Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

9 parasta myyntipaikkaa hopeaastiastoille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 9 parasta myyntipaikkaa hopeaastiastoille

Etsitkö parhaita paikkoja myydä hopeaastioita? Monet ihmiset omistavat hopeaastioita, olipa kyseessä yksittäinen kappale tai koko setti, mutta he eivät koskaan käytä niitä.

Jos ruokailuvälineilläsi ei ole tunnearvoa, kannattaa harkita niiden myyntiä.

Meillä on tietoa siitä, missä voit myydä astiasi, tapoja määrittää, ovatko ne arvokkaita, ja vinkkejä parhaan hinnan saamiseksi.

Missä myydä hopeaastioita

On monia tapoja myydä astioita. Valitsemasi vaihtoehto riippuu useista tekijöistä, kuten kuinka nopeasti tarvitset rahaa, kuinka nopeasti haluat kappaleesi myydä ja kuinka paljon toivot ansaitsevasi.

Tässä on aakkosjärjestyksessä joitain suosituimmista paikoista, joissa ihmiset myyvät ruokailuvälineitä.

1. Huutokauppatalot

Huutokauppatalot myyvät hopeaastiasi, kun ne järjestävät huutokaupan. Tyypillisesti tämäntyyppiset astiat myyvät parhaiten huutokauppakamareissa, kun niiden arvo on hopean markkinahinnan ulkopuolella.

Esimerkiksi huutokauppatalo voi olla hyvä paikka myydä astioita, jos perheesi hopeasetti on vanha tai sen omisti tunnettu henkilö 1800-luvulla.

Sterlinghopea saa yleensä parhaan hinnan huutokauppakamarissa muihin astiastotyyppeihin verrattuna.

Muista, että maksat maksun ruokailuvälineidesi myymisestä huutokauppakamarissa. 20 % ei ole harvinainen myyntipalkkio, jos päätät käyttää huutokauppakamaria.

Voit myös odottaa jonkin aikaa maksuasi riippuen siitä, milloin ja missä huutokauppakamari järjestää huutokaupan.

Plussat

 • Kilpailu voi nostaa myyntihintaa
 • Kokeneet asiantuntijat määrittävät arvon

Haittoja

 • Myyntikulut voivat olla korkeat
 • Maksut vievät aikaa

2. CashforSilverUSA

CashforSilverUSA on yritys, joka on erikoistunut ostamaan hienoa hopeaa yksityisiltä tahoilta.

Tämä erityinen tapa myydä ruokailuvälineet on helppoa. Olipa sinulla sterlinghopeaa, hopealevyä tai muun tyyppisiä ruokailuvälineitä, lähetät ne käyttämällä CashforSilverUSA:n ilmaisen toimitusmerkintää.

Tämä yritys vakuuttaa lähetyksesi ja tarjoaa ylimääräistä mielenrauhaa. Kun he saavat lähetyksesi, he analysoivat ruokailuvälineet ja lähettävät sinulle sähköpostilla tarjoushinnan.

Jos hyväksyt tarjouksen, saat rahasi nopeasti PayPalin tai shekin kautta. Yli 25 000 dollarin arvoille pankkisiirto on vaihtoehto.

Sen sisaryritys CashForGold USA ostaa kultakoruja ja muita esineitä.

Plussat

 • Hanki rahasi nopeasti
 • Helppo prosessi
 • Korkeimman tarjouksen takuu

Haittoja

 • Arvoesineiden lähettäminen voi olla stressaavaa

3. Lähetysliikkeet

Voit yrittää myydä hopeaastiasettiäsi paikallisessa tai verkkokaupassa. Parhaat lähetysliikkeet auttavat sinua myymään astiasi nopeasti.

Lähetysliikkeissä ruokailuvälineet ovat nähtävillä. Mahdollisilla ostajilla on mahdollisuus ostaa tai tehdä tarjous.

On tärkeää huomata, että kaikki tavaraliikkeet veloittavat maksuja, joistakin yli 40 % myyntihinnasta. Tee tutkimusta ja löydä lähetysliike, joka vastaa parhaiten tarpeisiisi ja veloittaa halvimmat maksut.

