Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

9 parasta Instagramin biolinkkityökalua vuodelle 2023 (vertailu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 9 parasta Instagramin biolinkkityökalua vuodelle 2023 (vertailu)

Oletko kyllästynyt vaihtamaan jatkuvasti Instagram-biolinkkiäsi? Haluatko saada lisää tuosta linkistä?

Tästä viestistä löydät kourallisen työkaluja, joiden avulla saat enemmän irti Instagram-biolinkistäsi, jotta voit tehdä “linkki biossa” -toiminnon.

Sitten lopuksi puhun siitä, miksi sinun pitäisi optimoida Instagram-biolinkkisi.

TL;DR:

Valita Shorby jos haluat parhaan omistetun Instagram-linkin biotyökalussa.

Valita Pallyy jos haluat edullisen all-in-one Instagram-markkinointityökalun biolinkkitoiminnolla. Sisältää julkaisujen ajoituksen, analytiikan, tutkimuksen ja kommenttien hallinnan. Tukee myös muita sosiaalisia verkostoja.

1. Shorby

Käytämme Shorbya optimoidaksemme oman Instagram-bioomme. Se on loistava työkalu.

Teemme tämän heidän SmartPages-ominaisuuden avulla. Tämän avulla saat enemmän irti Instagram-biolinkistäsi luomalla mukautetun sivun, joka on täynnä linkkejä ensisijaiselle sisällöllesi/sivuillesi.

Huomautus: Shorby on työkalu, jota käytämme Blogging Wizardissa.

Näille sivuille voit lisätä:

 • Sinun brändäys – Logo ja tuotenimi.
 • Linkkejä messenger-palveluihin – Tämä voi olla tavallinen puhelinnumero, Facebook Messenger, WhatsApp ja paljon muuta.
 • Sisältölohkot – Voit lisätä linkkejä sivuille tai postauksia eri tyyleissä. Voit kiinnittää enemmän huomiota pop-animaatiolla. GIF-tiedostoja ja videoita tuetaan.
 • Dynaamiset sisältösyötteet – Näytä automaattisesti uusimmat blogiviestisi, Shopify/Etsy-tuotteet, YouTube-videot, Applen podcastit, Soundcloud ja paljon muuta. Tämä toimii kaikilla alustoilla, jotka luovat RSS-syötteen.
 • Ajoitus – Ajoita linkit näkymään SmartPagessa tiettyinä aikoina. Erinomainen flash-myyntiin.
 • Sosiaalisen median linkit – Loistava tapa mainostaa sosiaalisia alustojasi ristiin.
 • Tarrat – Lisää tarroja linkkiin. Nämä sopivat ihanteellisesti tuotteiden hintalappuihin.

Voit myös muokata SmartPagen teemaa ja käyttää mainosten seurantapikseleitä uudelleenkohdistamiseen.

Myöhemmin saat lyhytlinkin, jonka voit lisätä Instagram-profiiliisi (tai mihin tahansa muualle, jota haluat käyttää). Ja voit tarkastella analytiikkaa nähdäksesi, mitkä linkit saavat eniten napsautuksia SmartPagellasi.

Mutta ei siinä vielä kaikki! Shorbyn messenger-linkkejä voidaan käyttää myös yksinään, mikä on erityisen hyödyllistä asiakaspalvelun ja liidien luomisen kannalta.

Myös mukautettuja verkkotunnuksia tuetaan, jotta brändäys voidaan viedä uudelle tasolle!

Hinta: Suunnitelmat alkavat $15/kk. Ilmainen kokeilu on saatavilla.

Lue lisää Shorby-arvostelustamme.


2. Pally

Pallyy on paras Instagram-biolinkkityökalu yleisominaisuuksien ja vastineen rahalle suhteen.

Saat mahdollisuuden luoda kaksi erilaista linkkiä biosivulle. Voit valita ruudukosta, joka jäljittelee Instagram-profiilisi ulkoasua, tai voit luoda linkkisivun, joka sisältää kaikki ensisijaiset linkit.

Linkkisivulla saat täyden hallinnan mukauttamiseen – säädä brändäyksen värejä, lisää linkkejä sisältöösi, kuviisi, videoihisi ja muihin sosiaalisiin verkostoihin.

Saat myös pääsyn yksityiskohtaisiin raportteihin suorituskyvyn seuraamiseksi. Mutta tähän erot Pallyyn ja kaikkien muiden tässä luettelossa olevien työkalujen välillä päättyvät.

