Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

85 paikkaa tarjoavat ilmaisia ​​syntymäpäivätarvikkeita

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 85 paikkaa tarjoavat ilmaisia ​​syntymäpäivätarvikkeita

Joka vuosi harkitsen ryhtyväni eräänlaiseen naurettavaan metsästykseen: juoksennella kaupungilla ja hankkia kaikki mahdolliset syntymäpäiväjuomat.

Ongelmana on, että voin syödä vain niin paljon tavaraa yhdessä päivässä. Ben & Jerry’s, Baskin-Robbins ja Cheesecake Factory, katson sinua!

Koska tiedän, etten ole ainoa, joka haluaa saada ilmaisia ​​tavaroita yrityksiltä syntymäpäivänäni, olemme koonneet eeppisen luettelon kaikista parhaista syntymäpäivälahjoista, joita voimme löytää.

Täytä bensatankkisi, nappaa muutama ystävä, suunnittele reittisi ja valmistaudu kaikkiin syntymäpäivälahjoihin!

85 yritystä, jotka tarjoavat syntymäpäivälahjoja, alennuksia ja paljon muuta

Jos sinä rakastat ilmaista tavaraaja haet sanalla “synttärilahjat lähellä minua”. Täältä voit etsiä.

Ruoka- ja juomalahjat syntymäpäivänä

1. Abuelon

Abuelo’s tarjoaa erityisen syntymäpäivätarjouksen, jos liityt siihen Mi Aubelon palkinto-ohjelma. Saat myös kupongin vain liittymisestä.

2. Applebee’s

Jos rekisteröidyt Applebeen e-klubi, voit saada ilmaisen ruokatuotteen syntymäpäivänäsi. Kohde vaihtelee sijainnistasi riippuen. Jotkut ravintolat tarjoavat ilmaisen jälkiruoan, kun taas toiset antavat ilmaisen pääruoan ostaessaan toisen pääruoan.

3. Arby’s

Kun liity Arbyn sähköpostilista, saat kupongin ilmaisiin perunoihin ja virvoitusjuomaan, jos ostat oman voileivän. Saatat myös saada ilmaisen pirtelön syntymäpäivänäsi.

4. Au Bon Pain

Au Bon Pain tarjoaa ilmaisen matkamukin ja syntymäpäivälounaan tai jälkiruoan, jos liityt sen sähköpostilista.

5. Anne-täti

Liity mukaan Pretzel Perks -ohjelmaa Anne-tädillä ja saat ilmaisen syntymäpäivälahjan. Saat myös ilmaisen pretzelin, kun olet ostanut ensimmäisen vähintään 1 dollarin.

6. A&W

Jos liityt A&W:n mukiklubisaat ilmaisen juurioluen kellukkeen syntymäpäivänäsi, ja olet oikeutettu myös muihin tarjouksiin ja kuponkeihin.

7. Benihana

Aikuiset, jotka liittyvät Benihana palkinto-ohjelma, The Chef’s Table, on oikeutettu 30 dollarin lahjakorttiin. Se ei ole voimassa viikonloppuisin tai alkoholille, joten ole tietoinen ennen lähtöä. Muuten tämän 30 dollarin syntymäpäiväilmaispaketin pitäisi kattaa suurin osa aikuisten pääruoasta.

12-vuotiaille ja sitä nuoremmille lapsille on tarjolla Kabuki Kids -ohjelma, joka oikeuttaa ilmaiseen mukiin lasten aterian oston yhteydessä syntymäpäiväkuukautensa aikana. He saavat myös syntymäpäiväkortin postissa.

8. bd:n Mongolian Grill

Jäsenet bd-palkinto-ohjelma saa ilmaisen syntymäpäiväaterian ja 5 dollarin alennuskupongin ensimmäiselle vierailullesi.

9. BJ’s Brewhouse

BJ:n Premier Rewards Plus -jäsenet saavat ilmaisen pizookien syntymäpäivänä (joka on kuin keksikakku) ja ilmaisen pizookien ohjelmaan liittymisestä.

10. Black Angus -pihvi

Liittymällä Prime Clubiin klo Musta Angus, saat ilmaisen syntymäpäiväpihviillallisen, jos ostat toisen pihviillallisen. Jos ostat tavallisen pääruoan, saat ilmaisen jälkiruoan. Voit käyttää tätä syntymäpäivätarjousta vain kerran. Jokaiselle sen jälkeiselle syntymäpäivälle saat ilmaisen evästeen pääruoan oston yhteydessä.

