Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

9 parasta Amazonin arvostelukaupan sivustoa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 9 parasta Amazonin arvostelukaupan sivustoa

Amazon Review Trader -sivustot

Mitä tulee verkkoliiketoiminnan pyörittämiseen, arvostelut ovat tärkeä osa asiakaskuntasi laajentamista ja kasvattamista.

Tämä johtuu siitä, että mitä enemmän arvioita tuotteesi kerää, sitä enemmän ihmiset näkevät tuotteen, mikä lisää myyntiä ja kasvattaa voittomarginaalejasi.

Mutta miten saat asiakasarvioita? Vaikein osa yrityksen pyörittämisessä on yrityksen perustaminen ja alkukasvu.

Tästä syystä on olemassa monia Amazon Review Trader -sivustoja, jotka voivat auttaa sinua keräämään asiakasarvosteluja lyhyemmässä ajassa verrattuna siihen, että odotat arvostelujen ilmestymistä ilman apua.

Tässä oppaassa käymme läpi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Amazon Review Trader -sivustot siitä, mitä ne ovat, mitkä niistä ovat parhaita ja niitä tulisi harkita sekä muita tapoja, joilla voit kasvattaa liiketoimintaasi arvostelujen avulla.

Näin voit tehdä tietoisen päätöksen, joka on yrityksellesi paras ja auttaa sitä kasvamaan tehokkaasti.

Miksi asiakkaiden arviot ovat tärkeitä?

Asiakasarviot ovat ratkaisevan tärkeitä yrityksen kasvulle, ja monet tilastot tukevat tätä.

Tämä johtuu siitä, että ympärillä 95% ostajista lukee arvostelut ennen verkko-ostosten tekemistä, kun taas 93 % verkko- ja kivijalkaasiakkaista etsii arvosteluja yrityksestä verkosta ennen kauppaan käymistä.

Jopa ajattelematta, ostajat lukevat automaattisesti erilaisia ​​​​asiakasarvosteluja, koska he voivat nähdä tuotteen tai palvelun edut ja haitat ilman, että heidän tarvitsee käyttää rahaa ja tehdä taloudellista sitoumusta.

Suositeltava: Amazon Oversized Products: Explained

Mitä ovat Amazon Review Trader -sivustot? Miten ne toimivat?

Amazon Review Trader -sivustojen toiminnan tunteminen on ratkaisevan tärkeää, jotta ymmärrät, kuinka ne voivat hyödyttää liiketoimintaasi.

Näin voit määrittää, onko se oikea vaihtoehto sinulle ja yrityksellesi.

Näin Amazon Review Trader -sivustot toimivat:

Sivusto listaa tuotteen sivustolla alennettuun hintaan, ja joissain tapauksissa tuote voi olla ilmainen. Vastineeksi saat arvosteluja.

Tämä on loistava valinta äskettäin aloittaneille yrityksille, jotka haluavat saada arvosteluja, jotta he voivat kasvattaa liiketoimintaansa ja laajentaa tietoisuutta kohdeasiakaskuntaan.

Kauppiaiden on luotava tili sivustolle ennen tuotteiden listaamista sivustoonsa.

Kun hakemuksesi on hyväksytty, saat erilaisia ​​ostajapyyntöjä niiltä, ​​jotka ovat kiinnostuneita ostamaan tuotettasi.

Mitä etuja Amazon Review Trader -sivustoista saa?

Amazon Review Trader -sivustojen käyttäminen tarjoaa monia etuja.

Suurin hyöty on, että pystyt lisäämään sivustosi liikenteen määrää, mikä lisää myyntiä ja lisää voittojasi arvostelujen avulla.

Mitä enemmän arvosteluja keräät, sitä suuremmaksi yritys kasvaa, koska sitä suositellaan tiettyä tuotetta etsiville.

Sen avulla ostajat voivat myös hankkia tuotteita voimakkaasti alennettuun hintaan tai jopa ilmaiseksi, mikä tarkoittaa, että sekä ostaja että myyjä hyötyvät.

