Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

9 parasta Blogger Outreach -työkalua vuodelle 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 9 parasta Blogger Outreach -työkalua vuodelle 2023

Ovatko tiedotuskampanjat mielestäsi väsyttäviä ja yksitoikkoisia?

Bloggerin tukityökalut voivat olla juuri sitä, mitä tarvitset tämän tehtävän virtaviivaistamiseen.

Työkaluista, jotka auttavat sinua löytämään vaikuttajia ja suosittuja blogeja, työkaluihin, jotka auttavat sinua lähettämään ja hallitsemaan tiedotuskampanjoita, tämä luettelo sisältää varmasti ainakin yhden työkalun, joka muuttaa tapaasi käsitellä tätä markkinoinnin osa-aluetta.

Löydät myös työkaluja, jotka auttavat sinua löytämään yhteystiedot, vahvistamaan sähköpostit, lähettämään seurantamuistutuksia ja paljon muuta.

Lopusta löydät suosituksia siitä, mitkä työkalut sopivat parhaiten erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Aloitetaan:

Parhaat bloggaajien tukityökalut blogisi kasvattamiseen ja vaikuttamiseen

1. BuzzStream

BuzzStream on suosittu all-in-one-työväline, jonka avulla voit hallita kaikkea aina vaikuttajien löytämisestä yhteydenpitoon kampanjoidesi hallintaan, kun yrität saada heihin yhteyttä. Joitakin sen tuotteliaimmista asiakkaista ovat Airbnb, Shopify, Indeed, Canva, Glassdoor ja 99designs.

Mitkä ovat BuzzStreamin parhaita ominaisuuksia?

 • Kerää liidit – Lisää viittauksia tietokantaasi, kun selaat verkkoa BuzzStreamin selainlaajennuksella, jonka avulla voit kerätä sähköpostiosoitteita ja sosiaalisia profiileja liikkeellä ollessasi. Voit myös löytää vaikuttajia etsimällä avainsanoja ja URL-osoitteita.
 • Segmentointi – Suodata ja segmentoi liidejä useiden eri parametrien perusteella, mukaan lukien suhteen tila, verkkotunnuksen auktoriteetti, tunnisteet ja seuraajien määrä. Voit jopa tallentaa segmenttejä suodattimina myöhempää käyttöä varten.
 • Sähköposti – Yhdistä sähköpostiohjelmistosi BuzzStreamiin ja kirjoita sähköposteja sovelluksessa. Voit ajoittaa sähköpostit tai lähettää ne välittömästi.
 • Sähköpostimallit – Valitse useista eri sähköpostimalleista tai luo omasi myöhempää käyttöä varten.
 • Seurantakampanjat – Merkitse sähköpostit kampanjan eri vaiheissa avautumattomista sähköpostiviesteistä sellaisiin, jotka on avattu, mutta joihin ei ole vastattu. Voit myös lähettää seurantasähköpostiviestejä ja hälytyksiä, jotka muistuttavat sinua lähettämään ne.
 • Raportit – Tarkastele yksityiskohtaisia ​​raportteja, joiden avulla voit nähdä kunkin yksittäisen kampanjan ja kampanjoiden tehokkuuden kokonaisuutena.

BuzzStream-hinnoittelu

BuzzStreamin hinnoittelu alkaa 24 dollarista kuukaudessa yhdelle käyttäjälle ja jopa 1 000 kontaktille. Sen mukana tulee suurin osa BuzzStreamin ominaisuuksista, ja korkeammat suunnitelmat tarjoavat tukea kolmelle tai useammalle käyttäjälle, tiimiominaisuuksia ja jopa 300 000 yhteystietoa.

14 päivän ilmainen kokeilujakso on saatavilla kaikille suunnitelmille.