11. Boston Market

Asiakkaat ja jäsenet Rotisserie Reward -ohjelma saavat ilmaisen evästeen syntymäpäiväänsä, ostoa ei tarvita.

12. Bojangle

Käyttäjät, jotka liittyvät Bojanglen sähköpostilista saat ilmaisen Bo-Berry Biscuitin syntymäpäivälahjaksi ja ilmaisen puoli gallonan jääteetä vain rekisteröitymisestä.

13. Cold Stone Creamery

Jos haluat vain syntymäpäiväherkkua, mene Cold Stoneen syömään jäätelöä. Jos liityt joukkoon My Cold Stone Rewards Club, saat syntymäpäivänäsi ilmaisen BOGO-jäätelökupongin (plus 25 pistettä tulevaa ostoa varten). Ansaitset toisen pisteen jokaisesta tulevaisuudessa käyttämäsi dollarista. Voit lunastaa 50 pistettä 5 dollarin arvoisella jäätelöllä, jonka voit käyttää milloin tahansa.

14. Carvel

Jos liityt joukkoon Fudgie Fantatics, saat ilmaisen jäätelötön syntymäpäivänäsi. Voit saada myös muita kuponkeja ja erikoistarjouksia.

15. Chiliä

Kun tulet jäseneksi Chili’s Reward -ohjelmani, saat ilmaisen jälkiruoan syntymäpäivänäsi. Saat myös muita alennuksia, kuten ilmaisia ​​siruja ja salsaa tai alkoholittomia juomia, jos vierailet Chilissä kerran 60 päivässä.

16. Culver’s

Culver’s lähettää sinulle syntymäpäiväkupongin ilmaiseen aurinkokenkiin. Kun rekisteröidyt siihen Minun Culverin ohjelmasaat myös BOGO-kupongin arvokoriin.

17. Denny’s

Hanki ensimmäinen ilmainen syntymäpäiväateria paikalliselta Denny’siltä. Se on ilmainen Palkinto-ohjelma voit rakentaa oman Grand Slam -aterian joka vuosi. Saat myös 20 %:n alennuskupongin käytettäväksi ensimmäisessä tilauksessasi ohjelmaan liittymisen jälkeen.

Aiheeseen liittyvä: 35 laillista tapaa saada ilmaista rahaa

18. Dippin’ Dots

Hanki ilmainen Dippin’ Dots syntymäpäivänäsi, kun liityt siihen sähköpostiklubi. Saat myös muita hauskoja tarjouksia ympäri vuoden.

19. Dunkin’ Donuts

Asiakkaat, jotka liittyvät DD Perks palkitsemisohjelma saavat ilmaisen juoman syntymäpäiväänsä, ei kuitenkaan kylmempiä juomia. Syntymäpäiväpalkinto vanhenee seitsemän päivän kuluessa erityispäivästäsi.

20. Del Taco

Jäsenet Del Taco Raving -faniklubi saavat ilmaisen premium-pirtelön syntymäpäivänä (suklaa, mansikka tai vanilja) ja kupongin kahdelle ilmaiselle tacolle rekisteröityessään.

🔥 Empfohlen:  Mikä on Meta Quest Pro FOV?

21. Syötävät järjestelyt

Jos haluat ilmaisia ​​suklaalla päällystettyjä hedelmiä, voit liittyä Edible Rewards -ohjelmaan alkaen Syötävät järjestelyt. Sen syntymäpäiväherkku on 12-osainen laatikko suklaakastettuja hedelmiä. Palkinto-ohjelma sisältää lisäetuja, kuten ilmaisen suklaakastikkeen joka 3. ostoksen yhteydessä.

22. Einstein Bros. Bagels

Bagel-fanit saavat ostoksen yhteydessä ilmaisen munavoileivän syntymäpäiväänsä liittyessään Schmear Society Einstein Bros. Bagelsilta.

23. Kuuluisa Dave’s

Liittyä seuraan Famous Daven kuuluisa kansakunta kerhoon ja saat ilmaisen syntymäpäivälahjan sekä muita tarjouksia ja kuponkeja.

24. Firehouse Subs

Siirry Firehouse Subsiin ja nappaa ilmainen keskikokoinen voileipä, jos olet sen jäsen Firehouse palkinnot ohjelmoida. Ilmainen alatarjouksesi alkaa syntymäpäivänäsi ja päättyy 6 päivää sen jälkeen. Vanhemmat voivat myös ilmoittaa lapsensa ohjelmaan, jotta he voivat saada ilmaisen lasten yhdistelmän tai ilmaisen keskikokoisen subin ostamalla keskikokoisen tai suuren subin, sirut ja juoman.