Parhaat Amazon Review Trader -verkkosivustot

Amazon Review Trader -verkkosivustot voivat auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi, koska voit tavoittaa suuremman yleisön nopeasti.

Koska valittavana on kuitenkin niin monia Amazon Review Trader -verkkosivustoja, on erittäin tärkeää, että valitset sellaisen, joka auttaa yritystäsi kasvamaan ja laajentumaan omien tavoitteidesi ja vaatimustesi mukaisesti.

🔥 Empfohlen:  14 parasta blogityökalua 2023: mikä työkalu on paras bloggaamiseen?

On sanomattakin selvää, että Amazon Review -sivustot ovat parempia kuin muut.

Siksi olemme koonneet parhaat niistä, joista sinun tulisi valita, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen.

Tässä ovat parhaat Amazon Review Trader -sivustot joiden käyttöä kannattaa harkita:

1. AMZ RC

AMZ RC on eksklusiivinen arvostelusivusto, joka on ihanteellinen myyjille, jotka haluavat laajentaa kasvuaan Amazonissa ja sosiaalisessa mediassa.

Tämä johtuu siitä, että se voi luoda rajoittamattomia kampanjoita, mikä tarkoittaa, että Amazonin ostajat ja kohdeyleisösi sosiaalisessa mediassa voivat nähdä tuotteesi nopeammin.

Sitä ei käytetä niin usein kuin muita tämän luettelon vaihtoehtoja, mutta sen kyky auttaa sinua kasvattamaan uskottavuutta ja mainetta sosiaalisessa mediassa on harvinaista Amazon Review Trader -sivustoilla.

AMZ RC:n suuri etu on, että ne tarjoavat kohtuulliset hinnat, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon niille, joilla on budjetti, kuten pienemmille yrityksille.

2. Deal Go! Mennä! Mennä!

Deal Go! Mennä! Mennä! on yksi uusimmista sivustoista, jonka voit valita, mutta se on kerännyt erittäin suosittua mainetta niin lyhyessä ajassa.

Mikä on saanut Deal Go! Mennä! Mennä! niin loistava valinta on myyjilleen ja ostajilleen tarjoamien alennusten määrä.

Ostajat voivat lisätä jopa 10 tuotetta, ja ne voidaan hyväksyä välittömästi. Useimmat tuotteet tarjoavat 50–99 prosentin alennuksen, ja jotkut ovat jopa ilmaisia.

Ne kattavat myös laajan valikoiman toimialoja, kuten lastenhoito-, elektroniikka- ja kotiteollisuus, ja monet muut, ja ne laajentavat usein valikoimaansa.

3. Elite Deal Club

Kolmas suositus on Elite Deal Clubjoka on erikoistunut tarjoamaan edullisia tuotteita myyjille.

Joka päivä on tarjolla satoja tuotteita elektroniikasta leluihin, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon kaikenlaisille myyjille.

Elite Deal Clubilla on joitain parhaita alennuksia kaikista tämän luettelon suositelluista sivustoista, mikä on tehnyt niistä yhden yleisimmin käytetyistä vaihtoehdoista.

Elite Deal Clubin alennukset vaihtelevat 50–100 %, joten se on ilmainen palvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman etuja.

4. ETEK City

Neljäs suositus on ETEK kaupunkijoka on erikoistunut elektroniikkaan, kodin kunnostukseen ja ulkoiluvälineisiin, joten se on paras valinta teknologiasta kiinnostuneille ostajille ja myyjille.

Myytävät tuotteet ovat kaikki osa heidän brändinsä ETEK City -merkkiä, ja ne tarjoavat ETEKCitizen-ohjelman, jonka avulla ostajat ja myyjät voivat saada ilmaistarjouksia, alennuksia ja tarjouksia.

ETEK City on jaettu neljään eri tuotekategoriaan, jotka ovat:

  • Aktiivista asumista
  • Terveellinen elämä
  • Käytännöllinen asuminen
  • Älykäs asuminen

Asiakkaille tarjotaan loistava ostoskokemus helppokäyttöisen nettisivunsa ansiosta, ja nopea toimitus tekee palvelusta erittäin kätevän.