2. Snov.io

Snov.io on yksinkertainen mutta tehokas sähköpostityökalu. Se auttaa sinua löytämään sähköpostit useilla eri tavoilla, vahvistamaan sähköpostit, mukaan lukien koko sähköpostiluettelosi, ja luomaan tiedotuskampanjoita. Sillä on yli 250 000 käyttäjää, joista osa on työskennellyt sellaisissa yrityksissä kuin Uber, Lenovo, LEGO, NYU, SoundCloud ja Ubisoft.

Mistä ominaisuuksista Snov.io tunnetaan?

 • Sähköpostin etsijä – Etsi sähköpostiosoitteita verkkotunnuksen, yrityksen tai nimen mukaan. Voit myös luoda liidejä ammattinimikkeen, sijainnin ja taitojen mukaan.
 • sähköpostivarmistus – Tarkista kokonaiset sähköpostilistat. Työkalu havaitsee kertakäyttöiset, keräily-, päällekkäiset ja väliaikaiset sähköpostiosoitteet. Se myös vahvistaa sähköpostit reaaliajassa.
 • Sähköpostitipukampanjat – Optimoi tapa, jolla lähetät sähköposteja liideille, luomalla sarjoja, jotka perustuvat toimiin, triggereihin ja aikatauluihin. Voit jopa ajoittaa seurantaa etukäteen.
 • Gmailin integrointi – Työkalu integroituu Gmailiin, joten voit seurata lähettämiäsi sähköposteja.
 • Chromen integrointi – Löydä kaikkien vierailemiesi verkkosivustojen sähköpostit lennossa Chrome-selainlaajennuksen avulla.

Snov.io hinnoittelu

Snov.io tarjoaa ilmaisen ikuisen suunnitelman, joka sisältää 50 krediittiä kuukaudessa ja jopa 200 kontaktia. Krediittejä voi käyttää sähköpostin etsintään ja sähköpostin vahvistustyökaluihin. Premium-paketit alkavat 39 dollarista kuukaudessa 1 000 krediitillä ja jopa 5 000 kontaktilla. Käyttämättömät lainat vanhenevat jokaisen kuukauden lopussa. Alennuksia tarjotaan vuosisuunnitelmista.

3. Metsästäjä

Hunter on vuonna 2015 perustettu tavoittavuustyökalu. Se on erikoistunut sähköpostien etsimiseen useilla eri tavoilla, mutta se lisää jatkuvasti tiedotuskampanjoille välttämättömiä lisäominaisuuksia ajan myötä. Sitä on käyttänyt yli 1,8 miljoonaa asiakasta, joihin on kuulunut muun muassa Google, Microsoft, IBM ja Adobe.

🔥 Empfohlen:  Miksi avainsanojen vaikeus on tärkeää SEO:ssa? (5 parasta etua)

Mitä ominaisuuksia Hunter tarjoaa?

 • Verkkotunnushaku – Löydä kaikki sähköpostit Hunterin tietokannasta tietylle verkkotunnukselle.
 • Sähköpostin etsijä – Hae henkilön ammattisähköpostiosoitetta kirjoittamalla hänen nimensä ja yrityksensä/verkkotunnuksensa.
 • sähköpostivarmistus – Vahvista yksi tai useampi sähköposti yhdellä kertaa. Työkalu tarkistaa useita ongelmia, kuten kovan poistumisprosentin, sähköpostin muodon, verkkotunnuksen tiedot ja paljon muuta.
 • Chrome-laajennus – Löydä minkä tahansa verkkotunnuksen sähköpostiosoitteet lennossa Hunterin selainlaajennuksella.
 • Kampanjat – Gmailin ja G Suiten käyttäjät voivat seurata tavoittavia kampanjoita integroimalla tilinsä Hunteriin. Työkalu seuraa, milloin sähköpostit on avattu ja niihin on vastattu.
 • Sähköpostimallit ja personointi – Luo sähköpostimalleja, jotka helpottavat tavoitekampanjoiden lähettämistä. Voit myös muokata yksittäisiä sähköpostiviestejä kampanjassa tarvittaessa.
 • Ajoitetut sähköpostit – Valitse sähköpostien lähetysajankohta ja luo seurantaa.