25. Ystävällinen

Friendly’s antaa jäsenilleen BFF:n sähköpostiklubi ilmaiset keskikokoiset aurinkoleivät syntymäpäivänä, 25 %:n alennus vierailustaan ​​ja muita alennuksia ympäri vuoden.

26. Godiva Gourmet -suklaa

Kukapa ei rakasta suklaata? The Godiva Rewards Clubiin voi liittyä ilmaiseksi, ja sen mukana tulee yksi ilmainen suklaa syntymäpäivänäsi ja toinen joka kuukausi.

Liittyvät: 40 ilmaista asiaa ystävien kanssa, kun olet rikki

27. Habit Burger Grill

Käyttäjät, jotka liittyvät CharClub Habit Burger Grillissä saada erityinen syntymäpäivälahja.

28. IHOP

Aamiaisen ystävät saavat ilmaisia ​​pannukakkuja syntymäpäiväänsä liittyessään MyHop palkitsemisohjelma. Voit myös saada ilmaisia ​​pannukakkuja vain ohjelmaan osallistumisesta ja vuosipäivänä joka vuosi.

29. Jason’s Deli

Jason’s Deli ei ainoastaan ​​anna ilmaista jäätelöä joka päivä, vaan voit myös saada 5 dollarin lahjakortin mitä tahansa ruokalistaa varten, kuten voileipää, keittokulhoa tai mitä tahansa muuta pääruokaa. Liity mukaan Jason’s Deli Birthday Club saada tämä tarjous.

30. Jersey Mike’s

Hanki ilmainen syntymäpäiväsub Jersey Miken kun liityt sen palkinto-ohjelmaan.

31. Krispy Kreme

Jäsenet Krispy Kreme Rewards -klubi saat ilmaisen donitsin rekisteröitymisestä ja muista tarjouksista vuoden aikana.

32. Landry’s Select Club

Landryn omistaa useita pihviravintoloita, mukaan lukien McCormick & Schmick’s, Morton’s ja Joe’s Crab Shack. Rekisteröitymällä Select Clubiin saat 25 dollarin syntymäpäiväpalkinnon, jonka voit käyttää milloin tahansa syntymäpäiväkuukautesi aikana.

33. Marie Callenderin

Käyttäjät, jotka liittyvät Marie Callenderin sähköpostipalkintoohjelma saada ilmaisia ​​syntymäpäiviään ja hääpäiväänsä sekä erikoistarjous vain liittymisestä.

34. Sulatusuuni

Fonduen ystävät saavat ilmaisen laatikollisen suklaalla päällystettyjä mansikoita illallisen kanssa The Melting Potissa. Liity mukaan Klubin rahasto ohjelma tämän palkinnon saamiseksi.

35. Moe’s Southwest Grill

Moe’s tarjoaa ilmaisen burriton syntymäpäivänäsi, kun tilaat sen palkitsemisohjelma. Saat myös ilmaisen kupin quesoa, kun liityt ohjelmaan.

36. Oliivipuutarha

Olive Garden palkitsee jäseniä saavat ilmaisen jälkiruoan, jonka arvo on enintään 8,50 dollaria, syntymäpäiväänsä.

37. Rajalla

The Club Cantina -ohjelma From the Border tarjoaa ilmaisen syntymäpäiväyllätyksen ja ilmaisen queson (ostettuna alkuruoan) liittyessäsi.

38. Panera leipä

Voit napata ilmaisen syntymäpäiväleivoksen Panera Breadilta sen jäseneksi MyPanera ohjelmoida. Jos olet jo suuri Panera-fani, voit ansaita enemmän ilmaisia ​​aterioita tai juomia ympäri vuoden keräämällä pisteitä ostoksistasi.

39. Pei Wei

Pei Wein palkinto-ohjelma, Minun Wei, tarjoaa pienen lautasen ilmaista ruokaa syntymäpäivänäsi. Asiakkaat voivat valita rapu-wontoneista, perinteisestä edamamesta, kasviskevätrullista tai porsaanmunakääröistä.

40. Perkins

MyPerkins palkitsee jäseniä saat ilmaisen syntymäpäivälahjan, ja myös 12-vuotiaat ja sitä nuoremmat lapset ovat mukana. Saat myös 20 %:n alennuskupongin liittymisestä.

