Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

8 virhettä, jotka tappavat muuntoprosentin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 8 virhettä, jotka tappavat muuntoprosentin

Tulosprosenttiongelmat ovat erittäin vakava ongelma verkkosivustojen omistajille. Se tapahtuu, kun verkkosivusto saa paljon liikennettä, mutta sillä on vähän sitoutumista, tilauksia tai myyntiä.

Toisessa kontekstissa konversioprosenttiongelmia ilmenee, kun monet ihmiset vierailevat verkkosivustollasi, mutta he eivät kirjaudu sähköpostilistallesi, kokeile demoa, rekisteröidy tilille tai osta mitään. He vain lähtevät melkein heti tullessaan.

Tämä voi olla hyvin turhauttavaa.

Kuvan lähde

Hyvä uutinen on kuitenkin se, että muuntokurssiongelmat voidaan korjata – vain, jos tiedät, mitä virheitä teet. Näin ollen näiden virheiden tunnistaminen ja korjaaminen parantaa verkkosivustosi muuntamista.

Ja siitä tässä postauksessa on kyse; auttaa sinua tunnistamaan nämä virheet ja antamaan sinulle myös vinkkejä niiden ratkaisemiseen.

Mutta ensin, miten lasket tulosprosenttisi?

Muuntokurssikaava

Jos et pysty mittaamaan tarkasti verkkosivustosi tulosprosenttia, sinun on vaikea parantaa sitä. Helpoin tapa laskea verkkosivustosi tulosprosentti on käyttää alla olevaa kaavaa:

Tulosprosentti = toimintojen kokonaismäärä / vuorovaikutusten kokonaismäärä * 100

Hämmentynyt? Selitetään.

Tulosprosentti lasketaan jakamalla ihmisten suorittamien toimien kokonaismäärä niiden ihmisten määrällä, jotka olivat vuorovaikutuksessa verkkosivustosi, sähköpostisi, mainosten jne. kanssa, ja kertomalla se sitten 100:lla.

Jos esimerkiksi 1000 ihmistä vierailee verkkosivustollasi päivässä ja vain keskimäärin 15 tilaajaa postituslistallesi, verkkosivustosi tulosprosentti on 15/1000*100, mikä vastaa 1,5 %.

Jos keskimäärin 100 ihmistä saapuu kassasivullesi, mutta vain keskimäärin 2 tekee lopulta ostoksen, tulosprosenttisi on 2 %.

Tai jos lähetät keskimäärin 5 000 sähköpostia kuukaudessa, mutta vain 50 ihmistä napsauttaa sähköpostissasi olevia linkkejä ja tekee ostoksen, tulosprosenttisi on 5 %.

Kuten näet, muuntokurssien mittaamiseen on useita mittapuita. Voit mitata sen klikkausten, tilausten, myynnin, jakojen ja monien muiden perusteella.

Muuntokurssiin vaikuttavat tekijät

Monet tekijät voivat vaikuttaa verkkosivustosi tulosprosenttiin. 4 tärkeintä ovat:

 • Latausnopeus: hitaasti latautuva verkkosivusto tuskin muuntuu
 • Suunnittelu: kömpelö, huono muotoilu ei vie verkkosivustoasi minnekään
 • Web-sivuston kopio: sinun on kirjoitettava houkuttelevia web-kopioita tulosten parantamiseksi
 • Mobiiliystävällisyys: mobiiliystävälliset verkkosivustot tuottavat paremmin tuloksia kuin ne, jotka eivät ole

Okei, siinä on kyse tulosprosenttiin vaikuttavista tekijöistä.

Mennään nyt tämän viestin pääasiaan: luultavasti tekemäsi virheet vahingoittavat mahdollisuuksiasi kääntyä.

8 virhettä, jotka tappavat muuntoprosentin

Monet asiat voivat pilata mahdollisuutesi muuttaa Shopify-verkkosivustosi vierailijat asiakkaiksi. Vaikka jotkut ovat hallinnassasi, useimmat toiset ovat.

Tässä on kuitenkin 8 todennäköisesti tekemäsi virhettä, joiden vuoksi verkkosivustosi ei muunnu haluamallasi tavalla:

1. Verkkosivustosi on huonosti suunniteltu

Ensivaikutelma ratkaisee paljon. Sama pätee verkkosivustoihin.

