Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

9 oikeutettua tapaa saada palkkaa verkkohakuista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 9 oikeutettua tapaa saada palkkaa verkkohakuista

Kuten useimmat opiskelijat, etsin aina helppoja tapoja ansaita rahaa. Minulla oli vuokra, kirjoja, jäsenmaksuja ja paljon muuta maksaa. Muutama kuukausi fuksivuoteni jälkeen eräs asuntolassani asunut tyttö kertoi minulle tienaavansa ylimääräistä rahaa surffaamalla netissä.

Luulin hänen pilaavan, kunnes hän otti MacBookin esiin ja esitteli minulle Swagbucksin. Vaikka minulla oli ruuhkainen aikataulu, käytin Swagbucksia netin selailuun ja muiden helppojen tehtävien suorittamiseen vapaa-ajallani.

Jos olet korkeakouluopiskelija, kotiäiti tai joku muu, joka yrittää ansaita hieman ylimääräistä rahaa, voit saada palkkaa nettihakuista. Tarvitset vain tietokoneen ja luotettavan nettiyhteyden.

Yritykset, jotka maksavat sinulle Internetin selaamisesta

On olemassa useita verkkosivustoja, jotka maksavat sinulle verkon selaamisesta ja Internetin käyttämisestä tavalliseen tapaan. Niillä jokaisella on omat vaatimuksensa, lunastusaikataulunsa ja säännöt, joita on noudatettava.

1. Swagbucks

Swagbucks on palkinto- ja kanta-asiakasohjelma, joka on ollut käytössä vuodesta 2008. Voit ansaita pisteitä tai “SB:itä” käyttämällä Swagbucks Searchia, Yahoo-pohjaista hakukonetta. Lisää selainlaajennus Google Chromeen varmistaaksesi, että et koskaan menetä mahdollisuutta ansaita rahaa.

SB:t annetaan satunnaisesti, joten sinulle ei makseta joka kerta, kun haet. Aina kun ansaitset SB:n, näkyviin tulee ilmoitus ja napsautat “lunasta”. Jos haluat ansaita enemmän rahaa Swagbucksin kautta, voit katsoa videoita, vastata kyselyihin ja tehdä ostoksia myös verkossa.

Näin pisteet toimivat: 100 SB:tä vastaa noin 1,00 dollaria

Kotiutuksen minimi: 160 SB:tä tai 1 dollari Amazon-lahjakortille

Maksuvaihtoehdot: Voit lunastaa SB-korttejasi, käteistä PayPalin kautta tai lahjakortteja Amazonille, Targetille ja tuhansille muille jälleenmyyjille.

Päivittäinen ansaintaraja: Epäselvä

Ilmoittautumisbonus: 1000 SB:tä tai 10 dollaria (ehdot ovat voimassa)

2. InboxDollaria

Vuonna 2000 perustettu InboxDollaria on maksanut yli 59 miljoonaa dollaria palkkioita jäsenilleen. Voit ansaita rahaa käyttämällä sen sijaan sen hakukonetta InboxDollars Searchia. Joka kerta kun teet neljä verkkohakua, “Scratch & Win -palkki” alkaa täyttyä.

Kun se on täynnä, voit avata raaputusarvat, jotka ovat kuin arpajaiskortteja. InboxDollars maksaa sinulle myös videoiden katsomisesta, kyselyjen suorittamisesta, sähköpostien lukemisesta, kuponkien tulostamisesta ja pelien pelaamisesta.

Miten raaputusarvat toimivat: Vaikka voit voittaa 10–100 dollarin arvoisia raaputusarpoja, useimmat niistä ovat arvoltaan muutamasta sentistä 0,25 dollariin.

Kotiutuksen minimi: 30 dollaria

Maksuvaihtoehdot: Kun täytät vähintään 30 dollarin kotiutuksen, voit saada maksun postitse, Visa-prepaid-kortilla tai sähköisellä lahjakortilla valitsemallesi jälleenmyyjälle. Voit myös lahjoittaa tulosi hyväntekeväisyysjärjestölle, kuten American Red Crossille tai Animal Humane Societylle.

🔥 Empfohlen:  Onko ChatGPT turvallista? 6 OpenAI:n chatbotin kyberturvallisuusriskit

Päivittäinen ansaintaraja: Epäselvä

Kirjautumisbonus: Ansaitse 5 dollaria tilisi aktivoimisesta

3. iRazoo

iRazoo on online-palkinto- ja käteispalautussivusto. Vuodesta 2007 lähtien on maksettu käyttäjille, jotka ovat tehneet verkkohakuja, osallistuneet kyselyihin, katsoneet videoita ja syöttäneet tarjouskoodeja. Jos asetat selaimesi oletushakukoneeksi Yahoon tarjoaman iRazoo Enginen, voit voittaa iRazoo-pisteitä joka kerta, kun teet hakuja verkossa.

Joka kerta kun teet ainutlaatuisen haun, saat mahdollisuuden ansaita 1–25 iRazoo-pistettä. Pisteet näkyvät satunnaisesti näytölläsi, ja sinun on napsautettava painiketta lunastaaksesi ne.