41. Pinkberry

Lataa Pinkberry-sovellus puhelimeesi tai rekisteröidy a Ilmainen Pinkcard verkossa saadaksesi ilmaisen pakastejogurtin syntymäpäivänäsi ja 10 ostoksen jälkeen.

42. Pita Pit

Jäsenet Pita Pack Rewards Club saavat ilmaisen pitan syntymäpäivänä. Ne, jotka vierailevat useammin, voivat saada enemmän palkintoja, 1–6 dollaria käytettäväksi mihin tahansa ostokseen.

43. Planet Smoothie

Smoothien ystävät saavat ilmaisen smoothien syntymäpäiväänsä ilmoittautuessaan Planet Smoothie Club.

44. Ra Sushi

Ra Sushi tarjoaa 20 dollarin lahjakortin syntymäpäivänäsi ja puolipäivänäsi, jos liityt sen The Hook Up -palkintoohjelmaan. Ra Sushi -toimipisteitä on Kaliforniasta Texasiin ja Marylandiin.

45. Punainen hummeri

Meren antimien ystävät, jotka liittyvät My Lobster Rewards Club saavat syntymäpäiväyllätyksen ja pisteitä aina kun he vierailevat Red Lobsterissa.

46. ​​Red Robin

Jäsenet Red Robin Royalty -ohjelma saavat ilmaisen hampurilaisen syntymäpäivänä.

47. Rubiinitiistai

Palkitsee jäseniä saat ilmaisen hampurilaisen tai puutarhabaarin pääruoan syntymäpäiväänsä ja ilmaisen alkupalan vain liittyessäsi.

🔥 Empfohlen:  Mitkä ovat vuoden 2023 suosituimmat digitaalisen markkinoinnin trendit?

48. Sonny’s BBQ

Jäsenet ‘Q Crew -edut saavat ilmaisen Big Deal Combon syntymäpäivänä. Saat myös 5 dollaria alennusta rekisteröityessäsi.

49. Spagettivarasto

Jäsenet Varastoklubi saat erityisen syntymäpäiväaterian ja ilmaisen alkupalan alkupalan yhteydessä.

50. Sprinkleet

Sprinkles Perks -jäseniä saavat ilmaisen kuppikakun syntymäpäivänä, kun he liittyvät. Voit myös ansaita pisteitä jokaisella vierailulla ja mahdollisesti saada lisää palkintoja.

51. Starbucks-kahvi

Starbucks tarjoaa ilmaisen kerta-annoksen juoman tai ruoan syntymäpäivänäsi. Sinun tulee liittyä palkintojäseneksi vähintään viikkoa ennen syntymäpäivääsi ollaksesi kelvollinen. Ilmaisella tuotteella ei ole kokorajoituksia, joten voit valita Ventin (sen suurimman koon). Sinun on täytynyt tehdä vähintään yksi ostos viimeisten 12 kuukauden aikana saadaksesi ilmaisen syntymäpäivätuotteen.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka säästää rahaa Starbucksissa: 15 tapaa saada halpoja Starbucks-juomia

52. Steak ‘n Shake

Jäsenet Palkintoklubi saat ilmaisen erikoispirtelön syntymäpäiväänsä ja ilmaisen Double ‘n Cheese ‘n Friesin.

53. Metro

Subway MyWay -palkintoohjelma tarjoaa ilmaisen syntymäpäiväyllätyksen jäsenille, ja ansaitset enemmän pisteitä jokaisesta vierailusta.

54. Texas Roadhouse

Texas Roadhouse tarjoaa jäsenilleen ilmaisen syntymäpäiväyllätyksen ja ilmaisia ​​alkupaloja VIP-klubi.

55. Uno Pizzeria & Grill

Saat ilmaisen jälkiruoan ja alkupalan, jos liityt mukaan Unon sisäpiiriklubi.

56. Wienerschnitzel

Jäsenet Wiener Lover’s Club saavat ilmaisen tuotteen syntymäpäivänä ja ilmaisen chilikoiran liittymisestä.

57. Wingstop

Hanki ilmainen syntymäpäivälahja ja ilmaisia ​​perunoita rekisteröityessäsi Wingstop-palkitsemisohjelma.

58. Jogurttivuori

Asiakkaat YOMO-klubi saavat ilmaisen herkkupalan syntymäpäiväänsä. Saat myös tiedon uusista tuotteista.

