Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

9 laillista tapaa hankkia ilmaisia ​​vaatteita verkosta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 9 laillista tapaa hankkia ilmaisia ​​vaatteita verkosta

Harvat asiat ärsyttävät minua enemmän kuin se, että täytyy mennä kauppaan ostamaan uusia vaatteita. Käytän mieluummin aikaani (ja rahaa) melkein mihin tahansa muuhun.

Ilmeisesti olen vähemmistössä tämän mielipiteen suhteen.

US Consumer Expenditures -raportin mukaan amerikkalaiset käyttävät keskimäärin 1 833 dollaria vuodessa uusiin vaatteisiin ja uusimpaan muotiin.[1] Hämmästyttävä hahmo jollekin, joka ei voi edes erottaa 40 dollaria lompakosta uuteen farkkupariin.

Valitettavasti poikkean. Ottaen huomioon mieltymykseni pennien nipistykseen, tyytyminen pelkästään voimakkaasti alennettuihin vaatteisiin tuntui väärältä. Halusin nähdä, voisiko joku saada täysin ilmaisia ​​vaatteita. Kuten käy ilmi, voit – ja sinun ei tarvitse edes tehdä niin paljon töitä saadaksesi ne.

9 tapaa saada ilmaisia ​​vaatteita verkosta

Jos tunnet olosi köyhäksi etkä halua ostaa uusia merkkivaatteita kalliilta brändeiltä, ​​kuten Nike, katso tämä luettelo kymmenestä laillisesta paikasta, joista voit ostaa ilmaisia ​​vaatteita verkosta.

1. Osallistu Refer-a-Friend -ohjelmiin

Monilla jälleenmyyjillä on suositteluohjelmia, joiden avulla voit ansaita ilmaisia ​​vaatteita. Parasta on, että sekä sinä että ystäväsi voit hyötyä, kun suosittelet heitä suullisesti tai jakamalla linkin verkossa.

Jotkut näistä ohjelmista sisältävät:

A. ThredUP

ThredUP on lippusi ilmaisten käytettyjen vaatteiden pisteytykseen verkossa. Tämä verkkokauppa myy laadukkaita käytettyjä vaatteita suurella alennuksella. Sivustolla on kaksi tapaa ansaita ilmaisia ​​vaatteita.

Ensinnäkin thredUP maksaa 10 dollaria aina, kun ohjaat ystäväsi sen sivustolle. Suosittele viittä henkilöä ja sinulla on 50 dollaria ostaa uusia vaatteita. Toinen vaihtoehto on myydä ei-toivotut vaatteesi verkkosivustolla. Se lähettää sinulle “Clean Out Bag” -pussin tavarasi lähettämistä varten.

Saat maksun vaatteistasi valitsemalla thredUP-ostosaldo, prepaid Discover-lahjakortti tai PayPal.

B. Swap.com

Swap.com on verkkokauppa, joka myy tavaroita lähetyksenä. Ansaitset 10 dollaria jokaisesta henkilöstä, johon viittaat yrityksen sivustoon Share & Earn -ohjelman avulla. Se maksaa sinulle vain Swap.com-luottoa käteisen sijaan.

🔥 Empfohlen:  Voinko lähettää tekstiviestejä kansainvälisesti T-Mobilen avulla? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Ansaitset enemmän luottoa myymällä käytettyjä vaatteita. Sinun on lähetettävä hakemus päästäksesi päämyyjäksi ja odotettava, että Swap.com hyväksyy sinut.

C. Ommelkorjaus

Stitch Fix tarjoaa henkilökohtaisen muotoiluohjelman, jossa vaatteet toimitetaan kotiovellesi. Voit ansaita Stitch Fix -hyvitystä, jos osallistut sen suosittele-a-friend -ohjelmaan.

Luo tili saadaksesi ainutlaatuisen viittauslinkin. Jaa sitten linkki sosiaalisessa mediassa, tekstiviestillä tai sähköpostilla kutsuaksesi ystäviä rekisteröitymään Stitch Fixiin.

Ansaitset hyvityksen joka kerta, kun joku rekisteröityy linkkisi kautta, ja tämä hyvitys menee 20 dollarin muotoilumaksuun, jonka yritys veloittaa jokaisesta tilauksesta.

Jos ostat tuotteen Stitch fix coxista, 20 dollaria käytetään lopulliseen hintaan. Saat viisi tuotetta jokaiseen laatikkoon ja voit pyytää tiettyjä trendejä tai tuotteita, kun tilaat uuden laatikon.

D. Vuokraa Runway

Rent the Runwayn suositusohjelma maksaa sinulle 30 dollaria, kun suosittelet jotakuta, ja hän saa 30 dollaria pois ensimmäisestä tilauksestaan.

Voit vuokrata mekkoja erikoistilaisuuksiin tai mukavan puvun työhaastatteluun. Rent the Runway sisältää myös asusteita, joita voit vuokrata uuteen asuun sopivaksi.

2. Perusta vaatevaihto

Vaatteiden vaihto on hauska tapahtuma naapureiden, ystävien tai paikallisen äitiryhmän kanssa. Päätät etukäteen, kuinka monta vaatekappaletta ja asusteita otat mukaan, ja jokainen saapuu vaihtamaan vaatteita muiden kanssa.

Vaatteiden vaihto toimii parhaiten, kun kutsutut käyttävät samankokoisia ja -tyylejä. Aseta pöytiä tai vaatetelineitä esittelemään kohteita ja lajittele niitä vaatetyypin tai tilaisuuden mukaan.