Plussat

 • Vaihtoehdot verkossa tai myymälässä
 • Voi myydä astioita nopeammin

4. eBay

eBay on toinen vaihtoehto ruokailuvälineidesi myyntiin. eBayssa voit valita huutokauppatavan, jossa ihmiset tekevät tarjouksia tietyn ajanjakson aikana.

Vaihtoehtoisesti voit asettaa kiinteän myyntihinnan ja toivoa, että ihmiset ostavat astiasi. Maksut eBayssa vaihtelevat sen mukaan, mitä myyt.

Voit kuitenkin odottaa maksavasi noin 15 %, jos myyt ruokailuvälineet eBayssa.

eBayn avulla voit verrata, mitä muita ruokailuvälineitä myydään. Tämä voi auttaa sinua määrittämään tuotteidesi hinnoittelun, olivatpa ne sitten sterlinghopeaa tai hopealautasia.

Plussat

 • Myyjä hallitsee myyntiä
 • Voi saada korkeamman maksun

Haittoja

 • Myyjä hoitaa kuljetukset, vakuutukset jne.
 • Maksut voivat vähentää voittoja

5. Facebook Marketplace

Facebook Marketplacesta on tullut tärkein henkilökohtaisten tavaroiden myyntipaikka. Bonuksena usein maksuja ei ole ollenkaan.

Tämä sivusto voi olla paras tai ei ehkä paras paikka myydä hopeaastioitasi riippuen siitä, miten päätät mainostaa tuotteitasi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda ponnahdusikkuna Reactilla

Jos esimerkiksi myyt yhteisöryhmän kautta Marketplacen sijaan, et maksa mitään maksuja. Yhteisösivun kautta myytäessä kattavuus on kuitenkin paljon pienempi.

Kattavuus Marketplacessa voi olla suurempi, mutta saatat periä maksuja.

Lisäksi, kuten eBayssa, voit etsiä, mitä muut ihmiset listaavat tuotteitaan. Haemalla termejä “sterlinghopea astia” tai “hopeapinnoitettu astia” voi auttaa sinua hinnoittelemaan sarjasi kilpailukykyisesti.

Plussat

 • Mahdollisuus ilman maksuja
 • Paikallinen myynti on helpompaa

Haittoja

 • Mahdollinen petos
 • Turvallisuusriskit

6. Panttilainaamot

Panttilainaamot ovat toinen vaihtoehto hopeaastioiden myymiseen. Vaikka voit löytää lähistöltäsi helposti panttilainauksia, tämä ei ole paras vaihtoehto ruokailuvälineidesi myymiseen.

Nämä kaupat ostavat tavaroita myydäkseen ne edelleen ja tehdäkseen voittoa. Tästä syystä voit odottaa tarjoushintaa, joka on paljon alhaisempi kuin hopean ostamiseen erikoistuneiden paikkojen hinta.

Panttilainautojen avulla voit myydä ruokailuvälineet nopeasti, mutta sinun on arvioitava, onko pienempi voitto kätevyyden arvoinen.

Plussat

 • Nopea ja helppo myynti
 • Laajasti saatavilla

7. Replacements.com

Replacements.com ostaa hopeisia astioita ja muita arvoesineitä yksityisiltä tahoilta myydäkseen ne edelleen verkkosivuillaan.

Replacements.com-sivustolla voit saada ostotarjouksen tuotteistasi verkossa. Jos olet tyytyväinen tarjoukseen, lähetä ruokailuvälineet. Olet kuitenkin vastuussa toimituksista ja vakuutuksista.

Lähetettyäsi tuotteet postiin, saat lopullisen tarjouksen 14 päivän kuluttua lähetyksen vastaanottamisesta.

8. Silver Matching Services

Hopeasovituspalvelut auttavat ihmisiä, jotka etsivät hopeaesineitä täydentämään sarjaa, löytämään kokoelmaansa puuttuvat esineet.

Maxwell Silver Matching Service on yksi verkkosivusto, joka tarjoaa tämäntyyppisiä palveluita. Jos sinulla on ruokailuvälineitä, joita haluat myydä, voit ottaa suoraan yhteyttä tähän hopeansovituspalveluun kysyäksesi tavaroidesi myyntiä.

Saat yleensä tarjouksen yhden arkipäivän kuluessa. Jos hyväksyt, postitat astiasi. Maxwell Silver Matching Service korvaa toimituskulut ja maksaa sinulle sekillä.