Hunter hinnoittelu

Hunter tarjoaa ilmaisen ikuisen suunnitelman, joka sisältää jopa 50 pyyntöä kuukaudessa sekä kampanjoita. Hunterissa “pyyntö” määritellään yhdeksi verkkotunnuksen hauksi, yhdeksi sähköpostihauksi tai yhdeksi sähköpostivahvistukseksi.

Premium-paketit alkavat 49 €/kk jopa 1 000 pyynnölle. Mukana on myös CSV-vienti, ja kaikista vuosisuunnitelmista tarjotaan 30 % alennuksia.

4. Semrush

Semrush on monikäyttöinen markkinointisovellus, joka tarjoaa useita erilaisia ​​työkaluja.

Jotkut sen tunnetuimmista työkaluista sisältävät verkkotunnus- ja avainsanakatsaukset, joiden avulla voit tutkia itseäsi ja kilpailijoitasi sekä tehdä laajaa avainsanatutkimusta. Se sisältää myös työkaluja käänteisten linkkien tutkimukseen, sosiaaliseen mediaan ja mainosanalytiikkaan.

Monet ihmiset eivät tiedä, että Semrushilla on kokonainen työkalu tavoittavien kampanjoiden hallintaan, etsintään, sähköpostien lähettämiseen ja vastausten seurantaan.

Löytääksesi sen; avaa SEO työkalupakki ja etsi Linkin rakennustyökalu.

Mitä ominaisuuksia Semrush tarjoaa tiedotuskampanjoihin?

 • Linkin rakennustyökalu – Tämä työkalu tarjoaa mahdollisuuden löytää mahdollisia asiakkaita, lähettää sähköposteja/seurantaviestejä ja seurata edistymistäsi.
 • Käänteisiä linkkejä – Tarkastele minkä tahansa verkkotunnuksen tai URL-osoitteen käänteisiä linkkejä. Tämä auttaa sinua löytämään mahdollisuuksia linkkien luomiseen avainsanoilla, joilla yrität saada sijoitusta.
 • Verkkotunnuksen yleiskatsaus – Tarkastele minkä tahansa verkkotunnuksen liikenne- ja avainsanaanalytiikkaa, jolloin voit arvioida, kuinka vaikutusvaltainen sivusto olisi vieraiden lähettämiseen ja linkkien luomiseen.
 • Aihetutkimus – Luo helposti aiheideoita vieraspostauksiin. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos teet laajamittainen sisällön tavoittamista.
 • Backlink Gap – Löydä kilpailijoillasi olevat käänteiset linkit, joita sinulla ei ole.
 • Sijoituksen seuranta – Tarkkaile kohdeavainsanojesi paikkoja.
 • Brändin seuranta – Tarkkaile brändisi ja kilpailijoiden tuotemerkkien mainitsemista useilla alustoilla.

Semrushin hinnoittelu

Semrush on saatavana hintaan 129,95 dollaria kuukaudessa. Vuosisuunnitelmissa on 16 % alennus. Suunnitelmat eroavat toisistaan ​​raporttikohtaisille tuloksille, päiväkohtaisille raporteille, projekteille, seurattaville avainsanoille, indeksoitaville sivuille kuukausittain ja muille rajoituksille.

Halvin suunnitelma tarjoaa myös rajoitetun pääsyn kaikkiin Semrushin työkaluihin. Mitä tulee tavoittamiseen, tällä suunnitelmalla voit seurata jopa 50 sosiaalisen median profiilia.

Voit aloittaa seitsemän päivän ilmaisella kokeilujaksolla.

5. BuzzSumo

BuzzSumo on sisältömarkkinointityökalu, jonka avulla voit löytää vaikuttajia ja hoitaa aiheita muutamalla eri tavalla. Se on suosittu työkalu, jonka asiakkaita ovat olleet muun muassa BuzzFeed, The Telegraph ja HubSpot.