3. Tarkista ilmainen online-vaatelahjoja

Arpajaisten fanaatikko on online-sivusto, joka tarjoaa ilmaisia ​​vaatteita. Yrityksellä on viiden tähden luokitus Trustpilotissa, ja arvioijien 98 %:lla on “erinomainen”. Arpajaisten osallistumisraja vaihtelee tuotteista riippuen. Jotkut antavat sinun syöttää kerran, kun taas toisissa on päivittäiset tai viikoittaiset syöttövaihtoehdot.

Hanki verkosta ilmaisia ​​vaatteita apua tarvitseville lapsille, naisille ja miehille Yhteisön vaatekaappi. Yritys auttaa opiskelijoita, eläkeläisiä, vammaisia, kodittomia ja pienituloisia. Henkilöpalveluorganisaation, koulun tai kirkon on ohjattava sinut saadaksesi tämän vaihtoehdon, ja voit saada ilmaisia ​​vaatteita jopa vuodeksi.

🔥 Empfohlen:  9 tapaa parantaa SaaS-aktivointiastetta

4. Katso Facebook-ryhmiä

Tarkista paikallisista pihamyyntiryhmistäsi Facebookista ilmaisia ​​tai edullisia käytettyjä vaatteita.

Et usko vaatteita, joita jotkut ihmiset myyvät tai lahjoittavat, koska he ovat liian kiireisiä pitämään pihamyyntiä. Kun löydät jotain mistä pidät, sovi tapaamisaika ja nouto tavaran omistajan kanssa.

5. Älä unohda tarkistaa Craigslist

Craigslist on valtava online luokiteltu markkinapaikka. Myyjät listaavat sivustolla koteja, autoja, elektroniikkaa, matkailuautoja ja paljon muuta.

Ilmaisia ​​vaatteita varten siirry “ilmainen” -linkkiin “myydään” -osiossa. Voit saada upean topin tai farkut. Tai saatat löytää kokonaisia ​​laatikoita ja valtavia pusseja täynnä ilmaisia ​​vaatteita. Tämä on erityisen kätevää, jos sinulla on lapsia, jotka kasvavat jatkuvasti vaatteistaan.

6. Tutustu osoitteeseen Freecycle.org

Freecycle.org on online-verkosto, jossa on paikallisia osastoja, jotka on perustettu yhteisöihin ympäri maailmaa. Kaikki sivustolla listattu tulee antaa ilmaiseksi, joten et maksa mistään.

Jos etsit ilmaisia ​​vaatteita, katso Freecycle.org-sivustolta, mitä on tarjolla aikuisille, teini-ikäisille, lapsille ja vauvoille. Jos katsot säännöllisesti, löydät varmasti upeita ilmaisia ​​vaatteita.

7. Ansaitse palkintopisteitä (ja käytä ne vaatteisiin)

Ehkä yksinkertaisin tapa saada ilmaisia ​​huppareita, t-paitoja, farkkuja ja kenkiä on rekisteröidy palkintosivustolle (tai sivustot), joilla voit ansaita pisteitä – pisteitä, jotka voit lunastaa rahaksi tai tässä tapauksessa vaatteiksi.

Verkossa on useita vaihtoehtoja pisteiden ansaitsemiseen. Jotkin ohjelmat antavat sinulle mahdollisuuden lunastaa pisteitä lahjakortteihin, mutta osa antaa sinulle käteistä. Joka tapauksessa palkintopisteiden vaihtaminen vaatteisiin on loistava tapa täyttää vaatekaappisi.

8. Lunasta luottokorttisi palkintopisteitä

Jotkut luottokortit tarjoavat palkintopisteitä, kun teet ostoksia tietyiltä jälleenmyyjiltä, ​​ja ansaitsemasi summa riippuu käyttämästäsi kortista. Jotkut kortit antavat 1 % käteispalautuksen kaikista luokista, kun taas toiset tarjoavat 5 % käteispalautuksen tavarataloissa.

Uudet kortinkäyttäjät voivat myös ansaita tuottoisia liittymisbonuksia, kun he kuluttavat tietyn kynnyksen. Voit lunastaa nämä pisteet lahjakorteiksi jälleenmyyjille tai tiliotteena hyvityksenä peruuttaaksesi äskettäisen vaateostoksen.

🔥 Empfohlen:  4 tapaa käyttää ChatGPT:tä ilman OpenAI-tiliä

9. Aloita muotiblogi

Muotiblogin perustaminen voi olla hyvä tapa saada ilmaisia ​​vaatteita yrityksiltä. Kerran sinä perustaa blogisi ja houkutella lukijoita, yritykset voivat lähettää sinulle ilmaisia ​​vaatteita postitse tarkistaaksesi sivustosi.

Voit myös käyttää affiliate-linkkejä mainostaaksesi suosikkituotteitasi ja ansaitaksesi viittausmaksun. Jos sinulla on suosikkifarkut, voit mainostaa brändiä blogissasi ja ansaita tarpeeksi rahaa ostaaksesi uuden farkkuparin.

Tämä on enemmän pitkän aikavälin lähestymistapa, joten älä odota, että pääset testaamaan vaatteita ilmaiseksi, ennen kuin blogillasi on tasainen fanivirta.

Ilmaiset vaatteet sopivat aivan samoin

Jos olet kuollut, etkä saa rahaa ennen seuraavaa palkkaasi, on useita tapoja saada ilmaisia ​​vaatteita verkosta, mutta varaudu siihen, että sinulla on vähän aikaa.

Jos sinulla ei ole ajan ylellisyyttä, muista, että Facebook, pihamyyntiryhmät ja Craigslist ovat edelleen nopeimpia tapoja saada käsiisi ilmaisia ​​vaatteita. Tuotteet eivät välttämättä ole uusia, mutta silti on tapoja jäljitellä viimeisintä muotia halvalla.

Aiheeseen liittyvät: 8 parasta sivustoa vaatteiden online-myyntiin