Tämän lisäksi saat pääsyn joukkoon muita ominaisuuksia, jotka auttavat sinua parantamaan Instagram-markkinointistrategiaasi.

Saat täyden valikoiman Instagram-analytiikka- ja tutkimustoimintoja. Tarkkaile omaa analytiikkaasi, kuratoi muiden käyttäjien sisältöä, seuraa kilpailijoitasi ja luo mukautettu raportointihallintapaneeli sinulle tärkeillä mittareilla.

Siellä on myös aikataulutoiminto, joten voit säästää valtavia määriä aikaa. Tämä ominaisuus tukee Instagramia ja muita suosittuja sosiaalisia verkostoja. Canva-integraatio tarkoittaa, että voit luoda kuvia lennossa ja tallentaa hashtageja/tekstityksiä myöhempää käyttöä varten.

Sitten voit hallita kaikkia Instagram-kommenttejasi ja vastata niihin suoraan sovelluksessa.

Avainominaisuudet:

 • Tehokas IG biolinkkityökalu
 • Ajoita julkaisut Instagramiin sekä Facebookiin, Twitteriin ja LinkedIniin
 • Yksityiskohtainen raportointi, analytiikka ja mukautettu raportoinnin hallintapaneeli
 • Hallinnoi kommentteja ja vastaa niihin suoraan sovelluksessa
 • Tallenna kuvatekstit ja hashtagit myöhempää käyttöä varten
 • Sosiaalisen median postilaatikko, joka tukee muita sosiaalisia alustoja

Hinta: Alkaen 15 dollarista ilman rajoituksia ominaisuuksille, kuten linkkien napsautukset. Maksa vain enemmän, jos tarvitset ylimääräisiä sosiaalisia ryhmiä (esim. Instagram, Twitter, Facebook jne.)

Lue Pallyy-arvostelumme.


3. Napauta.Bio

Tap.Bio on biolinkkityökalu, joka muuntaa peruslinkin interaktiiviseksi Instagram Storyksi, mikä sopii erinomaisesti niille tileille, joilla on pieni seuraaja, koska et voi lisätä linkkejä tarinoihin ennen kuin saavutat 10 000 seuraajaa.

Näitä yksittäisiä tarinoita kutsutaan “korteiksi”, ja niitä voidaan käyttää useilla tavoilla, kuten Instagram-viestien näyttämiseen, muihin sosiaalisiin verkostoihin, kuten Twitteriin ja YouTubeen, tai linkkien tekemiseen ulkoisiin lähteisiin, kuten verkkosivustoon.

Avainominaisuudet:

 • Mobiilioptimoitu aloitussivun luoja
 • Sähköposti ilmoittautumislomakekortti
 • Kohdistaa uudelleen käyttäjiä Instagramissa, Facebookissa ja Google AdSensessa
 • Voit seurata korttiesi tilastoja (vain maksulliset suunnitelmat)
 • Yhdistä useampi kuin yksi Instagram-tili (vain maksulliset suunnitelmat)
🔥 Empfohlen:  15 parasta Personal Finance -podcastia, joita sinulla ei ole varaa missata

Hinta: Ilmainen suunnitelma profiilikortilla ja valitsemasi lisäkortilla. Maksetuissa suunnitelmissa on tilastot ja Instagram-yhteydet ja kortit.


4. Linktree

Linktree on Shorbyn suora kilpailija. Toisin kuin Shorby, sillä on ilmainen versio, jonka avulla voit luoda rajoittamattoman määrän linkkejä, valita 9 teemasta ja tarkastella Linktreen katselukertojen kokonaismäärää ja kuinka monta kertaa kutakin yksittäistä linkkiä on napsautettu.

Sinun on kuitenkin näytettävä Linktreen logo, ellet päivitä maksulliseksi tiliksi 6 dollaria kuukaudessa.

Tässä on täydellinen luettelo sen tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Rajoittamaton määrä linkkejä
 • Linkin seuranta
 • Uudelleenkohdistaminen
 • Aikataulutetut linkit
 • Sähköpostin integrointi
 • Valkoinen etiketti saatavilla
 • Muokattava
 • Rikastettu Analytics, joka sisältää viittaus- ja sijaintitiedot
 • Upotetut videot
 • SMS-kirjautumislinkit
 • Hyppylinkit – lähetä kaikki liikenne uudelleenohjauksella yhteen määränpäähän tietyn ajanjakson ajan

Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, asettelu näyttää enemmän tai vähemmän samalta. Käytät “linktr.ee” linkin lyhentäjänä, ja Instagram-profiilikuvasi ja -kahva näkyvät sivun yläreunassa.