Asia on siinä, että sinulla on erittäin rajoitettu aika, joka on noin 7 sekuntia, tehdä hyvä vaikutelma verkkosivustollasi vieraileviin ihmisiin. Tämä johtuu siitä, että ihmiset ovat vain kärsimättömiä.

🔥 Empfohlen:  10 parasta tummaa verkkosivustoa, jotka eivät ole Googlessa vuonna 2023

Jos he eivät vaikuta heihin tässä lyhyessä ajassa, he poistuvat verkkosivustostasi. Muunnos on nolla.

Tästä syystä emme voi liikaa korostaa, kuinka tärkeää on pyrkiä tekemään verkkosivustostasi pop.

Hyvännäköinen verkkosivusto erinomaisella käyttökokemuksella konvertoituu aina paremmin kuin huonon näköinen verkkosivusto.

Katso nämä kaksi verkkosivustoa. Kumman luulet muuntavan paremmin?

Muuntokurssiongelmat

Verkkosivusto A on kömpelö, vastenmielinen ja vastenmielinen, eikö niin? Kun taas B on siististi aseteltu ja houkutteleva, joten se muuntuu luonnollisesti paremmin.

Onneksi sinun ei tarvitse olla guru UI/UX-suunnittelija tai nörtti front-end-kehittäjä luodaksesi verkkosivuston, joka herättää huomiota ja muuttaa. Yksi helppo tapa tehdä tämä on valita mukava Shopify-teema verkkosivustollesi.

Näitä teemoja on helppo muokata, niillä on hyvä visuaalinen vetovoima ja ne ovat mobiiliystävällisiä. Sinun tarvitsee vain valita haluamasi – joko maksullinen tai ilmainen – ja muokata sitä mielesi mukaiseksi.

2. Liikenteen lähettäminen väärälle sivulle

Toinen yleinen virhe, jonka näemme monien Shopify-kauppiaiden tekevän, on ohjata liikennettä Facebook-/Google-mainoksistaan ​​heidän etusivulleen, Tietoja- ja, mikä vielä pahempaa, Yhteystiedot-sivulleen. Se heikentää heidän mahdollisuuksiaan kääntyä, eivätkä he edes tiedä sitä.

Ihmiset, jotka saapuvat verkkosivustollesi mainosta napsauttaessaan, odottavat näkevänsä tarkalleen, mitä napsauttavat. Niiden lähettäminen kotisivullesi siinä toivossa, että he navigoivat sivujen sokkelossa etsimäänsä tiettyyn tuotteeseen, on kohtalokas virhe.

Jos teet niin, he poistuvat verkkosivustoltasi nopeammin kuin kuuma veitsi voin läpi ostamatta mitään tai ryhtymättä mihinkään toimiin.

Joten jos näytät verkkosivustossasi tuotetta mainostavan mainoksen, ohjaa liikenne kyseiselle tuotesivulle, älä etusivullesi. Sama koskee linkkejäsi kolmansien osapuolien verkkosivustoilla; varmista, että ne ja sivu, jolle ne osoittavat, täsmäävät.

Korjaa kaikki verkkosivustosi rikkinäiset linkit, kun olet vielä siinä. Rikkinäiset linkit ovat linkkejä, jotka osoittavat kuolleille sivuille – eli verkkosivuston olemattomille sivuille. Teknisesti niitä kutsutaan 404-sivuiksi, ja sinun on täytynyt nähdä ne usein muilla verkkosivustoilla.

404 virhesivu

Kuvan lähde

3. Ponnahdusikkunoiden näyttäminen väärään aikaan

Ponnahdusikkunat ovat loistava tulosprosentin optimointityökalu, joka oikein käytettynä voi muuntaa vierailijoistasi asiakkaita ja lisätä myyntiäsi. Painopiste tässä on “oikein”.

Tämä johtaa meidät kolmanteen virheeseen, jonka todennäköisesti teet: ponnahdusikkunoiden käyttäminen väärin näyttämällä ne väärään aikaan.

Väärä ajoitus on, kun näytät ponnahdusikkunat heti vierailijoiden saapumisen jälkeen verkkosivustollesi. Se ärsyttää heitä ja saa heidät haluamaan poistua verkkosivustoltasi välittömästi.