Näin pisteet toimivat: 3 000 iRazoo-pistettä vastaa 5 dollaria

Kotiutuksen minimi: 3000 iRazoo-pistettä

Maksuvaihtoehdot: Pisteilläsi voi maksaa PayPal-käteisellä tai lahjakorteilla, kuten Amazon ja Home Depot.

Päivittäinen ansaintaraja: 25 iRazoo-pistettä päivässä

Ilmoittautumisbonus: 100 iRazoo-pistettä

4. Qmee

Vuonna 2012 lanseerattu, Qmee on ilmainen sovellus, joka tekee yhteistyötä mainostajien kanssa ja palkitsee jäseniä, kun he osallistuvat kyselyihin, tekevät ostoksia ja tekevät hakuja verkossa. Voit ladata Qmee-selainsovelluksen ja ansaita rahaa, kun teet hakuja Googlessa, Yahoossa ja Amazonissa.

Jos näet hakutuloksen, joka herättää kiinnostuksesi, napsauta sitä saadaksesi käytettävissä olevan palkinnon. Saat samat hakutulokset, jotka näkisit, jos et käyttäisi Qmeeta, mukaan lukien muutamia lisäominaisuuksia, jotka maksavat näkyvistä Qmeen hakutuloksissa. Useimmissa tapauksissa palkkiosi on muutama sentti.

Miten palkinnot toimivat: Palkinnot näkyvät dollareina. Saatat esimerkiksi nähdä 0,07 dollarin palkkion, kun napsautat hakutulosta.

Kotiutuksen minimi: Ei mitään. Voit lunastaa tulosi milloin tahansa.

Maksuvaihtoehdot: Kun olet ansainnut palkintoja, voit lahjoittaa ne hyväntekeväisyyteen tai lunastaa ne lahjakorteiksi tai PayPal-käteiseksi.

Päivittäinen ansaintaraja: Ei mitään. Voit ansaita niin paljon kuin haluat.

Ilmoittautumisbonus: Ei mitään.

5. Microsoft Rewards

Microsoft Rewards, joka tunnettiin aiemmin nimellä Bing Rewards, perustettiin vuonna 2010 kannustamaan ihmisiä käyttämään Bing-hakukonetta. Ansaitset krediittejä, kun teet hakuja Bingin kautta, käytät rahaa Microsoft.comissa, pelaat triviaa ja osallistut äänestyksiin. Voit liittyä tason 1 jäseneksi rekisteröitymällä Microsoft-tiliin ja pysymällä kirjautuneena, jotta voit alkaa ansaita.

Ansaitse vielä enemmän palkintoja käyttämällä puhelimesi tai tietokoneesi Microsoft Edge -selainta tehdäksesi hakuja Bingillä. Jos teet niin, sinusta tulee tason 2 jäsen ja voit lunastaa jopa 600 pistettä kuukaudessa. Saadaksesi pisteet, napsauta “lunasteta”, kun näet ne näytölläsi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka suojella lapsiasi Instagramissa

Näin pisteet toimivat: Ansaitse jopa 5 pistettä jokaisesta hausta.

Kotiutuksen minimi: Valitsemasi palkinto (lahjakortti, arpajaiset tai lahjoitus) määrää, kuinka paljon sinun on nostettava.

Maksuvaihtoehdot: Voit käyttää pisteitäsi lahjakortteihin, arvontoihin ja lahjoituksiin järjestöille.

Päivittäinen ansaintaraja: Tason 1 jäsenet: 5 pistettä päivässä, 150 pistettä kuukaudessa; Tason 2 jäsenet: 20 pistettä päivässä, 600 pistettä kuukaudessa.

Ilmoittautumisbonus: Ei mitään

Muita tapoja ansaita rahaa netistä etsimällä

Nämä työt saattavat vaatia enemmän aikaa ja omistautumista kuin pelkkä hakukoneen käyttäminen, mutta niiden avulla voit ansaita enemmän rahaa kaiken kaikkiaan.

6. Lataa Nielsen Computer and Mobile Panel

Nielsen on tutkimusyhtiö, joka kerää markkina- ja kuluttajatietoja. Jos sinä lataa Nielsen Computer and Mobile Panel -sovellus, ansaitset palkintoja online-hauistasi. Nielsen seuraa Internetin käyttöäsi ja jakaa sen yritysten kanssa, jotka käyttävät tietoja uusien tuotteiden ja palveluiden luomiseen tai olemassa olevien tuotteidensa parantamiseen.

Ne tallentavat asioita, kuten millä verkkosivustoilla vierailet ja kuinka kauan pysyt näillä sivustoilla. Kun keräät pisteitä sovelluksen kautta, voit lunastaa ne ilmaiset lahjakortit Amazonin ja Starbucksin kaltaisiin paikkoihin. Sinun on ansaittava 800 pistettä lunastaaksesi 5 dollarin lahjakortin.