Linktree PRO:n avulla voit lisätä profiiliisi kaikki sosiaaliset kuvakkeet, mukaan lukien Whatsapp, sähköpostilinkit. Ja voit lisätä sivullesi sähköpostin osallistumislomakkeen ja tekstiviestitilauksen.

Sinulla on myös enemmän vaihtoehtoja sivusi, avatarisi, kirjasimien ja painikkeiden tyylien mukauttamiseen. Tähän sisältyy pääsy useisiin teemoihin, mukaan lukien mukautetun teeman luominen. Voit jopa luopua Linktree-logosta, jos koet sen aiheuttavan hämmennystä mahdollisten asiakkaiden keskuudessa.

Tämän työkalun tarjoama hieno tulevaisuus on mahdollisuus ajoittaa linkit, mikä tarkoittaa, että ne eivät näy julkisella aloitussivullasi ennen kuin ajoitat ne.

Hinta: Voit aloittaa Linktreen käytön ilmaiseksi (sen tuotemerkin kanssa). Premium-suunnitelma maksaa 6 dollaria kuukaudessa.


5. Lnk.Bio

Lnk.Bio on yksinkertaisempi Instagram-linkki biotyökalussa. Se käyttää eleganttia tyyliä, joka sulautuu saumattomasti Instagramin käyttöliittymäsuunnitteluun. Valitettavasti tämä tarkoittaa, että sitä ei voi muokata tällä hetkellä.

Tässä on täydellinen luettelo tämän työkalun tarjoamista ominaisuuksista:

 • Muokattu URL-osoite saatavilla
 • Rajoittamaton määrä linkkejä
 • Linkitä sosiaalisen median profiileja
 • Linkin seuranta
 • Valkoinen etiketti saatavilla

Kuten näet, tämä työkalu on yksinkertainen mutta tehokas. Siinä on kaikki mitä tarvitset tämän tyyppisessä työkalussa. Voit luoda sivusi ja täyttää sen niin monella linkillä kuin tarvitset. Voit jopa seurata linkkejä myöhemmin tilastojen avulla.

Lopputuloksena on yksinkertainen sivuasettelu, jossa on profiilikuvasi, Instagram-kahva ja tärkeät linkit. Voit jopa lisätä otsikon linkkien yläpuolelle.

Hinta: Voit aloittaa ilmaiseksi. Premium-paketti maksaa 0,99 dollaria kuukaudessa tai 9,99 dollaria elinikäisestä jäsenyydestä. Elinikäiselle suunnitelmalle on myös valkoinen etikettivaihtoehto, joka maksaa 24,99 dollaria.


6. Linkin.bio, tekijä Later

Laterin Linkin.bio on enemmän edistynyt Instagramin biolinkkityökalu. Tämän avulla voit luoda Instagram-tilisi uudelleen aloitussivullesi, jotta voit lisätä linkkejä yksittäisiin viesteihin ja jopa useita linkkejä viestiä kohden.

Tässä sen parhaat ominaisuudet:

 • Lisää linkkejä syötteeseesi
 • Jopa 5 linkkiä per viesti
 • Aikataulutetut linkit
 • Linkin seuranta
 • 2 Instagram-tiliä

Toisin kuin aikaisemmissa työkaluissa, joilla voit lisätä sivullesi rajoittamattoman määrän linkkejä, Linkin.bio sallii vain yhden linkin lisäämisen sivullesi. Muut linkit on liitettävä viestiin.

Tämän työkalun ideana on mahdollistaa linkkien jakaminen Instagram-viestien kautta sen sijaan, että joutuisit jatkuvasti vaihtamaan linkkiä biossasi.

Kun käyttäjät napsauttavat biolinkkiäsi, he näkevät Instagram-syötteesi uudelleen. Tällä kertaa kun he kuitenkin napsauttavat alkuperäistä viestiä, jossa lukee “linkki biossa”, he voivat itse asiassa napsauttaa linkkiä, jonka halusit lisätä kyseiseen viestiin.

Tämän työkalun suosituin toteutus on verkkokauppa. Sen avulla voit tehdä verkko-ostoksia helpommin Instagram-seuraajien ulottuville antamalla heidän tehdä ostoksia syötteesi kautta sen sijaan, että lähettäisit ne suoraan kauppaasi, jossa heidän on etsittävä kyseistä tuotetta.