Tästä syystä paras aika näyttää ponnahdusikkunat on, kun vierailijat ovat sitoutuneet verkkosivustoosi. Helpoin tapa tietää, milloin vierailijat ovat sitoutuneet verkkosivustoosi, on, kun he alkavat vierittää sivuasi alaspäin.

Toinen hyvä aika näyttää ponnahdusikkunat on silloin, kun he yrittävät poistua verkkosivustostasi. Jos käytät oikeaa ponnahdusikkunatyökalua, ponnahdusikkunan näyttäminen oikeaan aikaan ei olisi suuri ongelma.

🔥 Empfohlen:  10 tehokasta podcast-tilastoa, jotka sinun on tiedettävä vuonna 2023 [Infographic]

Ja mikä olisikaan parempi työkalu kuin Adoric?

Adoricilla on älykkäitä laukaisuja, joiden avulla voit näyttää ponnahdusikkunasi oikeaan aikaan. Voit esimerkiksi saada ponnahdusikkunat näkyviin, kun vierailijat ovat vierineet tietyn matkan sivua alaspäin, napsauttavat painiketta, suorittaneet tietyn toiminnon tai yrittäneet poistua verkkosivustoltasi.

4. Väärään yleisöön kohdistaminen

Muuntokurssiongelmat

Kaikki eivät ole asiakkaitasi. Se on yksi ruma totuus, jota et voi paeta.

Joten mitä aikaisemmin tunnistat kohdeyleisösi – eli ihmiset, jotka todella haluavat ostaa mitä myyt – sen parempi sinulle.

Mistä sitten tunnet kohdeyleisösi? On olemassa pari tapaa edetä asiassa, ja tässä on muutamia niistä:

 • Vakoile kilpailijoitasi nähdäksesi, kenelle he myyvät. He ovat myös potentiaalisia asiakkaitasi.
 • Tarkista Google Analytics. Se antaa sinulle käsityksen siitä, millaisia ​​ihmisiä verkkosivustollasi vierailee ja mitä he todella etsivät.
 • Tee tietokilpailu. Kysy verkkosivustosi vierailijoilta, mitä he todella haluavat, ja kuuntele sitten.
 • Luo ostajapersoona. Ostajapersoonat ovat yksinkertaisesti niiden ihmisten profiileja, jotka todennäköisesti haluavat tuotteesi.
 • A/B testi. Hieman kokeileminen ihanteellisten asiakkaiden löytämiseksi ei ole huono idea.

5. Sosiaalisen todisteen puute

Tiesitkö, että ihmiset katsovat arvosteluja koko ajan ennen ostoksen tekemistä? Mitä tulee numeroihin, jotkut tutkimukset viittaavat siihen, että melkein 100 % verkko-ostajista tarkistaa ennen ostamista, mitä muut sanovat tuotteesta.

Ja he tekevät niin hyvästä syystä: luonnollisesta kelkkavaistostamme. Useimmiten teemme asioita, koska kaikki muut näyttävät tekevän niitä. Ostamme vaatteita, älypuhelimia jne., koska kaikki muut ympärillämme ostavat niitä.

Tämä selittää myös sen, miksi luotamme siihen, mitä ihmiset – sekä ne, jotka tunnemme että emme – sanovat tuotteesta niin paljon.

Markkinoinnissa tämä tunnetaan sosiaalisena todisteena.

Sosiaalista näyttöä on monessa muodossa, mutta yleisimmät niistä ovat arvostelut, suosittelut, tähtiarviot ja tuotteen ostokerrat.

Jos mitään näistä ei ole verkkosivustollasi, sinun on erittäin vaikeaa muuntaa kävijöitä asiakkaiksi.

Ja mitä aikaisemmin ryhdyt korjaaviin toimiin, sitä parempi sinulle, koska sosiaalinen kestävyys auttaa rakentamaan luottamusta potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa.

Onneksi verkkosivustosi sosiaalinen varmentaminen optimaalisen muunnoksen saavuttamiseksi on kaikkea muuta kuin vaikeaa. sinun tarvitsee vain käyttää oikeita työkaluja.

Shopify-sovellukset, kuten Rivyo ja Loox, helpottavat asiakkaiden arvostelujen keräämistä ja niiden näyttämistä verkkosivustollasi.