Plussat

 • Ostaa kaikenlaisia ​​hopeaastioita
 • Korvaa toimituskulut

9. Silver Recyclers

Hopean kierrättäjät ovat erikoistuneet jalometallien keräämiseen kierrätystä varten. On online-hopeakierrätyksiä sekä jalometalleja kierrättäviä henkilökohtaisia ​​​​yrityksiä.

Kuten panttilainaamoissa, sinulle saatetaan tarjota alhaisempi hinta ruokailuvälineistäsi kuin mitä sinulle tarjottaisiin sellaisessa paikassa kuin CashforSilverUSA.

Jos kuitenkin valitset paikallisen hopeankierrättäjän, saat rahasi paikan päällä. Tee Internet-haku “silver Recyclers near me” löytääksesi sijainnin lähellä sinua.

Kuinka voin määrittää, millaista hopeaa minulla on?

On olemassa useita erilaisia ​​hopeaastioita, hopeaesineistä kolikoiden hopeaan ja muihin. Hopean arvo riippuu tyypistä, ja jotkut tyypit ovat arvokkaampia kuin toiset. Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit määrittää, millaisia ​​ruokailuvälineitä sinulla on.

Sterlinghopea

Mitä tulee hopean arvoon, aidot sterlinghopeat astiat ovat arvokkain astiatyyppi. Määritelmän mukaan sterlinghopea sisältää 92,5 % puhdasta hopeaa (painosta) ja 7,5 % muita metalleja (painosta).

Muut sterlinghopea-astioissa käytetyt metallit ovat tyypillisesti kuparia, mutta niihin voi kuulua myös geraniumia, sinkkiä ja platinaa.

Valmistajat käyttävät sterlinghopeaa astioita sen kestävyyden vuoksi. Hieno hopea (99,9 % puhdasta hopeaa) on aivan liian pehmeää käytettäväksi ruokailuvälineissä, joten puntaa astioista tulee ensiluokkainen tuote tässä tilassa.

Jos myyt sterlinghopeaa astioita, ota aikaa ja shoppaile saadaksesi parhaan tarjouksen.

Hopeoitu

Hopeapinnoitettu tarkoittaa metalliseoksesta valmistettuja astioita, joissa on hopeapinnoite tai -pinnoite. Hopeoitujen astioiden alla oleva metalli on usein kuparipohjaista tai nikkelipohjaista yhdistettynä muihin metalleihin.

Hopeoiduilla ruokailuvälineillä, mukaan lukien galvanoidulla nikkelihopealla, on vähän arvoa. Hopean ostajat eivät osta hopeoituja ruokailuvälineitä kuten aitoa sterlinghopeaa, vaikka saatat pystyä myymään niitä esimerkiksi Craigslistissa tai eBayssa.

🔥 Empfohlen:  Parhaat ilmaiset virtuaalisten luottokorttien (VCC) toimittajat (toimivat)

Saadaksesi parhaan vastineen hopeoiduista ruokailuvälineistäsi, kokeile luetteloa useilla sivustoilla ja ole kärsivällinen odottaessasi ostajaa.

Kolikon hopea

Merriam Websterin mukaan kolikoiden hopean tekninen määritelmä on “kolikoilla laillistetun hienouden hopea (.900 Yhdysvalloissa ja 0,500 Isossa-Britanniassa).

Saatat ihmetellä, mitä tekemistä kolikon hopealla on ruokailuvälineiden kanssa. Kolikot sulatettiin usein ja niistä tehtiin astioita ja muita hopeaesineitä 1700-luvun lopulla.

Varakkaammat perheet tekivät tämän, koska paperiraha oli tuolloin epävakaa ja kolikoita varastettiin usein.

Kolikot sulatettiin ja niistä tehtiin perheen hopeaastioita ja muita tarjoilukappaleita. Sitten niihin leimattiin kappaleen sisältämä puhtausaste, yleensä noin 90 % (.900).

Vaikka kolikon hopeasta valmistetut hopeaastiat eivät ole yhtä arvokkaita kuin sterlinghopeaiset ruokailuvälineet, nämä kappaleet ovat silti melko arvokkaita.