Räätälöinti ei ole käytettävissä, mutta aloitussivu, jolla tämä työkalu luo, sulautuu Instagramiin melko hyvin.

Hinta: Suunnitelmat alkavat 12,50 $/kk (laskutetaan vuosittain). Saatavilla on myös rajoitettu ilmainen versio.


7. ShortStack

Poikkeamme omistetuista biolinkkityökaluista ja käsittelemme muutamia markkinointityökaluja, joita voidaan käyttää tällä tavalla. Tämä sisältää ShortStackin, aloitussivujen rakentajan, joka on erikoistunut markkinointikampanjoihin.

🔥 Empfohlen:  8 parasta VPN:ää Bangladeshille vuonna 2023 (ilmaiset ja maksulliset palvelimet)

Tässä on nopea yhteenveto sen tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • 10 markkinointikampanjaa
 • Yli 60 mallia
 • Vedä ja pudota -editori
 • Sähköpostimarkkinoinnin ominaisuudet
 • Rajoittamaton määrä sähköposteja
 • Optimoitu kilpailuihin
 • Upota verkkosivustollesi
 • Tuki useille sosiaalisen median alustoille
 • Analytics

Kun käytät ShortStack-aloitussivua Instagram-biolinkkinä, voit käynnistää ainutlaatuisia markkinointikampanjoita ja kohdistaa Instagram-seuraajiisi.

Kuten yllä olevassa luettelossa sanoin, tämä työkalu on optimoitu kilpailuja varten. Se sisältää valokuvakilpailut, joihin seuraajasi voivat osallistua ja joissa äänestää. Näin voit käyttää markkinointikampanjoiden sitoutumisen voimaa.

Voit myös luoda tavanomaisia ​​aloitussivuja sähköpostilomakkeilla ja yhteydenottolomakkeilla. Mielenkiintoisimpia luomiasi kampanjoita ovat muun muassa lahjat, persoonallisuustestit, urheilupelien tulosten arvailu ja ystäväsuositukset.

Hinta: Voit aloittaa ShortStackin käytön ilmaiseksi. Premium-paketit alkavat 99 dollarista kuukaudessa.


8. Thrive Architect

Thrive Architect on Thrive Themesin kehittämä WordPress-sivunrakennuslaajennus. Sen avulla voit rakentaa täysimittaisia ​​aloitussivuja yli 200 mallilla ja intuitiivisella vedä ja pudota -editorilla.

Tässä on joitain sen kohokohdista:

 • Vedä ja pudota -editori
 • Yli 270 aloitussivumallia
 • Kymmeniä sisältölohkoja
 • Valmiiksi rakennetut tyylit
 • Muokattavat tyylit
 • Täysleveät asettelut
 • Sähköpostimarkkinointi ystävällistä

Koska Thrive Architect on WordPress-laajennus, voit luoda ja isännöidä sillä luomasi sivut WordPress-sivustostasi.

Voit aloittaa jollakin laajennuksen yli 270 mallista. Näissä on valmiiksi määritettyjä malleja. Sinun tarvitsee vain muuttaa tyylejä ja sisältöä tarpeidesi mukaan.

Voit myös ostaa muutaman lisätuotteen Thrive Themesista saadaksesi kaiken irti markkinointikampanjoistasi. Tämä sisältää Thrive Optimize -työkalun, jonka avulla voit jakaa kaksi eri testiversiota samasta sivusta, jotta näet, minkä tyyppinen sisältö, tyylit ja tuotteet tuottavat parhaiten.

Hinta: 99 $/vuosi (uusitaan sen jälkeen hintaan 199 $/vuosi) erilliselle tuotteelle tai 299 $/vuosi (uusitaan 599 $/vuosi sen jälkeen) osana Thrive Suite (sisältää kaikki Thrive-tuotteet).

Lue lisää Thrive Architect -arvostelustamme.


9. Leadpages

Leadpages on omistettu aloitustyökalu, jonka avulla voit luoda ja isännöidä aloitussivuja heidän alustallaan. Tämä, kuten ShortStack, tekee siitä loistavan vaihtoehdon Instagram-käyttäjille, koska se ei vaadi verkkosivustoa.

Tässä on muutamia sen parhaita ominaisuuksia:

 • Vedä ja pudota -editori
 • Kymmeniä aloitussivumalleja
 • Useita sisältöelementtejä
 • A/B-testaus
 • Sisäänrakennetut maksut
 • ROI-tilastot
 • Sähköpostimarkkinoinnin integrointi
 • WordPress-integraatio

Thrive Architectin tapaan Leadpagesin avulla voit aloittaa valmiiksi suunnitellulla mallilla ja työskennellä sieltä. Voit luoda loputtoman määrän markkinointikampanjoita tämän työkalun aloitussivumalleilla tai keksiä omia käyttämällä vedä ja pudota -editoria.