6. Kassaprosessisi on monimutkainen

On tuskallista katsoa vierailijoiden poistuvan verkkosivustoltasi ostamatta mitään tai tilaamatta uutiskirjettäsi. Mutta eniten sattuu nähdä heidän poistuvan kaupastasi kassan aloittamisen jälkeen.

Teknisesti tätä kutsutaan kärryn hylkäämiseksi.

Näin tapahtuu, kun ostajat lisäävät tuotteita ostoskoriin, mutta eivät maksa niistä.

Ostoskorin hylkääminen tapahtuu useista syistä, joista useimpiin et voi vaikuttaa. Joku voi esimerkiksi tulla verkkosivustollesi, lisätä tuotteen ostoskoriin, hajaantua ja unohtaa ostoskorin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka sammuttaa VPN iPhonessa vuonna 2023

Se ei todellakaan ole sinun vikasi.

Voit kuitenkin olla myös syyllinen. Itse asiassa, jos ostajat hylkäävät kärrynsä epätavallisen nopeasti, teet todennäköisesti jotain väärin. Ja todennäköisin epäilty on kassaprosessisi.

Monimutkainen kassaprosessi on hyvän muuntamisen haitta, joten sitä tulee käsitellä reilusti.

Tässä on pari asiaa, jotka voit tehdä verkkosivustosi kassalle sujuvaksi:

 • Käytä Shopifyn nopeutettua kassapainiketta
 • Poista häiriötekijät
 • Käytä vieraskassaa
 • Tarjoa useita maksuvaihtoehtoja
 • Hyväksy maksu useissa valuutoissa

7. Verkkosivustosi ei ole mobiiliystävällinen

Tiesitkö, että mobiiliystävällisyys on yksi niistä tekijöistä, joita Google käyttää sijoituttaakseen verkkosivuston hakukoneiden tulossivuilla (SERPs)?

Tämä osoittaa, kuinka tärkeää mobiiliystävällinen verkkosivusto on.

Tilastollisesti noin 60 % Kaikesta verkkosivuston liikenteestä tulee mobiililaitteista. Joten jos verkkosivustoasi ei ole optimoitu mobiilikäyttäjille, varmista, että menetät heidät.

Onneksi sinun ei tarvitse kirjoittaa monimutkaista koodia tai palkata kehittäjää tehdäksesi verkkosivustostasi mobiiliystävällisen. Verkkosivustosi rakentaminen mobiilikäyttöön sopivan Shopify-teeman avulla tekee tempun.

Löydät useita mobiiliystävällisiä teemoja, sekä ilmaisia ​​että maksullisia Shopify-teemakauppa.

8. Ei live-chatia

Ostajat, etenkin ensikertalaiset, tarvitsevat apua, kun he siirtyvät ostopolullaan verkkosivustollasi. Heillä on myös kysymyksiä, joihin on vastattava.

He saattavat esimerkiksi haluta tietää palautuskäytännöstäsi tai jos tarjoat alennusta joukkoostoksista.

Nyt UKK-sivun perustaminen ja kaikkien vastausten antaminen näihin kysymyksiin saattaa tuntua loogisimmalta toimenpiteeltä – ja se voi todella toimia.

Mutta tässä asetelmassa on puute. Ensinnäkin tämä voi toimia vain, jos ostajasi ovat tietoisia sivun olemassaolosta. Toiseksi niiden lähettäminen UKK-sivullesi voi oikosulkea heidän ostomatkansa ja saada heidät poistumaan verkkosivustostasi.

Kolmanneksi on erittäin hyvä mahdollisuus, että he eivät löydä sieltä etsimäänsä.

Kaikista näistä syistä – ja monista muista – sinun on parempi tarjota heille live-chat. Näin varmistetaan, että he saavat apua, kun he sitä tarvitsevat, ja tämä voi motivoida heitä suorittamaan ostoksensa.

Johtopäätös

Joten siinä se on; 8 todennäköisesti tekemäsi virhettä, jotka vaikuttavat verkkosivustosi tulosprosenttiin. Nämä virheet voidaan korjata, ja olemme näyttäneet, kuinka voit korjata ne.

Oletko valmis ottamaan käyttöön älykkäitä ponnahdusikkunoita verkkosivustollasi konversioiden ja siten myynnin lisäämiseksi? Lisää Adoric Shopify-verkkosivustollesi heti!