Hän sanoi, että keskittyminen siihen, miksi aloitit sivuhälinän, pitää sinut motivoituneena jatkamaan sen parissa, kun olet uupunut tai tunnet olevasi jumissa.

Jos olet unohtanut syysi, käytä aikaa muistutellaksesi itseäsi, mitkä tavoitteesi sivuhustlerille olivat aloittaessasi. Olipa kyseessä velkojen selviäminen, taloudellisen turvan luominen perheellesi tai mahdollisuus jonakin päivänä kävellä pois päivätyöstäsi, käytä tavoitteitasi ankkurina pysyäksesi maassa ja keskittyneenä.

Voit silti olla yrittäjä kokopäivätyössä

Ei ole mitään ihmelääkettä, jolla voisit tasapainottaa kokopäivätyösi sivuhulinan kanssa. Vaatii suunnittelua ja kärsivällisyyttä, että kaikki toimii. Mutta vietätpä sitten muutaman tunnin päivässä sivuhälinässäsi tai vain muutaman tunnin viikossa, nämä strategiat voivat auttaa sinua löytämään onnellisen tavan työskennellä pomollesi ja yrittää tulla omaksi pomosi vapaa-ajalla.