Kun sivusi on valmis ja kampanjasi on käynnistetty, voit optimoida sen Leadpagesin jaetun testaustyökalun sekä niiden tilastojen ja analytiikan avulla. Tämä sisältää tilastot kampanjoista, sivuista ja jopa asioista, kuten ponnahdusikkunoista.

Jos yrityksesi käyttää Facebookia, voit integroida tilisi ja luoda uusia mainoksia välittömästi käyttämällä kampanjoidesi tietoja.

Hinta: Suunnitelmat alkavat $ 27/kk (laskutetaan vuosittain). 14 päivän ilmainen kokeilujakso on saatavilla kaikissa suunnitelmissa.

Lue lisää Leadpages-arvostelustamme.

Kuten jokainen, joka on koskaan perustanut Instagram-tilin, tietää, alusta antaa sinulle vain yhden linkin, jonka voit sijoittaa profiilisi Bio-osioon. Sen päälle ei voi lisätä linkkejä yksittäisiin viesteihin, minkä vuoksi näet usein Instagram-käyttäjien sulkevan tekstityksensä “linkki biossa”.

Tämä rajoittaa sinua markkinoijana. Vaikka voit käynnistää useita mainoskampanjoita Facebookissa ja lähettää useita linkkejä twiitteihin muutaman kerran tunnissa, Instagram pakottaa sinut antamaan markkinointikampanjoille lyhyen säilyvyysajan.

Et voi mainostaa eri tuotteita useita kertoja viikossa etkä voi mainostaa jokaista julkaisemaasi blogikirjoitusta. Sinun on joko lyhennettävä kunkin mainostamasi tuotteen tai sisällön markkinointikampanjaa tai markkinoitava vähemmän tuotteita pidempään.

Tuloksena on, että biolinkki on vaihdettava manuaalisesti säännöllisesti.

On selvää, että tarvitaan erilainen lähestymistapa.

Onneksi on olemassa useita erilaisia ​​työkaluja, jotka voivat auttaa sinua optimoimaan Instagram-biolinkin ainutlaatuisilla tavoilla. Ensimmäiset neljä työkalua, jotka käsittelemme, tehtiin nimenomaan biolinkkisi rajoitusten laajentamiseksi.

Sen sijaan, että linkität yhdelle sivulle, kuten verkkosivustollesi, kauppaasi tai blogiisi, voit linkittää useammille sivuille ja sisältöön.

Tässä on esimerkki, jonka teimme käyttämällä Shorbyyksi alla olevista työkaluista:

Olemme lisänneet linkkejä suosituimpaan sisältöömme, verkkosivustoomme ja viittausten luontisivulle. Olemme myös ristiin mainostaneet sosiaalisen median profiilejamme.

Tämän tyyppisiä sivuja voidaan käyttää muissa sosiaalisissa verkostoissa, kuten Twitterissä ja Facebookissa – ei vain Instagramissa. Mutta voit viedä asioita pidemmälle luomalla yhden näistä sivuista jokaiselle sosiaaliselle verkostolle ja räätälöimällä sen vastaavasti.

🔥 Empfohlen:  4 parasta yksityistä YouTube-videoiden katselusovellusta vuonna 2023

Et tarvitse edes omaa verkkosivustoa. Voit yksinkertaisesti käyttää biosivullasi olevaa linkkiä mainostaaksesi sisältöä sosiaalisen median tileilläsi (esim. YouTube-videoita).

Viime kädessä Instagram-biolinkin optimointi antaa sinulle mahdollisuuden olla luova markkinointikampanjoidesi kanssa. Ja sen avulla voit käynnistää mukautettuja kampanjoita, jotka on suunniteltu yksinomaan Instagram-yleisöllesi.

Jokainen näistä biotyökalujen linkeistä toimii eri tavalla kuin edellinen.

Vaikka tämä antaa sinulle useita erilaisia ​​tapoja optimoida Instagram-biolinkkisi, sinun on vaikea rajata luetteloa yhteen tai kahteen vaihtoehtoon. Tämä sisältää kolme ensimmäistä vaihtoehtoa, jotka ovat melko samanlaisia.

Mitä ovat sinun tarpeesi Instagram-markkinoijana? Millaisia ​​kampanjoita aiot toteuttaa?