59. Zaxby’s

Zax-klubi mukana tulee ilmainen yhdistelmäateria syntymäpäivänäsi ja ilmainen voileipäateria liittyessäsi.

Meikki ja kauneus

Jos pidät meikistä, tässä on joitain ilmaisia ​​syntymäpäivämeikkitarjouksia.

60. The Body Shop

Jäsenet Love Your Body -klubi saada 10 dollarin alennuskuponki syntymäpäiväkuukautensa aikana.

61. Aveda Free Services

Osallistuminen Aveda paikat antavat ilmaisen travel size -vartaloöljyn, kun liityt sen sähköpostilistalle. Voit lunastaa myymälässä tai verkossa.

62. Sephora

Ilmoittautumalla a Sephora Beauty Insider -jäsen, voit saada pienen syntymäpäivän kauneusherkun sellaisilta brändeiltä kuin GlamGlow, Bite ja Bumble and Bumble. Voit lunastaa kivijalkakaupassa, Sephora JCPenneyn toimipisteessä tai osoitteessa sephora.com milloin tahansa syntymäpäiväkuukautesi aikana.

63. Ulta

Ulta tarjoaa ilmaisen syntymäpäivälahjan ja 2X pistettä kaikista ostoksista syntymäpäiväkuukautesi aikana.

64. Smashbox

Sinun on oltava tason 2 tai 3 jäsen saadaksesi ilmaisen syntymäpäivälahjan Smashbox. Tämä tarkoittaa, että sinun on käytettävä vähintään 75 dollaria aikaisempiin ostoihin päästäksesi.

65. Urban Decay

Kun olet osa UD Beauty Junkies ohjelmassa, saat syntymäpäivälahjoja ja -tarjouksia, jotka vaihtuvat vuosittain.

66. BareMinerals

Hemmottele itseäsi ilmaisella syntymäpäivälahjalla BareMinerals. Jäsenenä saat myös 15 % tarjouksen profiilisi täyttämisestä ja 10 dollaria jokaisesta käytetystä 150 dollarista.

67. Lancôme

Rekisteröidy Lancôme’sille Elite Rewards -ohjelma saada ilmainen lahja syntymäpäivänäsi joka vuosi.

Vaatteet

Jos olet alueella, kannattaa kokeilla tilaisuutta ostaa ilmaisia ​​syntymäpäivävaatteita näiltä merkeiltä.

68. J. Crew Factory

The J. Crew -myymälä tarjoaa syntymäpäiväalennuksen, jos liityt sen sähköpostilistalle.

69. Vanha laivasto

Kun liityt Old Navy’siin syntymäpäiväklubi, se lähettää sinulle ilmaisia ​​syntymäpäiviäsi erityisenä päivänä. Saat myös 20 %:n alennuskupongin liittyessäsi.

70. Express

Kun liity EXPRESS NEXT -ohjelmasaat yllätyssynttärilahjan.

71. Victoria’s Secret

Kuten an Angel luottokortin haltija, Victoria’s Secret lähettää sinulle ilmaisen syntymäpäivälahjan joka vuosi. Sinun on vain käytettävä korttiasi ajoittain, jotta tili pysyy aktiivisena. Kortilla saat myös ilmaisen toimituksen, palkintoja jokaisesta ostoksesta ja 25 dollarin alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi kortinhaltijana.

72. American Eagle ja Aerie

Vaatteiden ostajat, jotka liittyvät American Eagle Real Rewards -ohjelma saavat erityisen syntymäpäiväkupongin syntymäpäiväänsä.

Aiheeseen liittyvä: 10 laillista tapaa saada ilmaisia ​​vaatteita verkosta

Lisää paikkoja ilmaista tavaraa syntymäpäivänäsi

73. Swagbucksin bonuspisteet

Swagbucks on loistava tapa saada pisteitä kyselyihin osallistumisesta tai videoiden katselusta. Voit myös saada lisäpisteitä syntymäpäivänäsi.

74. Disney-elokuvat

Ilmoittaudu mukaan a Elokuvapalkinnot tili ja se lähettää sinulle ilmaisia ​​palkintopisteitä. Säästä ja käytä pisteesi hyvityksenä Disney-suosikkielokuvaasi varten.