Hotelli Silver

Hotel Silver on hopeaesine, joka on valmistettu erityisesti hotelleja varten. Tällä hopealla ei ole paljon hopeaarvoa, koska se on hopeoitu.

Saatat kuitenkin löytää antiikkihopeaa, jolla on arvoa vain ikänsä takia.

Se ei kuitenkaan tuota hintaa, jonka saisit aidoista puntaa astioista. Mutta se saattaa olla arvokkaampi kuin tavalliset hopeoidut ruokailuvälineet.

Kuinka voin selvittää hopeaastioideni arvon?

Yksi helpoimmista tavoista selvittää hopean ruokailuvälineiden arvo on käyttää online-laskinta hopean hinnan määrittämiseen.

Jotta voit käyttää online-hopealaskuria, sinun on tiedettävä hopeakappaleesi paino ja hopean puhtausaste.

Löydät tavallisesti ruokailuvälineesi takaosasta leiman, joka ilmaisee kappaleessa olevan puhtaan hopean määrän.

Esimerkiksi sterlinghopeaiset ruokailuvälineet on yleensä leimattu symbolilla:

 • .925
 • .820
 • Englantilainen leijonan tunnus, jossa on kohotettu tassu

Kun syötät sterlinghopeasi symbolin laskimeen sekä kunkin kappaleen painon (käytä keittiövaakaa tarkkuuden vuoksi), laskin antaa sinulle arvioidun myyntihinnan.

Riippumatta siitä, onko kyseessä sterlinghopea vai jokin muu ruokailuväline, myyntihinta perustuu nykyiseen hopean arvostushintaan. Tämä ei tarkoita, että näytettävä hinta on se, mitä todella saat hopeapalastasi.

Lopullinen maksusi astioista riippuu yrityksestä, jolle myyt.

Voit odottaa vähintään 20 %:n alennuksen näytetyssä arvossa ruokailuvälineesi ostavalle yritykselle maksettujen maksujen vuoksi.

Minkä tyyppiset hopeaastiat ovat arvokkaimmat?

Arvokkaimmat ruokailuvälineet ovat ruokailuvälineet, joissa on eniten sterlinghopeaa. Sterlinghopeaiset ruokailuvälineet sisältävät puhtainta hopeaa.

Yksi sterlinghopea-astiasto sisältää 92,5 % puhdasta hopeaa (painosta) ja 7,5 % muita metalleja, kuten kuparia.

Hieno hopea, joka on 99,9 % puhdasta hopeaa, on erittäin pehmeää, joten sitä ei käytetä hopeaastioiden valmistuksessa.

Kuinka saan eniten rahaa hopeaastioistani?

Jos haluat maksimoida potentiaalisen tuoton hopeaastioistasi, noudata näitä vinkkejä.

1. Oikea säilytys

Aterioiden oikea säilyttäminen, varsinkin jos ne ovat sterlinghopeaa, on tärkeää muutamasta syystä.

Ensinnäkin oikea varastointi auttaa pitämään tahrat ja naarmut loitolla. Toiseksi se auttaa säilyttämään ruokailuvälineiden arvon.

Halusitpa säilyttää ruokailuvälineesi tai myydä ne, astiasi arvon säilyttäminen on hyvä taloudellinen toimenpide.

Mutta kuinka voit säilyttää astiasi oikein? Asiantuntijat suosittelevat hopeisten ruokailuvälineiden säilyttämistä vain siihen tarkoitetussa kankaassa.

Käytä hopeaesinepussia, joka pitää jokaisen kappaleen erikseen. Monet kangaspussit on suunniteltu käärimään rullalle, ja niissä on kangassiteet tehokkaan säilytyksen ja tilan säästämiseksi.

Säilytä sitten hopearullasi puulaatikoissa tai posliinikaapeissa.

2. Puhdistaa vai olla puhdistamatta?

Miten hopeaastiasi tulisi puhdistaa? Vai eikö sitä pitäisi puhdistaa ollenkaan? Riippuuko se siitä, onko kyseessä hopeaastia vai jokin muu ruokailuväline?

Aterioiden oikea puhdistus on tärkeää, jotta voit säilyttää ne vuosia.

🔥 Empfohlen:  10 parasta tekoälyn tekstistä kuvaksi -generaattoria vuonna 2023

Jos astiasi ovat jo tahrattomia ja käytät niitä aterian yhteydessä, on tärkeää puhdistaa ne mahdollisimman pian aterian jälkeen.