Jos haluat vain lisätä Instagram-käyttäjillesi optimoituja linkkejä, sinun kannattaa käyttää työkaluja, kuten Shorby.

Jos sinun on mentävä pidemmälle kuin linkki biotyökalussa ja tarvitset myös Instagram-aikataulutusta, analytiikkaa ja kommenttien hallintaa, harkitse Pallyyn käyttöä. Linkki biotyökalussa on hieman rajoitetumpi, mutta kaiken kaikkiaan saat täydellisen Instagram-markkinointityökalupaketin, joka on erittäin edullinen.

ShortStack, Thrive Architect ja Leadpages sopivat parhaiten markkinoijille, jotka haluavat käynnistää edistyneempiä markkinointikampanjoita Instagramissa tai linkittää tililleen kokonaisia ​​Instagram-yleisöilleen liittyviä aloitussivuja.

Onko sinulla sivustoa, joka mainostaa vain tuotteita?

Kannattaa myös harkita viestisierityisesti mitä tuotteita ja sisältöä mainostat niissä ja kuinka usein käytät tarjouksia.

Jos mainostat erilaisia ​​tuotteita ja sisältöä useita kertoja viikossa, haluat todennäköisesti luoda Instagram-syötteen uudelleen linkitettävillä julkaisuilla käyttämällä työkalua, kuten Linkin.bio by Later.

Voit myös luoda joukon linkkejä kampanjoihisi työkaluilla, kuten Shorby, Linktree ja Lnk.Bio. Nämä työkalut toimivat myös loistavasti, kun niitä käytetään yhdessä Instagram Storiesin kanssa.

Jos sinulla on tapana mainostaa syötteessäsi vain yhtä tuotetta tai sisältöä pitkiä aikoja, harkitse monimutkaisen aloitussivun luomista kullekin ShortStack-, Thrive Architect- tai Leadpages-sovelluksella.

Mikä Instagram-biotyökalu olisi paras lisäämään sitoutumista?

Sinun sitoutumistasot ovat myös pohdittavaa. Jos sitoutuminen on sinulle ongelma, sinun kannattaa harkita ShortStackin käyttöä. Kilpailun tai lahjan järjestäminen voi olla täydellinen tapa elvyttää ei-aktiivista yleisöä.

Toisaalta, jos sinulla on aktiivinen seuraaja Instagramissa, saatat menestyä viemällä asioita hieman pidemmälle kehittyneempien markkinointistrategioiden avulla. Tähän sisältyy ammattimaisen aloitussivun rakentaminen Thrive Architectin tai Leadpagesin avulla yksittäisen tuotteen tai sidostuotteen markkinoimiseksi.

Sinun kannattaa myös lukea oppaamme seuraajasi kasvattamiseen Instagramissa ja hashtagejen käyttämiseen. Loppujen lopuksi, mitä enemmän seuraajia sinulla on, sitä enemmän asiakkaita voit mahdollisesti tavoittaa.

Onko olemassa kustannustehokasta Instagram-biotyökalua?

Kannattaa myös harkita Budjettisi, varsinkin jos olet pieni yritys tai yksinyrittäjä. Lnk.Bio on kustannustehokkain ratkaisu, jos haluat vain yksinkertaisen tavan lisätä linkkejä Instagram-biolinkkiisi.

Jos sinulla on pienempi yleisö ja haluat käyttää markkinointikampanjoita, voit aloittaa ShortStackin käytön ilmaiseksi. Asiat voivat kuitenkin tulla kalliiksi, kun aloitussivusi saavuttavat yli 5 000 näyttökertaa.

Lopulliset ajatukset

Kiitos, että tutustuit biotyökalujen parhaisiin Instagram-linkkiimme.

Näiden työkalujen avulla on helppo lisätä useita linkkejä Instagram-bioon.

Muista vain, että Instagram-biolinkin optimoinnin tavoite on luoda markkinointikampanjoita, jotka ovat paremmin linjassa yleisösi kanssa alustallasi, eivät koko yleisöäsi.

Kaikkien käyttämiesi työkalujen ja luomiesi kampanjoiden pitäisi auttaa sinua saavuttamaan tämä tavoite.

Lopuksi voit harkita näiden linkkien käyttämistä biosivuilla muille sosiaalisille profiileille. Voit esimerkiksi luoda eri sivun Twitterille, YouTubelle tai Facebookille. Jokainen on optimoitu yleisöllesi kyseisellä alustalla.


Table of Contents