Tämä on PR-ammattilaisten käyttämä työkalu kampanjatietoihin.

Miten BuzzSumo voi auttaa tiedotuskampanjoitasi?

 • Vaikuttajat – Löydä oman markkinaraon parhaita vaikuttajia useilta sosiaalisen median alustoilta sellaisten tilien perusteella, jotka todella saavat sitoumuksen, ei niiden tilien perusteella, joilla on vain eniten tilaajia.
 • Valvonta – Luo hälytyksiä avainsanojen, brändisi, kilpailijoiden ja tuotteiden mainitsemisesta. Tämä auttaa sinua luomaan uusia liidejä ja löytämään parhaat ja trendaavat vaikuttajat.
 • Sisällön löytäminen – Löydä minkä tahansa avainsanan tai verkkotunnuksen suosituin ja jaetuin sisältö. Näin voit luoda aiheideoita ja löytää vaikutusvaltaisia ​​blogeja.
 • Sisältötutkimus – Tutustu tarkemmin kilpailijoiden tietoihin sosiaalisessa mediassa saadaksesi selville, mikä heille toimii. Voit myös tarkastella käänteisiä tietoja, mikä antaa sinulle kymmeniä linkkien rakentamismahdollisuuksia.
🔥 Empfohlen:  6 parasta Botsfolio-vaihtoehtoa vuonna 2023 (sivustot ja sovellukset, kuten Botsfolio.com)

BuzzSumo hinnoittelu

BuzzSumo tarjoaa 5 erilaista suunnitelmaa alkaen $119/kk, tai voit maksaa vuosittain ja säästää 20%. Mitä korkeampi suunnitelma, sitä enemmän käyttäjiä, hälytyksiä ja kuukausittaisia ​​hakuja on saatavilla.

Kokeile BuzzSumoa 30 päivän ilmaisella kokeilujaksolla.

6. Mailshake

Mailshake on tavoittavuustyökalu, joka on keskittynyt linkkien rakennuskampanjoihin. Sen avulla voit luoda ja lähettää kylmiä sähköpostikampanjoita. Se auttaa sinua automatisoimaan prosessin ja voit seurata, kuka on avannut sähköpostisi, napsauttanut ja vastannut niihin.

Mitkä ovat Mailshaken parhaat ominaisuudet?

 • Yhdistäminen – Lähetä yksittäisiä sähköposteja vastaanottajaluetteloon kerralla. Sinun tarvitsee vain luoda malli ja täyttää kohdat Mailshaken sisäänrakennetuilla parametreilla. Yksittäiset sähköpostit voidaan myös mukauttaa nopeasti.
 • Ajoitetut sähköpostit – Päätä, milloin sähköpostit tulee lähettää, ja automatisoi seuranta.
 • Tippakampanjat – Ajoitettujen sähköpostien lisäksi voit luoda tippakampanjoita sähköpostien ajoittamiseksi ajan, laukaisimien ja toimintojen perusteella.
 • Lead Catcher – Pidä kirjaa liideistä, jotka kuka tahansa sinulle Mailshake-vastaava on määrittänyt, ja lajittele ne “Voit-“, “Menetetty”- ja “Ohitettu” -tunnisteilla.

Mailshake hinnoittelu

Milkshakella on kaksi suunnitelmaa – sähköpostiviestintä ja myyntitoiminta. Email Outreach on 59 dollaria/kk/käyttäjä ja alennuksen, kun vuositilaus ostetaan. Sales Engagement -suunnitelma antaa sinulle pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin hintaan 99 $/kk/käyttäjä.

Ilmaisia ​​kokeiluversioita ei ole saatavilla, mutta yritys tarjoaa 30 päivän palautuskäytännön.