5. Home Tester Club

Seuraava vaihtoehto on Home Tester Club, joka on uudempi sivusto, joka on nopeasti saavuttanut uskottavuuden ja suosion, koska sen kyky myydä ylimääräisiä Amazon-osakkeita sinulla on. Kauppiaat vain rekisteröivät ilmaisen tilin ja voivat käyttää alustaa ilmaiseen 10 päivän kokeiluun nähdäkseen, sopiiko se heille.

🔥 Empfohlen:  5 mahtavaa automatisoitua SEO-temppua, joista et tiennyt

Home Tester Club on 100% Amazonin käytäntöjen mukainen, mikä tarkoittaa, että kauppiaat voivat helposti lisätä mitä tahansa tuotteita tarjouksiin. Home Tester Club tarjoaa tarjouksia useilta eri aloilta, erityisesti keittiövälineistä, ja se on loistava valinta niille, joilla on kotikäyttöön liittyviä tuotteita.

6. Hyppää Lähetä

Toinen vaihtoehto sinun harkittavaksi on Jump Lähetäjoka on yksi tämän luettelon parhaista vaihtoehdoista, koska se pystyy tarjoamaan kauppiaille ja ostajille upeita tarjouksia kaikenlaisista tuotteista.

Toisin kuin useimmat vaihtoehdot, heillä ei ole ilmaistarjouksia saatavilla, mutta voimakkaasti alennetut vaihtoehdot ovat lähes ilmaisia, koska voit saada tuotteita jopa 90% alennuksella.

Jump Sendin suuri etu on, että siellä on erilaisia ​​e-kirjoja ja PDF-latauksia, jotka selittävät kuinka voit käyttää sitä tehokkaasti, joten se on loistava valinta aloittelijoille, joita kauppiaiden sivustot pelkäävät.

7. Snagshout

Seitsemäs suosituksemme on Snagshout joka on toinen erittäin suosittu valinta, johon olet ehkä törmännyt.

Tämä suosio johtuu siitä, kuinka helppoa se on, koska sivuston rakenne on kaikkien käyttäjien käytettävissä.

Se on myös yksi vanhimmista sivustoista, mikä tarkoittaa, että tuhannet käyttäjät ovat kokeilleet ja testaaneet sitä vuosien varrella.

Snagshout-tiimi lähettää kauppiaille säännöllisesti uutiskirjeitä, joissa kerrotaan uusista saapuvista tuotteista, mikä helpottaa sinulle sopivimpien tuotteiden valitsemista.

Snagshoutin haittapuoli on, että kauppiaat voivat kerätä enintään kolme tuotetta kerrallaan.

Se on loistava valinta kauppiaille, koska he voivat saada paljon arvosteluja tuotetta kohden.

8. VIP Power Club

Toiseksi viimeinen vaihtoehto on VIP Power Clubjoka on yksi suosituimmista vaihtoehdoista sekä ostajien että myyjien keskuudessa.

Tämä johtuu niiden alennuskoroista, jotka vaihtelevat välillä 20–99 %, samalla kun ne tarjoavat kauppiaille laajan valikoiman tuotteita.

Ostaja saa kuponkikoodeja, jotta hän voi soveltaa alennuksiaan ja tarjouksiaan, mikä tarkoittaa, että tuotteesi saavat lisäpromootiota yleisöllesi.

Tämä tekee VIP Power Clubista yhden luotettavimmista vaihtoehdoista ja on yksi parhaista valinnoista.

9. Vipon

Viimeinen suositus on Viponjoka on yksi tämän luettelon vanhimmista sivustoista ja on kerännyt positiivista mainetta ja uskottavuutta ajan mittaan.

Ne tarjoavat laajan valikoiman Amazon-kuponkeja, jotka antavat ostajille ja myyjille 50–100 % alennuksen erilaisista tuotteista.

Viponiin liittyminen ei maksa mitään ja sopii ostajille ja myyjille kaikenlaisten tuotteiden arvioimiseen. Voit kokeilla 20 tuotetta kerralla.