Muista, että hopeaastioita ei ole koskaan hyvä laittaa astianpesukoneeseen. Pese sen sijaan ruokailuvälineet lämpimässä vedessä miedolla astianpesuaineella.

Jos haluat syväpuhdistaa hopeaastiasi tahranpoistoa varten, sinulla on pari vaihtoehtoa.

Yritä ensin poistaa tahra kuivalla hopeakankaalla, hankaamalla vain niin lujasti kuin tarvitset.

Jos tarvitset muita puhdistusvaihtoehtoja, kokeile tätä menetelmää:

 1. Vuoraa kattila tai paistinpannu alumiinifoliolla
 2. Aseta ruokailuvälineet folion päälle
 3. Kiehauta erillinen kattila vettä
 4. Kaada kiehuvaa vettä astioiden päälle (juuri sen verran, että se peittyy kokonaan)
 5. Ripottele heti neljäsosa tai puoli kuppia ruokasoodaa ja kaksi teelusikallista kosher-suolaa kattilaan, ruokailuvälineidesi ja veden päälle.
 6. Anna seistä viidestä seitsemään minuuttia
 7. Poista hopeaesineet, huuhtele ne nopeasti lämpimässä vedessä ja kuivaa huolellisesti

Huomautus Silver Polishista

Saatat tuntea houkutusta puhdistaa hopeaastiasi hopeakiillotusaineella, jonka löydät kaupasta tai verkosta.

Useimmat hopeaasiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että hopeakiillotusaineita tulee käyttää säästeliäästi, jos ollenkaan. Useimmissa hopeankiillotusaineissa olevat voimakkaat kemikaalit voivat vahingoittaa ruokailuvälineitäsi.

Tästä syystä on parasta käyttää yllä olevia menetelmiä hopean puhdistamiseen.

3. Tee ostoksia saadaksesi parhaan tarjouksen

On tärkeää löytää oikea ostaja, jotta saat korkeimman dollarin ruokailuvälineellesi. Tämä tarkoittaa, että joudut todennäköisesti tekemään ostoksia.

Hanki tarjouksia useilta ostajilta. Jos harkitset myyntiä yksityiselle taholle esimerkiksi eBayssa, tarkista ostajan eBay-luokitus.

Ole varovainen, kun myyt yksityisille osapuolille. Noudata asianmukaisia ​​varotoimia, kuten tapaaminen julkisessa paikassa.

Jos harkitset myyntiä yritykselle, tarkista yrityksen Better Business Bureau- tai Trustpilot-luokitus.

Lopuksi, jos tarjous näyttää liian hyvältä ollakseen totta, se todennäköisesti on sitä. Tämä pätee erityisesti, jos tarjous on peräisin tuntemattomalta yksityiseltä taholta.

Ryhdy kaikkiin tarvittaviin varotoimiin, jotta et joutuisi huijauksen tai varkauden uhriksi.

4. Ole kärsivällinen

Kärsivällisyys on todennäköisesti tärkein strategia, kun etsitään parhaita paikkoja ruokailuvälineiden myyntiin.

Tämäntyyppiset astiat ovat arvokkaita ja kalliita, varsinkin jos sinulla on sterlinghopeaa. Ostajaa ei välttämättä ole joka kulman takana.

Tästä syystä sinun kannattaa olla kärsivällinen, tehdä tutkimusta ahkerasti ja olla valmis odottamaan oikean ostajan saapumista.

Yhteenveto

Parhaat ruokailuvälineet ostavat rehellisesti, rehellisesti ja tarjoavat sinulle oikeudenmukaisen hinnan. Se riippuu myös siitä, onko sinulla sterlinghopeaa, hopealevyä tai muuta astiatyyppiä.

Oikean vaihtoehdon löytäminen vaatii kärsivällisyyttä ja halukkuutta tehdä tutkimusta. Vältä panttilainauksia, jos haluat saada astioistasi korkeimman hinnan.

Valitse sen sijaan ostaja, joka on valmis antamaan sinulle hyvän hinnan ja käsittelemään sinua ammattimaisesti. Tämä voi varmistaa, että ansaitset eniten rahaa.