7. Awario

Awario on sosiaalisen median seurantatyökalu, jonka avulla voit seurata brändisi mainitsemista useissa kanavissa. Mitä tulee tavoittamiseen, voit seurata erilaisia ​​markkinarakoon liittyviä avainsanoja löytääksesi parhaita vaikuttajia ja vierailevia blogimahdollisuuksia.

Mitkä ovat Awarion parhaita ominaisuuksia?

 • Sosiaalinen seuranta – Tarkkaile minkä tahansa aiheen mainitsemista avainsanoina reaaliajassa. Tämä toimii Twitterin, Facebookin, Instagramin, YouTuben, Redditin, foorumien, uutissivustojen ja eri artikkeleiden kanssa verkossa.
 • Lead Generation – Löydä potentiaalisia asiakkaita sosiaalisen median postauksista, joissa käyttäjät joko etsivät omia tuotteitasi tai valittavat kilpailijoistasi.
 • Sähköpostihälytykset – Vastaanota päivittäin tai viikoittain yhteenvetoja maininnoista ja suorista maininnoista useilta alustoilta.
 • Awario Reach – Tämä ominaisuus paikantaa vaikuttavat keskustelut, jotta voit priorisoida tavoittamisstrategiat sen perusteella, mikä tuo eniten menestystä.
 • Boolen haku – Luo mukautettuja hakuparametreja Awarion joustavalla boolean-hakutyökalulla. Palvelu tarjoaa oppaan, joka opettaa käyttämään boolen logiikkaa tällä tavalla.
 • Analytics – Tarkastele tilastoja siitä, kuinka monta maininta olet saanut yhdestä lähteestä ja kuinka monta maininta olet saanut ajan mittaan. Voit myös suodattaa tämän näkymän positiivisten, negatiivisten ja neutraalien mainintojen perusteella ja tunnistaa parhaat vaikuttajat sosiaalisen median verkoston mukaan.

Awario hinnoittelu

Awario on saatavana hintaan 39 dollaria kuukaudessa. Tässä suunnitelmassa on enintään 3 seurattavaa aihetta, 30 000 maininta kuukaudessa ja yksi tiimin jäsen.

8. Crystal Knows

Crystal tietää on vuonna 2015 perustettu persoonallisuuden tekoälysovellus. Se on hienostunut työkalu, joka tarjoaa lyhyttä mutta olennaista tietoa asiakkaista ja vaikuttajien yleisestä käyttäytymisestä liiketoimintaan liittyen. Se voi auttaa sinua viimeistelemään tiedotuskampanjoissa lähettämäsi sähköpostit ja vastaukset.

Mitä ominaisuuksia Crystal Knowsilla on tarjota?

 • Persoonallisuuden piirteet – Löydä kenen tahansa persoonallisuuden piirteet, jotta voit tehdä strategisempia liikkeitä sähköposteissa ja puheluissa. Työkalu kertoo yksilön persoonallisuustyypeistä liiketoiminnassa sekä käyttäytymistyypeistä, joista he pitävät ja joita he välttävät.
 • Strateginen neuvo – Katso lyhyt luettelo toimista ja kielloista, jotka opastavat sinua kohti parhaita toimia, joita voit tehdä ja välttää lähettäessäsi sähköpostia tai soittaessasi liideille ja vaikuttajille. Neuvo on räätälöity yksilön persoonallisuustyypin mukaan.
 • Useita lähteitä – Saat tietoja henkilön persoonallisuusprofiilista LinkedIn-profiilista, vuorovaikutuksestasi hänen kanssaan CRM-ohjelmistossasi tai pyytämällä häntä vastaamaan kyselyyn suoraan Crystal Knowsilta.
 • Integraatiot – Tarkastele persoonallisuusprofiileja LinkedInistä, Salesforcesta, HubSpotista ja muista.
🔥 Empfohlen:  Yli 10 parasta Commission Junction -kumppaniohjelmaa

Crystal tietää hinnoittelun

Voit käyttää Crystal Knows Basic -ilmaista suunnitelmaa ikuisesti. Premium-paketit ovat saatavilla kuukausi- ja vuosimuodossa.