7. Ryhdy hakukoneen arvioijaksi

Hakukoneet etsivät jatkuvasti tapoja parantaa, minkä vuoksi he palkkaavat hakukoneiden arvioijia. Hakukonearvioijana voit ansaita 12 dollaria tunnissa tai enemmän tarkistaaksesi hakukoneiden tulosten laadun ja osuvuuden. Saat inhimillisen kosketuksen, jonka hakukoneet tarvitsevat havaitakseen puutteet, joita algoritmit eivät vielä pysty havaitsemaan itsestään.

Ennen kuin sinut palkataan, sinun on todennäköisesti läpäistävä testi tai haastattelu, joka osoittaa, että ymmärrät hakukoneiden toiminnan. Tarkista hakukonearvioijan mahdollisuudet yrityksistä, kuten Lionbridge, Appen Butler Hill ja Leapforce.

Liittyvät: 28 laillista verkkotyötä, jotka ovat helppoja, joustavia ja kannattavia

8. Etsi ja testaa Web-sivustoja

Käyttäjäystävälliset verkkosivustot ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan ennen. Jos verkkosivustolla on vaikea navigoida, käyttäjät poistuvat nopeasti eivätkä välttämättä palaa takaisin. Siksi yritykset maksavat sinulle verkkosivustojen etsimisestä ja testaamisesta. Vierailet sivustolla ja annat arvokasta palautetta, jotta sitä voidaan parantaa käytön helpottamiseksi.

UserTesting.com maksaa 10–15 dollaria lyhyistä 20 minuutin sivustoarvosteluista. Ennen kuin he palkkaavat sinut, sinun on suoritettava näytetesti. Kun olet mukana, saat todellisia, maksullisia mahdollisuuksia. Voit kotiuttaa tulosi PayPalin kautta.

Liittyvät: 14 paikkaa, joista kannattaa testata verkkosivustoja

9. Käytä Web-sivustoja tutkimukseen

Yritykset maksavat verkkosivustoille, kuten AskWonder.com, palkatakseen tutkimusapulaisia, jotka voivat löytää vastauksia yksityiskohtaisiin kysymyksiin.

🔥 Empfohlen:  20 turvallista tapaa ansaita rahaa lapsena

Sinun on suoritettava testi, joka sisältää esimerkkikysymyksen, johon voit vastata, jotta voit hakea tutkimusavustajan paikkaa. Kun sinut palkataan, saat pääsyn tietokantaan, joka sisältää ohjeita, luettelon resursseista ja vinkkejä siitä, miten sinun tulisi lähestyä eri aiheita.

Palkka riippuu muun muassa kysymyksen monimutkaisuudesta. Wonderin mukaan tutkijat voivat ansaita 15–25 dollaria tunnissa riippuen valitsemistaan ​​työpaikoista ja kuinka nopeasti he työskentelevät. Maksut käsitellään kahden viikon välein ja lähetetään PayPalin kautta.

Aiheeseen liittyvä: Yhden asiantuntijan neuvoja siitä, miksi oudot sivuhälytykset toimivat

3 tapaa maksimoida tulosi

Suurin osa web-hauistasi maksavista verkkosivustoista palkitsee sinut vain muutamalla sentillä hakua kohden. Tällä nopeudella todellisten tulojen näkeminen voi kestää hetken. Tässä on muutamia tapoja lisätä ansaintapotentiaaliasi:

Rekisteröidy useilla verkkosivustoilla: Mitä useammalle verkkosivustolle kirjaudut, sitä enemmän ansaitset. Voit aloittaa yhdellä ja käyttää lopulta kolmea tai neljää. Merkitse muistiin valitsemasi verkkosivustot, jotta et unohda yhtä, ja yritä kiertää niitä kaikkien välillä.

Aseta oletushakukoneeksi Bing: Kun asetat Bingin oletushakukoneeksi ja rekisteröidyt Microsoft Rewards -ohjelmaan, voit ansaita jopa 5 pistettä jokaisesta hausta. Näin et koskaan menetä helppoja palkintoja.

Yritä maksimoida päivittäiset haut: Aina kun sinulla on kysyttävää tai haluat tutkia jotain, muista käyttää jotakin valitsemistasi sivustoista. Se on helppo unohtaa ja käyttää hakukonettasi, mutta silloin menetät käteistä rahaa. Siksi se auttaa määrittämään oletushakukoneesi yhdelle näistä uusista sivustoista ja lisäämään muut kirjanmerkkeihin.

On olemassa parempia ansaintavaihtoehtoja

Netistä etsiminen ei ole vastaus, jos haluat ansaita kokopäiväistä tai osa-aikaista tuloa. Se voi kuitenkin olla loistava tapa ansaita ylimääräistä vaihtorahaa pienellä vaivalla. Tämä pätee erityisesti, jos käytät paljon aikaasi tutkimukseen tai surffailuun joka tapauksessa.

Pisteiden tai palkintojen kerääminen lahjakortin tai käteisen lunastamiseen voi kestää hetken. Loppujen lopuksi on parempiakin tapoja ansaita rahaa verkossa.

Table of Contents