Muista, että jokaisen ostajan tai myyjän on hyväksyttävä pyynnöt yksitellen, mikä tekee siitä aikaa vievän prosessin samalla kun se noudattaa “ensin tullutta palvellaan ensin” -strategiaa.

Kun kauppias on testannut tuotteen, hänellä on kaksi viikkoa aikaa arvioida tuote ja he voivat hakea lisää tuotteita kokeiltavaksi.

🔥 Empfohlen:  15+ parasta sähkörullalautaa vuonna 2023

Amazonin arvostelujen vahvistaminen

Joten kuinka voit saada Amazon Reviews -tarkastuksen laillisesti?

Saatavillasi on monia vaihtoehtoja, joiden avulla voit hyödyntää Amazon-arvosteluja ja saada tuotteesi myyntiin nopeammin.

Tässä on joitain parhaista tavoista, joilla voit saada Amazon Review -vahvistuksen:

Tehokkaan sähköpostilistan luominen

Ensimmäinen vaihtoehto, jota voit seurata, on luoda tehokas sähköpostilista.

Tämä kestää jonkin aikaa, mutta voit käyttää monia markkinointityökaluja, jotka voivat nopeuttaa prosessia.

Varmista, että olet kerännyt runsaasti sähköpostiosoitteita, joiden avulla voit suorittaa tehokkaan markkinointikampanjan.

Markkinointikampanjoiden avulla tilaajasi saavat tietää kaikista uusista kehityssuunnista tai tuotteista, joita julkaiset, sekä tarjota erikoistarjouksia ja alennuksia.

Tämä on loistava tapa kannustaa asiakkaitasi ja kasvattaa palaavaa asiakaskuntaasi.

Sähköpostikampanjasi voivat olla loistava tukikohta, kun luot ja luot omaa verkkosivustoasi.

Tämä tarkoittaa, että voit sillä välin keskittyä sähköpostilistaasi ja sosiaalisen median kanaviin.

Foorumien hyödyntäminen

Toinen vaihtoehto, johon voit keskittyä, on foorumien hyödyntäminen. Tämä tarkoittaa kohdeyleisösi sitoutumista asiakaskunnan luomiseksi.

Tietäminen ja ymmärtäminen, mitä kohdeasiakkaasi haluaa tuotteeltasi tai palvelultasi, on hyvä paikka aloittaa tuotteesi kehittämisessä.

Voit hypätä joihinkin Redditin Subredditeihin, joissa osallistujat käsittelevät tiettyjä aiheita.

Varmista, että kohdistat oikeisiin foorumeihin ja keskusteluihin, jotta tuotteesi on kohdeyleisölle relevantti.

Tämä puolestaan ​​rakentaa mainettasi ja uskottavuuttasi.

Asiakaspalvelua hyödyntäen

Kolmas vaihtoehto on käyttää asiakaspalvelua. Voit tehdä tämän käyttämällä Amazonin sovellusliittymää, joka tunnetaan nimellä API.

Tällöin Amazon tarjoaa myyjille kolmannen osapuolen työkaluja, jotka voivat auttaa lähettämään sähköposteja automaattisesti, mikä tehostaa arvostelujasi ja lisää liikennettä ja myyntiä.

Johtopäätös

Kaiken kaikkiaan uusien myyjien voi olla vaikeaa saada runsaasti asiakasarvosteluja, mutta huomaat, että arvostelujen määrä kasvaa ajan myötä ja voi lopulta tuottaa hyvän määrän myyntiä.

Arvostelusivustot voivat olla erittäin hyödyllisiä, koska ne voivat auttaa luomaan arvosteluja verkkosivustollesi lyhyemmässä ajassa ja voivat antaa sinulle mahdollisuuden tuottaa enemmän myyntiä ja siten enemmän tuloja.

Amazonin arvostelusivustojen avulla voit siirtää tuotteitasi nopeammin, mikä tarkoittaa, että voit kehittää myös orgaanista liikennettäsi ja ansaita rahaa nopeammin ja varmistaa samalla, että harjoitat liiketoimintaasi laillisesti.

Amazon Review Trader -sivustot