9. Seuraa sitten

Seuraa sitten on yksinkertainen, mutta välttämätön työväline. Sen avulla voit hallita enemmän postilaatikkoasi antamalla sinun piilottaa sähköpostit toistaiseksi ja saada niistä muistutuksia myöhemmin.

Se käyttää erityisiä FollowUpThenin määrittämiä sähköpostiosoitteita, joten et tarvitse selainlaajennusta tai integrointia sähköpostisovellukseesi. Sitä ovat käyttäneet sellaiset yritykset kuin Facebook, Apple, HP, IBM, Stanford University ja Stripe.

Mistä ominaisuuksista FollowUpThen tunnetaan?

 • Sähköpostimuistutukset – Siirrä tai piilota sähköposti sinulle sopivampaan ajankohtaan. Tämä voi olla seuraavana päivänä tai viikon päästä. Työkalu näyttää viestin uudelleen muistutuksen kera.
 • Seurantamuistutukset – Piilota sähköpostit, joihin olet vastannut, kun odotat vastausta, ja pyydä työkalua lähettämään sinulle seurantamuistutuksia sähköpostitse, jos vastaanottaja ei ole vastannut tietyn ajan kuluttua.
 • Yleisiä muistutuksia – Lähetä itsellesi tulevia muistutuksia sähköpostitse ja tekstiviestinä kaikista tehtävistä, jotka sinun on suoritettava tehtävälistallasi.
 • Työkalukohtaiset sähköpostiosoitteet – Lisää FollowUpThenin erikoissähköpostiosoitteet sähköpostiesi Vastaanottaja-, BCC- ja CC-kenttiin hallitaksesi, milloin muistutuksia lähetetään ja kuka ne vastaanottaa.

SeurantaSitten hinnoittelu

FollowUpThenillä on ilmainen ikuinen suunnitelma, jota yksi käyttäjä voi käyttää ja joka mahdollistaa jopa 50 seurantaa ja viisi toistuvaa seurantaa kuukaudessa. Lisää ominaisuuksia ja etuja on saatavilla korkeammissa suunnitelmissa, joita tarjotaan hintaan 24 $/vuosi ja 5 $/kk. Ilmainen 30 päivän kokeilujakso on saatavilla kaikille suunnitelmille.

Oikeiden bloggaajien tukityökalujen valitseminen tarpeisiisi

Ihanteellinen työkalu

Yleisesti ottaen paras bloggaajien tukiohjelmisto tarpeisiimme on BuzzStream.

Tämä johtuu siitä, että saat vankan CRM:n, jota voidaan käyttää suhteiden hallintaan ja tavoittamiseen vaikuttajien kanssa. Sen lisäksi, että voit tehdä skaalattua haulikkotyylistä tavoitetta, voit myös tehdä kohdistettuja tarkka-ampujia tehokkaasti.

Sitten on kaikki muut ominaisuudet etsintään, tutkimukseen, yhteystietojen etsimiseen, käänteisten linkkien seurantaan ja koko vaikuttajatietokanta. Hinta on yllättävän hyvä ja tuki erinomaista.

Jos et kuitenkaan tarvitse CRM- tai vaikuttajatietokantaa, Snov.io on erinomainen. Yksi erityisen tarpeellinen ominaisuus tässä tiedotusohjelmistossa on sähköpostin vahvistustyökalu – sen avulla voit varmistaa, että enemmän sähköposteja saapuu postilaatikoihin ja välttää sähköpostin toimitusongelmia.

Sitten on Hunter. Jos tarvitset sähköpostin etsintätyökalun, tämä on oikea valinta, mutta heidän alustansa on kehittynyt täysimittaiseksi bloggaajien tukityökaluksi, joten se voi helposti täyttää tavoittamistarpeesi.

Aiheeseen liittyviä SEO-työkalujen vertailuja:


Table of Contents