Aiheeseen liittyvä: Vein perheeni Disney Worldiin ilmaiseksi. Näin voit myös

75. AMC

Aiotko katsoa elokuvan henkilökohtaisesti syntymäpäivänäsi? Jos näin on, mene lähimpään AMC-teatteriisi ja hanki ilmainen iso popcorn-astia erityispäivänäsi, kun sinusta tulee AMC Stubs Insider. Jos olet jo A-List- tai Premier-jäsen, olet myös oikeutettu ilmaiseen suureen suihkulähteeseen.

🔥 Empfohlen:  Sosiaalinen media yritysten omistajille: Sinun on tehtävä nämä 13 asiaa

Aiheeseen liittyvä: Miten ja missä katsella elokuvia verkossa ilmaiseksi

76. Harkins Theaters

Jos asut lähellä Harkins Theatrea, saat 5 dollarin kupongin liittyessäsi teatteriin Harkins Awards -ohjelmani.

77. Redbox

Kun liity Redboxin sähköpostilista, saat ilmaisen elokuvan syntymäpäivänäsi. Kuten useimmat ohjelmat, se tarjoaa myös pisteitä ja erikoiskoodeja ympäri vuoden.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka saada Spotify ilmaiseksi tai alennuksella

78. Alamo Drafthouse

Liity mukaan ilmainen Victory Rewards -ohjelma saadaksesi ilmaisen lipun syntymäpäivänäsi. Voit myös ansaita pisteitä jokaisesta vierailusta, mikä voi oikeuttaa ylimääräiseen syntymäpäivälippuun. Victory-jäsenet saavat myös kaksi muuta ilmaislippua vuosittain.

79. Showcase Cinemas

Liity mukaan StarPass kanta-asiakasohjelma ja saat ilmaisen tavallisen popcornin syntymäpäivänäsi.

80. DSW

Liity mukaan VIP-klubi DSW:n ohjelma, jonka avulla saat automaattisesti 5 dollarin lahjakortin syntymäpäivänäsi. Voit käyttää sitä myymälässä tai verkossa. Jos saavutat Elite-jäsentilan kuluttamalla yli 500 dollaria kelvollisiin tuotteisiin kalenterivuoden aikana, olet oikeutettu 10 dollarin syntymäpäiväetuihin.

81. Matkat

Kun liity Journeys Birthday Clubsaat ilmaisen syntymäpäiväkupongin.

Syntymäpäivälahjat lapsille

82. Medieval Times -pääsy

Jos etsit syntymäpäivälahjoja lapsille, voit ilmoittaa 12-vuotiaat ja sitä nuoremmat lapset Medieval Timesin versioon syntymäpäiväklubiohjelmasta, joka tunnetaan nimellä Syntymäpäiväjäsenyys. Näin saat ilmaisen sisäänpääsyn sekä aikuisen maksullisen sisäänpääsyn. Tarjous on voimassa milloin tahansa syntymäpäiväkuukauden ajan. Saat yksityiskohdat sähköpostitse juhlapäivää edeltävien viikkojen aikana.

Tekeekö mieli nostaa sitä? Voit varata syntymäpäiväjuhlat 7 dollarilla per henkilö ja saada hauskoja etuja, kuten kakun ja ilmoituksen stadionilla.

83. Barnes & Noble Kids’ Club

On ilmaista liittyä Barnes & Noble Kids’ Club, ja lapset saavat ilmaisen kuppikakun syntymäpäivänä. He saavat myös 30 %:n alennuskupongin ensimmäisestä ostoksestaan.

84. Chuck E. Juusto

Lapset, jotka ovat osa Lisää Juustopalkintoklubia voivat saada ilmaisen herkkupalan syntymäpäiväänsä ja puolisyntymäpäiväänsä. He saavat myös ilmaisen yhden täytteen henkilökohtaisen pizzan ensimmäisellä vierailullaan.

85. Journeys Kidz Club

Vanhemmat, jotka allekirjoittavat lapsensa Journeys Kidz Birthday Club saa ilmaisen kupongin.

Syntymäpäivänäsi on monia paikkoja, joista saa ilmaista tavaraa

Jos ajoitat palkintosi, voit ansaita ilmaista jäätelöä, pihviä, meikkiä, viihdepalkintoja ja paljon muuta.

Kun rekisteröidyt moniin näistä ilmaislahjoista, et saa vain ilmaista tavaraa syntymäpäivänäsi. Saat myös etuja ympäri vuoden. Varmista, että rekisteröidyt näihin palkintoihin vähintään kuukautta ennen syntymäpäivääsi, koska monet yritykset tarvitsevat ennakkoilmoituksen, jotta voit saada syntymäpäivälahjaksi.

Table of Contents